Találatok a következő kifejezésre: Telek vásárlásra új (4 db)

Új teló vásárlásakor, ha azt akarom, hogy számom ugyanaz maradjon, akkor mégolcsóbb a teló vmivel?

vegy ez nem így megy :D

Legjobb válasz: Elõfizetésnél ha letelik a 2 éved, akkor annyiért veheted meg, amennyiért új elõfizetéssel lenne. Nem kell új szám, csak fogod, bemész, aláírsz újabb 2 éve, kifizeted, és elhozod. Elõfizetéses árnál nem hiszem, hogy bárhol olcsóbban lehetne kapni. Telenor feltöltõsnél valóban vannak olcsóbban, de elõfizetésnél tuti nem.

Elõfizetésnél ha letelik a 2 éved, akkor annyiért veheted meg, amennyiért új elõfizetéssel lenne. Nem kell új szám, csak fogod, bemész, aláírsz újabb 2 éve, kifizeted, és elhozod. Elõfizetéses árnál nem hiszem, hogy bárhol olcsóbban lehetne kapni. Telenor feltöltõsnél valóban vannak olcsóbban, de elõfizetésnél tuti nem.
Ha Szolgáltatónál veszel telefont, ott új elõfizetéssel (új telefonszámmal!) vagy új Dominó-elõfizetéssel (új telefonszámmal!) árulják a kedvezményes, akciós telefonokat... Ha CSAK TELEFONT akarsz venni, az nem kedvezményes, az drágább lesz! Én például már hosszú évek óta nem veszek telefont Szolgáltatóktól, pont ilyen miatt... Amilyen telefonokat akciós áron hirdetnek, azt én eddig még mindig meg tudtam máshol is venni ugyanolyan olcsón vagy még olcsóbban is, kártyafüggetlenül! Rengeteg cég árul telefonokat, nem érdemes Szolgáltatótól vásárolni!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, mind a kettõ hasznos volt

Telek vásárlásra (mint új ház építése) is adnak szocpolt?

Szeretnénk építkezni de sajnos nincs öner?nk, gondoltuk felvennénk el?re a két gyerekre a szocpolt (egy már a pocakban van).Abból vennénk a telket és utánna egy hitelt a ház építésre.Ez így lehetséges?

Legjobb válasz: Nem, a ház 40 vagy 60 %-nak meg kell lenni, hogy hitelt és szocpolt adjanak. Amúgy még a hasadban van addig megelõlegezõ szocpolt lehet akár 2 gyerekre is fel venni, ha meg megszületik akkor csak egyre vehetsz fel majd ha lesz másik és felújítasz akkor lehet a másikra.

Nem, a ház 40 vagy 60 %-nak meg kell lenni, hogy hitelt és szocpolt adjanak. Amúgy még a hasadban van addig megelõlegezõ szocpolt lehet akár 2 gyerekre is fel venni, ha meg megszületik akkor csak egyre vehetsz fel majd ha lesz másik és felújítasz akkor lehet a másikra.
Hát nem tudom. Nekem ez a 40-60% hitel felvételhez kicsit soknak tûnik...
tehát csak az új telefon vásárlásakor volt érvényes.
tényleg, bármilyen, olcsó, telót, megveszi, ft-ért, új, abból... nélkül...hallottam... atyám!!!
Királyfi! Jobb helyeken (nyugaton) az új telefonok (nem tellok) INGYEN járnak néhány akciós elõfizetéshez! Amúgy tényleg 5000 ft-ért számítja be a telefonod - és mit csinálsz, ha az új telefon pont ennyivel drágább? Vagy az elõfizetési díja? Itt te nyertes nem lehetsz. Fõleg, ha ennyit értesz hozzá.
Én úgy tudom, hogy ez az akció még tavaly volt. Amúgy meg nem tudom, hogy ki vagy te, de azért egy csöppnyi eszed lehetne, és elgondolkodhatnál azon, hogy a Pannon szeretné-e, hogy kisemmizzék?


Nem kell.
Ezt a kérdést is kismilliószor feltették már itt, és a válasz még mindig: Nem!
A kérdező hozzászólása: jolvanna, csak kérdeztem... kösz... amúgy ez egy ilyen kérdezõs oldal ...
Igen, és ott van fent a keresõ, ahova beírhatod a keresendõ kifejezést. Hátha lesz rá háromezernyolcszáztizenhét találat, és már az elsõ hármat végigolvasva is választ kapsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!