Találatok a következő kifejezésre: Telefonon és kívül hogy (8 db)

Telefonon és kábeltévén kívül hogy lehet korlátlan internetem egy községben, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Esetleg még vezeték nélküli internet lehet a községben. A mobilszolgáltatók internetje is elérhetõ, bár községben nem igazán hiszem, hogy szélessávú hálózat mûködik... Örülj neki, ha a településen van kábelnet és az ADSL szolgáltatás is elérhetõ... Az ADSL internetnél ÁR-ÉRTÉK arányban nem igazán fogsz jobbat kapni. Ma már az is 3-4e Ft-ba kerül. Hasonlóan a kábelnethez...

Esetleg még vezeték nélküli internet lehet a községben. A mobilszolgáltatók internetje is elérhetõ, bár községben nem igazán hiszem, hogy szélessávú hálózat mûködik... Örülj neki, ha a településen van kábelnet és az ADSL szolgáltatás is elérhetõ... Az ADSL internetnél ÁR-ÉRTÉK arányban nem igazán fogsz jobbat kapni. Ma már az is 3-4e Ft-ba kerül. Hasonlóan a kábelnethez...
Ezen a weboldalon megnézheted, milyen szolgáltatások érhetõk el a közeletekben: http://www.tantusz.nhh.hu Közvetlen hivatkozás: http://www.tantusz.nhh.hu/internet/inet.html Az árak csak tájékoztató jellegûek, részletesebb intormációt az egyes szolgáltatók honlapján találsz. Vezeték nélküli (WIFI): Sok kistelepülésen van a támogatott WIFI hálózat, amely olcsón vagy ingyenesen használható. Mobiltelefonon: Mindhárom szolgáltató kínál szélessávú internetet (T-Mobile, Vodafone, Pannon), de ezek általában korlátosak. 5-6000 Ft 5 GB-os csomag. A Vodafone korlátlan, kivéve fájcserélõ hálózatok haszálata esetén, viszont sok helyen elég lassú. Mûholdas kapcsolat: Hirdetésben láttam, hogy az UPC Direct szolgáltatás keretében lehetõség van internet és telefon igénybevételére, de a weboldalon, még a nem elérhetõ információt kaptam. Egyéb szolgáltatókról árakat nem tudok. Mikrohullámú internet: Néhány településen elérhetõ. Ára elég változó. Legolcsóbb csomag kb. 4500 Ft/hó. ADSL: Telefonvonalon keresztüli Internet, új elõfizetõknek T-Com területen akár 2500-3000 Ft is lehet a havidíj (a telefon havidíján felül, 1Mbit/s sebesség, 1 év hûségnyilatkozat). Szolgáltatóváltóknak: kb. 4000 Ft/hó. A telefonvonal nélküli ADSL (a fenti feltételekkel) szerintem nem éri meg, mert a havidíja is annyival több. ADSL esetén arra kell figyelni, hogy ha túl messze van a telefonközpont, akkor a nem megy a maximális sebesség. Kisebb sebességnél 5 km, felett, nagyobb sebességnél 2-3 km. Kábeltv-n keresztül: Olcsóbb lehet az ADSL-nél, de általában ezek a csomagok alacsonyabb sebességet nyújtanak.
Hova viszed vissza? a wcbe?
Arra már nincs garancia.
Ilyenkor rádugják egy számítógépre, és megmondják, hogy vízbe ejtetted, mivel ezt megmondja a szervízben a telefon. Onnatól nincs garancia.
Honnan tudod, ho9gy a telefon megy? Sok helyen tud kárt tenni a víz... Max. szervízbe viheted, ha sikerül megmenteni a belsõt (ami nem valószínû). És egy laza kijelzõcsere megoldja a problémádat - ami valószínûleg többe kerül mint a telefon.
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom hogy megy, mivel amikor kiszárítás után bekapcsoltam adott hangot meg egy kicsit villogott a képernyõ de azután már nem mutatott semmit.

Valahogy meg lehet nézni az smseket gépen? A telefonom szerintem vírusos lett és nem engedi megnézni az üzeneteimet. Rohadtul hálás leszek annak, aki megmondja hogy tudom megnézni gépről. Vagy akárhogy a telefonon kívül

ja.. és próbáltam már, hogy átteszem a simkártyát másik telóba de nem simre mentette az üzeneteket

Legjobb válasz: Csak androidos készülék sms-eit tudod megnézni egy app segítségével wifin keresztül. A telefon vírusok nem kártékonyak

Csak androidos készülék sms-eit tudod megnézni egy app segítségével wifin keresztül. A telefon vírusok nem kártékonyak
A kérdező hozzászólása: az f...a mert nem androidos hát pedig szerintem vírus mert az elõzõ telefonomat is ez a gép tette tönkre.. eddig semmi baja most meg nem tudok sms-t nézni meg a netet sem nyitja meg
A géped vírusos tehát. S az számítógép vírus. Nem telefon vírus. Én telefon vírust említettem. Létezik egy androidos program, ami szerintem más storeban is van. Bár még soha sem használtam. Sms back up vagy sms recovery. Az SMS backup menti az smst a memória kártyára. Keress rá!
A kérdező hozzászólása: megnézem köszönöm :) azthittem a számítógép vírus a telefonra is hat, de akkor nemtudom mi baja lehet..


Elfelejtettem feltölteni pénzzel a telefonomat. Így nem tudok telefonálni és engem se tudnak hívni, azt mondja be, hogy átmenetileg kivan vonva a forgalomból. Ha feltöltöm pénzzel automatikusan visszaáll, vagy új kártyát kell vennem bele?

Legjobb válasz: Én úgy tudom igen; egy bizonyos ideig csak ideiglenesen kapcsolják ki, és ha feltöltöd akkor használhatod, ellenkezõ esetben újraosztják a számodat.

Én úgy tudom igen; egy bizonyos ideig csak ideiglenesen kapcsolják ki, és ha feltöltöd akkor használhatod, ellenkezõ esetben újraosztják a számodat.
Elõször hivd fel a szolgáltatód ingyenes számát és kérdezd meg õket.Mert ha lejárt a rendelkezésre álló idõd akkor ugrik a pénzed.Vagy beleõszülsz mire visszakapod.
Nem kell új SIM kártyát venned. Ha feltöltöd a számládat újra telefonálhatsz. Amíg azt mondja a rendszer, hogy "átmenetileg kivonva a forgalomból" azért átmeneti mert még szolgáltatótól függõen félévig vagy egy évig feltöltheted a számlád. De ha a rendszer azt mondja, hogy a "ezen a számon elõfizetõ nem kapcsolható" akkor végleg letiltották a kártyádat és ebben az estben újat kell venni.
Másold az SD-kártya ringtones mappába amilyet akarsz.
Ha nincs akkor természetesen létrehozol egyet
És nem tudsz sem üzenetet küldeni, sem posztolni üzenõfalra? Nekem ma egész nap ilyen, Nokia x2...
akinek megvan kérem segítsen mert nálam is ezvan..
Nekem is ez a gondom Help !!!
A facebook valamit fejlesztett, és ezt az új facebookot egyes nokiák nem támogatják, ezért most a Nokia csinál egy új szoftvert ezekre a telefonokra.. De ez eltart egy ideig, várjunk türelemmel!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek =) Amúgy már rendben van, én tegnap vettem észre, hogy kijavították a hibát... =)
detto :)
Hogy miért? Mert elérhetetlen...
Az érzelmek nem gombnyomásra mûködnek.
Mert elérhetetlen és ha tehetné beléd is taposna.
Mert buta vagy. Erre nem tudok mit mondani :) Csak megalázod magad hogy hívosgatod, de ha neked ez kell...
A kérdező hozzászólása: tudom h ezzel megalázkodom elõtte, de akkor is hallanom kell a hangját naponta, azért hívom..:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!