Találatok a következő kifejezésre: Tele van a hátam, (33 db)

Tele van a hátam kis apró mitteszerekkel, és néha pattanások jönnek ki rajta+ a mellkasomon is. Elég kellemetlen. A fejem nem annyira pattanásos, ott rendszeresen járok kozmetikushoz. Mit csináljak vele?

Elég kellemetlen, hogy jön a nyár, és csúnya a hátam, a vállam, és néha a mellkasom is. Alapvet?en jó testem van, kicsit szálkás, 16 éves fiú vagyok, csak ez az egy rossz az egészben. Nyár jön, strandon meg ez ciki. Mit csináljak vele, hogy hamar elt?njön?

Legjobb válasz: nagy a valószínûség arra, h nyáron nem lesz ilyen gondod. ez az átka a télnek. az ember felöltözik 6 rétegben. leízzad, nem szellõzik a bõr... a szoli egy kicsit talán neked is segít. nekem bejött.

nagy a valószínûség arra, h nyáron nem lesz ilyen gondod. ez az átka a télnek. az ember felöltözik 6 rétegben. leízzad, nem szellõzik a bõr... a szoli egy kicsit talán neked is segít. nekem bejött.
szerintem se aggodj! max menj el szolariumba par alkalommal mert leszaritja oket! nem erdemes kenocsokkel kenni mert nem biztos hogy elmulassza... en is kentem vagy 3 fele mindennel de nem nagyon multak el.. nekem is par a vallamon van es telen csak.. nyaron 1 sincs rajtam :D aztan 2 dik megoldas ha nem akakrsz sozlariumba menni majd nyaron eltunik ha strandra mesz 1x v 2x :) es nyugii nem szegyen az!!!
NEKEM A SZOLI NEM SZÁRÍTOTTA LE! ÉN MÁR PRÓBÁLTAM MINDEN KRÉMET, DE JÖTT BE. MOST SZÓDABIKARBÓNÁS VIZZEL TÖRLÖM ÁTT, EZT EGY ÚJSÁGBAN OLVASTAM.

Mit csináljak, tele van a hátam apró hólyagokkal?

Tele van a hátam apró hólyagocskákkal, amiket ha enyhén megvakarok, víz folyik ki belőlük. Nem fáj, nem viszket, de akkor is elég ijesztő. Még pénteken megégetett a nap, lehet hogy attól van. Mit csináljak velük? El fog múlni magától? Mikor?
Szoli
A kérdező hozzászólása: az leszárítja? :)
A napozás a legjobb. Télen szoli, vagy kvarcolás. A napozással vigyázz, túlzásba ne vidd. Látogass el bõrgyógyászhoz.
Nekem úgy tûnt el a hátamról, hogy napra mentem. :) Leszárítja a pattanást. Vagy kenj rá fogkrémet :D az is szárít. :D A méz is jó.. :D De a legjobb a nap. :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :D õh jaa még egy.. hogy mi az a kvarcolás?

A hócipőm tele van a szélsőjobbosok lelki világával. Hát neked?

Gondolok itt ilyenekre:

Legjobb válasz: Nekem meg ezzel a rendszerrel van tele a tököm. Meg azzal, hogy nem változik semmi. Meg azzal, hogy a két nagy párt egymásnak adogatja a gyeplõt.Attól semmi sem fog változni, ha Orbán ezeket mondja: Itt az idõ! Most megmutatjuk! meg ilyenek. Meg azzal is tele van, hogy az emberek semmit sem tanulnak a dolgokból, és még mindig megvezethetõk.Majd 4 év múlva õk is szûkölni fognak.Most például megadóztatták a kajajegyet, ezért a cég úgy döntött, nem adja,stb.Nektek ez jó? Hajrá Jobbik!

Nekem meg ezzel a rendszerrel van tele a tököm. Meg azzal, hogy nem változik semmi. Meg azzal, hogy a két nagy párt egymásnak adogatja a gyeplõt.Attól semmi sem fog változni, ha Orbán ezeket mondja: Itt az idõ! Most megmutatjuk! meg ilyenek. Meg azzal is tele van, hogy az emberek semmit sem tanulnak a dolgokból, és még mindig megvezethetõk.Majd 4 év múlva õk is szûkölni fognak.Most például megadóztatták a kajajegyet, ezért a cég úgy döntött, nem adja, stb.Nektek ez jó? Hajrá Jobbik!
"A tököm tele van a szélsõjobbosok lelki világával. Hát neked?" nekem is a te hülyeségeidbõl
Nekem is inkább a te hülyeségeiddel van tele.
Teljesen igazad van, mitõl olyan nagy Magyarok a legtöbbjük egy nácista fasiszta senki.(tisztelet a kivételnek aki kultúrált). Annak aki meg Hitlert dícséri azt kívánom menjen el egy fogolytáborába.
Szintén. Az a fajta is vicces, amelyik mártírt akar faragni Hitlerbõl, mindenkit leugat, aki nem ért vele egyet, de fel van háborodva, ha nácinak nevezik. A másik meg a Magyar (nagybetûvel, mert miért ne), aki tûzzel-vassal irtana mindenkit, aki nem magafajta, miközben a saját anyanyelvét sem képes helyesen használni.
"Hát neked?" nekem is
Fanatikusok, a történelmet meghamisítják, Hitlert éltetik, Horthyt nagy államférfinak tarják.Senki nem tzdja meggyõzni õket az ellenkezõjérõl.Nem is érdemes odafigyelni rájuk.
Nekem is.
egyetértek a kérdezõvel teljes mértékben.
én mindenfajta radicális megmozdulást, szervezõdsést utálok, de ez a jobbik még túl tesz mindenen. ez baromitra hiányzott nekünk, és õszintén, itt a jelenlegi európai környezetben enyhén szólva meredek és abszurd egy csomó elképzelések, vagy legalábbis amit annak hangoztatnak. nagyon remélem h nem jutnak különöseben hatalomhoz, bár félek van egsy réteg akinek nagyon bejön ez a fajta személet (sajnos)
jobbik már beérte az mszp t 20% :$$$ mi lesz veletek kedves szélsõségezõk anti Magyarok hontalanok jövõben nem tudom :S de majd halottak napján lehet gyújtok értetek egy gyertyát :$
nekem legalább van lelkivilágom... és amit leírtál, az igaz...tényleg lefasisztáznak pusztán azért, mert történelmet tanulok és mert hagyományõrzõ vagyok(néptánc, népzene, íjászat, stb)...és igen, szoktam gondolkodni rajta, hogy miért van ilyen sok ember, akiknek fáj az én magyarságom...pedig õk is azok elvileg
18:14 vagyok, még valami: sosem éltettem Hitlert, és nem bántanék senkit azért, mert nem magyar... de az igenis fáj, ha engem bánt egy nem magyar és még én vagyok a rasszista, amiért ez nekem rosszul esik és nem tûröm vigyorogva...és ezt még a cigány barátaim is elismerik és mellettem állnak, pedig õk akár hõböröghetnének is
Én értem hogy nem szeretik a jobbikosok ha lefasisztázzák õket. Elvégre nem azok. Ha akartok fasisztázni, tessék csak. Én az vagyok (pontosabban hungarista) és nem fog zavarni.
Nem, nagyon szeretem a férjem! :-)
"http://www.youtube.com/watch?v=dWioIF0G92M" itt is a gárdának volt igaza....
A hócipõd tele van? Akkor minek írsz ezzel kapcsolatban kérdést?
"Hitlert éltetik, Horthyt nagy államférfinak tarják" :D Mutass már nekem egy ilyen embert, aki komolyan élteti Hitlert és mellette Horthyt nagy államférfinak tartja.
az ilyen szélsõségek soha nem a túláradó IQ-val rendelkezõ emberek gyülekezete, na most nálunk ez még némi elmebetegséggel is párosul (kifejeztten!), sõt mi több, olyan baromságokat is belekevernek, amihez már nincs köze semmi racionalitáshoz, hanem a szimpla szélsõséges gyûlölködéshez (lásd melegek gyûlölete ... ez is mintha kötelezõ lenne, ahhoz h fa.a csávók legyenek, de hogy mi köze van a politikai célokhoz pl ?? más célokat már meg se merek említeni - ja és ez csak egy példa, mert lehetne sorolni az agybeteg elképzeléseket)
Gyõzzön a jobbik!!! Tudatlanok nektek is jobb világ lesz, persze amennyiben tisztességes emberek vagytok. Ha nem, akkor szavazzatok a Fideszre :)
"Idióta... mutass már egy olyan cikket, videót, vagy csak egy hangfelvételt, ahol egy Jobbikos, Hitlert "dicsõíti".. Buta majom.." Olvass bele a kérdésekbe, és a rájuk adott válaszokra ezen az oldalon például. Rengeteg példát találsz rá. Bár a kérdezõ a szélsõjobbosokról írt, te máris konkrétan a Jobbikra asszociálsz. Érdekes, miközben a Jobbik fanjai kézzel-lábbal próbálják igazolni, hogy õk nem is szélsõjobbosok, hanem mérsékeltek, akiket a szélsõséges ballibsik tartanak szélsõségesnek :D "Buta majom"... ezzel meg is adtad magadra a legjobb jelzõt.
Nekem is!Ritkán megyek fel az IWIW-re, de állandóan tele van rakva az üzenõfal, mozgalmi videókkal, meg képekkel, aztán meg keresztbe dicsérgetik egymást.Nem értem az egyik miért nem a négy gyerekérõl tesz fel képeket, nagyon helyes gyerekek, szivesebben nézném õket, mint a magyar zászlókat.
Na mondanád ezt egy Amerikainak! Hazaárulás lenne és inekció általi halál!
ez egy érdekes dolog amit mondasz csak tudod egy amerikai vagy egy canadai bizony baromi büszkén viseli akár a pólóján, kabátján a zászlót, mert van rá oka. és nálunk? én ugyan ki nem teszem, az biztos, biztos bunkó vagyok, de nem tudok büszke lenne rá, mert nem találok okot ...
Egyet értek a kérdezõvel! Nekem is van félelmeim, hogy mi lesz, ha esetleg hatalomra jut egy ilyen szélsõséges csoport. Amúgy én nem hiszem, hogy sok jó lenne amögött amit hangoztatnak, a lényeg hogy lázadhassanak, meg hõzöngjenek hogy õk megmondják a tutit. De vajon mi van emögött? :S:(
"Szintén. Az a fajta is vicces, amelyik mártírt akar faragni Hitlerbõl, mindenkit leugat, aki nem ért vele egyet, de fel van háborodva, ha nácinak nevezik." Idióta... mutass már egy olyan cikket, videót, vagy csak egy hangfelvételt, ahol egy Jobbikos, Hitlert "dicsõíti".. Buta majom..
"ez egy érdekes dolog amit mondasz csak tudod egy amerikai vagy egy canadai bizony baromi büszkén viseli akár a pólóján, kabátján a zászlót, mert van rá oka. és nálunk? én ugyan ki nem teszem, az biztos, biztos bunkó vagyok, de nem tudok büszke lenne rá, mert nem találok okot ..." Akkor valami csak el van baszva nem...? (még Te is ezt gondolod, csak nem írod le.... Maradjon így ahogy van?? Frászt..)
Nekem meg a mostani politikával. Hajrá Jobbik!
mi van besérült a kérdezõ hogy minden politikai kérdésben elhajtják a bánatos pi..ba a hülye politikai meggyõzõdésed miatt? tudod nekem is ki van a ....om az ilyen hülyékkel mint te aki csak szélsõségezni tud azért is éljen a Jobbik!
hát mit lehet erre mondani :) )) bizony nagy az Isten állatkertje ...ja és Hajrá Jobbik!
Hûûû... Most meglepõdtem. "meghamisítják a történelmet!" Kérhetek példát? JfH
Olvasd már vissza mit írtál... Mi ez ha nem gyûlölködés? Akkor te is szélsõséges vagy?
ez nem tûnik el semmitõl.
Semmivel, ezek sajnos már ottmaradnak, barátkozz meg velük. Házilagos módszerekkel biztos nem tehetsz semmit, kozmetikus talán tud rajtuk enyhíteni borzasztó sok munkával, de eltüntetni nem fogja. Ha majd terhes leszel, az elején tedd fel a kérdést, mert akkor megint jöhetnek újak, és megelõzni még lehet õket a kenegetéssel. Hidd el, nem ez fogja érdekelni a férfiakat.
Tényleg sehogy.:( Csak megelõzni lehet azt hiszem. Nekem behálózzák az egész combomat 13éves koromtól kezdve és gyûlöltem õket.Mióta barátom van már nem is érdekel, õ nagyon meglepõdött azon hogy én így utálom ezeket, szerinte ezen nincs mit szégyellni, így kell szeretni és kész!:)
sebészeti beavatkozzásaal el lehet tuntetni csak nem egy olcsó dolog
http://www.bioszallito.hu/Rekongem-specialis-paprika-emulzio.. Nekem ettõl eltûntek. Csak rendszeresen kell használni, és nem kellemes érzés...
Bocs az off-ért, de azt mensi közbe kell felrakni? Én is gondoltam rá, h azt szeretnék de sokat nem tudok róla.
Én pedig úgy hallottam, hogy a legjobb védekezési mód. Én is azt szeretnék felrakatni. Egyébként annyi, hogy 3 havonta kell ellenõrzésre járni és akkor tuti nem esel mellette teherbe, 5 évente pedig cserélik, a férjem munkatársa mondta. Neki már 10éve van és semmi gondja nincs vele, most megy a harmadikat felrakatni. De azt nem mondta, hogy mensi alatt csinálják.
Szia! Nekem is spirált rakott fel a doki a szülés után. A 6 hetes kontrollon beszéltük meg és rá egy hétre rakta fel, nem kellett menstruációt megvárni.
Az egyik legrosszabb védekezési mód. Mikor megemlítettem a dokimnak, nagyon gyorsan lebeszélt, mivel, gyulladást okozhat, nagyobb a fertõzésveszély, erõsebb menstruációt, illetve erõs menstruációs görcsöket. A menstruáció 2. napján kell felrakatni. A doki azt, mondta, minden mást inkább ajánl, mint a spirált. Most gumival védekezünk, tabit nem akarok, mert nemsokára szeretnénk kistesót:)
én úgy tudom hogy az elsö napon. de nem bizti.
Én lebeszélnélek a spirálról. n Nagyon sok gond van vele, sokszor elmozdul és rengeteget teherbe esnek mellette. Válassz más megoldást.
Menstruáció közben rakja fel a doki, de szülés után nem kell hozzá menstruáció, 6 hétig anélkül is fel lehet rakni! Tehát ha ezt szeretnéd, gyorsan menj el az orvoshoz, elvileg még felrakja (megvizsgál és eldönti). Ha most már nem férsz bele, meg kell várni a legközelebbi menstruációt (ha szoptatsz, ki tudja, mikor lesz az...), addig máshogyan kell védekezni. A legközelebbi menstruációkor menj el hozzá és felrakja. Ha két napig lesz csak meg, akkor abban a két napban kell odaérni...

Tiszta pattanas a hatam! Teli van tenyleg! Mit tanacsoltok?

Van valami specialis krem, vagy barmi tanacs is jo lenne, csak ne erezzem magamat ilyen apolatlannak....

Legjobb válasz: Hát nem nagyon.Legalábbis én nem tudom róla.Nekem is ez volt terhesség alatt.meg barátnõmnek is.Teljesen fel volt ömölve a hátunk,meg nekem az arcom is.Csak szülés után múlt el jó pár héttel amikor már helyre álltak a hormonjaim.DE a nap mindenképp jót tesz neki.Sokat legyél napon szabad háttal.

Hát nem nagyon.Legalábbis én nem tudom róla.Nekem is ez volt terhesség alatt.meg barátnõmnek is.Teljesen fel volt ömölve a hátunk, meg nekem az arcom is.Csak szülés után múlt el jó pár héttel amikor már helyre álltak a hormonjaim.DE a nap mindenképp jót tesz neki.Sokat legyél napon szabad háttal.
Nekem is, de én inkább örülök hogy nem az arcomat lepik el.Majd megpróbálom nyáron néha meglevegõztetni, hátha.

Van olyan menyasszonyi ruha, amiből nincs kinn a hátam? Tele van sajnos hegekkel és nagy sebekkel. Mivel tudnám eltakarni? Sajnos a vállamig olyan.

Legjobb válasz: vannak pántosak vékony vagy vastagabb pánttal ami hátul is takar vagy ha hosszú a hajad be hullámosítod és leengeded az is takar

vannak pántosak vékony vagy vastagabb pánttal ami hátul is takar vagy ha hosszú a hajad be hullámosítod és leengeded az is takar
http://www.bride.ca/wedding-ideas/images/Blog/Fashion/2010/R.. bármilyen fazonút ilyen felsõ megoldással :)
Én varratam a ruhámat, és nem szeretem sem a hátam, sem a karomat. Ezért egy lepelszerûség volt a ruha felsõrészére varrva. Nagyon jól mutatott és én is jobban éreztem magam. Esetleg csipkeboleró?
Nekem nagyon tetszenek az ilyen ruhák, esetleg valamilyen más szoknyarésszel. http://aminamichele.com/wp-content/uploads/2011/09/210.jpg http://media7.onsugar.com/files/2011/08/34/5/1887/18878922/f..

Minden estére az egész hátamon millió lilás-vörös apró pötty jön ki. Napközben is viszket, de estére meg főleg viszket az egész hátam. Az egész szinte egy nagy folttá van össze állva és lapockától lefelé csípőig van tele foltokkal a bőröm. Mi ez?

Reggelre persze semmi nyoma a foltoknak a b?römön. Nem tudom mi lehet velem de nagyon ilyeszt?. Már 3 hónapja megy ez,de mivel külföldön vagyok nem mentem el dokihoz mert túl sokba kerülne. Olyan középlila foltok mindenütt.. brrr annyira meg vagyok ilyedve, ahogy kinéz az iszonyatos!

Legjobb válasz: Esetleg a melegtõl? Vagy nem vagy allergiás a mosóporodra/öblítõdre?

Esetleg a melegtõl? Vagy nem vagy allergiás a mosóporodra/öblítõdre?
A kérdező hozzászólása: Igen, nem tudok másra gondolni mint az öblítõmre vagy a mosóporomra. Majd kidobom mindkettõt és hátha el fog múlni. Köszönöm a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!