Találatok a következő kifejezésre: Tele van a (2713 db)

Miért panaszkodik mindenki, mikor tele vannak az utak (drága a benzin), tele vannak a bevásárlóközpontok, púpos minden bevásárlókocsi?

Legjobb válasz: Régen volt hogy tele vannak az utak. A teli bevásárlókocsi pedig nem jelent automatikus gazdagságot. Lehet hogy valaki egész hónapban abból etet egy egész családot. Tud az "púpos" nagyon kevés is lenni.

Régen volt hogy tele vannak az utak. A teli bevásárlókocsi pedig nem jelent automatikus gazdagságot. Lehet hogy valaki egész hónapban abból etet egy egész családot. Tud az "púpos" nagyon kevés is lenni.
Jelentkezem vidékrõl: az utak tele, a delikvensek még 500 méterre is kocsival mennek, a bevásárlóközpontokban meg egy gombostût sem lehetne leejteni.
A plázákba a lakosság bõ 80%-a bámészkodni jár a fiatalság 1-2 ruhadarabért folytat élethalál harcot. Azt már meg se merem említeni hogy a vidék nincs túlzottan tele a vidék. A bevásárló kocsi tartalma sem tükrözi a valóságot van a legtöbb embernek 2 heti vagy egyhavi étele az a púpozott kocsi. A rengeteg kocsitorlódás szintén csak a fõvárosra jellemzõ. Ez alapján ítélkezni átkozottul demagóg és átlátszó dolog.
Ha valaki itt pénteken elmegy reggel 10-kor a Teszkóba, akkor minden pénztárnál 10 méteres sor van. Õk mikor dolgoznak vajon? Vagy mindenkinek annyira rendes a fõnöke, hogy kiengedi õket? Vagy mindenki akkor vesz ki szabadságot? Költekezni tudnak, mert van hitel, lehet görgetni, a bankok szinte bárkinek adnak.
A szomszéd hõlgy is folyton panaszkodig (szegény), hogy milyen nagy a szegénység, hogy milyen nehéz az élet. Hetente egyszer járnak bevásárolni, de akkor tele van az autó csomagtere! A férje egy cégnél munkavédelmis a keresete 170-ezer körûl mozog a "szegény" asszonyka csak boltvezetõ helyetes 120-150-ezerért! Állandóan panaszkodnak milyen [email protected] élnek "szegények" !
Mert nem attól függ a gazdaság hogy tele vannak-e az utak kocsikkal meg töltött-e a bevásárlókocsi. Az autóra rá van kényszerítve az ember.Az nélkül nem nagyon lehet élni.Fõleg olyannak aki nem a fõvárosban lakik.Az autó létszükség. Én sem fogok 1 órával elõbb felkelni azért hogy busszal menjek el dolgozni.Olyan színvonalért amit a magyar volánok meg a budapesti BKV nyújt 20 forintot nem fizetnék.
Mi is inkább 1 hétre elõre megvesszük a dolgokat.Sokkal jobb úgy. Jobban szeretek nagy multikban vásárolni Tesco , Metro , Lidl mert a nagy a választék és egyszerre több dolgot tudok venni. És igen kocsival járok mindenhova mert megtehetem.Senkinek semmi köze hozzá.
9. válaszoló ha 3 gyereket kellene felnevelned akkor láthatnád hogy havi 200 ezer forint semmire nem elég. Nálunk például: 190 négyzetméteres 2 szintes családi ház rezsi havonta 100-120 ezer (klimatizálva van ) A kaja havonta szintén 100.000 És még nem tankoltam , nem vettem ruhákat és stb stb Drága az élet.Lehet te simán megélsz 200 ezerbõl egyedül de 5 ember nem.
"Hát akik így gondolják, éljenek így, bár szerintem õk se így élnek, csak irigységbõl ajánlgatják ezt másoknak." Hanem?
Félreértés ne essék, nekem sem húsz ezer forint folyik be egy hónapban, de nagyjából ennyi az amit ha nagyon költekezünk sikerül elvernünk. De akkor már nagyon kirúgtunk a hámból.
Egy szóval nem mondtam hogy nem tudok megélni.Csak felvázoltam hogy lehet egészségesen élni és nevelni 3 gyermeket. Amint mondtam mindent elkövettem hogy a szegény közegbõl kikerüljek és egy magasabb szinte emelkedjek. Ekkora ház azért kell mert ebben férünk el kényelmesen.Rosszul érezném magam egy panelban vagy egy garzonban , bármilyen szuper is a berendezése.Én a nagy tereket , tágas , kényelmes szobákat szeretem. Az a színvonal amelyen én élek sok országban átlagos vagy kicsivel átlag feletti.Nem pedig "burzsuj" ahogy páran neveznek. Attól mert egy német középkategóriás NÉPautóval közlekedek és ilyen az egzisztenciám még nem vagyok burzsuj. Ha lenne 3 villám és sok luxus autóm akkor lehet mondani hogy burzsuj.
17:32! Bizony nagyok az igényeid! 3 gyerekkel nem kell ekkora ház! A kaja költségetek is irreálisan magas. A rezsi is! Vagy vállaltatok volna kevesebb gyereket vagy keress többet. Mi 4-en vagyunk a feleségemmel és a 2 gyerekemmel, 75 m2-en, nincs a gyereknek külön szobája, mert felesleges annyival többet fûteni. A rezsink cca. 55.000 Ft havonta, a havi kaja költség kb. 50.000-60.000 Ft körüli. Autó fenntartása kb. 25.000/hó. Ezen felül kell pénz egyéb dolgokra(új ruha, stb), de ketten a feleségemmel keresünk nettó 220.000 Ft-ot és félre tenni is tudunk. Nálatok nem a pénzzel van baj, hanem az igényekkel. Én magam is kerestem már nagyon rosszul, nagyon jól is, mindig meg tudtam élni, a titok annyi, hogy alkalmazkodni kell az adott körülményekhez.
Még ezzel kapcsolatban: "190 négyzetméteres 2 szintes családi ház" Ez öt emberre. Megmagyaráznád minek akkora? Egy embernek öt négyzetmétert számolva az ugye 25 négyzetméter. Egy embernek nem elég öt négyzetméter? Egy ágy jó ha kettõ van. Huszonötbe még egy tusolót és egy konyhát is bele lehet zsúfolni. Most ne gyere azzal hogy az én lakásom mekkora, mert én magamnak húztam ki a vályogot, felkeltem hajnal négykor és magamnak építettem fel, minden vályogot magam tettem a helyére. De nem én hisztizek hogy nem élek meg! Én akkorát építettem magamnak amekkorát nem voltam lusta. De kérdem én, aki nem tud, vagy nem akar dolgozni és inkább elmegy valami céghez napszámba az milyen alapon támaszt igényeket és követel többet. Annyit fizetnek neked amennyit érsz. Ha meg úgy érzed, te többet meg tudsz teremteni, te miért nem kelsz fel hajnal négykor és termeted meg magadnak amire szükséged van, ahelyett hogy másokat szolgálsz ki?
"Érdekes, dédanyám 10 gyermeket nevelt fel, cselédasszony volt, mégis mindig volt mit tenni az asztalra abban a nagy szegénységben, primitívségben. Mégse panaszkodott soha." Épp errõl beszélek én is. Sosem jutna eszembe másokhoz elmenni dolgozni, így anyagi problémáim sincsenek. Ezek meg abból próbálnak megélni és nem tudnak. NEM TUDNAK MEGÉLNI HAVI 200 EZERBÕL! Érted? Egy öt tagú családnak ma Magyarországon elég havi 20 ezer forint készpénz ha megtermel magának mindent. Ezek 200 ezerbõl nem tudnak megélni. Na most hidalok le!
Voltam kollégista és borzalmas volt.Állandóan veszekedtem valakivel. Mi 4-en voltunk testvérek és az elején közös szobában aludtunk.Mondhatni iszonyat volt , senkinek nem lehetett magánélete. Így hogy van külön szoba mindegyiknek van egy saját kis külön "birodalmuk" ahol lehet magánéletük , és ha elég érettek lesznek felvihetik az udvarlót vagy a lányt. Hogy érted hogy nem sikerült?Sokkal jobb anyagi körülmények között élek mint egy átlag magyar. Az ételekre azért költök sokat mert csak a minõségi ételeket veszem meg.A gyerekek fejlõdõ szervezetéhez az kell.
"Hogy érted hogy nem sikerült?Sokkal jobb anyagi körülmények között élek mint egy átlag magyar." Én mindent elhiszek, de itt most nem az átlag magyar panaszkodott hanem te. "Az ételekre azért költök sokat mert csak a minõségi ételeket veszem meg.A gyerekek fejlõdõ szervezetéhez az kell." Csezdmeg, berepedt a plafon! Hol árulnak minõségi ételeket? Szerintem te valamivel nagyon nem lehetsz tisztában. A Gödöllõi Agráregyetem összehasonlítása: http://www.okonatura.hu/iras/asvanyianyag-es-vitamintartalom.. Ennek cáfolatául te azt állítod, hogy képes vagy ma Magyarországon minõségi élelmiszert vásárolni. Ezzel tudod mi az egyetlen probléma? Az hogy mi akik még termelünk ilyet sosem adunk el egy grammot sem. Aki elad azt nem a minõség érdekli hanem mennyiség. Tudod mi a kettõ közt a különbség? Aki minõséget akar nem szór ki mûtrágyát kizárólag szerveset, alkalmazza a vetésforgót és parlagon hagyja pihenni a földjeit. Ezek tudod mivel járnak? Ma Magyarországon egyetlen hektáron átlag öt tonna (ötven mázsa) gabonát termelnek. Tudod mennyit lehet megtermelni egy hektáron ha normálisan csinálod? Öt mázsát (0.5 tonna). Tudod mennyiért kellene akkor eladni egyetlen mázsa búzát, ha az minõségi? Megközelítõleg 80 ezer forintért. Te kilónként 800 forintért veszed a búzát, 490 ért a sárgarépát és 500 forintért a tojás darabját? Mert ha nem akkor bizony téged csúful át b..nak...
"Aki megteheti, hogy normális, élhetõ teret biztosítson a gyerekeinek és megadjon nekik mindent, amire szükségük van, az hadd tegye már meg, oké?" Nalátod én is épp errõl beszéltem, én megtehetem mert én nem voltam lusta, felkeltem hajnal négykor és építettem magamnak. A kérdezõ viszont nem teheti meg, mert arra sem telik neki, hogy éhen haljon. Oké?
Bocs, nem a kérdezõ, hanem a 60% os válaszoló.
"Afrikában rosszabbul élnek, de itt Európa közepén talán joggal szeretnénk európaihoz méltó színvonalon élni. " Javaslom használj egyes számot, én ugyanis még véletlenül sem szeretnék "európaihoz méltó színvonalon élni". Nem szeretnék mérgezett és tápanyagmentes ételeket fogyasztani, sem kipufogógázt szagolni. Nem szeretnék dolgozni járni havi 200 ezer forintért és nem szeretnék egy dugóban üldögélve hat andaxin után anyázni az elõttem haladókat. Nem szeretnék meghalni hetven évesen rákban, sem agyvérzésben és nem szeretnék bevásárlóközpontokba járni.
nekem nincs autóm, ahova tudok gyalog vagy biciklivel járok. tescoban elõre szoktam bevásárolni.. akkor tele szokott lenni a kocsi, csak nem mindegy mivel! Minõségi felvágottat nagyon rég láttam, legutóbb megkivántam a kolbászt gondoltam veszek egy finomat, jó 15perces gondolkodás után raktam vissza és vettem meg az olcsó nem igazán emlékeztet kolbaszára izû tescos maszlagot, így legalább tudtam venni tejet.. Nem panaszkodok, nem fog változni semmi, omsznél dolgozom napi 15-18 órás müszakokat tolok le, és mi a hála? legolcsóbb ételeket kell megvennem, nyaralása 2 éve gyüjtök, de mire odajutok , hogy egy kellemes nyaralást megengedhetek magamnak, úgy felmennek az árak , hogy egy 1 csillagos apartmanba fogom a legolcsóbb sört inni valamelyik tenger partján de jó is lesz!
"nekem nincs autóm" "tescoban elõre szoktam bevásárolni.. akkor tele szokott lenni a kocsi" Itt magad ellen vallasz :)
mért beszélnék magam ellen? Tudod van hátitáskám meg 2 kezem és van még a BKV, vagy pedig a bicikli... Tényleg luxus bevásárolni egy hónapban 1x 15-20e Ftért? Nekem így jobban megfelel, legalább szabadnapjaimon nem kell leugranom másért csak kenyérért
"Etiópiában még rosszabb, meg hát járhatnánk mi is szamárháton." Szerintem téged félretájékoztattak. Etiópiának a közhiedelemmel ellentétben nagyon is jó termõ fennsíkjai vannak. Én például szívesen élnék ott. És még mielõtt jönnének a takarodkietiópiába válaszolók elõre bocsátanám: Nem szeretnék mert itt a hazám, de ott sem élnek rosszabbul.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, dédanyám 10 gyermeket nevelt fel, cselédasszony volt, mégis mindig volt mit tenni az asztalra abban a nagy szegénységben, primitívségben. Mégse panaszkodott soha.
A kérdező hozzászólása: Én akármikor megyek plázákba, bevásárlóközpontokba, lehet az tizedike, huszadika stb, mindig tömve van minden. Panaszkodni persze szeret a nép, hogy nincs pénz.
havi 1X elmegyek bevásárolni veszek 20 tekercs wc papírt a kocsi félig van veszek 5 liter olajat, 5kg cukrot, 5kg lisztet 1zsák krumplit TELE a kocsi akkor szerinted ebbõl minden nap eszek ? húst 1 éve nem tudtam venni és nem pulykamell filét hanem csibeszárnyat igen sok a lóvé azért panaszkodom én is
Ezt én sem értem.
pont a minap figyeltem meg, hogy tele van az ország az új Ford Mondeókkal, aminek darabja 6-7 millió forint. az ismerõseim rínak, hogy hónapról hónapra élnek, miközben százezres elõszobabútort csináltatnak meg húszezres kölnivel locsolják magukat.
"veszek 5 liter olajat, 5kg cukrot, 5kg lisztet 1zsák krumplit TELE a kocsi akkor szerinted ebbõl minden nap eszek ? húst 1 éve nem tudtam venni és nem pulykamell filét hanem csibeszárnyat " Nem is szabad venni az teli van méreggel. Kimész az udvarra és levágsz egy csirkét. Én ilyen bolti fost sosem ennék meg.
Az én fõnököm is állandóan panaszkodik, hogy nincs pénze már hó elején, pedig 230-at keres. Az oka nagyon egyszerû: Mindig felveszi a maximális hitelkeretet, azt elveri 1 hét alatt, aztán nyomorog a következõ hónapban.
"Az autóra rá van kényszerítve az ember.Az nélkül nem nagyon lehet élni" Nem mi? Hahaha... Több millió évig nem volt autó, remélem összeírtad azok listáját akik emiatt haltak meg. Mert én is, az enyémen szereplõ személyek száma eddig nulla. És a tiéden? Autó kb száz éve létezik, de szerinted enélkül nem lehet élni. Megmagyaráznád, több milió évig hogyan sikerült?
"Az autóra rá van kényszerítve az ember.Az nélkül nem nagyon lehet élni" Nem mi? Hahaha... Több millió évig nem volt autó, remélem összeírtad azok listáját akik emiatt haltak meg. Mert én is, az enyémen szereplõ személyek száma eddig nulla. És a tiéden? Autó kb száz éve létezik, de szerinted enélkül nem lehet élni. Megmagyaráznád, több millió évig hogyan sikerült?
Komolyan nem érzitek úgy, hogy a hiba bennetek van? Én 47 ezer forintot keresek van két lakásom két autóm és építkezek. Nem lehet, hogy az igényeitekkel van a baj? Ugyanis az általam leírtakat meg lehet valósítani a fent említett 47 ezer forintból.
"Azt már meg se merem említeni hogy a vidék nincs túlzottan tele a vidék." Nincs mi? Lassan már éjjel kettõkor nem tudsz hugyozni lakott területen kívül úgy hogy valaki arra ne járna. Szerinted nincs túlnépesedés?
"Jelentkezem vidékrõl: az utak tele, a delikvensek még 500 méterre is kocsival mennek, a bevásárlóközpontokban meg egy gombostût sem lehetne leejteni." Igazolom! Vidéken a túlnépesedés aggasztó méreteket ölt!
"És igen kocsival járok mindenhova mert megtehetem.Senkinek semmi köze hozzá." Senki nem is vonta ezt kétségbe. A kérdés annyi miért panaszkodsz.
"9. válaszoló ha 3 gyereket kellene felnevelned akkor láthatnád hogy havi 200 ezer forint semmire nem elég. " Cseszdmeg, ha 3 gyereket kéne felnevelnem nem lennék annyira felelõtlen, hogy elmenjek dolgozni. Akkor lekötne a termelés, hogy biztosítsam számukra a megélhetést. És szerintem senki másnak sem kötelezõ elmenni dolgozni másokhoz napszámba, ha valakinek van tanult szakmája és gyakorolja is azt akkor a megélhetés nem okoz gondot számára. Akinek nincs annak sem az a legjobb megoldás, hogy elszegõdök másokhoz. vannak szakmák melyekhez nem kell diploma. Én sem a diplomámból élek, földet mûvelek. Aki lusta meg dögöljön éhen!
"190 négyzetméteres 2 szintes családi ház" Három gyerekre 190 nm? Három gyereknek 15 elég, úgyis az udvaron játszanak. "rezsi havonta 100-120 ezer (klimatizálva van )" klimatizálva? És nem az igényeiddel van a baj hanem a jövedelmeddel mi? "A kaja havonta szintén 100.000" Ezt hogy a plcsába csinálod? Minden hónapban marhát vágsz? Mert ez bizony ma egy marha ára. Én egy öt tagú családnak évi két disznót vágok le. Kettõt! Nem huszat! "És még nem tankoltam , nem vettem ruhákat és stb stb" Nincs lovad? Nem lehet, hogy megint az igényekkel van a baj? Én ruhákat sosem vettem van a családsegítõnél ingyen. "Drága az élet.Lehet te simán megélsz 200 ezerbõl egyedül de 5 ember nem." Nem? Öt embernek ami készpénzre szüksége van egy hónapban az hozzávetõleg húsz ezer forint, abban az esetben ha nincs ásott vagy fúrott kutad és az áramot is az Eontól veszed. Neked nem elég 200 ezer? És nem az igényeiddel van a baj? Pffff...
Sokan úgy csinálják, hogy havonta rendeznek egy nagybevásárlást, azért láthatod, hogy tele a kosár. Olyanok is teszik ezt, akik városiak ugyan, de nincs autójuk, mert nem tudják fenntartani (és igazuk is van, hogy nem koplalnak azért, hogy lássák a szomszédok, "õk autóval járnak!"), és mert van tömegközlekedés, ezért eljutnak a városban bárhová. Ellenben, jogos a kérdés, hiszen a drága autók, okostelók, miegymások nem azt sugallják, hogy szegénység van. Sokan hitelbõl élnek jól, vagy a szüleik finanszírozzák a plázázást, drága helyeken bulizást. Hülye az, akik képes az életéhez nem szükséges (ergo drága luxus) cikkekért hitelbe verni magát. És ezt sokan megteszik...

Miért írja ki állandóan azt, hogy tele van a memória? Többi lent!

Valami telefonzsenit keresek, aki elmondja nekem, hogy miért csinálja ezt a telefonom:( tehát.. állandóan azt írja ki, hogy tele van a memória, és már szinte mindent letöröltem (zenék, képek, videók, játékok, programok stb), régebben sokkal több dolog volt rajta, és soha nem írta ki.. Kérem segítsen valaki:( egyébként a telefonom samsung galaxy S2:)

Legjobb válasz: Hali, próbálj megy egy formázást telón vagy esetleg úgy hogy gépre csatlakoztatod USB-n keresztül vagy vírusirtót futtass rajta lehet csak egy vírus van rajta vagy mondjuk egy próbát meg ér egy operációs rendszer frissítése.

Hali, próbálj megy egy formázást telón vagy esetleg úgy hogy gépre csatlakoztatod USB-n keresztül vagy vírusirtót futtass rajta lehet csak egy vírus van rajta vagy mondjuk egy próbát meg ér egy operációs rendszer frissítése.

A hócipőm tele van a szélsőjobbosok lelki világával. Hát neked?

Gondolok itt ilyenekre:

Legjobb válasz: Nekem meg ezzel a rendszerrel van tele a tököm. Meg azzal, hogy nem változik semmi. Meg azzal, hogy a két nagy párt egymásnak adogatja a gyeplõt.Attól semmi sem fog változni, ha Orbán ezeket mondja: Itt az idõ! Most megmutatjuk! meg ilyenek. Meg azzal is tele van, hogy az emberek semmit sem tanulnak a dolgokból, és még mindig megvezethetõk.Majd 4 év múlva õk is szûkölni fognak.Most például megadóztatták a kajajegyet, ezért a cég úgy döntött, nem adja,stb.Nektek ez jó? Hajrá Jobbik!

Nekem meg ezzel a rendszerrel van tele a tököm. Meg azzal, hogy nem változik semmi. Meg azzal, hogy a két nagy párt egymásnak adogatja a gyeplõt.Attól semmi sem fog változni, ha Orbán ezeket mondja: Itt az idõ! Most megmutatjuk! meg ilyenek. Meg azzal is tele van, hogy az emberek semmit sem tanulnak a dolgokból, és még mindig megvezethetõk.Majd 4 év múlva õk is szûkölni fognak.Most például megadóztatták a kajajegyet, ezért a cég úgy döntött, nem adja, stb.Nektek ez jó? Hajrá Jobbik!
"A tököm tele van a szélsõjobbosok lelki világával. Hát neked?" nekem is a te hülyeségeidbõl
Nekem is inkább a te hülyeségeiddel van tele.
Teljesen igazad van, mitõl olyan nagy Magyarok a legtöbbjük egy nácista fasiszta senki.(tisztelet a kivételnek aki kultúrált). Annak aki meg Hitlert dícséri azt kívánom menjen el egy fogolytáborába.
Szintén. Az a fajta is vicces, amelyik mártírt akar faragni Hitlerbõl, mindenkit leugat, aki nem ért vele egyet, de fel van háborodva, ha nácinak nevezik. A másik meg a Magyar (nagybetûvel, mert miért ne), aki tûzzel-vassal irtana mindenkit, aki nem magafajta, miközben a saját anyanyelvét sem képes helyesen használni.
"Hát neked?" nekem is
Fanatikusok, a történelmet meghamisítják, Hitlert éltetik, Horthyt nagy államférfinak tarják.Senki nem tzdja meggyõzni õket az ellenkezõjérõl.Nem is érdemes odafigyelni rájuk.
Nekem is.
egyetértek a kérdezõvel teljes mértékben.
én mindenfajta radicális megmozdulást, szervezõdsést utálok, de ez a jobbik még túl tesz mindenen. ez baromitra hiányzott nekünk, és õszintén, itt a jelenlegi európai környezetben enyhén szólva meredek és abszurd egy csomó elképzelések, vagy legalábbis amit annak hangoztatnak. nagyon remélem h nem jutnak különöseben hatalomhoz, bár félek van egsy réteg akinek nagyon bejön ez a fajta személet (sajnos)
jobbik már beérte az mszp t 20% :$$$ mi lesz veletek kedves szélsõségezõk anti Magyarok hontalanok jövõben nem tudom :S de majd halottak napján lehet gyújtok értetek egy gyertyát :$
nekem legalább van lelkivilágom... és amit leírtál, az igaz...tényleg lefasisztáznak pusztán azért, mert történelmet tanulok és mert hagyományõrzõ vagyok(néptánc, népzene, íjászat, stb)...és igen, szoktam gondolkodni rajta, hogy miért van ilyen sok ember, akiknek fáj az én magyarságom...pedig õk is azok elvileg
18:14 vagyok, még valami: sosem éltettem Hitlert, és nem bántanék senkit azért, mert nem magyar... de az igenis fáj, ha engem bánt egy nem magyar és még én vagyok a rasszista, amiért ez nekem rosszul esik és nem tûröm vigyorogva...és ezt még a cigány barátaim is elismerik és mellettem állnak, pedig õk akár hõböröghetnének is
Én értem hogy nem szeretik a jobbikosok ha lefasisztázzák õket. Elvégre nem azok. Ha akartok fasisztázni, tessék csak. Én az vagyok (pontosabban hungarista) és nem fog zavarni.
Nem, nagyon szeretem a férjem! :-)
"http://www.youtube.com/watch?v=dWioIF0G92M" itt is a gárdának volt igaza....
A hócipõd tele van? Akkor minek írsz ezzel kapcsolatban kérdést?
"Hitlert éltetik, Horthyt nagy államférfinak tarják" :D Mutass már nekem egy ilyen embert, aki komolyan élteti Hitlert és mellette Horthyt nagy államférfinak tartja.
az ilyen szélsõségek soha nem a túláradó IQ-val rendelkezõ emberek gyülekezete, na most nálunk ez még némi elmebetegséggel is párosul (kifejeztten!), sõt mi több, olyan baromságokat is belekevernek, amihez már nincs köze semmi racionalitáshoz, hanem a szimpla szélsõséges gyûlölködéshez (lásd melegek gyûlölete ... ez is mintha kötelezõ lenne, ahhoz h fa.a csávók legyenek, de hogy mi köze van a politikai célokhoz pl ?? más célokat már meg se merek említeni - ja és ez csak egy példa, mert lehetne sorolni az agybeteg elképzeléseket)
Gyõzzön a jobbik!!! Tudatlanok nektek is jobb világ lesz, persze amennyiben tisztességes emberek vagytok. Ha nem, akkor szavazzatok a Fideszre :)
"Idióta... mutass már egy olyan cikket, videót, vagy csak egy hangfelvételt, ahol egy Jobbikos, Hitlert "dicsõíti".. Buta majom.." Olvass bele a kérdésekbe, és a rájuk adott válaszokra ezen az oldalon például. Rengeteg példát találsz rá. Bár a kérdezõ a szélsõjobbosokról írt, te máris konkrétan a Jobbikra asszociálsz. Érdekes, miközben a Jobbik fanjai kézzel-lábbal próbálják igazolni, hogy õk nem is szélsõjobbosok, hanem mérsékeltek, akiket a szélsõséges ballibsik tartanak szélsõségesnek :D "Buta majom"... ezzel meg is adtad magadra a legjobb jelzõt.
Nekem is!Ritkán megyek fel az IWIW-re, de állandóan tele van rakva az üzenõfal, mozgalmi videókkal, meg képekkel, aztán meg keresztbe dicsérgetik egymást.Nem értem az egyik miért nem a négy gyerekérõl tesz fel képeket, nagyon helyes gyerekek, szivesebben nézném õket, mint a magyar zászlókat.
Na mondanád ezt egy Amerikainak! Hazaárulás lenne és inekció általi halál!
ez egy érdekes dolog amit mondasz csak tudod egy amerikai vagy egy canadai bizony baromi büszkén viseli akár a pólóján, kabátján a zászlót, mert van rá oka. és nálunk? én ugyan ki nem teszem, az biztos, biztos bunkó vagyok, de nem tudok büszke lenne rá, mert nem találok okot ...
Egyet értek a kérdezõvel! Nekem is van félelmeim, hogy mi lesz, ha esetleg hatalomra jut egy ilyen szélsõséges csoport. Amúgy én nem hiszem, hogy sok jó lenne amögött amit hangoztatnak, a lényeg hogy lázadhassanak, meg hõzöngjenek hogy õk megmondják a tutit. De vajon mi van emögött? :S:(
"Szintén. Az a fajta is vicces, amelyik mártírt akar faragni Hitlerbõl, mindenkit leugat, aki nem ért vele egyet, de fel van háborodva, ha nácinak nevezik." Idióta... mutass már egy olyan cikket, videót, vagy csak egy hangfelvételt, ahol egy Jobbikos, Hitlert "dicsõíti".. Buta majom..
"ez egy érdekes dolog amit mondasz csak tudod egy amerikai vagy egy canadai bizony baromi büszkén viseli akár a pólóján, kabátján a zászlót, mert van rá oka. és nálunk? én ugyan ki nem teszem, az biztos, biztos bunkó vagyok, de nem tudok büszke lenne rá, mert nem találok okot ..." Akkor valami csak el van baszva nem...? (még Te is ezt gondolod, csak nem írod le.... Maradjon így ahogy van?? Frászt..)
Nekem meg a mostani politikával. Hajrá Jobbik!
mi van besérült a kérdezõ hogy minden politikai kérdésben elhajtják a bánatos pi..ba a hülye politikai meggyõzõdésed miatt? tudod nekem is ki van a ....om az ilyen hülyékkel mint te aki csak szélsõségezni tud azért is éljen a Jobbik!
hát mit lehet erre mondani :) )) bizony nagy az Isten állatkertje ...ja és Hajrá Jobbik!
Hûûû... Most meglepõdtem. "meghamisítják a történelmet!" Kérhetek példát? JfH
Olvasd már vissza mit írtál... Mi ez ha nem gyûlölködés? Akkor te is szélsõséges vagy?

Nekem 30 as telóm van a barátomnak 70 es . Lehet olyat hogy az telómba 70 es kártyát is tenni? Hogy oldottátok meg az ilyen problémát?

Legjobb válasz: Ha gyári független akkor tehetsz bele olyan kártyát amilyet akarsz. Ha nem akkor függetleníteni kell.

Ha gyári független akkor tehetsz bele olyan kártyát amilyet akarsz. Ha nem akkor függetleníteni kell.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy kell?
Függetleníteni? Beviszed egy gsm boltba, és megcsinálják neked. De ha garanciális, akkor bukta a garanciának, kivéve, ha a szolgáltatód csinálja.
a szolgáltató viszont sokat kér érte, egy maszek pedig megcsinálja kb 2ezerért.

Fidesz-Jobbik, 2014? Tele van a telavivi sajtó ezzel. Vagy tele lesz.

Legjobb válasz: [email protected]átok már le azt a szerencsétlen Izraelt.

[email protected]átok már le azt a szerencsétlen Izraelt.
Komolyan? Tele van vele a tel-avivi sajtó? Mutatnál egyetlen cikket is? תודה ;)
Szerintem sehogy. A Fidesz a mai állás szerint nem könnyedén de nyer. A jobbik valamelyest erõsödik. A Jobbik felfogását és mentalitását aki ismeri az pontosan tudja, hogy ami a párt felfogásába elképzeléseibe belefér azt támogatja (jöjjön az balról vagy jobbról) ami meg nem az nem. Így a Fidesz pontosan tudja hogy kívülrõl mit is támogathat és mit nem a Jobbik, hiszen elég konstruktív hozzá. A Jobbiknak ugyan ezen az elven nincs értelme, mert ami lehetséges az így is kilobbizzák.
Dehogy lesz tele. Szerinted egy izraelit mit érdekli, hogy egy ilyen kis keleteurópai államban ki a miniszter? Azt se tudják merre van Magyarország szerintem. Itt sincs külön hír az õ választásaikról.
Nem lépnek koalícióra. A Jobbik egész más elveket vall. És ideje lenne elfelejteni azt a közel-keleti országot a Jobbiknak is meg a balliberálisoknak is. A koalícióval fõleg a Jobbik járna rosszul.
Mutass egy cikket kedves kérdezõ...
Ha én a pénzemmel fel akarnék vásárolni egy országot és az azt mondaná, bocsi, mégsem eladó, én is kétségbeesnék. Most vajon mi lesz velem, te jó ég!
Biztos besz*rt a sok tel-avivi akik felvásárolják Magyarországot. Nekik lehet aggódni nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Szép.Jó.Amín.

SOS! Tele van a fürdő szárnyashangyákkal, mit tegyek?

Lehet ,hogy az álmennyezet fölött vannak és hiába fújom ?ket semmit nem ér ! Van valami irtószer amit használhatnék ?

Legjobb válasz: Nekünk az éjszaka a hálószoba volt tele. Remélem ír valaki valami hasznosat :(

Nekünk az éjszaka a hálószoba volt tele. Remélem ír valaki valami hasznosat :(

Egy négyzet alakú sziget 16 négyzet alakú telekre van felosztva 16 lakója között. Minden lakónak pontosan egy telke van. A sziget minden lakója igazmondó vagy hazudós. Legkevesebb hány hazudós lakója van a szigetnek? .

Minden lakó azt állítja, hogy a vele szomszédos lakók között van igazmondó és hazudós is.

Legjobb válasz: Én megpróbáltam a 4x4-es háéóba beírni minél több I-t, de ugye õk igazat mondanak, és legalább egy szomszédjuknak hazugnak kell lenni. Így 6 hazudós jött ki. De azt nem tudom pontosan, hogy az is szomszéd-e, akivel csak a sarok ér össze, mert akkor 4.

Én megpróbáltam a 4x4-es háéóba beírni minél több I-t, de ugye õk igazat mondanak, és legalább egy szomszédjuknak hazugnak kell lenni. Így 6 hazudós jött ki. De azt nem tudom pontosan, hogy az is szomszéd-e, akivel csak a sarok ér össze, mert akkor 4.
Én csak azt tekintem szomszédnak, aki lappal érintkezik, azaz az átlósak nem szomszédok. A felaat, minél kevesebb hazugot elhelyezni a 4x4-es részben. Mivel az igazmondóak igazat mondanak, ezért kell mellettük lennie legalább egy hazugnak. Mivel rajzolni nincs kedvem, ezért leírom a megoldásom, legyenek az oszlopok: ABCD és a sorok 1, 2, 3, 4. Ekkor hazugok a következõ helyeken laknak: A2, B4, C1, D3 Ha felrajzolod, látszik, hogy minden igazmondó mellett lesz egy hazug, ennél kevesebb pedig nem lehet, mivel a sarkoknak csak 2 szomszédjuk van, amik egymással nem érintkeznek, tehát vagy a sarkoknak, vagy a szomszédos mezõknek kell hazugnak lenni, így legalább 4 kell, a fent leírt A2, B4, C1, D3 erre egy példa, de több megoldás is lehet, ha ezeket "elforgatjuk".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Amúgy a feladat szerint, két szigetlakó szomszédos, ha telküknek van közös oldala. Köszi még egyszer.
Megegyszer. Mi a kerdes?
Mondjuk a kozos tulajdont nehez lesz eladni, plane haszonelvezettel terhelve. A masik felnek eloveteli joga van ra. Nem akarja megvenni? Vagy te kivasarolni?
A kérdező hozzászólása: nEM BESZÉL VELEM IGAZ ANNYIT MONDOTTT AKELLÕ LÉPÉSEKET MEGTETTE DE MIT AZT NEM MONDTA CSAK EZT A MONDATOT ISMÉTELTE AHÁNYSZOR MEGKÉRDEZTEM HOGY MIT?

A legjobb Chuck Norris vicceket, de tényleg a legjobbakat valaki le tudná írni ide nekem? Mert az oké, hogy tele van a net velük, de a legtöbb szar.

Legjobb válasz: Lehet hogy ami neked szar, az másnak jó. Ha meg tele van a net, akkor nem tudsz ott keresgélni jókat?

A Word-ben eredetileg nem volt dõlt betû, de Chuck Norris oldalbabaszta a számítógépet... :)
Lehet hogy ami neked szar, az másnak jó. Ha meg tele van a net, akkor nem tudsz ott keresgélni jókat?
Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerûen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw aedh.
Ezaz, ahogy az elõzõ is mondta, bár elég hülye befejezéssel ha tényleg.. esélkges.-4ek643-.z4eh nzffz
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt 2 nemfogadott hívása Chuck Norristól.
Csák Norrisz egy kis p ö cs, aki jfjhfhs fjjffzrebcbníj
Chuck Norris kinyomja a palacsintából a lekvárt. Akkor is ha kakaós :D:D
ha chuk norisht küldték volna mordorba akkor 3 perces lett volna a gyûrûkura tryllogia! :D
Jézus eredetileg Chuck Norris dublõre volt a keresztrefeszítés jelenetnél, mert CN-on nem mentek átt a szögekxdd :P Iascomak
Ez a 30 tényleg a legjobbak közül való!Bár tudnám, kik azok, akik ezeket kitalálják!
Chuck Norris tud egy kézzel tapsolni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!