Találatok a következő kifejezésre: Tejszerű folyás van (21 db)

Menstruáció helyett most fehéres tejszerű folyásom van (nem darabos, nem gomba) Ma voltam túl a 28. napon. Még soha nem történt velem ilyen. Mitől lehet ez?

Mindig 26 napra jön meg és el?tte, már szokott lenni barnázás, de most ez is teljesen ki maradt.Nagyon stresszes volt ez a hónapom, lehet, hogy ez miatt maradt ki?

Legjobb válasz: Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).

Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).
Mindenesetre ajánlom, hogy csinálj egy terhességi tesztet! Ha terhes vagy ezek a tesztek csaknem 100 %-ig igazat mondanak. Reggeli vizeletbõl csináld, mert abban van a legtöbb HCG (terhességi hormon). A gyakori vizelési ingert okozhatja felfázás is, vagy húgyúti fertõzés is, de véleményem szerint az több tünettel párosulna. A meleg vizes ülõfürdõt nem ajánlom.
Hát vagy késik a mensid, vagy terhes vagy! Tesztelj! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem lesz semmi gond! Csak vigyázz magadra és sokat pihizzél. Én szorítok és veled vagyok! Kellemes hétvégét! Várom jelentkezésedet...
Köszönöm Szépen! Csak most már azon aggódom, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is. Ma este megyek dokihoz, remélem tud fogadni. Hétfõn jelentkezem! Addig is vigyázz magadra és továbbra is szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Gratula, nagyon-nagyon örülök. Én még várok pár napot! Nekem is folyik, éjjel is arra ébredtem, mitõl van ez kérdezd meg a dokit. Ha nem gond. Feltétlenül jelzek majd, hogy mi van veled. OK! Tartsuk a kapcsolatot és beszéljük meg az észrevételeinket.
Hajnalban teszteltünk és ...... ????? :) POZITÍV lett!! :) Igaz, halványocska a második csík, de ott van! Ma este elmegyek dokihoz. Veled mi újság? Nekem a folyásom ugyan úgy továbbra is megvan és a mennyisége csak nõ és nõ, már éjszaka is folyik. Valahol éreztem, hogy most talán sikerülhet, mert minden olyan más volt a ciklusom során mint szokott és ez a folyás is.... Most te jössz! Drukkolok nagyon-nagyon!!!!!! Feltétlenül írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: Szorítok és jelezzél mindenképpen, hogy mi újság!!!!!
Sajnálom. :( Szorítok neked nagyon-nagyon, hogy babó legyen és minden rendben menjen tovább!!!!!! Én nem bírom tovább, holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Még nem mertem, talán hétvégére erõt gyûjtök. Sajna 2 hónapja volt egy vetélés, ezért sem merek. De jó lenne, ha babás lennék.
Szia! Én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Babában reménykedünk. Teszteltél ma reggel? Én még nem mertem.
A kérdező hozzászólása: Max. annyi az észrevételem, hogy sokszor van vizelési ingerem, néha úgy érzem alig érek a wc-re.
Szia! Mizújs Veled? Hogy vagy? Teszteltél már? Vannak tüneteid? Én éjszakánként éhen és szomjan akarok halni. Pénteken voltam dokinál, megállapította, hogy valóban kisbabánk lesz. :) De sajnos a folyás nem jó, nem természetes és az én esetemben ráadásul fertõzésre utal. Hüvely öblögetõ granulátomot írt fel és rakott gyulladáscsökkentõt a hüvelyembe. 04.30 -án megyünk elõször UH -ra! :) Nagyon félek a vetéléstõl. Tudom, hogy nem könnyû neked róla beszélni, de megírnád, hogy nálad miért ment el a baba? Email címem(ide írj): [email protected]

Jan. 24-25-e volt a peteérésem időpontja. Együtt is voltunk, és már 3 napja (28-tól) fehér tejszerű folyásom van. Ez nem korai még, ha esetleg sikerült?

Olvastam, hogy ez a fajta folyás terhességnél fordul el?, de nekem még korai lenne, vagy esetleg a megkezd?dött beágyazódást mutatná.... nem tudom. Várom a véleményeteket, és köszi el?re is.

Legjobb válasz: Gyanítom, hogy ez még korai, tehát nem a terhességtõl lehet... Nekem körülbelül az elmaradt menstruáció környékén kezdõdött a krémszerû fehér folyás, mintegy "felváltva" a vérzést... A beágyazódás egyébként a fogantatástól számított 13-14 nap körül történik meg, ezzel van összefüggésben a folyás. Azért szorítok, hogy sikerüljön!

Gyanítom, hogy ez még korai, tehát nem a terhességtõl lehet... Nekem körülbelül az elmaradt menstruáció környékén kezdõdött a krémszerû fehér folyás, mintegy "felváltva" a vérzést... A beágyazódás egyébként a fogantatástól számított 13-14 nap körül történik meg, ezzel van összefüggésben a folyás. Azért szorítok, hogy sikerüljön!

Fehér tejszerű folyásom van fálydogál a jobb oldalamnál a hasam! a hőm reggel 36.8 volt! Lehet sikerűlt a baba?

tesztelni még nem merek mert nemrég volt egy fals teszt.

Legjobb válasz: Nekem is volt folyásom, fehér, fájt a hasam, aztán 5 nap késés után megjött. :( Hõm nekem 37,1-rõl esett le 36.7 re... szóval várj még, ne éld bele magad, és tesztelj késõbb

Nekem is volt folyásom, fehér, fájt a hasam, aztán 5 nap késés után megjött. :( Hõm nekem 37, 1-rõl esett le 36.7 re... szóval várj még, ne éld bele magad, és tesztelj késõbb
A kérdező hozzászólása: nem is akarok még tesztelni max majd hétfõn ha addig sincs semmi!
Én is ugyanígy vagyok! Neked mennyi idõ még a mensiig? Szorítok, hogy baba legyen a dologban! :)
A kérdező hozzászólása: ápr.15-én kellett volna akkor volt a 30.napom:)
A kérdező hozzászólása: viszont kívánom hogy babás legyél!!!!!!

Egy hét múlva kell megjönnie, ma tejszerű folyásom van sok. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Szerintem egy kicsit legyengülhetett az immunrendszered. Nem voltál mostanában beteg, vagy nem szedtél antibiotikumot? Attól is lehet. Vagy ha strandon jártál. Nem jó, ha egész nap vízben ázik a nunid. Semmi bajod, el fog múlni!:)

Szerintem egy kicsit legyengülhetett az immunrendszered. Nem voltál mostanában beteg, vagy nem szedtél antibiotikumot? Attól is lehet. Vagy ha strandon jártál. Nem jó, ha egész nap vízben ázik a nunid. Semmi bajod, el fog múlni!:)

Fáj a derekam fehér tejszerü folyásom van és elég sokat vagyok álmos 21. én nem vártam nem is jött meg. Lehetek terhes mert a tesztek negativak voltak?

Legjobb válasz: Kérdés, mikor teszteltél utoljára illetve mennyire szabályos ciklusaid vannak. 10 napos késés esetén már illene valamit mutatna a tesztnek, lehetnek kivételek, de nem lehet biztosra mondai, hogy Te is az vagy.

Kérdés, mikor teszteltél utoljára illetve mennyire szabályos ciklusaid vannak. 10 napos késés esetén már illene valamit mutatna a tesztnek, lehetnek kivételek, de nem lehet biztosra mondai, hogy Te is az vagy.
A kérdező hozzászólása: 15-16 volt peteérésem Az alapján még csak most kéne mutatnia valamit.De én arra gyanakszom holnap megyek dokihoz.Remélem baba van
Csinálj egy tesztet, abból ki kell derülnie, hogy babás vagy-e.
Hõt mértél?
A kérdező hozzászólása: Félideig hõmérõztem, de aztán kissé megfáztam, és úgy gondoltam, hogy az úgyis befolyásolja, így abbahagytam. Tesztet még nem merek csinálni. Korainak tartom, nameg nem szeretnék csalódni.
Szerintem is korai még a teszt! Szerintem várj még pár napot! Nekem 6 nap késés után jött meg! A hõm is fennt volt, és a tüneteim is hasonlóak voltak, mint Neked, aztán sajna megjött! Nem akarlak elszomorítani, de tapasztalatból mondom, hogy jobb egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Azért én szorítok Neked nagyon, és írj majd hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam a tesztet, és babás vagyok :)
Gratulálok!!!!!!

Hétfön kéne megjönnie. Fehér tejszerü folyásom van. a fejem is fájdogál egy kicsit! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: még messze van a hétfõ. lehet csak a front. Szeretnél már babát? mert akkor várd meg hátha késik, és tesztelj, de legalább a késéshez egy hétre, mert lehet csak valami miatt késik.

még messze van a hétfõ. lehet csak a front. Szeretnél már babát? mert akkor várd meg hátha késik, és tesztelj, de legalább a késéshez egy hétre, mert lehet csak valami miatt késik.
A kérdező hozzászólása: igen szertnék.szerintem megéreztem valamit.Köszi a választ
Szerintem tesztelj!
szerintem a hõemelkedést senki nem érzi, fõleg nem egybõl ébredéskor. Tesztelj, de reggel, és valami nagyon érzékennyel. Szurkolok, és majd írd meg mi lett az eredmény!
én még mensi elõtt vagyok, de nekem is szúrkál, a hõm 37, és nekem is van folyásom. Ha neked még késik is akkor egy tesztet mindenképp megér, sztem baba van a dologban:) sok sikert
Eléggé valószínû hogy babás vagy ha tényleg hasszurka van és nem görcs. Akkor nagy az esély!!! Tesztelj. Szerintem babás vagy! Majd kommentáld mi lett :)

1 hete késik a menstruációm. Negatívat teszteltem 3 napja második vizeletből gabriel teszttel. Fehér tejszerű folyásom van, alhasi szurkálás, fáradtság. Más tünetem nincs. Csináljak holnap első vizeletből tesztet?

Egyébként Pharmatex kúppal védekezünk. Minden rendben nálunk. Van 2 gyerekünk is.

Legjobb válasz: Szerintem igen, csinálj reggel elsõ pisibõl tesztet. Ha az is negatív, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. 1 hetes késésnél reggeli pisibõl már kimutatja a babát.

Szerintem igen, csinálj reggel elsõ pisibõl tesztet. Ha az is negatív, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. 1 hetes késésnél reggeli pisibõl már kimutatja a babát.

Elvileg tegnap volt ovum. Ma a méhszájam középen volt, picit puha és picit nyitott volt. Tejszerű folyásom van. Miért?

Legjobb válasz: Hát, lehet, hogy pont azért, mert a méhszájadat "tapogattad"... Én nem tartom jó dolognak az ilyen önvizsgálatot a fertõzés kockázata miatt sem.

Hát, lehet, hogy pont azért, mert a méhszájadat "tapogattad"... Én nem tartom jó dolognak az ilyen önvizsgálatot a fertõzés kockázata miatt sem.
Nem tudom, melyik ciklus napodon vagy? Ha kb közép tájon akkor peteérésed van, nekem is az volt de nekem napokig nyitva volt és volt hogy lent volt utána meg visszahúzódott. Tehát nagy valószínûséggel a termékeny napjaidat éled, ha babát szeretnétek, most legyetek együtt! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!