Találatok a következő kifejezésre: Tejpéptől lehet a baba (2 db)

A Hipp tejpéptől lehet a baba allergiás, ha eddig ha-s tápszert kapott?

Legjobb válasz: Igen, lehet allergiás rá, ha van allergia hajlama. Ez is tehéntejbõl készül, tejfehérjét tartalmaz.

Igen, lehet allergiás rá, ha van allergia hajlama. Ez is tehéntejbõl készül, tejfehérjét tartalmaz.
Szerintem nem lesz semmi baja, esetleg ha amúgy is tejallergiás lenne.Én a héten kezdtem el milupa gyermekálom tejpépet adni a babának, semmi baja nem lett tõle, amúgy a beba ha start tápszert issza.
A kérdező hozzászólása: Mi is Beba tápszert iszunk. Se én se apa nem allergiás semmire. Nõvérem fia volt anno tejallergia gyanús de aztán nem lett az. Ezért kérdeztem. Köszi a választ.
Igen lehet, nálunk is a tejpéptõl derült ki, hogy tejallergiás, bár még most várjuk a vérvétel eredményét. A családban senki sem allergiás semmire, állítólag nem ettõl függ...

Tejpéptől lehet allergiás a baba?

Elvileg valamilyen tejszármazék az is.

Legjobb válasz: Lehet, mert tejpor van bennük és a tejfehérjére lehet allergiás. Onnan veszed észre, hogy érzékeny rá a babád, hogy a tejpép adása után kipattog a bõre és/vagy hasmenése lesz. Úgyhogy a tejpépbõl is elõször csak kis adagot szabad adni, hogy lásd, hogyan reagál rá a babád.

Lehet, mert tejpor van bennük és a tejfehérjére lehet allergiás. Onnan veszed észre, hogy érzékeny rá a babád, hogy a tejpép adása után kipattog a bõre és/vagy hasmenése lesz. Úgyhogy a tejpépbõl is elõször csak kis adagot szabad adni, hogy lásd, hogyan reagál rá a babád.
Az én babám is allergiás de sajna nem voltak tünetek.A harmadik találkozás után iszonyatos hasfájás gyötörte 2 órán át.Nem segített neki semmi Azt a 2 órát nem kívánom senkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!