Találatok a következő kifejezésre: Tejpépet mivel ízesizeni (1 db)

Tejpépet mivel lehet ízesizeni?

Humana Ha Pépet eszi a 7 hós lányom,mert tej allergiás.Simán rossz az íze, alapból kell ízesiteni gyümölccsel.Mással is lehet?Kakaó ,vaniliás cukor?

Legjobb válasz: Nekem a fiam 7 hónapos, õ már nem is tejpépet kap, hanem tejbgrízt, mert ezt a por-vacakot nem hajlandó megenni. Abba szoktam tenni neki turmixolt banánt, reszelt almát. barackpürét, de volt, hogy házi lekvárt tettem bele. Szerintem egy kis kakaó is mehet, az én fiam az esti tápszerét issza kakaónak.

Nekem a fiam 7 hónapos, õ már nem is tejpépet kap, hanem tejbgrízt, mert ezt a por-vacakot nem hajlandó megenni. Abba szoktam tenni neki turmixolt banánt, reszelt almát. barackpürét, de volt, hogy házi lekvárt tettem bele. Szerintem egy kis kakaó is mehet, az én fiam az esti tápszerét issza kakaónak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

15 hónaposomnak adhatok Pickwik gyümölcsteát?

nem a gyerekteára gondolok

6

Mikor bújt ki babád első foga?

Hány hónaposan vagy ha konkrétabban is tudod, hány hetesen? Alul vagy felül jött ki az első?

Köszönöm.

21

Hogyan tudom lágyítani a házi készítésű baba ételt?

Most arra gondolok hogy pl. csináltam cukkinit rizzsel és csirkehússal turmixoltam neki de elég száraz maradt.Mivel lehetne krémesiteni?1éves múlt!

6

Megfázott babátoknak mivel kezelitek ki a betegségét?

1 éves kisfiam megfázott valószínűleg,taknyos szegény. Más tünete nincs,csak tüsszög és folyik az orra. Most tengervizes orrsprayt fújok be neki és szívom az orrát,de valami hatékonyabb esetleg?

7

A Humana Digest Plus tápszert és a Milumil Komfort 1-es tápszert hány hós korig lehet adni a babának?

A kisfiam 5 és fél hós,és nem tudom,hogy ezeket a tápikat meddig lehet neki adni.Mert vannak olyan tápszerek,amik 0+-6+ hós korig jók,és aztán váltani kell 6 hós kortól való tápszerre.Ezeket nem kell lecserélni?Ezekből nincs 6+ hós kortól való?

2

1 évesem ehet már pudingot? Boltit (Paulásat) vagy bolti tejből főzöttet? Joghurtot, krémtúrót már evett, de a tejet még nem vezettem be.

2

9 hónap körüli babád hányszor szopizik egy nap? És miko?

4

Miket néznek a 2 hónapos státuszon?

Mit kell tudnia egy 2 hónapos babának? A kiskönyvben csak az 1 hónapos és a 3 hónapos kérdések vannak benne, vagyis annak is csak a töredéke. A papíron milyen kérdések vannak? Köszönöm.

5

Náthás baba szobájába jó a hidegpárásító ilyenkor?

2

Ha 5 hós babámat hátulról nézem egyik válla kicsit lejjebb van, mint a másik. Ez mitől lehet? És a fejét kicsit balra dönti, ha maga elé néz! Masszírozást ajánlottak rá! Az segít helyrehozni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!