Találatok a következő kifejezésre: Tej-zsömlés vizsgálatnál a (2 db)

Szerintem ott is 7 , de nem esküszöm meg rá.
Ugyanúgy ott is 7, 8.Ezt sok helyen humánosságból alaklmazzák, mert sokan nagyon rosszul vannak egy pohár tömény cukoroldat után.

Terheléses vércukor vizsgálatnál a tej/zsömlés eljárás ugyanaz, mint ha cukros lötyit itatnának velünk? (csak egy kicsit kellemesebb:) )

Az eljárás ez? Leveszik éhgyomorra a vért, megeszem a zsömlét/megiszom a tejet, majd egy óra múlva leveszik még egyszer a vért? Ide kell vizeletet vinni (ha mást nem vizsgálnak)?

Legjobb válasz: Két óra múlva veszik le a másodikat és kell vizelet is. A legjobb ha otthonról viszel a reggeli elsõbõl és beleöntöd a pohárba amit adnak. Én alig tudtam pisilni mire odaértünk. Szerintem ez sokkal jobb mint a cukorros lé. Engem elküldtek, hogy reggelizzem meg és menjek vissza, nem õk adják a zsömlét-tejet.

Két óra múlva veszik le a másodikat és kell vizelet is. A legjobb ha otthonról viszel a reggeli elsõbõl és beleöntöd a pohárba amit adnak. Én alig tudtam pisilni mire odaértünk. Szerintem ez sokkal jobb mint a cukorros lé. Engem elküldtek, hogy reggelizzem meg és menjek vissza, nem õk adják a zsömlét-tejet.
Tej/zsömlésnél 1 óra múlva vesznek vért, legalábbis nekem így volt, és kellett vinnem reggeli elsõ vizeletet. 28 hetes kismami
Én nemrég voltam ilyen vizsgálaton. Egy zsömle és 2 dl tej szerintem sokkal kellemesebb, mint a cukros lötyi. Éhgyomorra kellett menni. Vizeletet kellett vinni, vért vettek. A zsömle és tej elfogyasztása után 1 órával újra kellett vizeletet produkálni és vért is vettek.
Szia! Igen, 1 óra eltérés van a 2 vérvétel között. Leveszik a vért, megeszed a szendvicsed/tejet és amikot befejezted onnantól 1 óra múlva újra vesznek vért. Szendvicset/tejet vidd magaddal. Általában kell a reggeli elsõ vizeletet is vinni, attól függ mi áll a beutalódon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!