Találatok a következő kifejezésre: Tehetek valamit erdekeben, (16 db)

Tehetek valamit annak érdekében, hogy a 1 éves vizslám ne féljen a macskáktól?

Tudom elég furán hangzik, hogy egy kutya fél a cicáktól, de én sem értem mi van vele. Ikerházban lakunk és osztjuk a kertet a szomszéddal. Nekik van két cicájuk, és t?lük "retteg" a kutyusom.

Legjobb válasz: szerintem próbáld meg valahogy kiképezni hogy kergesse meg a macskákat elõször valami játék macskával próbálkozz aztán már lefojtja az igazi macskát is végülis egy vizsla még a fáról is leszedi a macskákat sok szerencsét

szerintem próbáld meg valahogy kiképezni hogy kergesse meg a macskákat elõször valami játék macskával próbálkozz aztán már lefojtja az igazi macskát is végülis egy vizsla még a fáról is leszedi a macskákat sok szerencsét
Lehet hogy egyszer bántották a macskák. Tudom elég hülyén hangzik de nálam így volt.Az eggyik macskámnak voltak kölykei és bentvoltak a lakásban.Éppen akkor került a családban az én kutyusom.Az anyacicám nemtalálta a kicsinyeit pedig bentvoltak a lakásban és komolyan teljes erõbõl nekitámadt a kutyának.Megyek ki az udvarra azt vettem észre hogy a kutyám visítva szalad keresztül az udvaron meg a kerten a macskám meg szalad utána.Én meg temészetesen a macskám után szaladtam hogy leállítsam.De komolyan ilyen agresszív macskát mint ami nekem volt rárontott a kutyára és szószerint elkezdte karmolászni, pofozni megminden.Szóval sikerült nagynehezen elkapni a macskámat a kutyám meg néhány kissebb sebekkel megúszta az esetet.azóta a kutyám retteg a fekete macskáktól olyan messzire elkerüli amennyire csak tudja.De azóta már a macskám már nem verte meg.Csak egy párszor kapott bele a nagykutyám orrába amikor nemfigyeltem oda. Lehet hogy a te kutyádnak is hasonló élménye volt a macskákkal kapcsolatban ezért fél.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy volt problémája a macskákkal, 2 hetes kora óta "ismerem". Bár mondjuk az anyukája a kölykeji melett szoptatott egy kiscicát is. Tudom, elég furcsán hangzik, de igy van. Lehet, hogy akkor történt valami!? ÉS ha igen, akkor hogyan csináljam, hogy ne féljen? Mondjuk nem akarom, hogy kettéharapja cicát, csak, hogy mutassa meg, hogy ki az úr az udvarban!

A férfiak mit tehetnek annak érdekében hogy minél tovább birják az ágyban? Tudom a gyakorlat teszi az embert mesteré na de ezenkivül van e még valami?

Legjobb válasz: Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.

Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.
én fõleg hétvégén tök sokáig bírom, van hogy 11-ig ki sem kelek az ágyból. ha lenne a közelben kaja, akkor még tovább is bírnék dögleni.
Azok a bizonyos 2 perces numerák... avagy: [A korai magömlésrõl] A korai magömlésnek számos oka van. A leggyakoribb oka: "túlzott izgatottság". Az, hogy izgulsz, vagy aggódsz a szexuális teljesítményed miatt. (Más is izgul nyugi!) Ez a 25-nél fiatalabb pasik 1/3-át érinti és 1/10-ét a 25 év felettieknek. Az orgazmus egy tanult reakció. Ahhoz, hogy végleg megtanuld irányítani, Csak az kell, hogy újra betanítod a reakciót. Az új feltétel rendszerbe hosszabb idõt kell az izgalmi állapotodban eltölteni az elsüléshez. Nos, két szakaszra bontható az "újra programozás": [1]: hosszútávon fog segíteni feloldani a gondjaidat, de sok gyakorlást igényelnek. [2]: átmeneti, gyors megoldások, amik akár már ma este is segíthetnek az ágyban. [ Átmeneti Gyors Megoldások ] Egyik, amit megtehetsz, hogy kivered, mielõtt szexelnél. Mivel a legtöbb srácoknál a második jóval tovább tart, ez segíteni fog. Ha úgy gondolod, hogy egyszer nem elég ... maszturbálj néhányszor az aktus elõtt. Másik tipp: használj vastagabb gumit. Van vékony / hagyományos / vastag is. (performax) Harmadik tip, amit kipróbálgatsz: érzéstelenítõ krémek, amitõl picit elzsibbad a makk, de az izgatásra nem leszel annyira érzékeny. Amennyiben érzéstelenítõ krémet használsz, Mindenképpen viselj óvszert !!! Különben a másikra sem fog elélvezni. És ugyan ott tartotok. Ezeket nem véletlenül hívják gyors tippeknek, mivel tompítják az érzékenységedet. - - - Ahhoz hogy hosszú távon is hatékonyan élvezhess, lássuk a hosszú távú megoldásokat: [1.] tipp: Indulj - Állj! módszer Alapvetõen mielõtt úgy érzed, közeledsz az elélvezéshez, kapd ki és állj le nagyjából 30 másodpercre. Ez enyhíti a szexuális feszültséget, majd kezdheted újra felhevíteni azt elélvezés nélkül. [2.] tipp: Elszorításos módszer Orgazmus közeli állapotban te, vagy a partnered finoman szorítsátok össze a makkot 3-4 másodpercig. Ez megakadályozza a kilövellést (kis pofozás is belefér). Várj újra 30 másodpercet, majd mehet tovább a hancúr. [!] Ezekben a 30 másodperces pihenõkben, csak téged nem szabad izgatni. Gondoskodj arról, hogy a partnered nem hagyta abba saját izgatását. Lényegében mindkét esetben tudatosan visszafogod magad, növelve kitartásodat. Ezek ismétlésével elérheted, hogy újra betanítsad az elélvezõ reakciódat. Hosszú távon meg is lesz az ejakulációs-szabályozásod. Próbálj elszakadni a szexuális szokásaidból. Mert valószínû, a szokás rabjaként rohansz a kéjelgéseid tetõfokára. Lehet hogy egy pozícióban túl nagy az inger. Akkor azt inkább a szeretkezés végére tartogassad.
sok menet egymás után vastag gumi speed vagy eki (ez a legjobb, mert 2-3 órát úgy lehet csinálni, mintha 10 perc lett volna)
Párom a csúcs elõtt meg szokott állni pár másodpercre aztán folytatja. De van, hogy elmegy két perc alatt, aztán a következõt már sokáig bírja :)
második válaszolón szétröhögtem magam :D
lassan kell csinálni az a lényeg :) én pl ha úgy érzem hogy már majdnem elmegyek kiveszem és nyalok kb 5 percet aztán visszateszem. ezzel a technikával órákig is el lehet húzni az orgazmust. a rekordomat inkább le se írom mert úgyse hinnétek el :D
Jó kedvemben vagyok, mert megígértem egy lánynak... szal szerencséd van. Ha már ott tart az ugy, hogy van barátnõ és gonodolom másként nem talakoztal volna ezzel a problemaval, akkor a következõket tudom tanácsolni: Huzz gumit, ne egy kört menyjetek egyszerre, igyál elotte kicsit, sûrûn bujjatok össze... Nekem pl csak rosszabb ha elotte kiverem...
Vastag gumi
Én rohadtul sokáig bírom az ágyban!Elfetrengek este nyolctól akár másnap délig is.

Tehetek valamit annak érdekében, hogy első hónapban összejöjjön a baba?

Legjobb válasz: Hát én semmi bíztatót nem tudok írni, mert szerintem ritka, h valakinek elsõre összejön amit lehetett én is megtettem elsõ alkalommal de nem jött össze, ittam a cickafark teát meg a palástfüvet peteérés után, szedem a vitamint +folsav, párom is szedi a vitamint +omega3at. Viszont most, 2. próbálkozásnál ovulációs tesztet vettem és néztük a peteérést, e szerint voltunk együtt +még alapból 2 naponta jövõhéten kiderül sikerül e. Ezeket javaslom neked is, te lehet szerencsés leszel és elsõre sikerül esély megvan:) fõleg ha szabályos a menses:) sok sikert

Hát én semmi bíztatót nem tudok írni, mert szerintem ritka, h valakinek elsõre összejön amit lehetett én is megtettem elsõ alkalommal de nem jött össze, ittam a cickafark teát meg a palástfüvet peteérés után, szedem a vitamint +folsav, párom is szedi a vitamint +omega3at. Viszont most, 2. próbálkozásnál ovulációs tesztet vettem és néztük a peteérést, e szerint voltunk együtt +még alapból 2 naponta jövõhéten kiderül sikerül e. Ezeket javaslom neked is, te lehet szerencsés leszel és elsõre sikerül esély megvan:) fõleg ha szabályos a menses:) sok sikert
Nincs módszer sajna... :/ Kislányom elsõre megfogant, most kistesó projekt van folyamatosan.Májusban elvetéltem , akkor a 3.-hónapban összejött. Utána 3-hónapot várni kellett és azóta még mindig nem estem teherbe... Kitartás! :)
Próbálkozhatsz, de semmi garancia nincs rá. Sok sikert!
nem bunkóságból írtam, kedves kérdezõ, egyszerûen csak ez a legtöbb, amit tehetsz...szedhetsz vitamint, ihatsz teát, de ezeken nem igazán múlik, persze az nem gond, ha teszel az egészségedért figyeld a tested, írd a hõd, figyeld a pé.-t, és igazítsd ahhoz (is) az együttlétet
szexelj a pároddal;)
A kérdező hozzászólása: Istenem, az ilyen válaszokat nem unjátok, mint az utolsó?Hiszen ez ESZEMBE SE JUTOTT!KELL HOZZÁ SEX??
Szedjel terhesvitamint, es ne gorcsolj ra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)

Az egyik Xbox 360 kontrollerembe belefolyt az elem. Tehetek valamit annak érdekében, hogy újra működjön?

Legjobb válasz: Hát ha már szétmarta az áramkört, vagy a vezetékeket, akkor már nem tehetsz semmit, hacsak nem vagy mérnök.

Hát ha már szétmarta az áramkört, vagy a vezetékeket, akkor már nem tehetsz semmit, hacsak nem vagy mérnök.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom oda még nem folyt be, csak a fém érintkezõk lettek savasak. Tudsz valamilyen módot, hogy lemossam róla?
A kérdező hozzászólása: Mégsem jó! Sajnos mégis belefolyt mellette, csak nem láttam. Ezt meg tudják javítani egy szervizben?
Ezen mit akarsz javítani? lol Vegyél egy újat jobban jársz. Szervizben a munkadíj, alkatrész díj, posta díj több lenne mint egy új kontroller.

Mit tehetnék annak érdekében, hogy gyorsabban nőjön a hajam? ( sampon / vitamin / gyógyszer / valami más ami beválik )?

Legjobb válasz: a melegollós hajvágás segíthet. az ára ugyan magasabb, mint a sima hajvágásé, de jobb a hajnak.

a melegollós hajvágás segíthet. az ára ugyan magasabb, mint a sima hajvágásé, de jobb a hajnak.
A kérdező hozzászólása: körübelül mennyibe kerül? és ha levágják utána gyorsabban fog nõni a hajam? :O
úgy tudom, hogy 3000 körül van, de pontos árat nem tudok sajnos mondani. lehet, hogy több. meg kell kérdezni egy fodrászt. állítólag, ha melegollóval vágják le , akkor utána gyorsabban megnõ a hajad. a lány ismerõseim szerint. egy fodrász biztosan többet tud neked mondani. amúgy vannak vitaminok is, amelyek jót tesznek a hajadnak. táplálék kiegészítõ boltokban lehet kapni ilyesmit is. legalábbis a biotech-ben láttam már.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )
Elõször kérlek áruld el mennyi idõs vagy, mert aszerint válaszolnék.

Hagyjam a kutyákat békén vagy tehetek valamit annak érdekében, hogy barátok legyenek vagy legalább elviseljék egymást?

Az a lényeg, hogy van egy egy éves tacskó keverék kutyám. Udvaron van tartva. Vasárnap valami jófej kutyabarát bedobott hozzánk az udvarra egy kb. 3 hónapos schnauzer kiskutyát. Mire hazaértünk a párommal már két kutyánk volt. Tehát a találkozásukat nem tudtuk befolyásolni. A kiskutya szegény (mondjuk most pont akkora mint a tacsi) nem tud nyugodtan még pihenni sem, mert a másik állandóan meg akarja izélni.( Nem akarom ?ket ivartalanítani.) Amikor odakerült a kutyus még inni sem hagyta, most már tegnap délután egy itatóból ittak. Az evésnél a párom volt a tacsival én az új kutyával, mert nem hagyná enni szegénykét. Egyébként meg hagyta, hogy este a párnáján aludjon az új kutya. Mit csináljak? Ha nekimegy szóljak rá, vagy hagyjam, hogy egymás között intézzék el? Kárt nem tesznek egymásban, mert a kicsi is megvédi magát. Félek ha a régire szólok rá, akkor megbolondul...mit kell tenni ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Akkor meg hagydd õket, szokják egymást, barátkozzanak

Akkor meg hagydd õket, szokják egymást, barátkozzanak
Miért nem akarod ivartalitani õket? Pedig ha meg akarod tartani a kislanyt muszáj lesz
A kérdező hozzászólása: MInd a kettõ kisfiú azt elfelejtettem odaírni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Semmi gond, a tacsi így közli vele, hogy õ a fõnök. A kicsi meg fogja tanulni és tisztelni fogja. Ha nincs bunyó két kutya között, nem kell beleszólni.
A kérdező hozzászólása: Balhéznak kicsit, de nem tesznek kárt egymásban. Csakhogy úgy nézem, hogy a kicsi az óriás schnauzer lesz..akkor megeszi a tacsit reggelire? Vagy akkor már õ a fõnök és kész? Mert gondolom megharcolnak majd a sorrendért idõnként. Egyébként én próbálok úgy viselkedni a tacsival ahogy eddig, de nem is érdeklem:D csak az új kutyával törõdik..

Mit kezdjek a vérnyomásommal? Valakinek lenne valami ötlete, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy ne izguljak annyira az orvosnál és ne legyen magas?

Úgy volt, hogy ma vért adok, de már reggel óta nagyon féltem t?le (amúgy sem bírom a vért és a t? látványát). Sajnos olyan típus vagyok, hogy orvosnál amit meglátom a vérnyomásmér?t, már felmegy, most is ez történt. Emiatt maradt el a véradás. A problémám az, hogy kb 3 hét múlva egy elég komoly orvosi vizsgálaton kell átesnem (óceánjáró hajóra megyek dolgozni) és tartok t?le, hogy ott is magasabb lesz a kelleténél (otthon mérve 125-130/85-90 körül szokott lenni, van némi súlyfeleslegem, de kb. 2 hónapja életmódot váltottam és heti 4x sport, sok zöldség/gyümölcs stb.) Semmilyen gyógyszer nem jöhet szóba, mert vérvizsgálat és minden egyéb lesz... Köszönöm annak aki végigolvassa és hasznos tanácsot ad!

Legjobb válasz: Sajnos van ilyen, hogy egy bizonyos pszichés hatásra /pl orvos/ felmegy a vérnyomás. Ezen nem igen tudnak segíteni, de miután ez nem betegség, nyugodtan mond el a vizsgálatnál, nem lesz következménye. Csak elõre szólj.

Sajnos van ilyen, hogy egy bizonyos pszichés hatásra /pl orvos/ felmegy a vérnyomás. Ezen nem igen tudnak segíteni, de miután ez nem betegség, nyugodtan mond el a vizsgálatnál, nem lesz következménye. Csak elõre szólj.
A fokhagyma elég jól leviszi a vérnyomást saját tapasztalatom alapján. Próbáld ki, hátha neked is.
Jah-jah, a fokhagyma, mega zeller is jó.. A melóhoz meg õszinte részvétem, ha esetleg elõször mennél, mert akkor még nem tudod mit vállaltál be!!
Neked fehérköpeny-magasvérnyomásod van. Igyál citromfû teát, ez olyan stresszoldó, ami nem álmosít.Magnézium pezsitabletta hozzá, jobb leszel, mint új korodban.

Inszeminációra készülve tehetek valamit előtte annak érdekében hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Bízz benne. Ennyi. Van akinek elsõre sikerül, vagy akinek egyáltalán. Nekem volt 3 inszemem, majd a pihiben bekopogtatott a gólya.

Bízz benne. Ennyi. Van akinek elsõre sikerül, vagy akinek egyáltalán. Nekem volt 3 inszemem, majd a pihiben bekopogtatott a gólya.

Tehetek valamit annak érdekében hogy magasabb gyed-et kapjak?

Minimál bérre vagyok bejelentve és ennélfogva elég kevés ellátást fogok kapni. Sajnos a munkáltatóval nem lehet beszélni hogy emelje meg a bérem, ez kizárt. Van arra lehet?ség hogy segítsek magamon? Hallottam egy ismer?st?l hogy be lehet fizetni a tb-hez egy egyszeri összeget és azt is figyelembe veszik majd a gyed megállapításánál nem csak a munkáltatótól érkez? összeget. Mit gondoltok err?l?

Mit tehetnék annak érdekében, hogy legyen peteérésem? Valami természetes gyógymód? Tea?

Legjobb válasz: 2. válaszolónak. Orovshoz mentünk, kivizsgálásra, hogy miért nincs még babókánk 10 hónapja? és hüvelyi uh-n látta. majd kell menni vérévételre, és valószínû kapok vmi serkentõ gyógyszert is, csak félek a hormontartalmától és a mellékhatásaitól. Ezért gondoltam kipróbálok vmi természetesebbet addig.

A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak. Orovshoz mentünk, kivizsgálásra, hogy miért nincs még babókánk 10 hónapja? és hüvelyi uh-n látta. majd kell menni vérévételre, és valószínû kapok vmi serkentõ gyógyszert is, csak félek a hormontartalmától és a mellékhatásaitól. Ezért gondoltam kipróbálok vmi természetesebbet addig.
Úgy tudom, a cickafarkfû tea segíti a peteérést.
Szia. Nekem nem volt pém szedtem a clostyt attól meg lett 8mm ami szinte semmi olyan pici tehát az sem segített , 2 hónapja iszom a cickafark, palástfû, málnalevél teákat minden nap hol ezt hol azt, és ebben a hónapban lett 4 érett tüszõm , nekem bejött , és remélem a babiban is segíteni fog. Honnan tudod hogy tuti nincs péd?
Teáktól sajnos nem lett peteérésem. Az agyalapi mirigy mûködésére segítettek rá (+ peteérés serkentõ), progeszteron stb. Az ok a lényeg, hogy miért nincs. Akkor pedig nem biztos, hogy a természet segít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!