Találatok a következő kifejezésre: Tehetek valamit azért, (16 db)

Tehetek valamit azért, h. ez a baba megmaradjon?

Van egy kislányunk ()1,5 éve). Két hónapja 6 hetesen elvetéltem a kis tesóval. Most megint terhes vagyok, aminek rettent?en örülünk, de nagyon félek, h. úgy járok mint két hónapja. Attól tartok, h. esetleg valami olyan hormon, v. egyéb gond okozta a vetélést, ami most is fennáll és ami ellen lehetne tenni valamit, de azt akkor id?ben kell csinálni. Lehet ilyen. A dokihoz megint csak kés?bbre kaptam id?pontot, addigra leszek megint 6 hetes. Jogosan aggódom???

Legjobb válasz: Azért, mert egyszer már elvetéltél, még egyáltalán nem biztos, hogy most is gond lesz! Igazából az orvos tud majd neked "okosakat" mondani, de addig is pihenj minél többet, szerintem szedj Magne B6-ot, és ami a legfontosabb: ne aggódj, hanem gondolkodj pozitívan!!! Sok sikert!

Azért, mert egyszer már elvetéltél, még egyáltalán nem biztos, hogy most is gond lesz! Igazából az orvos tud majd neked "okosakat" mondani, de addig is pihenj minél többet, szerintem szedj Magne B6-ot, és ami a legfontosabb: ne aggódj, hanem gondolkodj pozitívan!!! Sok sikert!
Nem vagyok orvos, de vetélés után utrogestan-t szoktak írni az orvosok.Érdeklõdj utána, szerintem az utro segíthet.(Én lombikos vagyok és nekem ezzel segítettek rá.) 37 hetes km
Szia! nem mondták, hogy mért vetéltél el? mert ha hormon gond lenne, akkor azt csak felfedezték volna akkor.
Na mi pont így jártunk, elvetéltem a kistesóval. Épp ezért mikor újra terhes lettem (az én dokim nem híve az Utrogestannak meg ilyen megtartó gyógyszereknek merthogy szerinte ami menni akar hagy menjen...) elmentem az sztk-ba és ott minden gond nélkül felírták a gyógyszert. Szedtem és semmi baj nem lett ezúttal, azóta van egy gyönyörû egészséges 3 hós lányom a kisfiam mellé:) ) A dokimról egyébként ezt a véleményét nem tudtam korábban, mivel ugye semmi baj se volt az elsõ terhességem során. De orvost váltottam a második bébit már nem nála szültem.
Igen, sajnos lehet jogos. A babák 50%-a a progeszteronhiány miatt megy el az elsõ 8 hétben! Már sosem fogod megtudni, hogy az elõzõ miért ment el, de a doki biztos, ami biztos alapon fel tudja írni neked a plussz progit, általában hüvelykúp formájában. 1 vetélés után ezt bármelyik normális doki megcsinálja. Úgyhogy én a helyedben elballagnék egy másik dokihoz, vagy simán az sztk-ba, és ott felíratnám a kúpot. Emellé érdemes magnéziumot szedni, és az elsõ 16 hétben hanyagolni a szex bármilyen formáját. És a lehetõ legtöbbet pihenni, és a lehetõ legkevesebbet emelni. Na, ekkor már elmondhatod, hogy mindent megtetteél, ami tõled telik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Igazából vajmi keveset foglalkoztak azzal, h. miért is ment el a baba... Spontán komplex vetélés volt, nem volt szükség mûvi beavatkozásra, csak annyit mondtak (de csak mert rákérdeztem), h. legalább egy menzeszt várjak meg az újbóli próbálkozásig. Az idõpontot jövõ hétre az sztk-ba kaptam, de lehet, h. akkor elmegyek hamarabb, idõpont nélkül.
14:16-os vagyok, akkor most már értem mért gondoltál hormon problémára... :) szerintem is menj csak el idõpont nélkül minél hamarabb én is így szoktam ha sürgõsen elakarok intézni valamit és nincs idõ arra, h heteket várjak mire eljutok oda. Szóval ha kapsz valami bogyót szerintem tuti rendben lesz minden!! :) Boldog babavárást!

6 hónaposan még nem forog, tehetek valamit azért, hogy segítsem a fejlõdését? Baj, hogy nem forog még?

6 hós lesz 2 hét múlva a kisfiam, elég ducimuci 68 centi, 8 kiló, és elég kényelmes, szeret hanyatt feküdni és a keze ügyébe esõ dolgokkal játszani... az oldalára fordulgat azért, de fõként hanyatt fekvésbõl teszi ezt. többnyire háton van, és bár hason is elvan, a hasalást 30 percnél tovább azért nem csípi, nyöszörög (de nem erõlködik) amúgy elég erõs baba, és minden másban kiválóan fejlõdik, az orvos is csak dicséri a babát... - van valami, amivel segíthetem a forgását? - lehet valami gond vele, hogy még nem pördült se hasról hátra, se fordítva ennyi idõsen? - hány hónapos koráig "kell" tudnia ezt megcsinálni? - mindenben le fog maradni, vagy ilyen összefüggést ne keressek?

Legjobb válasz: "3 hónaposan kéne hátról hasra, 4 hónaposan hasról hátra fordúlni, s fél évesen ülnie kéne a babának a könyvek szerint." Úristen, dehogy! 6 hónapos korig kell megfordulniuk, de még ez sem szentírás. Ülni 6 hónaposan?? A fiam 8 hónaposan ült ki és soha senkinek nem volt ezzel gondja. Most 17 hónapos nagyfiú, aki 1 éves kora óta egyedül jár (most már inkább rohan), tökéletes a mozgásfejlõdése. A Kérdezõ helyében én konzultálnék szakemberrel, de Te kedves Utolsó hagyd a babát a saját ütemében fejlõdni, ne tedd ki értelmetlenül a tornáztatásnak, mert nálatok semmi baj nincs.

"3 hónaposan kéne hátról hasra, 4 hónaposan hasról hátra fordúlni, s fél évesen ülnie kéne a babának a könyvek szerint." Úristen, dehogy! 6 hónapos korig kell megfordulniuk, de még ez sem szentírás. Ülni 6 hónaposan?? A fiam 8 hónaposan ült ki és soha senkinek nem volt ezzel gondja. Most 17 hónapos nagyfiú, aki 1 éves kora óta egyedül jár (most már inkább rohan), tökéletes a mozgásfejlõdése. A Kérdezõ helyében én konzultálnék szakemberrel, de Te kedves Utolsó hagyd a babát a saját ütemében fejlõdni, ne tedd ki értelmetlenül a tornáztatásnak, mert nálatok semmi baj nincs.
A legkisebb fiam nekem is 8 hónaposan tanult meg átfordulni, hátról hasra.Aztán 9 hónaposan tanult meg ülni, kúszni, mászni, állni.De csak 14 hónaposan indult el.A most hat hónapos lányom viszont három hónaposan átfordult és most majdnem, hogy ülni tud.Szóval nagy a különbség még testvéreknél is.
Azért két hét még ebben a korban sokat számít ám! De ha nem vagy nyugodt, akkor vidd el tornászhoz. Azért az orvosok nem mindig vesznek észre dolgokat, saját tapasztalatból mondom!
Teljesen gyerek függõ! 1 lányom 4es fel hosan fordult át 10hosan maszottu 1evesen ment egyedül segítség nélkül 2dik 10hetesen atfordult 6hosan mászott és most 13hosan indult el! Az en két gyerek is ejjel és nappal! Kerdezd meg a védõnõtol de szerintem azt fogja mondani hogy hagyd a saját ütemében fejlõdni!
Én is ebben a cipõben vagyok, ugyan azokat csinálja mint a te babád, 5 hónapos lesz, 68 cm, 8 kg:) de nem kövér, szóval én erre nem fogom:) Baj van, tudom, ezért be is jelentkeztúnk egy tornászhoz, csütörtökön viszem.3 hónaposan kéne hátról hasra, 4 hónaposan hasról hátra fordúlni, s fél évesen ülnie kéne a babának a könyvek szerint. Lányom így is csinálta. A tornász azt mondta 6 hónap a határ, amikorra meg kell fordulnia, mert ha addi nem teszi, akkor gond van, lesz, mert ugye a mozgás fejlõdés összefüggésben van a késõbbi beszéd fejlõdéssel... Jelentkezz be minél hamarabb valahová, mert 1-2 hónap mire idõpontot kapsz!
6 hónaposan más forodnia kéne. Mindenképpen elvinném egy dévényes szakemberhez.
Az enyém sem forgott hat hónaposan, pedig addigra tudnia kell, dévény tornára akart küldeni a gyerekorvos, de végül kaptunk egy hónap haladékot. a neten találsz videót hogyan kell megtanítani a babát forogni, mi azt csináltuk és megtanulta egy hónap alatt hogyan kell, aztán szépen utolérte magát a fejlõdésben.
Szia! Találtam egy egész jó oldalt ezzel kapcsolatban, vannak gyakorlatok is, hogyan segítheted az átfordulást! http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/a-mo..

Tehetek valamit azért, hogy ne így álljanak hozzám? Belefáradtam már ebbe.

Nagyon fiatal korom óta vannak problémáim azzal, hogy hogyan beszéljünk az emberekkel, hogyan reagáljunk arra, amit mondanak, mit ne tegyünk azért, hogy viszonylag jó kapcsolatban maradjunk velük. Mára már egész garmadám van olyan sémákból, amiket fel tudok használni egy beszélgetésben, de úgy tûnik, hogy ez a középiskolásokhoz már nem elég. 15 éves vagyok. Az általánosban voltak barátaim, akikkel elég sok dolgot meg tudtam beszélni, de mostanra ezek már csak ismerõsök. Mindent megteszek mind az õ megtartásukra, mind az új barátok szerzésére, de egyik sem sikerül. Mosolygok, érdeklõdök felõlük, nem ütöm bele az orromat a személyes dolgaikba, jó képet vágok mindenhez és a végtelenségig eltûröm, ha sértegetnek, nem szólok nekik semmiért. Ennek ellenére mindenki ellenségesen néz rám, bárhová megyek. Ha látom, hogy valaki egyedül van, igyekszem rámosolyogni, beszélgetésbe elegyedni vele, de csak fintorognak, vagy elnéznek. Nem beszélek olyan dolgokról, amik érdekelnek, igyekszem olyanoknak utánanézni, amik iránt õk érdeklõdnek. Év elején még így ment minden nap, de már nem tudok vele mit kezdeni. Naponta jó, ha egy tanárral sikerül beszélnem és már ennyitõl is kifáradok lelkileg. Az osztálytársaim szabályosan lepisszegnek, leintenek, mikor még alig szólaltam meg, azt sem tudják, mit akarok nekik mondani. Még a tanárok is ellenségesen néznek rám! Ilyenkor mi a fenét kéne csinálnom? Járok pszichológushoz már az év eleje óta, de csak rosszabbul érzem magamat. Fõleg úgy, hogy még a családtagjaimmal sem beszélek. Egyszerûen nem érdeklem õket úgy, hogy ott van a testvérem is. Vagy nem tudom. Õ mindig kiáll és szerepel, én pedig erre képtelen vagyok, mert már csak annyitól is csengeni kezd a fülem, ha egy fél osztály elõtt kell felolvasnom valamit még tíz másik emberrel magam mellett. Egyetlen egy közelebbi barátnõm van, de mint pár napja egy kirohanásából kiderült, teljesen hülyének és ijesztõnek tart, csak azért van mellettem, mert kötelességének érzi. Így most enyhén magányosnak érzem magamat. Gondolom ennek az egésznek önsajnáltatás-szaga volt, de ha esetleg van valami módszer arra, hogy ezeket megoldjam, akkor légyszíves írjátok meg õket! Elnézést, ha hosszú lett.

Legjobb válasz: Az elsõ és második hozzászólóval egyetértek! A megfelelési kényszeredtõl kellene legelõször is megszabadulnod. Nagyon átestél a másik oldalra. Elsõsorban magadért él, ne másokért. És ne úgy próbáld meg elfogadtatni magad a környezeteddel hogy a végsõkig próbálsz megfelelni nekik.

Az elsõ és második hozzászólóval egyetértek! A megfelelési kényszeredtõl kellene legelõször is megszabadulnod. Nagyon átestél a másik oldalra. Elsõsorban magadért él, ne másokért. És ne úgy próbáld meg elfogadtatni magad a környezeteddel hogy a végsõkig próbálsz megfelelni nekik.
Biztos, hogy mindenki ennyire ellenséges veled? Szeintem ezt csak te képzeled és bebeszéled magadnak.
Az a személy lesz a megfelelõ aki hátsó szándék és fizetség nélkül elvállalja. Szóval az elsõ olyan ember akit igazi barátodnak is tekinthetsz. Nehéz lesz ilyen embert találni, a pszichológusod egyébként eddig miben tudott neked segíteni? Csak ül egy kényelmes fotelben és együttérzõen bólogat, vagy mi egyebet csinál?
(harmadik válaszoló vagyok) Elhiszem neked hogy nem tudod, kedves kérdezõ. Én nem is mondtam hogy ez könnyû. Az biztos hogy ki kell törnöd abból amibe téged beskatulyáztak. Igazából írhatunk mi akármit neked, nem nagyon fog neked segíteni. Az eszedet kell használnod, értelmes ember vagy, ez ebbõl a néhány mondatodból is lejött számomra. Az a baj hogy nem tudunk/tudok neked segíteni mert szinte semmit nem lehet tudni az életedrõl, a környezetedrõl egyéb. Egy olyan ember kellene melléd aki kicsit kiokosítana/pesztrálna, kb úgy 1-2 hónapig. Mert szerintem ide már segítség kellene.
Az egész világ ellenséges szal nem csoda, hogy így érzed.
A kérdező hozzászólása: Mibõl állapítsam meg, hogy ki a megfelelõ személy erre? Egyáltalán hogyan találjak ilyen embert? Esetleg a pszichológusom?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsõ hozzászóló: Majd próbálom ahhoz tartani magam, amit írtál. Második hozzászóló: Szinte biztos vagyok benne, hogy azok. Legalábbis azt már nem hiszem el, hogy véletlenül ütnek, vagy dobálnak meg. Harmadik hozzászóló: Nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani.
A kérdező hozzászólása: Majd igyekszem. Egyébként segített lerázni egy zaklatót, csináltatott velem egy önértékelési tesztet, illetve most még ott tartunk, hogy "elemez", de emlegetett egy terápiát, ha nem említem neki egyéb problémámat, már elkezdtük volna. (elvileg)
Értem, egyébként te hogyan érzed, szerinted fog tudni segíteni a pszichológus? Vagy úgy érzed hogy túlnõtt rajta a problémád?
A kérdező hozzászólása: Egyelõre nem tudom megmondani, de valószínûnek tartom, hogy rengeteg ilyesmivel volt már dolga. Nem hiszem, hogy olyan "komoly " lenne a helyzet, hogy ne tudna segíteni.
Szia Nagyjából tudom mibe vagy. Én is hasonló helyzetben voltam. Engem is bántottak és néha kicsit tettlegességig is fajult. Az ilyen kisebb ütések és dobálások sztem provokációk. Legalábbis én így tapasztaltam a saját esetemben. Mintha provokálnának abban, hogy hátha nekik támadok és aztán jobban összeverhetnek. Most ha belegondolok... ez talán még logikus is. Lehet tudattalanul, de errõl van szó. Sztem ellenem így akarták kifejezni, hogy nem vagyok közéjük való és durván fogalmazva végülis ki akartak írtani az adott csoportból, ha nem is tudatosan. De ezt csak most látom be, ahogy elolvastam a kérdésed. Sztem fontolóra vehetnéd, hogy osztályt vagy iskolát válts. (Ha osztályt váltasz benne van, hogy utána a másik osztályból is szemétkedjenek veled, amiért osztályt váltottál. Velem általánosban így volt.) Ezeket a bántalmazásokat meg kéne beszélned a pszichológussal és esetleg az osztályfõnökkel. Eléggé elmérgesedhet a helyzet. Én egy olyan gimibe jártam ami a környék jó sulijának számít. Az egész városban híre van, meg hogy milyen nehéz bekerülni. Mégis még így évek után is azt gondolom hogy megviselt az a kegyetlenség, amivel találkoztam. És nem csak a buta állatok, akiknek nyilvánvaló hogy semmi jövõjük nincs, hanem az értelmesebb osztálytársaim is így viselkedtek. Nem tudom ez téged hogyan érint. Engem nagyon rosszul érintett. Ami sztem gyógyír rá valamennyire, ha tanulsz önvédelmet. Nekem az vmennyit segített. Na meg persze beszélned kell errõl valakivel. Kitartás :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Iskolát azért nem igazán szeretnék váltani, mivel mindig is ebbe a gimnáziumba akartam bekerülni, valamint a környékünkön ez az egyetlen olyan iskola, amelyikben két felsõfokút is letehet az ember. Egyébként elvileg nagyon szorongó, stresszes vagyok, de nem vagyok biztos benne, hogy emiatt-e. Legalábbis a pszichológusom ezt mondta. Meg ugye nem esik olyan jól. Azt pedig nem tudom, hogy ez annak számít-e, de korábban is verekedtem már, ezért ha esetleg nekem jönnek, nem csak állni fogok ott. Önvédelemre a pénz miatt nem fognak beíratni.


Tehetek valamit azért, hogy ne kopjon le a bőröm?

Leégtem a strandon. feszül a b?röm és érzem, hogy kopni akar. nem lehet valahogy megel?zni? nagyon csúnya lesz :S tudom, hogy rendszersebben kellett volna kennem magam, szóval fikázást nem kérek.

Legjobb válasz: hát ilyenkor az elhalt hámsejtek vagy maguktól elkezdenek hámlani (ami tényleg nagyon csúnya)..amit tehetsz az az hogy bõrradírozol, pl méz+kevés finomsó és ezzel kíméletesen átdörzsölöd a felületet, és mindenképpen hidratálnod kell testápolóval, egy nap többször is kend be és akkor nemfog feszülni

hát ilyenkor az elhalt hámsejtek vagy maguktól elkezdenek hámlani (ami tényleg nagyon csúnya)..amit tehetsz az az hogy bõrradírozol, pl méz+kevés finomsó és ezzel kíméletesen átdörzsölöd a felületet, és mindenképpen hidratálnod kell testápolóval, egy nap többször is kend be és akkor nemfog feszülni

Miért van, hogy az egyik nap elég a tejem. , a másik nap kevés? Tehetek valamit azért, hogy mindíg elég legyen?

Legjobb válasz: Leírnád, hogy hogyan szoptatsz (idõre, igény szerint, ha idõre mikor), mennyi idõs a babád, és mibõl gondolod, hogy nem elég bizonyos napokon a tej? Ilyen kevés infóból nehéz okosat mondani.

Leírnád, hogy hogyan szoptatsz (idõre, igény szerint, ha idõre mikor), mennyi idõs a babád, és mibõl gondolod, hogy nem elég bizonyos napokon a tej? Ilyen kevés infóból nehéz okosat mondani.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos. Igény szerint szopizik, 120 az átlag. Sokszor alig bír ki 3 órát. Van, hogy csak 80-at eszik meg és még sír, de a cicimben nincs több, akkor kap fagyasztottat pótlásként. Más napokon viszont érzem , hogy szépen tele vannak a cicik.
Detto ugyanígy vagyok, sajnos a megoldást nem tudom, már próbáltam tejszaporító teát, sok folyadékot, fejést, semmi nem segített az állandó hullámzáson. Én arra jutottam, hogy valami hormonális ingadozás lehet és semmit nem lehet csinálni :-(

Reménytelen szerelem egy lány iránt, tehetek valamit azért hogy legyen remény, azaz legyen köztünk szerelem?

A helyzet a következ? van egy lány nagyon jól ismerjük egymást, naponta órákat beszélgetünk igaz csak MSN-en, de persze beszéltünk már él?ben is és ott se volt semmi gond, ? is elmondta hogy szeret velem beszélgetni magától! nem kellet kihúzni bel?le :) szóval nem egyoldalú a dolog :), igaz most van túl egy szerelmi csalódáson :( és mintha egy kicsit jobban keresné a társaságom mint el?tte :) én 1x-er már felvetettem a járás dolgot (sajnos az id?zítés rossz volt) akkor azt mondta hogy barátság én ezt tiszteletben tartom "el?tte" (ugye msn van) visszafogom magam de közben érzem hogy szeretnék vele lenni. Sajnos nem igazán tudom mik az ? érzései, volt már köztünk 1-2 kisebb, nagyobb vita de ett?l ugyanúgy beszélünk tovább. Szóval a lényeg hogy szeretnék vele lenni. (én)18/f (?)15/l NEM ÉRDEKEL SEMMI MÁS "HÜLYESÉG"!!!! TANÁCSOT KÉREK KÖSZÖNÖM :)

Legjobb válasz: Szerintem hagyd. Ha egyszer azt mondta, hogy barátság, akkor már beskatulyázott téged, innen nehéz lesz kitörni, és nem biztos hogy megéri.

Szerintem hagyd. Ha egyszer azt mondta, hogy barátság, akkor már beskatulyázott téged, innen nehéz lesz kitörni, és nem biztos hogy megéri.
A kérdező hozzászólása: nekem nem tûnik "normális" barátságnak mert vannak olyan dolgok amiket mással nem is osztunk meg
A kérdező hozzászólása: de barátként is nagyon szeretem :)
nekem is ismerõs.. bár én azt mondom hogy még egy 3-4 hónapig próbálkozz ha semmi szard le kerüld el mert a végén csak lelkiszemetesláda leszel. 18/F
Szerintem még lehet belõle valami csak várj egy kicsit.
ahhh...ez olyan ismerõs...
Az, hogy szeret beszélgetni veled, még nem jelent szerelmet vagy vonzalmat.
2 megoldás van. a) nem tehetsz semmit, mert már barát lettél, azt meg nem szabad elkövetni, ha akarsz tõle valamit b) megszakítasz vele minden kapcsolatot pár hétre, hónapra.
Ha most van túl egy csalódáson akkor kicsit pihentesd a témát. Légy mellette, segíts neki felejteni, aztán ha készen áll egy kapcsolatra és téged választ akkor úgy is együtt lesztek. Ha nem meg nem Ennyi
érdekes...velem is pont ugyanez van szerintem szépen lassan kezd el közeledni felé és ha sikerül sikerül ha nem akkor nem...

Terhesen tehetek valamit azért, hogy szoptatni tudjak majd? Vagy egyenlőre nem kell figyelnem semmire?

Legjobb válasz: Tájékozódj! Olvasd el az lll szoptatós füzeteit, készítsd be a kórházi csomagodba a szoptatási tanácsadók telefonszámait. Esetleg ha van a közeletekben szoptatós baba-mama csoport keresd fel õket. Különösebben most semmi mást nem tudsz tenni. Jó babavárást kívánok!

Tájékozódj! Olvasd el az lll szoptatós füzeteit, készítsd be a kórházi csomagodba a szoptatási tanácsadók telefonszámait. Esetleg ha van a közeletekben szoptatós baba-mama csoport keresd fel õket. Különösebben most semmi mást nem tudsz tenni. Jó babavárást kívánok!
Ilyenkor még nem tudsz mit tenni, majd ha megszületik a kicsi, akkor minél többször tedd mellre, akárhányszor csak hajlandónak mutatkozik rá.
Nekem rengeteg elõtejem volt, hordanom kellett melltartóbetétet már kismamaként, és képzeld, csak egy hónapig tudtam szoptatni, mellette pótlással. Sajnos ez sem függ össze, és szerintem most még tenni ezért nem is nagyon tudsz.
Az elõzõvel 100%-ban egyet értek. Én nyüglõdtem a szopival az elején, mert nem magam néztem utána, hanem mindig másokra hallgattam. Olvass! És állíts fel magadnak lehetõségeket. Legyen A v. B verzió is, ha valami nem megy az elején. Mindent próbálj ki (szoptatási helyzetek) Jah és a legfontosabb, soha ne add fel, ha egyszer szoptatni akarsz, akkor fogsz is. Szurkolok!
Ha lapos vagy befelé forduló a mellbimbód, akkor az elsõ két trimeszterben hordj bimbókiemelõt. Egyebet nem tehetsz. Könnyû szülést!
Most a szoptatás elmélete - szülés után a gyakorlata. ;)

Tehetek még valamit azért, hogy ne lógjon a bőröm?

Két hónapja kezdtem el fogyókúrázni, akkor 109kg voltam, most 98kg vagyok. Az elején gyorsan ment a fogyás, de most már beállt a normál heti fél-1 kilóra. Eddig igazából a diéta miatt fogytam, mivel 109 kilósan már a tempósabb séta nehézséget okozott. De elkezdtem szobabiciklizni. Most napi egy órát szobabiciklizek, ennek és a fogyásnak hála nem fáradok ki egy hosszabb sétától sem. Futni még nem tudok, igazából azt sosem tudtam, mikor elkezdeném, egy-két perc után elkezd zakatolni a szívem és alig kapok levegőt (de ez már kiskoromban is így volt, akkor is túlsúlyos voltam). De most, hogy jobban bírok mozogni, tegnap elkezdtem az egyik Norbi DVD-re tornázni. Annak a 60%-át csináltam meg. Úgy terveztem, hogy ezt csinálnám heti 3 nap. Hétvégén meg elmennék úszni (ezt eddig is szerettem és bírtam volna, csak a hidegben nem akartam menni). Ott lehetőség van szaunázni is. Viszont "félek" ha mozgok, akkor heti egy kilónál többet fogok leadni és akkor az már megint túl gyors a bőrömnek. Viszont a mozgást meg ajánlják a bőrnek, most akkor kicsit összezavart :S Lassabban nem tudok fogyni, mert nem koplalok, hanem egészségesebben eszek, azóta kenyeret meg hasonlókat alig ettem (olyan kéthetente eszek meg egy szendvicset, de ez a max), tésztát kerülöm vagy nagyon kis mennyiségben eszek, a tejről meg sajtról (bár imádom mindkettőt) annyit, hogy minimálisra csökkentettem a fogyasztásukat, ugyan ez a helyzet az édességgel is. Helyette több zöldséget, gyümölcsöt és húst eszek. tehát ezen a téren nem tudok lelassulni. Egyébként próbálok minden tanácsot megfogadni, amit olvastam pl. itt Gyakorin is. Vettem bőrfeszesítő krémet, azzal kenem a hasam és a karom napi 2-3X. kaptam ajándékba szauna és masszázsövet és azt is szoktam használni (bár magamtól nem vettem volna, mert nem nagyon hiszek a reklámjának, de ajándék volt, így gondoltam rontani nem ront a helyzeten. Napi 2-3 liter vizet iszok, vitamint is szoktam szedni. 20/L

Legjobb válasz: Azt írod nem tudsz lassabban fogyni.úgy tûnik a keddesedbõl nem számoltad a kalóriát csak az üres kalória csökkentése eredményezett kalória csökkentést.A fogyást egy dolog szabályozza, a bevitt és az elégetett kalória aránya.amennyiben növeled az aktivitásod azt pótolni kell és nem gyorsul a fogyás.Az egészséges fogyás amit a bõröd is követni képes ,heti fél kiló ezt ötszáz kalória deficittel éred el.

Azt írod nem tudsz lassabban fogyni.úgy tûnik a keddesedbõl nem számoltad a kalóriát csak az üres kalória csökkentése eredményezett kalória csökkentést.A fogyást egy dolog szabályozza, a bevitt és az elégetett kalória aránya.amennyiben növeled az aktivitásod azt pótolni kell és nem gyorsul a fogyás.Az egészséges fogyás amit a bõröd is követni képes , heti fél kiló ezt ötszáz kalória deficittel éred el.

A barátom csak kutyapózban szereti a szexet. Mit tehetnék, hogy azért én is csináljak valamit, ne csak négykézláb tűrjem, hogy ő dolgozik rajtam?

Bocsi a béna kérdésért, de nem vagyok túl tapasztalt e téren, mégis szeretném, ha nem lennék teljesen passzív - ha már egyszer ez a kedvenc póza.

Legjobb válasz: Ugass rá vagy harapd meg.

Ugass rá vagy harapd meg.
ha ilyen önzõ pasid van akkor sztem szakíts vele :( 17/l
Szabadulj meg a barátodtól, gyorsan.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: köszi szépen, ezt majd akkor megpróbálom én is, hátha... és végre nem csak a pózváltást javasolta valaki :) most olvastam itt errõl, h állítólag azért szeretik annyira a férfiak ezt a pózt, mert olyan igazi ösztönös, férfias és vadállatias, és teljes mértékben õk irányítanak mindent, a behatolás mélységét, a tempót stb. :D mondjuk, na, van benne valami - nekem is emiatt tetszik... :)
Az én barátom is úgy szereti a legjobban. De amúgy hiába vagyunk abban a pózban, akkor is én csinálom. Te is tudsz elõre hátra mozogni, nem muszáj neki :) Vagy ha egyszerre mozogtok úgy még jobb :) Csak annyira kérd meg, hogy tegye a csipõdre a kezét, és úgy teljesen biztosra jól tudod te csinálni :)
mond neki, hogy van egy meglepid, kösd be a szemét, kötözd egy székhez izgasd fel annyira, hogy már nyüszítsen, és ülj bele, ott azt csinálhatsz közben amit akarsz. hidd el élvezni fogja
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nekem nem jó így, én élvezem a kutya pózt, csak az a bajom, hogy nem tudok mit csinálni közben, mert csak támaszkodom és vagyok. :D Viszont õ azt mondja, hogy a többi pózt nem szereti, szóval itt akartam kitalálni valamit, hogy azért én is "aktivizáljam" magam. :D
Döntsd hanyat és mássz rá. Nem értem minek itt beszélni amikor cselekedni kell.
Nyisd ki a kicsi szád, és mondd meg neki. Párkapcsolatban életek, nem a rabszolgája vagy. Ha nem tudja, hogy neked mi lenne a jó, akkor hogy csinálja?
A kérdező hozzászólása: Hát, ilyenért nem szeretnék vele szakítani... Nem is látom õt önzõnek, nekem is jó ez a póz, mikor együtt vagyunk, csak tényleg olyan hülyén érzem magam, hogy mindent õ csinál, én meg csak élvezem. Na jó, talán majd tényleg megkérdezem, csak gondoltam, hátha lesz itt valakinek ötlete, mivel "lephetném meg" azon kívül, hogy ugatok... :D
Beszéld meg vele.
Ahogy ezt leírtad, ugyan így mondd el neki is, nem? :D Öcsééém hisz jártok...Akkor ilyet miért nem lehet megbeszélni?! Õszintesééééég!
A kérdező hozzászólása: 22 és 23

Iwiw-re feltöltötte a gyerekem képét egy volt ismerősöm, és tudni szeretném tehetek e azért valamit, hogy leszedessem vele, vagy az iwiw mit tehet ez ügyben?

Ezért letilthatják? Vagy báki bármilyen képet feltehet másról is, ha az egy rendes kép?

Legjobb válasz: persze (bárki bármit) ha az ismerõsöd akkor kérd meg hogy szegye le és kész! de szerintem már nem vagy vele olyan jóba mert akkor már írtál volna neki sõt lehet hogy írtál is csak nem válaszolt vagy azt mondta hogy nem szedi le és utána jöttél ide hogy megkérdezd ezt!

persze (bárki bármit) ha az ismerõsöd akkor kérd meg hogy szegye le és kész! de szerintem már nem vagy vele olyan jóba mert akkor már írtál volna neki sõt lehet hogy írtál is csak nem válaszolt vagy azt mondta hogy nem szedi le és utána jöttél ide hogy megkérdezd ezt!
" A személyhez fûzõdõ jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés. Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához - a nyilvános közszereplés kivételével - az érintett személy hozzájárulása szükséges. " bõvebben itt: http://fotozz.hu/cikket_megmutat?cikk_ID=68
Az elõzõekre tekintettel szerintem igen az iwiw szerkesztõinek lépni kell valamit ha leírod nekik az esetet különben szerintem õk is részesei a jogsértésnek amennyiben nem intézkednek és jelzésed után már tudnak az ügyrõl.
Még mindig az elõzõhöz: Kiskorú vagy cselekvésében korlátozott személy esetén a szükséges hozzájárulást az érintett személy gyámja, szülõje adhatja meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!