Találatok a következő kifejezésre: Tehetek valamit akarjon (2 db)

Tehetek valamit h akarjon megallni mellettem? Vagy hagyjam h elje az eletet?

Egy honapot jartam valakivel, akit nagyon reg ismerek.20 vagyok. Egy este mondta h szeret, es utana kesz, nem talalkoztunk. Msn-en beszelgettunk, es elmondta h nem szeretne csalodni, engem se akar megbantani, de fel h nem allna meg a helyet.Amugy volt egy nagy csalodasa, s mondta h nem mer szerelmes lenni tobbet, nagyobb a felelem. Ma osszefutottunk par haver, es o is ott volt..egesz este csak neztuk a foldet, es egymast, mar mindenki megmondta nekem, h mit tesszuk a hulyet, tiszta h nagyon odavagyunk egymasert...Beszeljek vele errol? Erdemes lenne visszaszerezzem?

Legjobb válasz: természetesen probáld meg visszaszerezni. mutasd meg neki hogy nem kell csalódnia melletted. az neki se jó ha úgy érzi hogy mindig csalódik mert akkor teljesen el fog zárkózni és nagyon nehezen lehet majd vele tartani a kapcsolatot mert egy idõ után az a folytonos csalódás amit érez átterjed másra is és egyáltalán nem szeret majd társaságba lenni

természetesen probáld meg visszaszerezni. mutasd meg neki hogy nem kell csalódnia melletted. az neki se jó ha úgy érzi hogy mindig csalódik mert akkor teljesen el fog zárkózni és nagyon nehezen lehet majd vele tartani a kapcsolatot mert egy idõ után az a folytonos csalódás amit érez átterjed másra is és egyáltalán nem szeret majd társaságba lenni
1. válaszoló: mutasd meg neki hogy nincs mitõl félnie :D
A kérdező hozzászólása: De ellentmond maganak..Mondja, h milyen jol szorakozik, de mikor lezserul veszem, akkor elerzekenyul..s kezdi h mennyire sokat jelentek neki..
Mit tudnál tenni? Papiron 20 órát melóztál, bemondásra meg sehol sem fognak szóba állni veled.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, egyetértek. Csak gondoltam körbe kérdezek, hátha tud valaki jó tanácsot adni.
ha van valamilyen nyoma annak, hogy többet dolgoztál (pld e-maileket küldtél a saját nevedben a céges géprõl, stb) akkor azért megérné izmozni, vesztenivalód nincs egyébként ilyen esetre egy jó tanács, hogy ha hozzáférsz a céges géphez, küldj magadnak minden nap egy mailt amikor megérkezel és amikor hazamész, ezzel elég jól be tudod lõni a bíróságon, hogy többet dolgoztál... :) vagy írass jelenlétit, amibõl neked is legyen egy példányod
Jelentsd be a munkaügyi bíróságon. Élbõl a munkavállalók mellé állnak, pláne ha bizonyítani is lehet, nagyon megütheti a bokáját a munkáltató.
A jelenléti ívedet aláírtad. A munkabér elszámolása a jelenléti ív alapján történik. Nem értem a kérdésedet... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) Egy kis ételbárban dolgoztam, szóval a kamerafelvétel és a vendégek tanúsíthatják h 8 órás voltam. Jelenléti ívet is 4 órásra kellett kitölteni, mint sok másik helyen.Igazság szerint még nem kaptam meg utolsó bérem, viszont erõsen mondták h olvassam át alaposan a szerzõdésem és ezt az egyet találtam benne, amivel kárt tehetnének.
Na-na... tehát 4 órába jelentettek be, de te 8 órában dolgoztál Lefordítsam, hogy ez mit jelent a NAV szempontjából?
A kérdező hozzászólása: Megköszönném :) Tisztában vagyok vele hogy így írtam alá a szerzõdést, sok munkáltató teszi ezt spórolás miatt, de nem volt még rá példa h visszaéljenek ezzel.
Adócsalás, szürke munka - téged is megbüntetnek, ha lefülelik a céget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!