Találatok a következő kifejezésre: Teherbeeshetek ilyen között (1 db)

Teherbeeshetek ilyen körülmények között?

A párom és én szeretnénk már babát. Viszont ? szentül meg van gy?z?dve hogy majd akkor jön a baba ha akar és ha a küls? dolgok is úgy akarják. Ezért ragaszkodik ahoz hogy megszakítva csináljuk. Én azért titokban az akciók után még gyorsan a fürd?ben rásegítek a dologra a kinnt rekedteket besegítem. Rettenetes ez így, még elmondani is, de beszélni nem lehet vele.mindketten 30 fölött vagyunk szóval változni sem fog. Sajna nekem is nehéz volt rászánnom magam arra hogy ezt a kérdést feltegyem. Eshetek így teherbe? nagyon szeretnék babát. És lassan kezdek elkeseredni...

Legjobb válasz: Szerintem,ha a párod igazán szeretne babát,akkor mindent "beleadna".Nem elkeseríteni szeretnélek,de így elég kevés az esély a teherbeesésre.Állj a párod elé,és kérdezd meg hogy akar e igazából babát,vagy nem,mert a baba még ha jönni is akarna,így nem fog tudni!remélem segítettem!!!Sok sikert

Szerintem, ha a párod igazán szeretne babát, akkor mindent "beleadna".Nem elkeseríteni szeretnélek, de így elég kevés az esély a teherbeesésre.Állj a párod elé, és kérdezd meg hogy akar e igazából babát, vagy nem, mert a baba még ha jönni is akarna, így nem fog tudni!remélem segítettem!!!Sok sikert
Hát, nem tudom... Biztos vagy te abban, hogy a párod is akarja a babát? Nekem nem úgy tûnik. Ha akarná, nem hiszem, hogy ragaszkodna a megszakításhoz. Így aztán hiába akarna jönni a baba, nem nagyon fog tudni.(ez majdnem olyan, mintha csak gumiban lenne hajlandó) Persze hallottunk már olyat, hogy valaki az elõváladéktól esett teherbe, de azért úgy lényegesen kevesebb az esély rá. Én azért a helyedben mégis megpróbálkoznék egy mélyreható beszélgetéssel, az talán többet segítene, mint ez a "titokban besegítem a kintrekedteket" módszer...
persze hogy ehetsz de azt tudnod kell hogy kicsi az esélye.Vagy ovszerrel védekezzetek, és jukaszd ki az ovszert ugy hogy õ ne vegye észre.vagy szerintem az a legjobb ha lovaglo pozba csináljátok és te legyél felül, és ne szálj le rola mikor elélvezik. A férfiak ugy se birják ki. Ha nem szálsz le rola nem tud mást tenni ugy is belédélvez.
Sztem is elõször azt gondoljátok végig, tényleg igazán akarjátok-e ezt a babát.Mert így ugyan van esélye, de nagyon kicsi.Aki nem akar teherbe esni, annak így biztos sikerülne, de neked mivel szeretnél ... Sztem a párod vagy fél, vagy nem akar igazán gyereket.Ne haragudj, de biztos Te is érzed ez így nem normális.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

10.21-én inszeminációm volt. Azota duphasztont szedek 2×2 reggel és este. Hasszurka minden nap + zavarnak a nadrágjaim derekai, feszítő érzésem van alhasi tályékon. Lehet jó jel vagy csak a duphaszton miatt van?

1

AZ Elevitet mikor szedjem? Amikor babát várok, vagy előtte?

Volt Decemberben Spontán vetélésem, azóta nem tudok teherbe esni,az orvosom most irt fel, e gyogyszert /Clostilbegyt/ezt kell szednem.
Szerintetek szedhetem az Elevitet is és mikor?

9

Hogy igyam a palástfű és cickafark teát?

Egyik nap ez, másik nap az,cserélgessem őket hetente, vagy mindkettőből igyak 1-1 csészényit naponta? VAGY HOGY?

Ha közbe állapotos leszek mennyi ideig ihatom ezeket tovább? Első időbe úgy nem tudom, hogy van-e baba vagy sincs.

2

Lehet ilyen hamar peteeres? 20. -án hagytam abba a fogamzasgatlot, ma pedig érzem a peteeres tüneteit. Tapasztalat? Valaki volt így?

2

Hogy bírom megnézni, hogy nyitott-e a méhszáj?

Ciklus. hu-n van egy ilyen kérdés is!

13

Szerintetek jókor voltunk együtt? Lehet sikeres a hónap? Sajnos keveset találkozunk a párommal. úgy örülnék ha össze jönne a baba!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2ea5382e86aa1aef9d2869..

Elég ritkán tudunk együtt lenni a párom és az én munkám miatt, és azt néztem, lehet hogy pont nem jókor voltunk együtt? Vagy van esély azért???

6

Biztos, hogy nem vagyok terhes?

3 napja késik, de máskor is szokott és már 3 napja 36,4 a hőm, és negativ a teszt ma csináltam.

5

Szerintetek volt már ovum? Nem értem a görbém.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ff9fd19d696780964fdc19..

Szombaton nem tudtam ovutesztelni, lehet, hogy pont aznap lett volna pozitív? De nem esett le a hőm, csak elkezdett felfelé menni...

4

Elküldenétek a hőgörbéiteket?

7

Mensi napján első vizeletből. Ugye pozitívak a tesztek? Az első expert a második facelle.

http://kepfeltoltes.hu/view/131028/K_p0518_www.kepfeltoltes.... Jpg

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!