Találatok a következő kifejezésre: Teherbeesés után idővel jelentkeznek (4 db)

Teherbeesés után mennyi idõvel jelentkezik hányinger? Ha 3 napja volt szexuális kapcsolatom akkor elõfordulhat, hogy már most hányingerem van, vagy csak beképzelem?

Legjobb válasz: A terhességi tünetek a beágyazódás után kezdõdnek, ami a petesejt megtermékenyítésétõl számított min. 10 nap. Szóval most csak beképzeled a tüneteket (de ettõl még megtörténhetett a megtermékenyítés).

A terhességi tünetek a beágyazódás után kezdõdnek, ami a petesejt megtermékenyítésétõl számított min. 10 nap. Szóval most csak beképzeled a tüneteket (de ettõl még megtörténhetett a megtermékenyítés).
Jók is azok a biológia órák ;)
csak beképzeled a beágyazódás aktus után 8-10 nappal kezdödik meg. hányinger pedig a HCG-töl van ami a beágyazódás után kezd el termelödni. A hányás hányinegr általában csak a terhesség 5-6. hete körül jelentkezik mert addigra olyan magas a HCG szint a vérben hogy tünetet okozzon. Tehát ez kb aktus után 3-4 héttel jelentkezik. de sokaknál egyáltalán nincs is.
Nekem 6 hetesen jelentkezett kb ès mèg mindig tart 18 hkm
De jó neked utolsó, én a 3. hét elején már hánytam, most 5 hetesen is nagyon rosszul viselem. Kérdezõ, Te pedig nyugodj meg, egész biztosan csak beképzeled. Hányinger az idegességtõl is lehet, amit esetedben el tudok képzelni.
Én egy héttel a nem várt elõtt hánytam és utána néha volt hányingerem (+ más tüntetk is), utána elmúlt és most 1 hete kezdett visszajönni a hányinger, reggeli rosszullét mág néha este is. 8hKm

Teherbeesés után (ha hüvelygombám lesz) mennyi idő után jelentkezik? Vagy mindenkinél máshogy jön elő?

Legjobb válasz: bármikor elõjöhet.4.héten,de a 40.héten is.egyébként nekem még életemben nem volt hüvelygombám,pedig már szültem.

bármikor elõjöhet.4.héten, de a 40.héten is.egyébként nekem még életemben nem volt hüvelygombám, pedig már szültem.
nem értem a kérdést. mennyi idõ után jelentkezik a hüvelygomba?? miért jelentkezne? nekem nincs hüvelygombám, semmi hasonló panaszom. 17hkm
mindenkinél? nekem nincs hüvelygombám:O
Ezt nem lehet általánosítani. Nekem sajnos elõjött, kb. 28 hetesen... De van, akinek elõ sem jön, van akinek korán, van akinek késõn. Ez nem magától a teherbeesésétõl függ, hanem attól, hogy mennyire vagy fogékony erre. Én örök életemben az voltam terhesség ide vagy oda. :(
Nekem szülés elõtt jött ki valami gomba...blõe... Viszont ne viccelj, ezt nem lehet mindenkire "rávarrni". :) Van olyan, aki eleve fogékonyabb rá, van akinek meg soha nincs jóformán. terhesen érzékenyebb az ember, de olyan nincs, hogy meg lehessen mondani, kinek mikor jön ki.
A kérdező hozzászólása: A mindenkit úgy értettem, hogy akinek már volt..bocsánat nem volt jó a fogalmazás. köszönöm a válaszokat!

Teherbeesés után mennyi idő mulva jelentkeznek az első jelek? Szédülés, hányinger.

Legjobb válasz: Nekem a 6. héten jelentkezett elõször. Már régen tudtam, hogy terhes vagyok. Nem ebbõl vettem észre. Annyi volt csak, hogy elmaradt a mensi, pedig még a hasam is görcsölt, mégsem jött meg:))

Nekem a 6. héten jelentkezett elõször. Már régen tudtam, hogy terhes vagyok. Nem ebbõl vettem észre. Annyi volt csak, hogy elmaradt a mensi, pedig még a hasam is görcsölt, mégsem jött meg:) )
A kérdező hozzászólása: Nállam elég problémás a dolog, ugyanis elõtte sem volt rendszeres a menzeszem, ezért nem tudom.
Nekem is változó volt. 28-38 napig. Így a 35. napon teszteltem elõször, hátha és hát + lett.
A kérdező hozzászólása: sok boldogságot nektek :) én azért aggodom, mert már nem vagyunk eggyütt.majdlesz valahogy.
:) ) Tesztet mindenképp csinálj. Akár mai is, ha már késik. Egyébként stressztõl én mindig szédülök és hányingerem is van. Ez lehet pszichés is.
szia! nekem hányinger, szédülés kb 5.héttõl volt.de a legelsõ tünet mensi elõtt egy héttel jelentkezett, az is a nyugalom volt, közben olyan görcseim, hogy néha felállni nem tudtam, eltartottak vagy 6 hét végéig, hányni a 8. héten hánytam csak 2szer.cicifájás ovutól volt/van.már 2szer akkorák mint voltak.:) igazából más tünetem nem volt.elsõ pozi teszt , mensi elmaradása után 1 nappal esti pisibõl full pozitív. jah és még persze az állandó pisilés.akkor kezdõdött amikor a nyugalom megszállt:) 10 percenként, mára kicsit enyhült. 11+4hkm


Teherbeesés után mennyi idővel jelentkeznek a terhesség jelei?

(Szédülés,hányinger,kívánósság...?)

Legjobb válasz: Ez nagyon változó!Van aki végig tünetmentes,sõt még eleinte meg is betegedhet!Én rögtön megéreztem a hangulatváltozást,még a beágyzódás alatt,ami csak pár nap!

Ez nagyon változó!Van aki végig tünetmentes, sõt még eleinte meg is betegedhet!Én rögtön megéreztem a hangulatváltozást, még a beágyzódás alatt, ami csak pár nap!
nekem 3 hetre jelenkezett az allando ejsegerzet es meg mindig ugyan azt erzem .10 hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!