Találatok a következő kifejezésre: Teherbe szeretnék immáron (1 db)

Teherbe szeretnék esni immáron 5. éve. Milyen homeopátiás szerekel tudnék peteérést elősegíteni, hogy kell öket használni? És ezek a szerek mennyibe kerülnek és hol lehet öket beszerezni?

Legjobb válasz: 5. eve?? En a helyedben akkor mindenkeppen felkeresnem pl. a Kaali intezetet, ahol kivizsgalnak titeket, h miert nem jon a baba (5 ev az nagyon sok ido, ha mindket felnel minden oke, alt. 1 ev problakozast tekintenek normalisnak, utana kivizsgalas szukseges) Ha vmit talalnak, kezelik, vagy inszem, lombik.

5. eve?? En a helyedben akkor mindenkeppen felkeresnem pl. a Kaali intezetet, ahol kivizsgalnak titeket, h miert nem jon a baba (5 ev az nagyon sok ido, ha mindket felnel minden oke, alt. 1 ev problakozast tekintenek normalisnak, utana kivizsgalas szukseges) Ha vmit talalnak, kezelik, vagy inszem, lombik.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nem tudok orvosi kivizsgálásra menni mert munkaélküli vagy és nincs biztosításom.Amikor voltunk az 1.sz. klinikán gyakorlatilag nem csináltak semmit.A fizetös intézeteket meg nem tudom megfizetni.ezért gondoltam a homeopátiás szerekre.Valami megoldás csak lesz ha lesz munkahelyem de hátha adigra sikerül összehozni a babát.Nincs peteérésem ezt szeretném elõsegiteni.
Menj be a gyógyszertárba, e´s kérdezd meg, hogy mit tudnál szedni.Vannak serkentö teák is, azt is ott tudod megvenni.
Azért egy labort érdemes lenne csináltatnod, vérvételt valahogy, amibõl kiderül, hogy melyik hormonnal van baj. Mert ha pl. a prolaktin sok, akkor segít a barátcserje... Vagy ha a progeszteron kevés, akkor a cickafark vagy a Hormeel S csepp! Nekem ez utóbbi vált be, DM-ben is láttam már a gyógyszerespultnál, de gyógyszertárba is meghozzák, ha megrendeled! Nekem ettõl lett peteérésem! pedig elõtte évente kb 4-azer jött csak meg... Sok sikert!
ha csak egyszer elmész dokihoz az tuti ir fel neked peteérés elõsegitõt pl. clostit. de elkellene menned mivel a closti nem drága asziszem 600-700ft lehetés ilyen szerektõl nemesel teherbe 5 év tényleg sok idõ. én elhiszem hogy nincs pénzed ilyesmire mert sajna én is alig tudom összeapargatni a dokira a pénzt mert nekem is clostit kell szednem és most kell majd visszamennem.szoval. megértelek. de azok a szerek már neked nemfognak használni ezt hidd el. legalább probáld meg a dokit ha elõször ad neked clostti lehet már a következõ honapban már jön is a baba.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szent János Meddőségi központban Dr Zeke József-ről tapasztalatok?

Túlvagyunk a kivizsgálási sorozaton,és most az inszemináció előtt állunk.Zeke Doktorhoz lettünk beosztva,és nekem nem túl barátságos a stílusa...
Mondjuk a tudása a lényeg!
Szóval ha valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata igazán megírhatná!
köszönöm a válaszokat!

5

A tipikus terhességi tünetek mellett lehet tünet a sok folyadék melletti nagyon sárga pisi, nem múló hámlás az orromon, illetve délutáni teszt kimutathat terhességet?

4

Hogy lehet megint halvány pozitív az ovulációs teszt?

Múlt szerdán volt ovum.azóta tesztelek.tegnap alig látszott a második csík,ma meg erősebb.Hogy lehet ez??

3

Ovulációs vérzésnél, mikor voltatok együtt?

nem igazán tudom,hogy aznap van a peteérés, vagy az már azt jelzi,hogy elmúlt. nekem 2 napon szokott jelentkezni (16-17-en)

3

Szerintetek érdemes tesztelnem?

Pár napja volt egy kis lázam, erős hasmenéssel, fejfájással, és nagyon szurkált, néha görcsölt a méhem. Közben mivel fogamzásgátlót szedek, ki kell ugye hagyni egy hetet, így menzeszem is volt, ma csak kis barnás van már. Múlt héten egy tesztem pozi lett, de 10 perc után eltűnt a csík... Most akkor teszteljek? Reggel nem mutatta ki, csak délután, szóval ma meglehetne próbálni.

1

Reggeli szédülés, menstruációs derék fájás, puffadás, enyhe alhasi szúrás, erős fehérfolyás. Lehetek?

Sziasztok, annyi a lényeg, hogy én nem terveztem babát, gyógyszert is szedek ( igaz volt hogy a napi rohanás miatt este elfelejtettem bevenni és ki futottam a 12 órás sávból) pajzs mirigy alulműködésem van, azt hiszem ilyen eredmény mellett nem is eshetnék teherbe. Viszont az utóbbi napokban a menstruációm előtti 5. Naptól a fenti tünetek jelentkeznek.

2

3. alkalommal hittem úgy, hogy megjön, (ma már enyhén"görcsöltem"is) mégsem, nyúlos, barnás folyás van helyette miért?

3

Megnéznétek a görbém? Beágyazódáskor leesik a hő?

28 naposak a ciklusaim.13.-ára nem várom.

13

Korai terhesseg eseten van itt koztetek olyan, aki kulonosen kivanta a szexet?

Ugy ertem, eddig totalkar voltam minden nap a gyermekunk leharcolt. Most Babara gyurunk es en nem tudom mi van velem, de meg vagyok veszve vagy mi?! Mar jo par honapja probalkozunk...de csak ugy mikor lehetoseg es kedv hozza most azonban mar rendesen zaklatom a ferjemet. Mar arra gondoltam, hogy lehet terhes vagyok???? Tudom, hogy millio idetlen terhesseggel kapcsolatos kerdes van itt...de ma ez fogalmazodott meg a fejemben, mikozben arra gondoltam, hogy apjukat le kell tamadni...aztan meg arra, hogy mi a franc van velem??!!! Negy napom van a nem vartig.

3

10 feletti éhgyomri inzulin értékkel sikerült valakinek teherbe esni? Nekem sajnos ez ala nem megy annak ellenére hogy mindent betartok, megy a 3as kezelés, mar volt többször gyógyszer csere, jó endokrinológus, stb.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!