Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet ujjazástól (3 db)

Újjazástól teherbe lehet esni?

A barátn?mmel pettingeltünk és kiverte. Ment a kezemre egy kicsi de utánna letöröltem és sima vízzel leöblítettem. Utánna fél óra múlva megújjaztam. Megeshet hogy teherbe esik? Normális válaszokat várok nem poénból írtam.

Legjobb válasz: "újjazástól" biztos nem, ugyanis ilyen szó nincsen. vagy új (nem régi), vagy ujj. olyan szó sincs, hogy "utánna". komolyan mondom valami intelligenciaköszöbhöz kötném, hogy ki szexelhet. bizonyos társadalmi rétegek legalább nem szaporodnának olyan gyorsan...

a hasonló tudatlan primitiv emberek miatt tart itt a világ ! elég szomorú ez és k..va idegesítõ
"újjazástól" biztos nem, ugyanis ilyen szó nincsen. vagy új (nem régi), vagy ujj. olyan szó sincs, hogy "utánna". komolyan mondom valami intelligenciaköszöbhöz kötném, hogy ki szexelhet. bizonyos társadalmi rétegek legalább nem szaporodnának olyan gyorsan...
nyugi, kb 0.0000001% még annak is nagyobb az esélye, hogy egy marslakó ejti teherbe
A kérdező hozzászólása: 15
amúgy hány éves vagy?? 15 éves koromban én is ettõl paráztam!!mert én is tapasztalatlan voltam!! amúgy nyugodj meg nem lehet tõle teherbe esni!
nem oltani akarunk, csak ha valamibe belekezdessz akkor elöbb gondolkodj és aztán cselekedj
A kérdező hozzászólása: mondom nem azért írtam hogy leoltsatok...de azért köszi...
menj el orvoshoz minnél elõbb!
Felelõtlen vagy! Miért nem húztál óvszert a kezedre? Na, komolyra fordítva: elõbb elméletben kéne utánanézned annak, hogy mit csinálsz, és minek milyen következménye van, és csak utána átültetni az egészet a gyakorlatba. Osztályfõnöki órán, biológia órán merre voltál? Veres Pali bácsi, gyere vissza...
Ez nem vicc.
Fogalmazzunk ugy, hogy ha ez a magyarazata, akkor ne vedd a nevedre a gyereket :)
te normalis vagy? vagy csak meg nem hallotal a sexrol? persze h nem!
A kérdező hozzászólása: :D köszi a választ!
14 éves vagyok. Szûz. JOBBAN TUDOM, MINT TE!!! Mi a francér pettingeltek, ha ennyit nem tudsz.

Teherbe lehet esni ujjazástól? (ha egy kevés előnedv kerül az ujjra? ) 1 hét után jelentkezhetnek a terhesség tünetei és mik azok?

Legjobb válasz: Ha volt elõnedv volt az illetõ ujjan, akkor igen. De attól is függ, hogy mikor van peteérésed. Egy hét után még nem lehet kimutatni a terhességet, és még olyankor tünetek sincsenek. Az elsõ tünet az elmaradt mensi, vagy ha nem olyan amilyen szokott lenni ne és a mellfeszülés. Aztán jön még egy pár apróság: hányinger, reggeli rosszullét, alhasi fájdalom, de ekkor már általában tudni szokták, hogy baba van. Ha nem jön meg a mensid, akkor csinálj egy tesztet.

Ha volt elõnedv volt az illetõ ujjan, akkor igen. De attól is függ, hogy mikor van peteérésed. Egy hét után még nem lehet kimutatni a terhességet, és még olyankor tünetek sincsenek. Az elsõ tünet az elmaradt mensi, vagy ha nem olyan amilyen szokott lenni ne és a mellfeszülés. Aztán jön még egy pár apróság: hányinger, reggeli rosszullét, alhasi fájdalom, de ekkor már általában tudni szokták, hogy baba van. Ha nem jön meg a mensid, akkor csinálj egy tesztet.
NEM. azért az elönedvben elég kevés spermium lehet márha van, meg am is elég nagy erövel kell a hüvelybe kerülniuk hogy elérjék céljukat.
nagyon kicsi arra az esély h terhes vagy. ne parázz akkor csak késik a mensid. szerintem megnyugodhatsz
Az elõnedv 1-2 cseppecske a hímvesszû végén.(Örömkönnyeknek is hívják..)Nem olyan mennyiségre kell gondolni, mint amikor mi nõk nedvesedünk be.Azokban is igen kevés sperma van.Tehát nagyon nagy balszerencsének kell lenni, hogy abból baba legyen.De ebbõl is látszik, hogy nem mosott kezet mielõtt hozzád ért, és itt azt hiszem nem a baba a legnagyobb veszély, hanem 1-1 kiadós hüvelyfertõzés.Hidd el nem kellemes dolog egy tisztességesen összeszedett Candida!Egy hét után még nem jelentkeznek tünetek.Illetve sok tünet olyan, amit az idegesség is okozhat.Pl hányinger.Tehát ha ráparázol, akkor a szervezeted okosan produkálni fogja azokat.Legközelebb moss kezet!
A kérdező hozzászólása: Értem! Szal nagyon nagyon kevés az esélye és ne parázzak? Amúgy meg nem az, h nem mosott kezet, hanem szerintem még véletlenül is kerülhetett az ujjára 1-2 csepp... És gondolom egy ujj nem elég ahhoz, h bekerüljön a méhbe ugye? Köszönöm a válaszokat :) írhattok még ;-)
Azért az ember szex közben nem szaladgál folyton a fürdõbe, vagyis ha elõváladék volt az újján és utána hozzád nyúlt, nem hiszem hogy ha állandó partner gond lehet.Viszont elõváladéktól is teherbe lehet esni, de ahogy írták kicsi az esélye.Ha nem jön meg , és nem tudsz megnyugodni, mensiidõ után 1 hétre vegyél tesztet.
sziasztok! 18 éves fiú vagyok! A gondom az hogy nagyon félek , mert szombaton volt egy futó kapcsolatom , és félek mert az aktus után , én levettem a használt óvszert , és megujjaztam a lányt. Nem túl mélyen , alig a feléig az ujaimnak. Félek hogy spermium került a ujjaimra. Mennyi ennek az esélye??

10 napja késik. Lehet, hogy teherbe estem az ujjazástól?

19 éves vagyok és sz?z. A barátommal még csak a pettingnél tartunk. Amikor ujjazott mindig próbáltunk óvatosak lenni, hogy ne kerüljön semmi az ujjára.

Legjobb válasz: Szerintem menj ek nõdokihoz és mond el a problémád. Lehet hogy õ felvilágosítana a dolgokról.

Szerintem menj ek nõdokihoz és mond el a problémád. Lehet hogy õ felvilágosítana a dolgokról.
csinálj tesztet!!! és szerintem lehetséges
Sõt, ha nem vigyázol, még a masztitól is teherbe eshetsz... Gondolkozz már. :/
unatkozhatsz !!!
13.22 rosszul tudod. pénnteken lehetsz terhes de csak az ágytól. Szombaton és szerdán jöhet létre terhesség ujjazástól. Kedden attól, ha azt a bugyit vesszük fel, amit elõtte a pasink megszagolt. Vigyázni kell. És sokat kérdezni a GYK-n.
miért ne lenne terhes? én ismerek olyat aki szintén így lett terhes.... majd írd meg mi lett ha mész dokihoz! sok sikert. hány éves vagy? barátod mit szólt?
A kérdező hozzászólása: De most miért nem lehet komolyan venni? Nem kamu! :( Úgy látszik sperma került a barátom ujjára és úgy sikerült. Mondtam anyának, de azt mondta, hogy szerinte ez lehetetlen. Ezekszerint mégse az... :( :(
Én elhiszem.Meg akarod tartani?Ha tényleg igy van a dokid eldobja az agyát:-) Izé, gratulálok:-)
Jajj szegényke...Én is el tudom képzelni, hogy van ilyen...gondolom nem örülsz neki, de ha kiderül, hogy terhes vagy, akkor nagyon gondold át a döntésed! Azért nem vagy annyira kicsi már! Ugynakkor gondolom tapasztalatlan vagy még és biztos nem ez a legnagyobb vágyad, hogy szülj egy babát. Bármi is legyen, együttérzek!
hmm mai világban 19 éves szûûûz, és még terhes is lett. ez nagyus ha 15 lennél elhinném de ekkora mesét:((((((
Miért ne lehetne szûz?! Nem mindenki kefél már 13-14évesen.
utólsó! akkor nem értetted mit akartam mondani!
legalább mostmár elveszitheted nyugodtan a szüzességedet, mert már ugy is terhes vagy.
kérdezõ!! van valami ujdonság?????? irj mert én nagyon kiváncsi vagyok4!!!!!
én is 19 évesen vesztettem el és ahogy korábban írtam, a kolléganõméknél anno így lett a baba sokat gondolkoztam azon, ha a lányom terhes lenne mit tennék, tanácsolnék. Szerintem elvetetni nem szabad...van egy ismerõsöm, aki elvetette az elsõt, utána meg nem tudott teherbe esni...a mai napig nincs gyerekekük és totál sz a házasságuk, mert mindketten imádják az apóságokat ráadásul ha esetleg a szüleid besegítenek... de tuti, hogy terhes vagy? tök durva, mi direkte próbálkozunk hónapok óta és nem sikerül
Ez olyan szivatós kérdés amilyen illõ!Nagyon ráér az emberke!De szerintem most tuti terhes vagy mert péntek van !
Mekkora ujja van????
:D
Vagy nem 19 vagy, vagy kamu, vagy van még egy, de azt nem hinném, hogy ennyire tudatlan vagy.
elõször is ha attól félsz, h terhes vagy miért nem veszel egy tesztet?? egyébként szerintem nem vagy terhes, bár manapság semmi nem elképzelhetetlen:D a késés valószínû azért van, mert a hormonjaid szórakoznak veled, és most jól beparáltál és attól is késik. vagy szimplán nem volt peteérésed, attól késhet, sõt akár ki is maradhat vérzés!!! menj el egy orvoshoz, de sztem ne is említsd neki, hogy szerinted ujjazástól vagy terhes, mert nem fog komolyan venni. csak szimplán mond meg neki, hogy szûz vagy még, késik és ettõl te aggódsz.
Elvileg lehetséges ha elõször õ elment, valamilyen módon rákerült az ujjára...10 nap késés sok, lehet valami hormonzavar vagy akármi van a háttérben, menj el dokihoz, vagy elõte vegyél tesztet ha az megnyugtat
A kérdező hozzászólása: Tudom, szerintem is õrültségnek hangzik. Olvastam itt sokszor, hogy lehetséges így is teherbe esni, de gondoltam, hogy ugyanmár minimális az esélye... Nemsokára hoz a barátom egy tesztet és megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet és halvány pozitiv. Ez lehetséges? :( :( :( Most mit csináljak? :( :( :(
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nem elsõ reggeli vizeletbõl csináltam. Az befolyásolja?
Lehet, hogy szellemcsík csak!Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy a sperma a hüvelyed elejétõl felkúszik a méhedig!Amikor egy férfi elmegy egy nõben, akkor az ondó a méhszáj közelébe lövell!Ha a te pasid ujja 15 cm-es akkor lehetséges!
10 nap késés után nem csak halvány lenne a teszt, még ha nem is reggel csináltad.
Irány a nõgyógyászat, vidd magaddal a tesztet, mert úgyis megkérdezi, hogy csináltál-e! És nyugodtan mondd el neki az ujjazásos elméletedet, nem fog hülyének nézni, neki ez a dolga! Ha lelkiismeretes, úgyis rákérdez a lehetséges esetekre! Mindenképpen kérj vérvizsgálatot, az kimutatja a terhességet a kezdeti szakaszban is! Bárcsak én esnék ennyitõl teherbe! :((
nelegyél már buta vegyél még 1tesztett de szerintem nem vagy az!!!!!!
Szia! Hallottam már olyan teherbeeséstõl, hogy a spermiumok beszivárogtak a szûzhártya mellett. Ujjazástól nem hiszem, hogy terhes vagy.
na milett? remélem ugy történt ahogy szeretted volna sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!