Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet menzesz előtt (6 db)

Lehet, hogy 3 nappal a tervezett menzesz előtt teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Több mint valószínû,hogy nem eshetsz teherbe,nem vagy termékeny idõszakban.

Több mint valószínû, hogy nem eshetsz teherbe, nem vagy termékeny idõszakban.
Az esély megvan rá, ha van érett petesejted. Én aznap estem teherbe, amikor meg kellett volna jönnie.
Nagyon ritka de elõfordul a teherbeesés, mint az elõzõ példa mutatja! De nem ez a jellemzõ!
szia.lehetséges, én is a mensis napokon estem teherbe!!!! sok sikert!!üdv:6-hetes kismamai
Nem a nagy átlag, de elõfordul, nem is kevésszer, ahogy itt olvasom. A teherbeesés lehetõsége mindig megvan , ha nem védekezel.
ezektõl nem lehet vérezgetés, én terhesen szedtem ezeket...annak vmi más oka van, sztem dokihoz menj el.Tuti nincs baba?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Dokinál voltam a múlt héten (akkor éppen megvolt és nem gondoltam, hogy ilyen hosszú ideig tart)ultrahangon is megvizsgált és nem talált semmit.


Gond lehet-e az a teherbe esésnél, hogy menzesz előtt mindig viszket a szeméremtest?

A hormonváltozás miatt viszket?És ha teherbe esem, akkor nem fog viszketni? Van valakinek hasonló baja?

Legjobb válasz: Nekem ugyan ez a problémám. Adtak már rá mindent, de semmi nem segített. Egyéb tünetem nekem nincs. Egy orvos mondta azt, hogy kerüljem a tampon használatát. Ha még is azt szeretném akkor Ellen nevû gyógyszertári tampont használjak. Én drágállottam így csak végszükségben használom amúgy betét. Nekem a cickafarkfû ülõfürdõ is szokott segíteni. Egy harisnyába teszek kb. 2 marok füvet és arra kb. 80 fokos vizet öntök , várok 10 percet, utána engedek bele további fürdõvizet. (nagy kád vízben szeretek fürdeni) habfürdõt ilyenkor nem teszek hozzá. Ez a fürdõ segíteni szokott és a bõröm is puhább tõle. A terhesség alatt, hogy okoz e bajt? Nekem most elment alig 5 hetesen egy picike, és amikor meg kellett volna jönnie akkor szintén volt a viszketés, de utána elmúlt. Hogy emiatt vagy más miatt nem tudom miért ment el a baba. De én ahogy utána olvastam ez nem okoz bajt a terhesség korai szakában. Olyanok miatt lehet elvetélni inkább mint a bárányhimlõ és társai. De orvost kell kérdezni :D Mint mindig.

Nekem ugyan ez a problémám. Adtak már rá mindent, de semmi nem segített. Egyéb tünetem nekem nincs. Egy orvos mondta azt, hogy kerüljem a tampon használatát. Ha még is azt szeretném akkor Ellen nevû gyógyszertári tampont használjak. Én drágállottam így csak végszükségben használom amúgy betét. Nekem a cickafarkfû ülõfürdõ is szokott segíteni. Egy harisnyába teszek kb. 2 marok füvet és arra kb. 80 fokos vizet öntök , várok 10 percet, utána engedek bele további fürdõvizet. (nagy kád vízben szeretek fürdeni) habfürdõt ilyenkor nem teszek hozzá. Ez a fürdõ segíteni szokott és a bõröm is puhább tõle. A terhesség alatt, hogy okoz e bajt? Nekem most elment alig 5 hetesen egy picike, és amikor meg kellett volna jönnie akkor szintén volt a viszketés, de utána elmúlt. Hogy emiatt vagy más miatt nem tudom miért ment el a baba. De én ahogy utána olvastam ez nem okoz bajt a terhesség korai szakában. Olyanok miatt lehet elvetélni inkább mint a bárányhimlõ és társai. De orvost kell kérdezni :D Mint mindig.

Teherbe lehet esni menzesz előtt 4 nappal?

csak mert a mezeszem el?tt 4 nappal szeretkeztem a párommal és nem jött meg id?ben de még rá 5 napra se és nem udom eldönteni hogy most mi történt

Legjobb válasz: most hogy 5. napja nem jött meg, szerinten nyugodtam csinálhatsz tesztet, ki fogja mutatni. elméletileg bármikor lehetséges a teherbeesés

most hogy 5. napja nem jött meg, szerinten nyugodtam csinálhatsz tesztet, ki fogja mutatni. elméletileg bármikor lehetséges a teherbeesés
A kérdező hozzászólása: de ha lehet mihamarabb prbáljaok meg válaszolni légyszives...elõre is köszönök mindent...
Én is épp így vagyok, csak nekem megjött egy pár napig, de nem volt rendes, és most elég rosszul érzem magam. De miért ne?:-) Te mikor csinálsz tesztet?
Csinálj tesztet mihamarabb, és ha negatív is, és még mindig nem jön meg, vagy ha gyanús, akkor pár nap múlva ismételd meg. Ha pedig még akkor sem vagy biztos, épp eleget késik ahhoz, hogy a nõdokid felkeresd. Sok szerencsét!
Vannak tüneteid? Mellfeszülés stb...Az elõzõ válasz is én írtam. :-)
A kérdező hozzászólása: nincs semmi tünetem csak nem hajlandó +jönni de még mindig nem 2 tesztet is csináltam!!!! mind2õn 1 vonal jelent meg...vagyis ugye negativ lett
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitségeteket már +jött szerencsére nem vagyok terhes:) szerdán jött meg este:) köszönök még1x mindent:)

Junusban nemjott meg a menzeszem, Juliusban muthet csutortokig szedtem a Dubhaszton tablettat, de eg mindig nemjott meg tole a menzim! Lehet hogy tabbi szedes elott teherbe estem es azer nemjon meg? A Dubhaszton okozhat veteleset?

Legjobb válasz: Én menzim is rendszertelen,babucit szeretnénk a férjemmel. Elmentem orvoshoz kaptam szurit 5napjára megjott és ezután duphastont kell szednem 11.naptól a 25.ig.Azt mondta az orvos ha nem jon meg tuti baba van. 20naptól fájt a cicim,39.napon elhatároztam kovetkezo reggel tesztet csinálok,az sors kegyetlen fintora reggelre megjott.Ha babás lennél szerintem az orvos látta volna!

Én menzim is rendszertelen, babucit szeretnénk a férjemmel. Elmentem orvoshoz kaptam szurit 5napjára megjott és ezután duphastont kell szednem 11.naptól a 25.ig.Azt mondta az orvos ha nem jon meg tuti baba van. 20naptól fájt a cicim, 39.napon elhatároztam kovetkezo reggel tesztet csinálok, az sors kegyetlen fintora reggelre megjott.Ha babás lennél szerintem az orvos látta volna!
felkellene hivni ma dokit. nemhiszem hogy terhesség van a dologban
A dubhaszton nem okoz vetélést azt azért szokta felírni a doki hogy a baba jobban beágyazódjon és a méhed erõsödjön. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok az orvos ezt írta fel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!