Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet az ovulációs (2 db)

Teherbe lehet esni az ovulációs törpemikroszkóp segítségével?

Szeretnék véleményeket kérni a mikroszkópról.Köszi

Legjobb válasz: én még nem tudom, hogy teherbe estem-e, de már vasárnap óta késik. nekem is van mikroszkópom, de nem hinném, hogy, ha kismami vagyok, akkor amiatt, mert azt használom. Én mérem a hõmet, és érzem, ha peteérésem van.

én még nem tudom, hogy teherbe estem-e, de már vasárnap óta késik. nekem is van mikroszkópom, de nem hinném, hogy, ha kismami vagyok, akkor amiatt, mert azt használom. Én mérem a hõmet, és érzem, ha peteérésem van.
Olvasgass utána, a napokban több hasonló kérdést tettek fel! Szerintem ne csak arra hagyatkorr, nekem a dokim azt mondta, hogy nem tartja semmire. Próbáld ki a hõmérõzést és az LH tesztet! Sok sikert!! :o)

Január 2-án megjött és kb.5 napi tartott, és kiszámoltam az ovulációs naptárral a neten, hogy 13-tól 18-ig van jó idő próbálkozni, hogy teherbe essek! Próbálkoztunk 11, 13, 15-én! Nem udom sikerül-e! Hány nap múlva lehet terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!

Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!
A pé utáni 12. naptól lehet csinálni LH tesztet is. Állítólag az is kimutatja jóstesztként. Én ezt még nem próbáltam, csak itt a fórumon olvastam, hogy sok kismaminak bejött. Azt is a reggeli vizeletbõl kell csinálni. Nekem a mensi elõtti napon lett pozitív a rendes terhességi tesztem:) Kitartás, drukkolok, hogy neked is sikerüljön!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!