Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet a ciklus elején, (2 db)

Lehetséges peteérés a ciklus 4. -5. napja körül? Teherbe lehet-e esni a ciklus elején?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen igen, teherbe lehet esni, csak állítólag ritka, de ha neked ekkor volt az ovud, akkor minden további nélkül. Akkor viszont onnan számold a kb. 14 napot, akkora ne várd.

Tulajdonképpen igen, teherbe lehet esni, csak állítólag ritka, de ha neked ekkor volt az ovud, akkor minden további nélkül. Akkor viszont onnan számold a kb. 14 napot, akkora ne várd.
Szinte lehetetlen, de sose lehet pontosan tudni.Nekem peteéréskor van egy kevés folyásom, és szurkálásom, de szinte mindig a 11.napon van.
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. FEl is tettem mondjuk pár anpja, de nemigen válaszoltak rá... Egyre inkább meg vagyok gyõzõdve, hogy igen, nekem is a 4. napomon volt :) Még 6 nap és kiderül :) )

Teherbe lehet esni a ciklus elején, az 5-7. napon?

Legjobb válasz: ha lenne is peteérésed akor sem nagy a valoszínüsége mivel még a méhnyak nem állna készen a beágyazodásra!

ha lenne is peteérésed akor sem nagy a valoszínüsége mivel még a méhnyak nem állna készen a beágyazodásra!
igen!a 7. napon.onnan tudom hogy csak akkor egyszer voltunk együtt mert a párom külföldön dolgozik.és az uh is ezt igazolja.és tökéletesen beágyazódott.ez attól is függ kinek milyen a szervezete.lehet a palástfû tea segített:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!