Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet a ciklus (41 db)

Fennáll a lehetõsége annak, hogy teherbe esek? A ciklusom 10. napján voltunk együtt párommal, gumit használtunk, ami azonban elszakadt. Ciklusom 28 napos. Már van egy kisfiúnk, jelenleg nem is tervezünk kistestvért.

Legjobb válasz: A spermiumok életképesek (legújabb discovery-s adás szerint) akár 5 napig is. Ezért igen, van lehetõségetek rá. Nekünk 6. napi együttlétbõl fogant a kisfiúnk.

A spermiumok életképesek (legújabb discovery-s adás szerint) akár 5 napig is. Ezért igen, van lehetõségetek rá. Nekünk 6. napi együttlétbõl fogant a kisfiúnk.
Fogamzásgátló mellett, 10.napon voltam együtt párommal.(elõtte egy hetes antibiotikumos kezelés). Már most 30hetes terhes vagyok. Szóval van rá esély, hogy tehes vagy.
Azért nem olyan hatalmas az az esély a teherbeesésre, bár kétségtelenül nem nulla. Mást nem tehetsz, mint kivárod a következõ vérzésedet. Addig annyit tudtok tenni a pároddal, hogy átgondoljátok és átbeszélitek, mit tesztek, ha véletlenül mégis teherbe esnél, és ha ezt elõre meg tudjátok beszélni, talán nyugisabban telik az a pár hét. Még az is lehet, hogy annyit agyaltok rajt, hogy megjön a kedvetek a kistesóhoz :)
Szia. Nekem is 28 naposak a ciklusaim. Nekem 12 napon van tüszõrepedésem. Szerintem van esély rá, hogy teherbe esel. Kívánom a legjobbakat.
Kedves Kérdezõ! Ha a peteérésed idõben történik, akkor az a ciklus 12-16 napja között van. A sperma 3 napig életképes, tehát a te esetedben a ciklusod 13 napjáig. A 12 nap is eélyes, de a 13. nap már igen sanszos egy babára. A mosakodás alatt sima altáji mosakodást értesz, vagy hüvelyöblítést? A második hatásosabb, de tudni kell, hogy a 300, 000, 000 spermából elég ha 1 bentmarad.
A kérdező hozzászólása: Azt azért hozzátenném, hogy szex után azonnal mentem a fürdõbe megmosakodni, már ha számít ez valamit...
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom, hogy a 10. napon történt együttlét után azonnali hatállyal, fejvesztve rohannom kellett volna a patikába eseményutáni tablettáért, azért kérdeztem mégis itt, mert a félsz, és a hátha azért bennem van. De látom, itt már tényleg semmi másról nem szól az oldal, csak arról, hogyan kössön bele mindenáron minden kérdezõbe a hûdeokos válaszadó. Kedves utolsó, te bevetted volna a helyemben az eseményutáni tablettát? Nyilván...
Hát akkor ez van. Mást úgy sem tudsz tenni, az egyetlen lehetõséged az esemény utáni lenne. Ha azt nem vagy hajlandó beszedni, akkor imádkozz.
Tehát jobb egy újabb gyerek, mint egy egyszeri eseményutáni bevétele... Ezesetben nem akkora baj, ugye? Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Éppen azért, amiért fogamzásgátlót sem vagyok hajlandó szedni. A hormontartalma miatt, az eseményutáni pedig felér egy lórúgással. Védekezni mindig óvszerrel szoktunk, a legutóbbi sajnos nem bírta a strapát.
Ha nem akarsz babát, miért nem veszel be esemény utánit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hát, mit mondjak, nem nyugtattál meg...
Azt hittem, csak tinik körében terjed, hogy a mosakodás segít bármin is... Simán besikerülhetett. Tabletta hiányában más nem marad, mint várakozni.

A cikusom 18-dik napján még teherbe eshettem? A ciklusaim 27 naposak. Csak tegnap tudtunk együtt lenni azelött pedig 13-ánés 10-én! Lehet belöle baba?

Legjobb válasz: sztem ne görcsölj ennyire. Én csak a saját példámat tudom mondani. Mikor tervezgettünk, kiszámítottuk a peteéréstés akkor szexeltünk, aztán meg láb felhajt kb 20percig úgymarad... mindig görcsöltem, h úristen, ugye terhes vagyok, alig bírtam kivárni a menses idõpontját, de persze mindig megjött. most amikor már nem érdekelt az egész, akkor szexeltünk amikor kedvünk volt, és semmi egyéb praktikát nem vetettünk be, sõt minden aktus után rögtön zuhanyozta, na most jön a baba. Felesleges görcsölni, nem érsz el vele semmit, csak magadat stresszeled, és úgy elég nehezen fogan meg törpicsek. de azért drukkolok:-)

sztem ne görcsölj ennyire. Én csak a saját példámat tudom mondani. Mikor tervezgettünk, kiszámítottuk a peteéréstés akkor szexeltünk, aztán meg láb felhajt kb 20percig úgymarad... mindig görcsöltem, h úristen, ugye terhes vagyok, alig bírtam kivárni a menses idõpontját, de persze mindig megjött. most amikor már nem érdekelt az egész, akkor szexeltünk amikor kedvünk volt, és semmi egyéb praktikát nem vetettünk be, sõt minden aktus után rögtön zuhanyozta, na most jön a baba. Felesleges görcsölni, nem érsz el vele semmit, csak magadat stresszeled, és úgy elég nehezen fogan meg törpicsek. de azért drukkolok:-)

Szerintetek a ciklus 5. napjan teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Igen, de viszonylag kis eséllyel (kivéve ha extrém rövid ciklusod van) Ez tipikusan olyan, hogy ha nem akarsz teherbe esni, de nem védekezel, akkor biztos sikerül, ha meg gyereket akarsz, akkor tuti nem jön össze.

Igen, de viszonylag kis eséllyel (kivéve ha extrém rövid ciklusod van) Ez tipikusan olyan, hogy ha nem akarsz teherbe esni, de nem védekezel, akkor biztos sikerül, ha meg gyereket akarsz, akkor tuti nem jön össze.
A kérdező hozzászólása: mar 8 honapja szeretnek babat!
Akkor meg ne menzesz alatt próbálkozz, hanem félidõben...
A kérdező hozzászólása: Probalkozunk mi mar mindig!

Lehetséges peteérés a ciklus 4. -5. napja körül? Teherbe lehet-e esni a ciklus elején?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen igen, teherbe lehet esni, csak állítólag ritka, de ha neked ekkor volt az ovud, akkor minden további nélkül. Akkor viszont onnan számold a kb. 14 napot, akkora ne várd.

Tulajdonképpen igen, teherbe lehet esni, csak állítólag ritka, de ha neked ekkor volt az ovud, akkor minden további nélkül. Akkor viszont onnan számold a kb. 14 napot, akkora ne várd.
Szinte lehetetlen, de sose lehet pontosan tudni.Nekem peteéréskor van egy kevés folyásom, és szurkálásom, de szinte mindig a 11.napon van.
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. FEl is tettem mondjuk pár anpja, de nemigen válaszoltak rá... Egyre inkább meg vagyok gyõzõdve, hogy igen, nekem is a 4. napomon volt :) Még 6 nap és kiderül :) )

30 napos ciklus esetében teherbe lehet esni a 11. napon?

Legjobb válasz: Simán. Igazából valamennyi esély bármelyik napon van a teherbeesésére. Pl. amikor teherbe esetem abban a ciklusban a papírforma szerint termékeny napokon a párom Ausztriában volt. Szóval lehet, hogy a Szentlélektõl van a gyermek...

Simán. Igazából valamennyi esély bármelyik napon van a teherbeesésére. Pl. amikor teherbe esetem abban a ciklusban a papírforma szerint termékeny napokon a párom Ausztriában volt. Szóval lehet, hogy a Szentlélektõl van a gyermek...
igen, bármikor
Akármikor teherbe lehet esni. Rendkívüli peteérés bármikor, bárkinél, bármitõl elõfordulhat. Nem kell hozzá a ciklus közepe. A kérdés csak az, h odabent pont akkor találkozik-e a hímivarsejttel.
A kérdező hozzászólása: És mennyi esély van rá?

Szerintetek a ciklus 5-ik napján lehet teherbe esni?

Egy nagyon kedves néni azt mondta nekem így próbáljuk meg, neki így lettek ikrei kb 20 éve. Õ meg volt rökönyödve mikor felvilágositottam a közép id? teóriárol. Õ meg esküdik az 5-ik napra. Aki halott vagy tapasztalt ilyet írna nekem! Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: A ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, ha éppen akkor vagy pár nap múlva van tüszõrepedésed. Neki éppen akkor volt. Én hiába próbálkoztam volna az 5. napon: olyankor a legerõsebb a vérzésem, ráadásul a 16. napon ovulálok. Teljesen esélytelen lett volna. Szóval ez erõsen egyénfüggõ.

A ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, ha éppen akkor vagy pár nap múlva van tüszõrepedésed. Neki éppen akkor volt. Én hiába próbálkoztam volna az 5. napon: olyankor a legerõsebb a vérzésem, ráadásul a 16. napon ovulálok. Teljesen esélytelen lett volna. Szóval ez erõsen egyénfüggõ.
Ha az esélyt megadjátok akkor bármikor összejöhet a baba, vannak napok mikor esélyesebb de bízzál benne.Ki tudja lehet igaza van a néninek. Én szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez érdekes egyébként. Régen nem volt ennyi hókusz- pókusz mégis jöttek sorba a gyerekek. Lehet azért mondták nekik az ötödik napot, hogy ne legyen baba, így csapták be õket. (mert az anyukája is így tudta, az meg már tényleg nem mai csírke.)
Szia! Az egyik ismerõsömék jártak úgy, hogy évek óta szerettek volna babát, de nem jött össze nekik. Hozzáteszem, h ez jó pár éve volt(talán 20 is). Már mindennel próbálkoztak, orvoshoz jártak, de semmi. Majd a férj kiment külföldre dolgozni és épp akkor jött haza hosszú idõ után amikor az asszony menstruált. Mivel mindegyik "ki volt éhezve" így együtt voltak így is. És láss csodát, a nõ terhes lett. Majd késõbb a második baba is akkor fogant. Aztán, hogy ez spontán tüszõrepedés volt e akkor vagy tényleg akkor ovulált, az nem derült ki.

Teherbe lehet esni a ciklus 11. napján is?

Mennyi rá az esély?

Legjobb válasz: Esély mindig van rá, hogy teherbe ess, kérdés pontosak-e a ciklusaid?

Esély mindig van rá, hogy teherbe ess, kérdés pontosak-e a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Úgy 28.naptól 31. is vannak.
Kevés az esély rá, de nem kizárt.
Szia! Igen. Nekem a 12 napon sikerült. Egy 23 hetes kismama:) .

A párommal szeretkeztünk védekezés nélkül "sikeresen":-). Nos, mennyi valószínűsége van annak hogy terhes leszek, ha a ciklus 8, 11, 13. napján szeretkeztünk? Akkor már lehet hogy sikerült teherbe esnem? :-) Nem birom kivárni a mestri idejét:-)

Legjobb válasz: ha ciklus 17 napján van ovud akkor még nem sikerült teherbe esned. majd hó végén kérdezd ujra addig két naponta szex. igy jó esélyed van. a valószínûség 20%

ha ciklus 17 napján van ovud akkor még nem sikerült teherbe esned. majd hó végén kérdezd ujra addig két naponta szex. igy jó esélyed van. a valószínûség 20%
A kérdező hozzászólása: Hogyha a 12. napon van ovulációm, akkor már lehetséges nem?
Attól függ hány naposak a ciklusaid. Vagy honnan gondolod hogy a 12. napon volt pé? Mert ha akkor volt, sikerülhetett. De 24 naposak a ciklusaid!?
kb. peteérés+14nap a ciklus hossza. Ha 22-27 nap közötti a ciklusaid hossza, akkor esélyes.
Ez az elso honap hogy probalkoztok? Ne nagyon eld bele magad, en is igy jartam. Most volt az elso honap, szeretkeztunk ugy ahogy meg van irva, tutira tudtam mikor volt ovulaciom aztan tegnap megjott.. Pedig annyira biztos voltam benne hogy sikerul, hiszen mi mindent megtettunk. Meg azt is bemagyaraztam hogy hanyingerem van.. De most rajottem hogy turelmesebbnek kell lennem es majd megtortenik egyszer..

Hogy lehet az, hogy vki a ciklusa 24. vagy 25. vagy éppenséggel a 26. napján (ilyet is olvastam) esik teherbe?

Hiszen akkor már a pete kiszabadult rég. Akkor hogy lehetséges ez?

Legjobb válasz: miért ne lehetne? bármikor teherbe eshetsz, még akkor is van rá esély ha menstruálsz, sõt vannak olyanok is akiknek elég hosszu a ciklusuk.. náluk biztos lehetséges igy

miért ne lehetne? bármikor teherbe eshetsz, még akkor is van rá esély ha menstruálsz, sõt vannak olyanok is akiknek elég hosszu a ciklusuk.. náluk biztos lehetséges igy
Szia! Akinek hosszabb a ciklusa mint 28 nap, neki késõbb van a peteérése is.
pl akinek 25.napon van pé e annak kb 38 napos ciklusai vannak, mert a luteális fázis számít...a többi tök mind1 25+13 az 38 vagy 14 nap, mind1, mindenkinél más a luteális fázis
Bármikor lehetséges. Egyébként nekem mindig 28 napos ciklusaim voltak. Napra pontosan és mégis a 20-dik napon volt peteérésem. Nem pedig a 14-dik napon. üdv: 9 napos kislány anyukája :)

Teherbe lehet esni a ciklus 18. napján ha az ovu a 15. napon volt a ciklus.hu szerint? Mennyi az esély?

Legjobb válasz: A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.

A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.
Szia!Igaza van az elsõ válaszolónak!Én is használom a ciklus. hu-t de nekem nem akkor van ovum amikorra jelzi, hanem 3-4 nappal késõbb!Abból tudom, hogy ovukor nekem nagyon sok tojásfehérjés folyásom van.Úgyhogy még bármi megtörténhet! :)
és elõfordulhat az is h mind2 petefészkedben érésnek indul egy egy petesejt...elõbb lesz a 2petéjû ikrek....használj inkább gumit a számolgatás helyett
Nekem a ciklus 23.-ik napján sikerult teherbe esnem. Meg sem fordult a fejunkben, hogy ez megtörténhet... Most 20 honapos a lányom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!