Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet a (632 db)

A barátom nem bírja a gumit, én viszont nem akarok tablettát szedni. A megszakításos módszert javasolta. Úgy hallottam, az előváladéktól is teherbe lehet esni. Igaz ez? Ajánlanátok esetleg más védekezési módszert?

Legjobb válasz: Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.

Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.
csak annyit fûznék hozzá hogy nagyszüleim egy életen át "védekeztek" megszakítással, egyetlen egy nemkívánt gyerekük sem született! és mamámat ismerve, nagyban nyomták az ipart... nem azt mondom hogy követendõ példa, de azért annyira nem rossz a helyzet mint sokan itt rémisztgetnek vele. biztos mind gumigyáros meg tablettagyáros, és elakarják adni... :P utolsó mondat persze vicc :)
Igaz.
life styles szûrke gumi(legvékonyabb) Írd be a google-be hogy fogamzásgátló és meglepõdhetsz hogy mennyi mindent kidob!!!!
Én is megszakításos módszert alkalmazunk.És mindig idõben ki tudok szállni, ezt nem hiszem el senkinek hogy nem érzik egyesek hogy mikor kell megállni.Ha véletlenül terhes lenne akkor sincs semmi mert megtartanánk de ez ilyen formában még nem fordult elõ.
Én 2 évig csináltam megszakítással, nem lett semmi bajom, DE.. ..a barátod elég nagy s*ggfej, hogy ezt javasolta. Mi azért csináltuk így, mert se õ, se ÉN nem szeretjük a gumit. Tehát én vállaltam a felelõsséget. Ha te nem vállalod a kockázatot, akkor találjatok valami más megoldást. Egyébként a pharmatex+megszakítás nem rossz dolog elvileg, bár én sose próbáltam.
Igen elég sokan. Gumi használata mellett is van aki belecsöppen abba a bizonyos 1%-ba. Megszakításos meg 50-50. Vagy bejön vagy nem. Ha már úgy vagytok együtt h nem gond a baba akkor lehet használni, amúgy meg olyan mintha a barátod lyukas gumit javasolt volna. Van még egy pár módszer, ha nem tablettát szednék azt hiszem én a pesszárium+spermicid mellett döntenék. Itt egy teszt ami esetleg segíthet mi neked a legideálisabb: http://www.gondtalanfogamzasgatlas.hu/
7/7 nek 100% igaza van. Én is megszakitásal csinálom és sosem volt még baj mert én érzem hogy mikor kezdenék elélvezni, hogy mikor indul meg bennem, de ugylátom sok férfi erre nem képes, nincsen érzésük.
A te felelõsséged, hogy mit vállalsz be és mit nem. A megszakításos módszer mellett egy év alatt 35% az esély a terhességre (védekezés nélkül 80%). Szóval BAROMI SOK! Ha neked megér ekkora kockázatot, akkor csináld. Csak aztán ne gyere sírni, hogy terhes vagy, a barátod meg esetleg lelépett. De van a gumin és a fogamzásgátló tablettán kívül is megoldás. Pl. a megszakítást kiegészíthetnétek spermiciddel, vagy spermicid és pesszárium együtt.

Szüzesség elvesztésekor ha nem védekezünk teherbe lehet esni? Mikor lehet észre venni a terhesség első jeleit?

vagyis mi védekeztünk de félek hogy kiszakadt a gumi.egyébként 16 vagyok...

Legjobb válasz: persze,hogy teherbe lehet esni...ha mar van menstruaciod akarmikor teherbe eshetsz ha nem vedekezel...a szuzessegnek semmi koze nincs ehhez....

persze, hogy teherbe lehet esni...ha mar van menstruaciod akarmikor teherbe eshetsz ha nem vedekezel...a szuzessegnek semmi koze nincs ehhez....
Ha volt aktus, és fõleg ha a fiú "bent" élvezett, bármikor lehet teherbe esni. A terhességet kb. 2 hét után ki lehet mutatni a patikában (vagy akár a tesco gyógytermékes részlegében is láttam) kapható terhességi gyorstesztekkel (van pár száz ft-ért, meg drágábban is) Ha a felhelyezéskor vigyáztatok a hegyes körmökkel, gyûrûkkel, stb., és maradt elég hely a végén (tudod, össze kella legvégét csippenteni "spermazsáknak", levegõ ne maradjon benne, bár egy kicsi nem baj, és úgy feltekerni a kotont, lehetõleg a körömmel nem hozzáérve) akkor azért nem szakad ki olyan könnyen az a gumi.
Akár szûzen is teherbe lehet esni. Az a hártya ugyanis lyukas.
Igen igy is teherbe tudsz esni de a jelei esetleg 1-2hétel az aktus után jelentkeznek akkor vehetsz tesztet is hogy tudd hogy esetleg terhes vagy-e?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
És ha a pasi egyáltalán nem élvez el? akkor is lehet? ( ha kb 2 percig van "benne"??
1: IGEN! 2: nem kell 2 perc. 2 lökés elég, ha jött egy kevés sperma is. Az meg jöhet, messze az elélvezés elõtt is.

Szereintetek lehet teherbe esni a menstruáció utan 2-3 nappal?

A páromal szeretnenek gyereket csak nem tudjuk mikor lenne esely a megtermékenyulésre?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe lehet esni, de vannak bizonyos idõszakok, amikor nagyobb a teherbe esés esélye. Csak havonta egyszer akartok szeretkezni?:)

Bármikor teherbe lehet esni, de vannak bizonyos idõszakok, amikor nagyobb a teherbe esés esélye. Csak havonta egyszer akartok szeretkezni?:)
Az átlag ciklushosszból számolj vissza 14 napot, és akkor a legvalószínûbb. Tehát ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a legvalószínûbb, hogy a 14. nap körül (-2 +1 nap) tudsz teherbe esni. DE! Ne ez alapján szexeljetek, mert ez megöli a kapcsolatot, ha csak a "gyerekgyártásról" szól. Legyetek együtt 2-3 naponta, hidd el, sokkal hamarabb összejön így, ha spontán szeretitek egymást, mintha rágörcsölsz, és csak célzottan a gyerekért szexeltek. Ez tapasztalat! 3x voltam terhes, az elsõ kettõnél célzottan próbálkoztunk, szinte csak az "esélyes" napokon, és mindkét terhességem több mint fél év után jött össze úgy, hogy mindig együtt voltunk peteéréskor. Aztán a harmadiknál már nem számolgattam, és sokkal hamarabb teherbe estem. :)
A kérdező hozzászólása: Mar mi is probalkaoztunk tobb szor is de meg idaig nem jot osze! van ugy hogy pl: hetfon es keden is aztan péntek.. de nem jott meg osze idaig. azert koszonom a valaszokat.
Bár ez nem válasz , tudom.De szerintem ne görcsöljetek így rá a dologra.Legyetek együtt , élvezzétek .Sok sikert :)

Pettingnél úgy esel csak teherbe ha egy adag sperma van a kezeden? És esetleg a hüvelyre való sperma ráfolyásától is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nem gyakori, de elõfordulhat, amint már elõ is fordult. Estek már teherbe szûz lányok pettingtõl, kis "játéktól", úgy, hogy nem volt behatolás. Volt olyan 12 éves szûz terhes lány, aki azt se tudta, mi a közösülés, mégis sikerült teherbe esnie... Ne kísértsétek a sorsot, mert lehet, hogy ti lesztek a következõk. Ha nem akartok babát, akkor minden egyes alkalommal védekezzetek! Akkor is, ha azt gondoljátok, hogy a lány épp nem termékeny, mert pl épp menstruál.

Nem gyakori, de elõfordulhat, amint már elõ is fordult. Estek már teherbe szûz lányok pettingtõl, kis "játéktól", úgy, hogy nem volt behatolás. Volt olyan 12 éves szûz terhes lány, aki azt se tudta, mi a közösülés, mégis sikerült teherbe esnie... Ne kísértsétek a sorsot, mert lehet, hogy ti lesztek a következõk. Ha nem akartok babát, akkor minden egyes alkalommal védekezzetek! Akkor is, ha azt gondoljátok, hogy a lány épp nem termékeny, mert pl épp menstruál.
nem értem h h jön a teherbeeséshez egy adag sperma a kézen?ez egy új fajta teherbeesési mód?vagy mi?komolyan néhány ember akkora óltári nagy hülyeséget tud kérdezni h csak úgy lesek h ilyen tudatlan emberek is vannak a földön!már bocs!
Elösször is, akkor is teherbe eshetsz, ha a keze helyett a nyelvén van a sperma! Ezt nem hagyhattam ki! Ha valaki ilyen hülye kérdést tesz fel, majd kikéred magadnak, hogy nem nõgyógyász válaszol, annak nem csak a kérdése hülye. Szerinted a nõgyógyászok egy public fórumon ülnek és válaszolgatnak naphosszat?
A kérdező hozzászólása: Azt kérhetem, hogy egy nõgyógyász fejtse is ki az esélyeket bõvebben, köszönöm!
Akkor légyszíves emelkedj fel a net elõl és fáradj el egy nõgyógyászhoz, mert itt laikusok vannak. Én egy háziorvos praxisából tudok tapasztalatokat mondani: 3 olyan tinivel is találkozott, aki szûzen lett terhes, behatolás nélkül. Azaz vagy csak a hüvelyére került a spermából, vagy pedig kézzel a hüvelyén belülre. Nyilván nem ez az általános, hanem a szabály alóli kivétel, de semmiképpen sem lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, nem fogok ilyenért elmenni a nõgyógyászhoz! Egyébként meg nem tudom miért kell ilyen gusztustalanul válaszolni, van aki kedvesen tud írni, valaki bunkón és az ujjon lévõ spermára gondoltam.

Decemberben volt egy missed ab, és március óta próbálkozunk, de nem sikerül teherbe esnem. Előtte kétszer is sikerült egyből teherbe esnem. Történt már ilyen valakinek? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ez volt és csak rá egy évre sikerült teherbe esnem,remélem neked hamarabb összejön.Kitartást kívánok,nem biztos,hogy baj van,de ha nagyon ideges vagy emiatt,menj el az orvoshoz. Üdv:8hós baba anyukája

Szia! Nekem is ez volt és csak rá egy évre sikerült teherbe esnem, remélem neked hamarabb összejön.Kitartást kívánok, nem biztos, hogy baj van, de ha nagyon ideges vagy emiatt, menj el az orvoshoz. Üdv:8hós baba anyukája
Szia, nekem decemberben volt egy vetelesem es januartol mar szabad utat kaptunk a probalkozasra de csak most majusban sikerult teherbe esnem. Nallam semmi hormonalis gond nem volt csak azzal magyaraztak, hogy nem mindenkinek all egyforman keszen a teste az ujabb terhessegre. Van akinek mar a kovetkezo honapba, van akinel 3 honap mulva es van akinek csak kesobb sikerul. En is ketsegbe voltam esve mert az elso baba akit elvesztettunk mar elsore sikrult es nagyon szomoru voltam. Sajnos csak varni tudtunk mi is mert minden mas rendben volt. Szeritnem januar februarban meg nem is volt egyaltalan pe-m hiaba is probalkoztunk. Nekunk fel evet kellett varni a babara es ovutesztel jott ossze. Nem gorcsoltunk ra, akkor voltunk egyutt amikor kivantuk egymast csak arra vigyaztunk, hogy amikor pozitiv lesz az ovuteszt legyunk egyutt. Kivnom neked, hogy minel hamarabb sikeruljon a baba, tudom hidd el min messz keresztul. :(
Szia! Igaz velem nem most történt a dolog hanem 6 évvel ezelõtt.14 hetesen volt missed ab.-om mert nem éltek a babák(ikrek).Nekem akkor azt mondták hogy a fiatal kormomra tekintettel 1 évet javasolnak hogy várjunk.Be is tartottuk nem egyet hanem 3-at mert így a sulit befejeztem és lehelyezkedtem dolgozni.Utánna már próbálkoztunk de sehol semmi.Újabb 3 év után sikerült de elõtte már annyi csalódáson voltam keresztül hogy már már néha belefáradtam.Szerintem (jó nem az én esetemben 3 év után)kell egy kis idõ a szervezetnek is mire meggyógyul és képes fogadni egy újabb életet.Hidd el jönni fog a kis manó.Én nagyon sok sikert kívánok neked!!Tudom milyen érzés fõleg ha az ember már iszonyatosan rá van állva a babára. Üdv:18 hetes km.

Teherbe lehet esni úgy hogyha csak fél percet csinálom gumi nélkül, de előváladék nincs és a fiú se élvezett belém?

ez csak egy kérdés, rendes válaszokat szeretnék..nem velem történt meg csupán puszta kíváncsinág ;)

Legjobb válasz: Elõváladékról soha nem tudhatod biztosan, hogy nincs, éppen ezért teherbe lehet esni. Abban a lehetetlen helyzetben viszont, ha 100%-ra nincs elõváladék, akkor is teherbe lehet esni, ha elõtte elment a srác, és a húgycsövében maradt még sperma.

Elõváladékról soha nem tudhatod biztosan, hogy nincs, éppen ezért teherbe lehet esni. Abban a lehetetlen helyzetben viszont, ha 100%-ra nincs elõváladék, akkor is teherbe lehet esni, ha elõtte elment a srác, és a húgycsövében maradt még sperma.
50%
Nem veled történt meg? Akkor kivel?
biosz órán hol voltál? :D de most komolyan, mert nem láttalak ott. :/
én így születtem
A kérdező hozzászólása: Bioszon nekem ilyeneket nem tanítottak :( és a felvilágosításról is hiányoztam v.v :(( De Köszönöm a rendes válaszokat!:) )
nagyon szívesen. :) ha szeretnél még rendes válaszokat kapni a kérdéseidre, írj privit. :)
Ennek az esélye nagyon minimális de 1000 esetbõl talán 1x bejön.
annyira minimális, h szóra se érdemes:D

Ha az elovaladektol ugyanugy teherbe lehet esni mint egy adag ondotol akkor emberek millioinal miert valik be ez a vedekezesi modszer?

mar en is kiprobaltam a baratommal,eddig nemvolt semmi baj,de mi valahogy megis aggodunk.utaljara peldaul mar 72 oras tablettat is vettem be hogy minden biztos legyen.en egyenlore biztos nemfogok igy vedekezni.

Legjobb válasz: Hogy tudsz ilyen kérdést feltenni? Mondjuk, nem mindenki esik könnyen teherbe, nem minden férfinak uolyan az o....ója stb stb. Sokaknak beválik, mert lehet, hogy egyébként sem eshetnek könnyen teherbe, de hallottam én sok olyan emberrõl, aki egy idõ mulva terhes lett. Szerinted a 72 órás tabletta olyan jó, kb egy hónapig jól összezavarja a hormonjaidat és várhatod, hogy mikor jön meg. Szóval te csak védekezz normálisan.

Hogy tudsz ilyen kérdést feltenni? Mondjuk, nem mindenki esik könnyen teherbe, nem minden férfinak uolyan az o....ója stb stb. Sokaknak beválik, mert lehet, hogy egyébként sem eshetnek könnyen teherbe, de hallottam én sok olyan emberrõl, aki egy idõ mulva terhes lett. Szerinted a 72 órás tabletta olyan jó, kb egy hónapig jól összezavarja a hormonjaidat és várhatod, hogy mikor jön meg. Szóval te csak védekezz normálisan.
Ha bízol a megszakításos módszerben, akkor miért vettél be a múltkor egy 72 órás tablettát? Az a baj, hogy legtöbben azt hiszik, hogy a 72 órás tabletta a megelõzésre van! Pedig nem! A legtöbben mégis úgy kapkodják be, mint a tic-tac-ot! Ahelyett, hogy szednének rendes fogamzásgátlót!
mert nem válik be. Egy fogamzásgátló módszer eredményessége nem azon múlik, hogy hányan nem esnek teherbe, hanem azon, hogy hányan igen. A két dolog koránt sem ugyanaz. Ha mondjuk a semmielyen módon nem védekezõk esetén 1000 párból mondjuk 250 esik teherbe, akkor egy fogamzásgátló módszer aminél ez a szám 150 koránt sem tekinthetõ jónak, fõleg nem egy olyannal szemben, aminél a teherbe esõk száma teszem azt 3.
(õõ a 72órásnak nem az a lényege, hogy egybõl megjöjjön? egyszer szükségem volt rá, és rögtön másnap megjött, iszonyú görcsök közepette. bár az igaz, hogy fölborít mindent úgy hirtelen.)
Mert nem "ugyanúgy". Sokkal kisebb az esélye. Csak te elõre nem tudhatod, hogy melyik típushoz tartoztok. Van olyan nõ, aki már akkor gömbölyödik, ha ránéz egy fiúra. Mást meg gyömöszölhetnek reggeltõl estig, elörõl és hátulról... a fiúnál ugyanez, fordítva. Még sok mástól is függ.

Kerestem a neten erről választ, de nem találtam, így azt gondoltam itt kérdezem meg: A vágycseppektől teherbe lehet esni?

Elég gyatra volt a felvilágosítás, mikor tartották, így nem tudom.

Legjobb válasz: Mi a fene az a vágycsepp? Ha ezalatt az elõváladékot érted, akkor igen, teherbe lehet esni tõle, bár tény, minimális az esélye... elvileg orgazmus után, ha újabb aktus követi, akkor tartalmazhat élõ spermiumokat. De az is tény, ha 10 ezer aktusból 1 nõ esik tõle teherbe, és az az 1 te leszel, nem nagyon fog vigasztalni, hogy "de hát alig volt rá esély".

Mi a fene az a vágycsepp? Ha ezalatt az elõváladékot érted, akkor igen, teherbe lehet esni tõle, bár tény, minimális az esélye... elvileg orgazmus után, ha újabb aktus követi, akkor tartalmazhat élõ spermiumokat. De az is tény, ha 10 ezer aktusból 1 nõ esik tõle teherbe, és az az 1 te leszel, nem nagyon fog vigasztalni, hogy "de hát alig volt rá esély".
Gondolom azelõnervtõlre gondolsz a péniszen, csak azért nem tiszta, hogy a vágycsepp elsõre mi az. Igen, lehetséges a terhesség. Azért durva, hogy ilyen én kicis pónim szinten tolják a felvilágosítást. :-) Ha bármi kérdésed van, üzenj. 28f
IGEN, lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és igen, valahogyan ezek az információk lemaradtak, amikor "felvilágosítottak" minket. (Lehet, hogy növelni akarják a születési arányt.) XD

A megszakításos védekezés mennyire biztonságos; teherbe lehet esni az előváladéktól?

Legjobb válasz: nem túl biztonságos nem túl élvezetes és igen az elõváladékban lehet sperma ergo teherbe lehet esni.

nem túl biztonságos nem túl élvezetes és igen az elõváladékban lehet sperma ergo teherbe lehet esni.
Lehet túl jóhiszemû vagyok, én mindig próbálom elhinni, hogy mindenki úgy próbál védekezni h a terhesség esélye 0hoz közelítsen. És akkor itt vannak ilyen emberek (v gyerekek nem tudom), h , , jaj de hát nem 100% h teherbe esik akkor jó lesz". Legyen már ennyi eszed, ha 10%esély is ott van h terhes lehetsz, az neked jó? Ha már téged ennyire nem érdekel h összejön ez a baba v nem legalább azokra gondolj már akiknek tönkreteszed az életét.
Egy év alatt 100 nõbõl ezzel a módszerrel 40 esik teherbe. (védekezés nélkül 80). Hát baromi biztonságos, tényleg. Használjad csak, ha akarod, aztán meg menjél kapartatni. Mert ugye ált. akinek ilyen sok esze van, az nem tartja meg...
Teherbe lehet esni az elõváladéktól...Én lassan 4 éve vagyok együtt a barátnõmmel és még nincs gyerekem :D
Gondolom 14-15-16 éves vagy. Ha enyit nem tudsz. Hàny éves vagy?
Miért lenne jobb mint óvszerrel? Ezt a pasid adta be neked, mert neki derogál a gumi....hát gratulálok. Egy idióta vagy, és aztán meg majd sírsz, hogy jaj terhes vagyok mit tegyek? :S
a lehetõ legjobb védekezési módszer. Használd egészséggel, de csak akkor ha nem baj, ha néha néha becsurran ez meg az mert úgyis akartok babát, igaz nem sürgõsen, de ha jön jön.
bocs 03.09es voltam...
elõzõ vagyok szóval te úgy gondolod hogy az a biztonságosabb ha megszakítva közösülsz mint óvszerrel? hát akkor ebben a hiszemben jó szexelést és engedd meg kérlek hogy én gratuláljak elõször a babához
ha egy éven keresztül így "védekeztek" akkor 90% h terhes leszel xD sztem nem érdemes kockáztatni xD
Sosem 100%. De valószínûleg kevesebb lenne az abortusz ha a hülye is kevesebb lenn, aki azt hiszi, ez védekezés...
A kérdező hozzászólása: De csak jobb mintha óvszert használna. Nem is 100% h terhes lesz. csak ha nem figyelnek oda!
Én is így voltam a barátommal, hogy meg szakítással védekeztünk, nem ment belém!Esélyes hogy terhes vagyok?

A menstruáció utolsó napján is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: ciklusod bármely napján teherbe eshetsz...de javaslom kicsit tanulmányozd a teherbe esés folyamatát, mert erõsen hiányosak az ismereteid

ciklusod bármely napján teherbe eshetsz...de javaslom kicsit tanulmányozd a teherbe esés folyamatát, mert erõsen hiányosak az ismereteid
Bármikor teherbe lehet esni, csak vmikor kisebb, vmikor meg nagyobb a valószínûsége.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!