Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet úgy, hogy a párom (13 db)

Mit gondoltok, teherbe lehet esni, ugy hogy a parommal megszakitassal csinaljuk es ram elvez. Es amikor kimegyek "tusolni" en magamba juttatom a kezemmel a spermat? Nem lesz baja a spermanak?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Nem tartom tisztességesnek a pároddal szemben, ha így akarsz teherbe esni. Nem ítélkezni akarok feletted, de a gyermeknek az édesapjára is szüksége van. Én, ha férfi lennék, és így kihasználna a párom, biztosan szakítanék vele! 31N

Kedves Kérdezõ! Nem tartom tisztességesnek a pároddal szemben, ha így akarsz teherbe esni. Nem ítélkezni akarok feletted, de a gyermeknek az édesapjára is szüksége van. Én, ha férfi lennék, és így kihasználna a párom, biztosan szakítanék vele! 31N
Csak nehogy kidobjon utána, eléggé gáz lenne.És ha nem akar gyereket?Akkor tuti otthagy, én is ezt tenném, ha ilyen módon esnél teherbe, mert ez pofátlanság.
Igen teherbe lehet esni bizony.
Ha megszakítással csináljátok és egyéb módon nem védekeztek, még akkor is lehetsz terhes, hiszen az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat. Szerintem sem ez a legmegfelelõbb módja, a pároddal szemben pedig tényleg gerinctelenség.
A srác pénzére van szükséged? Gyerektartásra, vagy mi? Gondolod, hogy úgy megtarthatod, ha teherbe esel? Térjél már az eszedhez, mert ennyire h*lye nem lehetsz! Ha nem akar gyereket, úgy ott fog hagyni, mint a sicc! Ha pedig csak a pénzére fáj a fogad, akkor a gyereked fogja az egészet megsínyleni aki apa nélkül nõ fel. Kicsit gondolkodj, mielõtt ekkora hülyeséget csinálsz! 25F
Nagyobb esélye van, hogy az elõváladéktól esel teherbe mint tusolás közben magadba tuszkolod. Vízzel érintkezve a spermiumok meghalnak, szabad levegõn meg csak nagyon kevés ideig élnek. Max amint rádélvez be kell kenned a puncid.
Ha puhul a jancsika akkor bizony kifolyhat.
Kifolyik, és hová? A barátodra..onnan már nem fog felkerülni a méhedig..
Igen.
Ha lekókad benne a fiú, akkor kifolyhat. Ha nem akkor kizárt.
Miért nem volt hasznos a válaszom?:O Csak engem pontoztak le..pedig igazat írtam. Na, törjön el a kezetek!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat srácok lányok

Teherbe lehet esni úgy, hogy a párom tömegnövelő injekciókat kap a vállába? Mennyire káros ez a magzatra?

Ha valakinek volt már ilyenben része, írjon kérlek titeket. Még nem tudom, hogy terhes vagyok e, és a párom tömegnövel? injekciót ad magába. Ha így leszek terhes, mi lesz a babóval? Lehet egészséges a gyermekem? Kérlek írjatok! köszike

Legjobb válasz: Hát a sperma 8 héten át fejlõdik, nem 1 nap alatt. Szerintem nem kifejezetten használ a babának, de a terhesség úgyis mindent vagy semmit alapon van (98%-ban) tehát ha árt, el is megy a baba, mert akkor nem tudnak kifejlõdni a létfontosságú szervek, vagy hibásan fejlõdnek, akkor meg ugye nem életképes. Tehát ne izgulj, mindenesetre ha terhes vagy, kérdezd meg a dokit, és mutasd meg annak az injekciónak a papírját amit a párod nyomat magába.

Hát a sperma 8 héten át fejlõdik, nem 1 nap alatt. Szerintem nem kifejezetten használ a babának, de a terhesség úgyis mindent vagy semmit alapon van (98%-ban) tehát ha árt, el is megy a baba, mert akkor nem tudnak kifejlõdni a létfontosságú szervek, vagy hibásan fejlõdnek, akkor meg ugye nem életképes. Tehát ne izgulj, mindenesetre ha terhes vagy, kérdezd meg a dokit, és mutasd meg annak az injekciónak a papírját amit a párod nyomat magába.
Kettõvel elõttem szóló igazat írt, a tömegnövelõ por, létezik injekció formájában is. Az pedig messze nem szteroid. Ne keverjünk már össze fogalmakat. Összetétel uaz. De a saját megnyugatatásod érdekében, tudd meg hogy mik az összetevõk, és beszélj egy sportorvossal.
Ami injekcóként ad be magának az nem táplálékkiegészítõ. Az bizony szteroid, ami nagyon veszélyes lehet! Ha magát nem is félti a párod (mint ahogy a legtöbb testépítõ nem félti magát), akkor gondoljon a gyerekére! Ha a nagy izmok fontosabbak neki, mint a gyereke egészsége, akkor még nem érett a gyerekvállalásra. Beszéljétek ezt át, mert lehet baj belõle. (Én is konditeremben dolgoztam, láttam érdekes eseteket: volt aki szintén nem féltette magát, amíg tönkre nem vágta a máját... Más meg évekig járt kezelésekre utólag, hogy lehessen gyereke. Tudom, mindenki azt mondja, hogy õ ésszel csinálja. Ráadásul mindenki lát több olyan példát, akinek nincs semmi baja. DE! Honnan tudja, hogy õ is ilyen szerencsés lesz? És azt honnan tudja, hogy a "másnak" ha most nem is, de évek múlva nem lesz komoly baja? Én sok mindent láttam és nem kockáztatnék.)
Kedves elõttem szóló, a kérdezõ injekciót ír! Tehát az tutira nem szénhidrát, amit turmix formájában lenyel az ember, hanem valami sokkal komolyabb. Mellesleg az efféle injekciók nem csak a spermára lehetnek veszélyesek, hanem a lélekre is. Nemrégiben egy amerikai pankrátor az injekciók mellékhatásaként súlyosan depressziós lett. Szóval szerintem nem csak a baba-projekt miatt kéne abbahagynia, hanem egyébként is.
Elõzõ válaszoló vagyok, ezt még elfelejtettem leírni neked: A tömegnövelõ elsõsorban egy olyan turmix por, amelyik kalóriát, fehérjét (más néven proteint) és szénhidrátot is tartalmaz. Ezek az elsõdleges fontosságúak, mert komplettek a tömegnövelés alapjainak szempontjából. A "tömegnövelõ" kifejezésen leginkább ezeket értjük. A kalóra fehérje és szénhidrát pedig tudtommal nem szokta a babákat veszélyeztetni. Olvasgass a tesztoszteron. hu-n ha jobban érdekel a téma.
A tömegnövelõknek semmilyen káros hatása nincs. Ne keverjük már össze a szteroidokkal meg mindenféle káros retekkel, amiket némelyik testépítõ magába töm.Gondolom a párod is erre szedi. Megnyugodhatsz nem lesz baj.
Ha gyereket szeretnétek akkor azonal hagyja abba!Én kondi terembe voltam pultos és a férfiak több mint 90%-a meddõ lett emiatt!!!Ugyhogy minnél elõbb hagyja abba mert nem lesz siker!!!!
Igaza van az elõttem szólónak! Talán nem is tudja a párod, mekkora veszélynek teszi ki magát. És garantáltan nem használ a babának sem, bár ebben a korban még vagy nem ágyazódik be a megtermékenyített petesejt, ha nem életképes, vagy korán elmegy. Én biztosan beszélnék errõl a párommal.
Veszélyes dolgok ezek!!!! Nem csak a babára, a párodra is!!!!
kedves utolsó válaszoló!LEGÁLIS TÖMEGNÖVELÕ, INJEKCIÓ FORMÁJÁBAN NEM LÉTEZIK!!!!pláne ha magának adja!jobb lenne utána nézni a dolgoknak, mielõtt ennyire biztos választ adsz!ezek a dolgok, nagyon súlyos következményekkel járnak!mind a használóra, mind a leendõ magzatra!!!mindenképp beszélni kell egy orvossal, errõl az injekcióról!tapasztalatból tudom.

A menstruacio 5. -ik napjan teherbe lehet esni ugy, hogy a parom bennem megy el?

ertelmes valaszokat kernek :) es nincs ekezet a gepen,emiatt nem kell leszolni ;)

Legjobb válasz: 15 évesen már szexelsz??? :O egyébként igen, lehet belõle baba, igaz kevesebb, mint peteéréskor, de igenis megvan rá az esély. Ennyire nehéz felhúzni azt a hülye óvszert?? (bocsi a kifejezésért).

15 évesen már szexelsz??? :O egyébként igen, lehet belõle baba, igaz kevesebb, mint peteéréskor, de igenis megvan rá az esély. Ennyire nehéz felhúzni azt a hülye óvszert?? (bocsi a kifejezésért).
igen, a menstruáció akármelyik napján teherbe lehet esni, valamint bármelyik tetszõleges napon is, amikor nem menstruálsz. miért olyan nehéz ezt felfogni? védekezzetek.
Nem az a baj, hogy nincs ékezet a gépeden, hanem az, hogy úgy akarnál szexelni, hogy tájékozatlan vagy!
Hát van rá esély, de elméletileg elég csekély. Légyszi vegyetek gumit, nem kerül sokba egy közép kategóriás...

Lehet úgy teherbe esni ha kb a pé-körül úgy szexelünk hogy a párom a punimra megy el, majd bedugja és még szexelünk, és én utána mentem el?

5 éve vagyunk együtt, nem védekezünk, gondoltuk ha jön jöjjön a baba... de én nagyon szeretném :)

Legjobb válasz: Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.

Hát van rá esély, mert neked elég egyetlen kis fickó a millióból és a hímvesszõn még marad annyi, ami ha jókor van jó helyen, akkor baba lesz.
Ha olyan típus vagy (különösen termékeny), akkor elég nagy a valószínûsége. De ha babázni akartok, akkor csináljátok "rendesen" ;) Drukkolok :)

Teherbe eshettem-e, ha a párommal nem védekeztünk, bár időben kijött és épp most van menzim? Remélem nem, én úgy tudtam, hogy ilyenkor nem lehet, de azért jól jönne egy kis megerősítés.

Legjobb válasz: Esély szinte mindig van, hol több, hol kevesebb. Szerintem nem kell aggódnod, mert mensikor igen kicsi az esély a teherbeesésnek. Valamivel bizonságosabb módszert kellene választanotok, ha még nem akartok babát. Gumi, gyógyszer, stb.

Esély szinte mindig van, hol több, hol kevesebb. Szerintem nem kell aggódnod, mert mensikor igen kicsi az esély a teherbeesésnek. Valamivel bizonságosabb módszert kellene választanotok, ha még nem akartok babát. Gumi, gyógyszer, stb.
Az esély sajnos meg van rá.
Igen, teherbe eshettél. Máskor legjobb lesz védekezni, nem hülye kérdéseket feltenni...
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok, a tablettát nem tartom jó megoldásnak, mert még nem nõtt fel az a generáció, akik bizonyíthatják, hogy tényleg nincs mellékhatása. Még nem vagyok kész a gyerekvállalásra hiába is gondoljuk komolyan a jövõnket a párommal, de elõbb a diploma... Amúgy eddig mindig védekeztünk gumival és ezután is fogunk, de nem hiszem, hogy én jártam eddig egyedül így, hogy elragadott a hév...
A kérdező hozzászólása: Jajj azt kihagytam, hogy a megszakítás tökéletes volt, nem ment be semmi maximum egy icipici elõváladék...
Azt hiszem, tudod a választ. Elõváladéktól is teherbe lehet esni. Menszesz közben is teherbe lehet esni. Az is lehet, hogy a vérzésed nem marad ki, mégis terhes maradsz. Ezekre kicsi az esély, de nem nulla, ezt tudnod kell. Ha nem akarsz tablettát szedni (megértelek), akkor javaslom a pesszáriumot spermaölõ zselével. Nem horonális, a terhességi indexe megegyezik a gumiéval, csak éppen egyikõtök sem érzi "használat közben". Nõgyógyász írja fel méretvétel után. Ha továbbra is megszakítással "védekeztek", akkor bármikor beleeshetsz abba a 35%-ba, akik így esnek teherbe.
Abban az ici-pici elõváladék pont elég ahhoz, h teherbe ess!De ha ilyen tájékozott vagy ami a fogamzásgátlók nem ismert hatásait illeti, talán a védekezés és a teherbe esés lehetõségeirõl is legalább ennyire informáltnak kellene lenned.Pláne 21 évesen...

Teherbe lehet úgy esni, hogy a menstruáció előtt és utána is van pár nap barnázás?

Így mindennel együtt eltart kb. 10 napig is. Peteérésem van rendesen, mert h?mér?zök és abból látom. Fél éve nem jön össze a baba. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Szerintem beszéld meg az orvosoddal, mert jelenthet hormonproblémát. Peteérésed lehet, meg terhes is lehetsz, de lehet, hogy nem fog tudni rendesen beágyazódni. Ez csak egy laikus vélemény, úgyhogy szerintem kérdezd meg a dokit, ha gyermeket szeretnétek.
nekem is ilyen problémám van de nekem csak a mensi elõtt szokott jelentkewzni elõtte már legalább 1 héttel maga a vérzés kb 3 napig tart és utánna még kb 2-3 nap barnázás. nekem azt mondta az orvos h csak fogi gátlóval lehet helyre hozni ami nekem nem jó hisz babaát akarunk érdekes hisz a teákról egy szót nem mondott pedig állítólag az is jó már 2 hónapja iszom és várom az eredményt. próbáld ki te is mielõtt valami hülyeságbe belerángatna a doki hisz a mai világba tudjuk mi nõk h az orvosok belõlünk élnek és nem számít nekik h amit tesznek éppen jó vagy rossz, tisztelet a kivételnek

Az mitol lehet, hogy ha valaki ugyan pont peteereskor van egyutt a parjaval, de megsem esik teherbe?

Legjobb válasz: A peteérés szükséges de nem elégséges feltétele a teherbe esésnek. Sok mindennek kell szerencsésen együtt alakulni ahhoz, hogy egy terhesség létre jöjjön.

A peteérés szükséges de nem elégséges feltétele a teherbe esésnek. Sok mindennek kell szerencsésen együtt alakulni ahhoz, hogy egy terhesség létre jöjjön.

Teherbe lehet esni úgy, hogy tegnap reggelre ugrott fel a hőm de csak este voltunk együtt a párommal? Előtte két napig sem volt szex.

Legjobb válasz: a spermák úgy tudom 3napig élnek.de ne nézd ezeket mert attól csak feszült leszel.(mikor van hõ)kösd le magad valamivel és akkor legyetek együtt a pároddal amikor nektek jó.amíg így görcsöltem nekem sem jött össze.nem gondoltam rá az építkezés miatt következõ hónapba terhes lettem.nem figyeltem mikor van itt az idõ.tudom nehéz nem rá gondolni,de ez is befolyásolhatja ha görcsölsz!sok sikert!!

a spermák úgy tudom 3napig élnek.de ne nézd ezeket mert attól csak feszült leszel.(mikor van hõ)kösd le magad valamivel és akkor legyetek együtt a pároddal amikor nektek jó.amíg így görcsöltem nekem sem jött össze.nem gondoltam rá az építkezés miatt következõ hónapba terhes lettem.nem figyeltem mikor van itt az idõ.tudom nehéz nem rá gondolni, de ez is befolyásolhatja ha görcsölsz!sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy írtál, de azóta már tudom, hogy SIKERÜLT!!! :-) 7 hetes kismama vagyok!

Egy hete együtt voltam a párommal, úgy hogy nem védekeztünk, (azóta még egyszer) július 25. én volt az utolsó mensim, ha esetleg sikerült teherbe esnek, lehet már most jele, fáradtság, kicsi émelygés?

Vagy csak bemesélem magamnak az egészet? Szerintetek mekkora az esély,hogy az legyek?

Legjobb válasz: Szerintem még korai lenne érezni. A beágyazódás után lehetnek tünetek. Mondjuk nekem semmilyen tünetem nem volt pár hétig, a "mindjárt megjön" érzésen kívül.

Szerintem még korai lenne érezni. A beágyazódás után lehetnek tünetek. Mondjuk nekem semmilyen tünetem nem volt pár hétig, a "mindjárt megjön" érzésen kívül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!