Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet úgy, hogy a (51 db)

Lehetséges. (70%)
Mikor újjazta meg?Húsz percel azután, hogy a mellére élvezett?Nem adod fel!Írd meg mit szeretnél választ kapni, megírom neked és nem kell még húszféle képpen fel tenned a kérdésed!!!IGEN lehet terhes sõt biztos az is!!!Jó lenne ha az ilyen dolgokat komolyan vennétek mert egy életre lelki törést okozhat az abortusz!!!
Azért én kevesebb esélyt adnék erre. A "kiskatonák" a levegõn elpusztulnak, és a szükséges löket sincs meg igazán a teherbeeséshez. Azért sztem hosszútávon ne nagyon játszon így a tûzzel, nehogy besikeredjen egy nem várt baba.
A kérdező hozzászólása: ezt az utolsó kommentet nemigazán tudom értelmezni s sztem ezt a haverom sem tudja majd...

Lehet e teherbe esni ugy, hogy a baratom hasynalt ovszerebe bedugom a vibrit es feldugom magamnak? Eletképesek e spermiumok 4 órával a szex után is az óvszerben? Terhes lehetek? :O

Legjobb válasz: Igen. Kis eséllyel, mert a levegõn elpusztulnak a spermiumok, de lehetséges, hogy még életben marad valamennyi, és sikerül. (Mindamellett, hogy rettenetesen gusztustalan az ötlet: akinek ilyen trükkökhöz kell folyamodnia, hogy valakitõl gyereke lehessen, az több, mint szánalmas!)

Igen. Kis eséllyel, mert a levegõn elpusztulnak a spermiumok, de lehetséges, hogy még életben marad valamennyi, és sikerül. (Mindamellett, hogy rettenetesen gusztustalan az ötlet: akinek ilyen trükkökhöz kell folyamodnia, hogy valakitõl gyereke lehessen, az több, mint szánalmas!)
Megdugott kidobta az óvszert majd ott hagyott aztán te kikukáztad vagy mi?Ez ultra gáz és gusztustalan baromi romantikus sajnálom a srácot!
ki az a fogyatékos aki ilyet csinálna ??!! :O
Szerintem itt sokan félreértelmezték a kérdést! Õ pont, hogy nem akar teherbe esni.Szerintem, pont hogy csak véletlenül húzta a vibrátorára a gumit, és úgy csinálta. Mert sokan használnak úgy vibrátort, hogy óvszert húznak rá, a higiénia miatt.Gondolom nem volt neki másik, tiszta óvszer és ezt húzta rá.
Arról nem is beszélve ha sérültek a spermák akkor majd ne csodálkozz egy sérült babán.
Hogy a kuka jótékony hatásairól már ne is beszéljünk... ;) Ezt amúgy meg is csináltad, vagy csak tervezed? Ha még csak terv, inkább gondold át, ha meg már túl vagy rajta, hát... akkor csak gratulálni tudok.
Fúj :) Ha a spermiumok kihûlnek, elpusztulnak. Testmeleg kell nekik, hogy életben maradjanak. Na meg ugye a szabad levegõ sem tesz jót nekik.
Mi jut eszedbe! És mit tudnál nyújtani egy babának, ha már a fogantatása is hazugság???
Igen, lehetséges...
Hát elképzelhetõ, hogy a kérdezõ pont nem akar teherbe esni, de ha higiéniai okok miatt pont nem használt óvszert kellene a vibrátorra húzni. Szerintem a kérdésbõl inkább az jön le, hogy így szeretné babával meglepni a partnerét. Egyébként ha így leszel terhes, a partnered simán beperelhet és akkor lehet egyedül maradsz egy babával és még gyerektartásra sem számíthatsz. Én nem játszadoznék ezzel. Meg egyébként is, ilyen hozzáállással ne akarj még gyereket.

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...
Ha védekeztél és a gumi nem szakadt ki, akkor nem eshet teherbe.
De hát nem szakadt ki a gumi.. -.-' Akkor tökmindegy, hogy hamarabb megért-e a petesejt vagy nem, ha nincs mi megtermékenyítse, hogyan lehetne terhes??
Nem.
Lehetséges.Ha egy petesejt hamarabb megérik, mint a többi akkor terhes lehet.De a valószínûsége nagyon kicsi.
Biztos, hogy nem terhes, nyugi! (:
Jó a gumit nem olvastam :D De akkor lényegtelen, hogy menstruált-e vagy nem.Gumi volt, akkor ennyi.
A kérdező hozzászólása: Kõszike srcácok nagyon rendesek vagytok csak néha azért megijed az ember néha kõszike szépen nektek:) további szép napot :)

Abortusz után 7 héttel teherbe lehet esni úgy, hogy a barátommal azóta először volt szex? (nem védekeztünk)

Legjobb válasz: simán teherbe eshetsz! De ha most volt abortuszod, miért nem védekeztetek?

simán teherbe eshetsz! De ha most volt abortuszod, miért nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Én csak egy igenre vagy egy nemre vártam nem pedig kioktató kommentekre, eltudom képzelni, hogy mit gondolhattok rólam én is nagyon haragszom magamra és a barátomra is!Elhihetitek, hogy nekem sem volt jó érzés megöletni a kisbabámat, de sajnos ezt kellet tennem, de azt már nem szeretném megosztani mindenkivel, hogy miért.
Lehet Kamu nem lehet egy épeszü nö ennyire hülye
Igen, az én egyik ismerõsöm is alig az abortuszára rá lett terhes. De õk szerencsére azt a babát már megtartották, és imádják õt. Nem értem, ha nem akarsz gyereket, miért nem védekeztek? Vagy meggondoltátok magatokat és mégis akartok babát? Nem hinném, hogy az abortusz olyan jó móka lenne...
Ezeket nem édekli csak dugjanak orrba, szájba. Szégyeld magad te cafka!
No comment....
Igen. De az 6 hét megvonás után használni kell gumit egy darabig. Nekem ezt mondták az ápolók. Gyereket 4-5 hónap mulva lehet válalni a doki azt mondta hogy elötte nem kellene! Vigyázz magadra!
Igen lehetsz! Az egyik ismerõsöm ab után 4 héttel lett terhes! Azt a gyereket megtartotta! Kérdem én, akkor az elsõt miért nem lehetett? HA terhes leszel, ezt is elveteted?
gratulálok
Neked annyi eszed nincs, mint egy hangyának...tudod egyátalán, hogy hány nõnek nem lehet gyereke? vagy hányan vetélnek el? vagy hánynak hal meg a magzata? és te csak így játszol az ilyennel? Okés, 1x megtörtént, abortusz okés...de semmit sem tanultál az egészbõl? Na az ilyennek mint te, nagyon sok mindent nem adnék meg, ha én irányíthatnám a sorsodat!
Minek kell nem védekezni, fõleg ha abortuszod volt?! Simán lehetsz terhes!
Csak az én példám: nekem mondjuk missed-em volt, de mûtét után két! héttel teherbe estem. Most volt 3 éves a kislányom :) 37 hkm
De sajnos lehet... Nekem is volt abortuszom. Sajnos muszáj volt. Azóta lelkileg rottyon vagyok. Nem értem, nem érzed át mit tettél? Ez után is a dugáson jár csak az eszed? Hogy lehetsz ilyen felelõtlen? Nagyon remélem, hogy nem vagy terhes, a pici miatt.
Neked nem való gyerek!!!!!
Kedves Kérdezõ! Nem bántani akarlak téged de akkor pont abból az okokból kellett volna védekeznetek és még véletlenül sem lett volna szabad védekezés nélkül együtt lennetek.

Ha a pasi nem élvez belém, hanem a testemre és olyan gyorsan veszi ki, hogy ott rázza ki rajtam, akkor kicsi az esélye a teherbe esésnek ugye? Az előváladékot érzi? Mert tudom, hogy attól is teherbe lehet esni. Az a felizgulástól kezdve van?

Tehát akkor orálnál is, ha nem is megy el, akkor is terhes lehetek, ha valami úton a hüvelyembe kerül? A barátom nem akarta, hogy kézzel megfogjam. Csak szájjal engedte. Ami úgy sokkal nehezebb volt és nem értettem, hogy miért. De ő meg megfogta magának...Akkor meg mégse ezért. Vannak akik úgy szeretek, hogy csak szájjal csinálja nekik valaki? Mert szerintem a kettő együtt sokkal hatásosabb, meg úgy a szájból könnyebben kicsúszik, jobban kell figyelni. Nem értem, hogy miért akarja így....

Legjobb válasz: elõváladékot nem érzi ha nem kerül a puncidba sperma nem lehetsz a kéz probléma érthetetlen lehet, hogy így neki izgatóbb

elõváladékot nem érzi ha nem kerül a puncidba sperma nem lehetsz a kéz probléma érthetetlen lehet, hogy így neki izgatóbb
nem érezni az elõváladékot, és attól teherbe lehet esni!
szedjél gyógyszert vagy használjatok gumit.szerintem alap dolog a gyógyszer egy kapcsolatban.
Elõzõ: a fogamzásgátló tabletta nem alap dolog! Természetellenes, árt a szervezetnek a hosszú távú szedése! Persze lehet választani azt is, ha valaki emellett dönt, de közel sem alap! Kérdezõ, ha megszakításos közösülésre is gondolsz, annak során nagyon könnyen teherbe lehet esni: akár elsõre, vagy 10-30 sex után is sokan teherbe esnek ettõl, akár csupán az elõváladéktól! Igen, ha BÁRMI MÓDON a hüvelyed környékére jut az elõváladék, vagy az ondó, nem kizárt a teherbe esés, mivel mindkettõ tartalmaz rengeteg spermiumot. Orál: van, akit zavar, ha kézzel rásegít a nõ. Azt keresd, a partnerednek mi a jó, ne azt , h szerinted neki mi a jó! ;) Egyébként én is sokkal jobban élvezek, ha csak ajkakkal szopnak le, és kézzel nem ingerli nemi szervem közben a lány. Inkább az fokozza élvezetem, ha a seggemet fogja közben. :)

Menstruáció alatti közösüléstől - úgy hogy a fiú nem megy el, de viszont a gumi elszakad - teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Hányszor kell elmondani? Egy nõ a ciklusa BÁRMELYIK napján teherbe eshet, amíg van méhe és petefészke, csak az esélyek változnak a ciklus folyamán. A megtermékenyítéshez pedig EGYETLEN EGY hímivarsejt is elég, s az az elõváladékból is származhat, nem kell hozzá teljes elélvezés. Ugyanakkor az igaz, hogy a fenti példában eléggé minimális az esély a terhességre.

Igen, lehet. Hányszor kell elmondani? Egy nõ a ciklusa BÁRMELYIK napján teherbe eshet, amíg van méhe és petefészke, csak az esélyek változnak a ciklus folyamán. A megtermékenyítéshez pedig EGYETLEN EGY hímivarsejt is elég, s az az elõváladékból is származhat, nem kell hozzá teljes elélvezés. Ugyanakkor az igaz, hogy a fenti példában eléggé minimális az esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: de a petesejt beleolvad a méhfalba, nincs mit megtermékenyíteni, nem?

Teherbe lehet úgy esni, hogy egyszer lefekszel valakivel utána a fiú letörölte egy zsepivel a péniszét és rá 20perccel megint szexeltetek?

Legjobb válasz: Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.

Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.
A kérdező hozzászólása: elõtte vette ki.
Hát pont azt hívják megszakításos közösülésnek.

Mit gondoltok, teherbe lehet esni, ugy hogy a parommal megszakitassal csinaljuk es ram elvez. Es amikor kimegyek "tusolni" en magamba juttatom a kezemmel a spermat? Nem lesz baja a spermanak?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Nem tartom tisztességesnek a pároddal szemben, ha így akarsz teherbe esni. Nem ítélkezni akarok feletted, de a gyermeknek az édesapjára is szüksége van. Én, ha férfi lennék, és így kihasználna a párom, biztosan szakítanék vele! 31N

Kedves Kérdezõ! Nem tartom tisztességesnek a pároddal szemben, ha így akarsz teherbe esni. Nem ítélkezni akarok feletted, de a gyermeknek az édesapjára is szüksége van. Én, ha férfi lennék, és így kihasználna a párom, biztosan szakítanék vele! 31N
Csak nehogy kidobjon utána, eléggé gáz lenne.És ha nem akar gyereket?Akkor tuti otthagy, én is ezt tenném, ha ilyen módon esnél teherbe, mert ez pofátlanság.
Igen teherbe lehet esni bizony.
Ha megszakítással csináljátok és egyéb módon nem védekeztek, még akkor is lehetsz terhes, hiszen az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat. Szerintem sem ez a legmegfelelõbb módja, a pároddal szemben pedig tényleg gerinctelenség.
A srác pénzére van szükséged? Gyerektartásra, vagy mi? Gondolod, hogy úgy megtarthatod, ha teherbe esel? Térjél már az eszedhez, mert ennyire h*lye nem lehetsz! Ha nem akar gyereket, úgy ott fog hagyni, mint a sicc! Ha pedig csak a pénzére fáj a fogad, akkor a gyereked fogja az egészet megsínyleni aki apa nélkül nõ fel. Kicsit gondolkodj, mielõtt ekkora hülyeséget csinálsz! 25F
Nagyobb esélye van, hogy az elõváladéktól esel teherbe mint tusolás közben magadba tuszkolod. Vízzel érintkezve a spermiumok meghalnak, szabad levegõn meg csak nagyon kevés ideig élnek. Max amint rádélvez be kell kenned a puncid.

Lehet hülyének néztek, de én megkérdezem. Csak akkor eshetsz teherbe, ha a pénisz behatol és a barátod benned megy el? Olyan nem lehet ugye, hogy nem hatolt be, de fehérnemű nélkül egymáson mentünk el. Nehari a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba

Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm
Ez tényleg így van mint ahogy az elsõ válaszoló kifejtette és ha nem tudsz rendesen védekezni akkor ne is fogj bele semmilyen intim helyzetbe mert ha megtörténik a "baleset" akkor helyre állíthatatlan károkat okozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem hatolt be :D mondjuk max a hasam lett olyan. csak gondoltam vmi okosabbtól is megkérdezem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!