Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet úgy, hogy (65 db)

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...
Lehetséges. (70%)
Mikor újjazta meg?Húsz percel azután, hogy a mellére élvezett?Nem adod fel!Írd meg mit szeretnél választ kapni, megírom neked és nem kell még húszféle képpen fel tenned a kérdésed!!!IGEN lehet terhes sõt biztos az is!!!Jó lenne ha az ilyen dolgokat komolyan vennétek mert egy életre lelki törést okozhat az abortusz!!!
Azért én kevesebb esélyt adnék erre. A "kiskatonák" a levegõn elpusztulnak, és a szükséges löket sincs meg igazán a teherbeeséshez. Azért sztem hosszútávon ne nagyon játszon így a tûzzel, nehogy besikeredjen egy nem várt baba.
A kérdező hozzászólása: ezt az utolsó kommentet nemigazán tudom értelmezni s sztem ezt a haverom sem tudja majd...

Teherbe lehet úgy esni, hogy egyszer lefekszel valakivel utána a fiú letörölte egy zsepivel a péniszét és rá 20perccel megint szexeltetek?

Legjobb válasz: Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.

Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.
A kérdező hozzászólása: elõtte vette ki.
Hát pont azt hívják megszakításos közösülésnek.

Lehet hülyének néztek, de én megkérdezem. Csak akkor eshetsz teherbe, ha a pénisz behatol és a barátod benned megy el? Olyan nem lehet ugye, hogy nem hatolt be, de fehérnemű nélkül egymáson mentünk el. Nehari a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba

Terhes akkor lehetsz ha valamilyen formában bekerül a hüvelyedbe a sperma, tökmindegy hogy úgy hogy benned megy el , vagy az ujjáról , vagy fehérnemün keresztül.. ilyen egyszerû a magyarázat, de szerintem addig amég bármiféle ehhez hasonló buta kérdés felmerül benned, egyáltalán ne kerülj senkivel se intim kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm
Ez tényleg így van mint ahogy az elsõ válaszoló kifejtette és ha nem tudsz rendesen védekezni akkor ne is fogj bele semmilyen intim helyzetbe mert ha megtörténik a "baleset" akkor helyre állíthatatlan károkat okozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem hatolt be :D mondjuk max a hasam lett olyan. csak gondoltam vmi okosabbtól is megkérdezem.

Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek, az előnedvektől is teherbe lehet ugye esni. És ezek a gyerkőcök is ugyanolyan egészségesek lesznek?

Már nem védekezünk, csak megszakítással, és félek, hogy ha így jön össze, beteg lesz. Férjem hallani sem akar az óvszerr?l, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az elõnedvben is lehet ondó, petesejt biztos nem, mert az a nõi szervezetben van:))) Lényeg, hogyha így lesz baba, az sem indul rosszabb eséllyel.

Az elõnedvben is lehet ondó, petesejt biztos nem, mert az a nõi szervezetben van:) )) Lényeg, hogyha így lesz baba, az sem indul rosszabb eséllyel.
Az elõnedvekben is van petesejt, és ugyanúgy megtermékenyül mint az ondóban lévõ!Ugyanolyan életképesek, és ugyanolyan egészséges petesejtek!Megnyugodhatsz.Ha esetleg így esel teherbe egészséges babád lesz!Az én 4 éves lányom is így lett és nagyon okos, értelmes kislány!
A mai gyógyszereknek olyan hihetetlenül alacsony a hormontartalma, hogy egy nap alatt kiürül. 12 óránál nagyobb késés a tablettaszedésben már újraindíthatja a nõi nem ciklust, ennyire kevés hormon van benne! Amihez idõ kell, az nem a "kiürülés", hanem hogy a nõi nemi ciklus, a hormonrendszer és a test visszaálljon a gyógyszer elõtti normális kerékvágásba. Pl hogy kellõen megvastagodjon a méh nyálkahártyája, amibe a babó beágyazódik majd. A gyógyszer alatt ugyanis vékony volt...
Hát igen, kell egy kis idõ, amíg kiürül a gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: Azért védekezünk így, mert még csak 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert. igazából jöhet, de még 1-2 hónapot várhat, hogy biztos egészséges legyen.
Mi is megszakításos módszerrel védekezünk párommal, és nekem is eszembe jutott már ez a kérdés. :D Mi már 8 hónapja védekezünk így és eddig nem lettem terhes.
Szia, hát én pont elõnedvtõl lettem babás!Megszakítással védekeztünk, nem is gondoltam, hogy baba lenne belõle, mert elõtte is így védekeztünk, aztán az esedékes mensim már nem jött meg!Most 2 éves a lányom és makkegészséges!Eleven, kis "rosszaság"!
Bocsi, hogy megkérdezem: a "már nem védekezünk" nem arra utal, hogy jöhetne a baba? Akkor miért a megszakítás? Bocs mégegyszer, lehet, hogy félreértettem vmit.
Nekem még nem sikerült elõváladéktól teherbe esnem, de olvastam itt ilyen esetekrõl. Szerintem is úgy van, hogy ha a spermium életképes, csak akkor tudja megtermékenyíteni a petesejtet.
Azért azt kétlem, hogy az elõ nedvben petesejt van, esetleg hímivarsejt, de nyugi, ha eljut a petesejtig, és megtermékenyíti, akkor életképes, fürge fickó. A nagyobb probléma itt nem a férjed részérõl van, hanem a tiédrõl. Ugyanis a gyógyszerszedés miatt a te méhed nem biztos, hogy fel van készülve a megtermékenyített petesejtre, azért javasolnak 3 hónapos várakozási idõt. Szóval, ha sikerül nem az elõnedv miatt lehetnek gondok.
Ha megfogant, akkor már nyoma sem volt a gyógyszernek!

Elõváladékban mennyi sperma lehet? Mekkora az esélye annak, hogy a nõ teherbe esik úgy, hogy mondjuk ki-be tette neki a férfi? (1 alkalommal)

Szûz vagyok, nem velem történt, csak kíváncsiság.

Legjobb válasz: Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.

Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.
kevés sperma van benne, van rá esély, már akkor is ha egyszer húzta ki meg be
Hat nem ajanlom h igy "vedekezzetek". De mi mar fel eve igy szexelunk es meg nem tortent semmi.
Ha a srác elõtte levõ órákban maszturbált akkor lehet benne sperma!!! Minél többször pisilt és minél több idõ telt el az elõzõ ejakuláció óta annál kevesebb a sperma mennyiség és csökken az életképességük!!! Ha egyszer betette a hüvelybe az bõven elég lehet.....
Ha van sperma az elõváladékban az akkor az elsõ pár cseppjében a legmagasabb koncentrációjú...tehát ha elõször orálisan kezdtek az csökkenti az esélyt!!!!
ez nem bizonyított, h lenne benne sperma. ha elõtte kiverte, akkor lehet. ha azonban szex elõtt elmegy pisilni, akkor kimossa a cuccot magából. vagy ha elõtte forró fürdõben fürdik. azonban ez nem a legjobb módja a védekezésnek, ajánlom h kombináljátok valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tervezek semmit még. Csak érdekelt. :)

Lehet e teherbe esni ugy, hogy a baratom hasynalt ovszerebe bedugom a vibrit es feldugom magamnak? Eletképesek e spermiumok 4 órával a szex után is az óvszerben? Terhes lehetek? :O

Legjobb válasz: Igen. Kis eséllyel, mert a levegõn elpusztulnak a spermiumok, de lehetséges, hogy még életben marad valamennyi, és sikerül. (Mindamellett, hogy rettenetesen gusztustalan az ötlet: akinek ilyen trükkökhöz kell folyamodnia, hogy valakitõl gyereke lehessen, az több, mint szánalmas!)

Igen. Kis eséllyel, mert a levegõn elpusztulnak a spermiumok, de lehetséges, hogy még életben marad valamennyi, és sikerül. (Mindamellett, hogy rettenetesen gusztustalan az ötlet: akinek ilyen trükkökhöz kell folyamodnia, hogy valakitõl gyereke lehessen, az több, mint szánalmas!)
Megdugott kidobta az óvszert majd ott hagyott aztán te kikukáztad vagy mi?Ez ultra gáz és gusztustalan baromi romantikus sajnálom a srácot!
ki az a fogyatékos aki ilyet csinálna ??!! :O
Szerintem itt sokan félreértelmezték a kérdést! Õ pont, hogy nem akar teherbe esni.Szerintem, pont hogy csak véletlenül húzta a vibrátorára a gumit, és úgy csinálta. Mert sokan használnak úgy vibrátort, hogy óvszert húznak rá, a higiénia miatt.Gondolom nem volt neki másik, tiszta óvszer és ezt húzta rá.
Arról nem is beszélve ha sérültek a spermák akkor majd ne csodálkozz egy sérült babán.
Hogy a kuka jótékony hatásairól már ne is beszéljünk... ;) Ezt amúgy meg is csináltad, vagy csak tervezed? Ha még csak terv, inkább gondold át, ha meg már túl vagy rajta, hát... akkor csak gratulálni tudok.
Fúj :) Ha a spermiumok kihûlnek, elpusztulnak. Testmeleg kell nekik, hogy életben maradjanak. Na meg ugye a szabad levegõ sem tesz jót nekik.
Mi jut eszedbe! És mit tudnál nyújtani egy babának, ha már a fogantatása is hazugság???
Igen, lehetséges...
Hát elképzelhetõ, hogy a kérdezõ pont nem akar teherbe esni, de ha higiéniai okok miatt pont nem használt óvszert kellene a vibrátorra húzni. Szerintem a kérdésbõl inkább az jön le, hogy így szeretné babával meglepni a partnerét. Egyébként ha így leszel terhes, a partnered simán beperelhet és akkor lehet egyedül maradsz egy babával és még gyerektartásra sem számíthatsz. Én nem játszadoznék ezzel. Meg egyébként is, ilyen hozzáállással ne akarj még gyereket.
Igen
Az elõbb kérdezted ugyanezt.
A több millió-milliárd spermából te voltál a legéletképesebb/gyorsabb? :(
Anyád is úgy esett teherbe.
az ilyen Gyurcsány ferikék ezt is túlélnék.
Ember ha sóletet eszel utána csirkeszárnyakkal, akkor sem lesz a barátnõd terhes. De ha nem mosod ki a szádat, még akkor sem. Ez nem így mûködik. Minek szexelnek 15 évesek ha nem értenek hozzá. Ha több vagy, akkor no comment.
Nem úgy nem lehet
Nem.
A kérdező hozzászólása: Vagyis úgy csináltam hogy utána ittam ásványvizet .
Fiatalok vagytok! Tessék keresni könyvtárban Ifjusági Magazint! A hetvenes évek közepe felé volt egy doki aki (Pali bácsi) aki errõl írt. Egy periratból idézett, ahol is név nélkül a lényeg: Két barátnõ egymást orálisan elégítette ki, majd egyikük barátja bekapcsolódva az orálba az egyik lány szájába ment el. A lány a barátnõjéhez fordult vissza. Terhesség lett, gyermek született. A bíró szerint mivel nem történt közösülés, a szándéka sem történt meg, így a magyar joggyakorlatban egyetlen esetben a nõ(barátnõ) lett az apaként bejegyezve.
talán elõfordulhat, de azért szerintem kicsi rá az esély.
Megeshet.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is, fõleg úgy, hogy ejakuláció nem történt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!