Találatok a következő kifejezésre: Teherbe lehet úgy, (99 db)

Teherbe lehet úgy esni, hogy egyszer lefekszel valakivel utána a fiú letörölte egy zsepivel a péniszét és rá 20perccel megint szexeltetek?

Legjobb válasz: Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.

Igen. Megszakításos védekezéssel 100 nõbõl egy év alatt 35 teherbe esik.
A kérdező hozzászólása: elõtte vette ki.
Hát pont azt hívják megszakításos közösülésnek.

Teherbe lehet ugy esni, ha a lanynak szivacs van fenn?

Legjobb válasz: Szivacs? Azzal tisztában van a lány, hogy a szivacsokban van a legtöbb baktérium? A legmegfelelõbb élõhely a bacinak, és felteszi magának? Ez undorító. Még fürödni sem ajánlatos vele! Simán teherbe eshet, nem véletlenül van GUMIból az óvszer... Istenem... :(

remélem szivacs alatt tampont értesz kérdezõ...
Szivacs? Azzal tisztában van a lány, hogy a szivacsokban van a legtöbb baktérium? A legmegfelelõbb élõhely a bacinak, és felteszi magának? Ez undorító. Még fürödni sem ajánlatos vele! Simán teherbe eshet, nem véletlenül van GUMIból az óvszer... Istenem... :(
Szedjen tablettat a lany, de ne dugdosson magaba szivacsokat. Amugy meg: Huzz fel 2 gumit, majd abba meg tegyel BELULROL szivacsokat. XD
Hasznalj ovszert ne a hulyeseget talalgasd.
persze hogy teherbe lehet esni, a spermiumok átrágják magukat mindenen.egy kutatásban kimutatták, hogy ha elég aktivak a spermák akkor az edzett acélon is átvergõdnek!!! nagyon vigyázni kell ezzel!
A kérdező hozzászólása: utolso, koszonom az ertelmes valaszt!!! :)
#5 vok. Mensi közben nagyon valoszinütlen a fogamzás!!!! A szivacs ilyen értelemben nem játszik szerepet. Nyugodtan mehet a moka ha ilyenkor szeretitek mindketten.
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy nem kerek troll valasszokat ugye? A szivacs mensi miatt van fenn!!!!!!
A szivacs fogamzásgátlonak van fent, vagy más okbol?
A kérdező hozzászólása: tegyuk fel hogy kiszakad a gumi! Masodik, nem ezt kerdeztem, koszonom:) Ertelmes valaszokat kernek, nem [email protected]!:)
Attól egészen más betegségeket lehet elkapni.
Szivacs? Valami nagyon nem kerek. Milyen szivacs? Vagy tampon? Hát úgy fölöttébb kellemes lehet szexelni, fõleg, ha a nagy akrobatikában megfordul a tampon és belülre kerül a kihúzófonál. Akkor majd kínlódhat a lány. Plusz mégis mennyi hely marad kibontakozni, ha már ott van egy 3-4 centis akadály? Egyébként menstruáció alatt sem lehetetlen a terhesség. De van más is: menszesz alatt óriási a fertõzésveszély, mivel ilyenkor nyitva a méhszáj. A kis önfeledt hancúr után könnyen a nõgyógyászaton találhatja magát a lány.

Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek, az előnedvektől is teherbe lehet ugye esni. És ezek a gyerkőcök is ugyanolyan egészségesek lesznek?

Már nem védekezünk, csak megszakítással, és félek, hogy ha így jön össze, beteg lesz. Férjem hallani sem akar az óvszerr?l, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az elõnedvben is lehet ondó, petesejt biztos nem, mert az a nõi szervezetben van:))) Lényeg, hogyha így lesz baba, az sem indul rosszabb eséllyel.

Az elõnedvben is lehet ondó, petesejt biztos nem, mert az a nõi szervezetben van:) )) Lényeg, hogyha így lesz baba, az sem indul rosszabb eséllyel.
Az elõnedvekben is van petesejt, és ugyanúgy megtermékenyül mint az ondóban lévõ!Ugyanolyan életképesek, és ugyanolyan egészséges petesejtek!Megnyugodhatsz.Ha esetleg így esel teherbe egészséges babád lesz!Az én 4 éves lányom is így lett és nagyon okos, értelmes kislány!
A mai gyógyszereknek olyan hihetetlenül alacsony a hormontartalma, hogy egy nap alatt kiürül. 12 óránál nagyobb késés a tablettaszedésben már újraindíthatja a nõi nem ciklust, ennyire kevés hormon van benne! Amihez idõ kell, az nem a "kiürülés", hanem hogy a nõi nemi ciklus, a hormonrendszer és a test visszaálljon a gyógyszer elõtti normális kerékvágásba. Pl hogy kellõen megvastagodjon a méh nyálkahártyája, amibe a babó beágyazódik majd. A gyógyszer alatt ugyanis vékony volt...
Hát igen, kell egy kis idõ, amíg kiürül a gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: Azért védekezünk így, mert még csak 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert. igazából jöhet, de még 1-2 hónapot várhat, hogy biztos egészséges legyen.
Mi is megszakításos módszerrel védekezünk párommal, és nekem is eszembe jutott már ez a kérdés. :D Mi már 8 hónapja védekezünk így és eddig nem lettem terhes.
Szia, hát én pont elõnedvtõl lettem babás!Megszakítással védekeztünk, nem is gondoltam, hogy baba lenne belõle, mert elõtte is így védekeztünk, aztán az esedékes mensim már nem jött meg!Most 2 éves a lányom és makkegészséges!Eleven, kis "rosszaság"!
Bocsi, hogy megkérdezem: a "már nem védekezünk" nem arra utal, hogy jöhetne a baba? Akkor miért a megszakítás? Bocs mégegyszer, lehet, hogy félreértettem vmit.
Nekem még nem sikerült elõváladéktól teherbe esnem, de olvastam itt ilyen esetekrõl. Szerintem is úgy van, hogy ha a spermium életképes, csak akkor tudja megtermékenyíteni a petesejtet.
Azért azt kétlem, hogy az elõ nedvben petesejt van, esetleg hímivarsejt, de nyugi, ha eljut a petesejtig, és megtermékenyíti, akkor életképes, fürge fickó. A nagyobb probléma itt nem a férjed részérõl van, hanem a tiédrõl. Ugyanis a gyógyszerszedés miatt a te méhed nem biztos, hogy fel van készülve a megtermékenyített petesejtre, azért javasolnak 3 hónapos várakozási idõt. Szóval, ha sikerül nem az elõnedv miatt lehetnek gondok.
Ha megfogant, akkor már nyoma sem volt a gyógyszernek!
Igen
Az elõbb kérdezted ugyanezt.
A több millió-milliárd spermából te voltál a legéletképesebb/gyorsabb? :(
Anyád is úgy esett teherbe.
az ilyen Gyurcsány ferikék ezt is túlélnék.
Ember ha sóletet eszel utána csirkeszárnyakkal, akkor sem lesz a barátnõd terhes. De ha nem mosod ki a szádat, még akkor sem. Ez nem így mûködik. Minek szexelnek 15 évesek ha nem értenek hozzá. Ha több vagy, akkor no comment.
Nem úgy nem lehet
Nem.
A kérdező hozzászólása: Vagyis úgy csináltam hogy utána ittam ásványvizet .
Fiatalok vagytok! Tessék keresni könyvtárban Ifjusági Magazint! A hetvenes évek közepe felé volt egy doki aki (Pali bácsi) aki errõl írt. Egy periratból idézett, ahol is név nélkül a lényeg: Két barátnõ egymást orálisan elégítette ki, majd egyikük barátja bekapcsolódva az orálba az egyik lány szájába ment el. A lány a barátnõjéhez fordult vissza. Terhesség lett, gyermek született. A bíró szerint mivel nem történt közösülés, a szándéka sem történt meg, így a magyar joggyakorlatban egyetlen esetben a nõ(barátnõ) lett az apaként bejegyezve.
talán elõfordulhat, de azért szerintem kicsi rá az esély.
Megeshet.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is, fõleg úgy, hogy ejakuláció nem történt...
igen
A kérdező hozzászólása: mennyi az esély rá?
Nem tudom, ennek a Pearl indexét nem mérik. Mosson kezet!
Az én számításaim szerint 64, 5%.
NEM ez hülyeség
tenyleg
miért lenne hülyeség? a sperma bekerül a hüvelybe, tök mind1 milyen segítséggel. igen, teherbe lehet esni úgy.
Szûz lányt ujjaznak, akkor szûznemzés...baromság.
elméletileg lehetséges de gyakorlatilag annyira elenyészõ az esélye, hogy az szinte 0 %. Ennyitõl nem szoktak a lányok teherbe esni. Ahhoz kell löket, egy minimális sperma szám stb

Teherbe lehet úgy esni, hogy a menstruáció előtt és utána is van pár nap barnázás?

Így mindennel együtt eltart kb. 10 napig is. Peteérésem van rendesen, mert h?mér?zök és abból látom. Fél éve nem jön össze a baba. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Szerintem beszéld meg az orvosoddal, mert jelenthet hormonproblémát. Peteérésed lehet, meg terhes is lehetsz, de lehet, hogy nem fog tudni rendesen beágyazódni. Ez csak egy laikus vélemény, úgyhogy szerintem kérdezd meg a dokit, ha gyermeket szeretnétek.
nekem is ilyen problémám van de nekem csak a mensi elõtt szokott jelentkewzni elõtte már legalább 1 héttel maga a vérzés kb 3 napig tart és utánna még kb 2-3 nap barnázás. nekem azt mondta az orvos h csak fogi gátlóval lehet helyre hozni ami nekem nem jó hisz babaát akarunk érdekes hisz a teákról egy szót nem mondott pedig állítólag az is jó már 2 hónapja iszom és várom az eredményt. próbáld ki te is mielõtt valami hülyeságbe belerángatna a doki hisz a mai világba tudjuk mi nõk h az orvosok belõlünk élnek és nem számít nekik h amit tesznek éppen jó vagy rossz, tisztelet a kivételnek

A barátom nem bírja a gumit, én viszont nem akarok tablettát szedni. A megszakításos módszert javasolta. Úgy hallottam, az előváladéktól is teherbe lehet esni. Igaz ez? Ajánlanátok esetleg más védekezési módszert?

Legjobb válasz: Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.

Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.
csak annyit fûznék hozzá hogy nagyszüleim egy életen át "védekeztek" megszakítással, egyetlen egy nemkívánt gyerekük sem született! és mamámat ismerve, nagyban nyomták az ipart... nem azt mondom hogy követendõ példa, de azért annyira nem rossz a helyzet mint sokan itt rémisztgetnek vele. biztos mind gumigyáros meg tablettagyáros, és elakarják adni... :P utolsó mondat persze vicc :)
Igaz.
life styles szûrke gumi(legvékonyabb) Írd be a google-be hogy fogamzásgátló és meglepõdhetsz hogy mennyi mindent kidob!!!!
Én is megszakításos módszert alkalmazunk.És mindig idõben ki tudok szállni, ezt nem hiszem el senkinek hogy nem érzik egyesek hogy mikor kell megállni.Ha véletlenül terhes lenne akkor sincs semmi mert megtartanánk de ez ilyen formában még nem fordult elõ.
Én 2 évig csináltam megszakítással, nem lett semmi bajom, DE.. ..a barátod elég nagy s*ggfej, hogy ezt javasolta. Mi azért csináltuk így, mert se õ, se ÉN nem szeretjük a gumit. Tehát én vállaltam a felelõsséget. Ha te nem vállalod a kockázatot, akkor találjatok valami más megoldást. Egyébként a pharmatex+megszakítás nem rossz dolog elvileg, bár én sose próbáltam.
Igen elég sokan. Gumi használata mellett is van aki belecsöppen abba a bizonyos 1%-ba. Megszakításos meg 50-50. Vagy bejön vagy nem. Ha már úgy vagytok együtt h nem gond a baba akkor lehet használni, amúgy meg olyan mintha a barátod lyukas gumit javasolt volna. Van még egy pár módszer, ha nem tablettát szednék azt hiszem én a pesszárium+spermicid mellett döntenék. Itt egy teszt ami esetleg segíthet mi neked a legideálisabb: http://www.gondtalanfogamzasgatlas.hu/
7/7 nek 100% igaza van. Én is megszakitásal csinálom és sosem volt még baj mert én érzem hogy mikor kezdenék elélvezni, hogy mikor indul meg bennem, de ugylátom sok férfi erre nem képes, nincsen érzésük.
A te felelõsséged, hogy mit vállalsz be és mit nem. A megszakításos módszer mellett egy év alatt 35% az esély a terhességre (védekezés nélkül 80%). Szóval BAROMI SOK! Ha neked megér ekkora kockázatot, akkor csináld. Csak aztán ne gyere sírni, hogy terhes vagy, a barátod meg esetleg lelépett. De van a gumin és a fogamzásgátló tablettán kívül is megoldás. Pl. a megszakítást kiegészíthetnétek spermiciddel, vagy spermicid és pesszárium együtt.

Pettingnél úgy esel csak teherbe ha egy adag sperma van a kezeden? És esetleg a hüvelyre való sperma ráfolyásától is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nem gyakori, de elõfordulhat, amint már elõ is fordult. Estek már teherbe szûz lányok pettingtõl, kis "játéktól", úgy, hogy nem volt behatolás. Volt olyan 12 éves szûz terhes lány, aki azt se tudta, mi a közösülés, mégis sikerült teherbe esnie... Ne kísértsétek a sorsot, mert lehet, hogy ti lesztek a következõk. Ha nem akartok babát, akkor minden egyes alkalommal védekezzetek! Akkor is, ha azt gondoljátok, hogy a lány épp nem termékeny, mert pl épp menstruál.

Nem gyakori, de elõfordulhat, amint már elõ is fordult. Estek már teherbe szûz lányok pettingtõl, kis "játéktól", úgy, hogy nem volt behatolás. Volt olyan 12 éves szûz terhes lány, aki azt se tudta, mi a közösülés, mégis sikerült teherbe esnie... Ne kísértsétek a sorsot, mert lehet, hogy ti lesztek a következõk. Ha nem akartok babát, akkor minden egyes alkalommal védekezzetek! Akkor is, ha azt gondoljátok, hogy a lány épp nem termékeny, mert pl épp menstruál.
nem értem h h jön a teherbeeséshez egy adag sperma a kézen?ez egy új fajta teherbeesési mód?vagy mi?komolyan néhány ember akkora óltári nagy hülyeséget tud kérdezni h csak úgy lesek h ilyen tudatlan emberek is vannak a földön!már bocs!
Elösször is, akkor is teherbe eshetsz, ha a keze helyett a nyelvén van a sperma! Ezt nem hagyhattam ki! Ha valaki ilyen hülye kérdést tesz fel, majd kikéred magadnak, hogy nem nõgyógyász válaszol, annak nem csak a kérdése hülye. Szerinted a nõgyógyászok egy public fórumon ülnek és válaszolgatnak naphosszat?
A kérdező hozzászólása: Azt kérhetem, hogy egy nõgyógyász fejtse is ki az esélyeket bõvebben, köszönöm!
Akkor légyszíves emelkedj fel a net elõl és fáradj el egy nõgyógyászhoz, mert itt laikusok vannak. Én egy háziorvos praxisából tudok tapasztalatokat mondani: 3 olyan tinivel is találkozott, aki szûzen lett terhes, behatolás nélkül. Azaz vagy csak a hüvelyére került a spermából, vagy pedig kézzel a hüvelyén belülre. Nyilván nem ez az általános, hanem a szabály alóli kivétel, de semmiképpen sem lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, nem fogok ilyenért elmenni a nõgyógyászhoz! Egyébként meg nem tudom miért kell ilyen gusztustalanul válaszolni, van aki kedvesen tud írni, valaki bunkón és az ujjon lévõ spermára gondoltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!