Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem menstruáció (23 db)

Teherbe eshettem ha nem volt peteérés? Menstruácio 5 6 dik napjan volta az aktus?

Legjobb válasz: Bár kicsi rá az esély,de nem 0. Nekem sikerült az 5.napon teherbe esnem. Ma már 1,5 éves nagylány! :D

Bár kicsi rá az esély, de nem 0. Nekem sikerült az 5.napon teherbe esnem. Ma már 1, 5 éves nagylány! :D
Peteérés nélkül aligha. :) Viszont AZT nem tudhatod, hogy neked mikor van (ha csak nem figyeled a tested jeleit...), és a hímivarsejtek is eléldegélnek odabent egy darabig. Nagyon rövid ciklusnál pont a menstruáció utolsó napjaira esik az ovuláció.
Elöfordul, hogy a szex vált ki peteérést, és az 5. napon is lehet valaki terhes. Nekem ikrek lettek.
6.napi kisfiam van :)

Tisztelt Doktor úr! Barátommal a menstruációm utáni 3. napon védekezés nélkül szeretkeztünk. A menstruációmnak a napokban kellene megjönnie. Teherbe eshettem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése késne, mindenképpen javaslom a terhességi vizeletteszt elvégzését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése késne, mindenképpen javaslom a terhességi vizeletteszt elvégzését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Barátommal a menstruációm utáni 3. napon védekezés nélkül szeretkeztünk. A menstruációmnak a napokban kellene megjönnie. Teherbe eshettem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése késne, mindenképpen javaslom a terhességi vizeletteszt elvégzését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzése késne, mindenképpen javaslom a terhességi vizeletteszt elvégzését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
nem valószinû.
A klönbözõ fogamzásgátlóknak lehetnek ilyen mellékhatásai. Meg akár olyan is hogy többször megjön egy hónapban. Abszolút normális:)
az elsõ 3 hónapban bármi elõfordulhat, ne ijedj meg :) de ált. csak az 1. hónap gáz :)
Nekem is csak alig-alig volt, olyan barnas folyadek.
*valadek :)

Menstruáció alatt teherbe eshettem? Mert nagyon furcsán érzem magam. Fáradt és gyenge vagyok, folyamatos hányingerrel.

mensi alatt nem védekeztünk.el?fordulhat ilyem?habár lehet bebeszélem az egészet...

Legjobb válasz: Valamennyivel kevesebb az esélye, de nem sokkal...:S Szerintem nagyon is esélyes:S menstruáció alatt is akármikor lehet spontán peteérés... mindenképp keresd fel a nõgyógyászod, ha netán 72 órán belül lennétek, ami ugye nem derült ki a kérdésbõl, kérj eseményutánit...

Valamennyivel kevesebb az esélye, de nem sokkal...:S Szerintem nagyon is esélyes:S menstruáció alatt is akármikor lehet spontán peteérés... mindenképp keresd fel a nõgyógyászod, ha netán 72 órán belül lennétek, ami ugye nem derült ki a kérdésbõl, kérj eseményutánit...
en nem tudom megerteni sok not hogy ennyire gusztustalan lenne vagy sexmanias hogy nem birja megvarni azt az idot mig verzik hogy ne sexeljen:S hat hogyvan olyankor gusztusotok sexelni??? nekem nem lenne!!!
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló:köszönöm szépen a választ, igazából nagyon szeretnénk a babát és mondták sokan, hogy próbáljuk ki mensi alatt, mert vannak nõk, akiknek olyankor van peteérésük. drága 2.válaszoló! én szépen kérdeztem, habár nem várhatok mindenkitõl emberhez méltó választ.nem tudom mennyire élsz nemi életet és mennyire ismered a testedet, de a válaszodból sokminden kiderül. most pedig elárulok neked egy nagy titkot, amit csak mi, mocskos, menstruáció alatt szexelõ nõk tudhatunk:ha az aktus elõtt letusolsz(remélem szoktál) akkor konkrétan semmi sem lesz "piros".olyan, mintha nem is lenne meg.és mi sem az elsõ napokban "vétkeztünk". Ha csak így lehet gyermekem, hidd el, többször is megpróbálom.
A kérdezõnek sok sikert kívánok a baba-projecthez!:D A második válaszolónak pedig üzenem, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy nõben a párja elélvez. És az, hogy egy nõ menstruál, ugyanúgy a világ legtermészetesebb dolga. És tudomásom szerint mind a két tevékenység az emberi faj fenntartásával van kapcsolatban. Te valószínûleg egy kisbaba szoptatását is undorítónak találod. Csak csak egy frigid nõ számára lehet ez gusztustalan.

Menstruáció után 3 nappal teherbe eshettem?

Volt közöttetek olyan,akinek így is összejött?

Legjobb válasz: elvileg nnem de szerintem gyakorlatilag sem, mibõl gondolod terhes vagy és akkor estél teherbe?

elvileg nnem de szerintem gyakorlatilag sem, mibõl gondolod terhes vagy és akkor estél teherbe?
Kicsi az esélye annak, hogy terhes lettélé, de ki tudja! Ne add fel!
Elvileg minden lehetséges, de pici rá az esély! Ha nem jön most össze, ne aggódj, és ne görcsölj! Attól nem lesz jobb! Új hónap új esély! Ezt már hallottam többször és szerintem is így van!
Én kétszer is a menszi után közvetlenül estem teherbe... Úgyhogy nem lehetetlen...
Jónás naptár szerint nekem menszi után 3 nappal volt elvileg a megfelelõ pillanat. Mi mindent megtettünk. Majd kiderül. Szóval elvileg minden lehetséges.
Szerintem meg minden lehetséges. Csak nagyon optimális eseteben van a peteérés menses elõtt 14. napon, tehát lehet elõbb és késõbb is. Nekem pl menses elõtt 5 nappal van.
A kérdező hozzászólása: Szomorú vagyok!
Lehetséges, bár igen kicsi az esély.
A kérdező hozzászólása: Akkor szeretkeztünk védekezés nélkül.Elvileg még 3 nap volt a "próbálkozási idõ" kezdetéig.Sajnos azóta utazás miatt nem próbálkozhattunk.Sokat fáj a derekam és néha a petefészkem is.
Nekem mindhárom gyerekem menstr. utáni 1-3. napon fogant!Pont azért nem védekeztünk, mert kicsi aze esély , de mindig így jött össze4 Mindhárom lány!

Bogarat ültettek a fülembe. Furcsa tünetem van menstruáció után 1 nappal. Létezik ilyen, teherbe eshettem?

Tesót szeretnénk, de még nem sikerült, igaz, még most csak 1 sikertelen hónapon vagyunk túl. Biztunk benne, h nem jön meg, de május elsõ hetében még is megjött. Ezt a hónapot kivéve, nekem 4 nap alatt le zajlik a mensim. Most, meglepõ módon el tartott majdnem egy hétig. Nem volt kevés. Tegnap már elmúlt már jele se volt a mensinek. majd ma, volt egy piros folt, de annyi. azóta semmi. Viszont reggel óta fáj az alhasam, pont úgy amikor menstruálok. Sõt, menses alatt, minden evés után hányingerem volt. nem tudom ezeket hova tenni, hisz ha megjött, nincs baba. Tesztet is ezért nem vettem eddig. Szerintetek mit csináljak? Létezne hogy megjött de még is sikerült? Utoljára 12 nappal ezelõtt történt meg a dolog, menses elött 5-6 nappal. ciklusaim 30-31 naposak.

Legjobb válasz: Azt kihagytam h a derekam is fáj.

A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam h a derekam is fáj.
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is, voltak halvány pozi tesztjeim, megjött , de nekem kevesebb volt...majd azóta is halványakat tesztelek. A héten megyek orvoshoz. Szerintem tesztelj mindenképpen! Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Szia. De jó neked :-) Én azért se teszteltem mert nekem normálisan megjött. csak most h elmúlt, megjön érzésem van. fura.
Elég valószínûtlen. Kevesebb napig tartó, a megszokottnál kisebb intenzitású vérzésnél lehet gyanakodni.
ha kevesebb, alig van akkor gyanús. normális menzinél nem.
Anyumnál 1x, nálam 2x is elõfordult, hogy megjött az elsõ hónapban RENDESEN!!!-ezért is lett elszámolva a születési várható ideje a gyerekeimnek. mert ugye ragaszkodnak ahhoz, hogy a menzesz elsõ napjától számolják... :D egyébként az egyik ismerõsnél az elsõ gyerek csak a 6. hónapban derült ki! addig rendes vérzése volt! semmi terhes tünet! csak a 6. hónapban, amikor azt hitte hogy daganata van...akkor közölte vele az uh-n a doki hogy ez nem daganat, és jó lenne ha elkezdenék berendezni a babaszobát :D képzelhetitek! 3 hónapja volt felkészülni a párnak a gyerekre! a szegény csaj meg csak mondta hogy dehát én nekem megvolt minden hónapban :D a 8. hónapig!!! "menstruált!"
Vagy védekeztettek vagy nem, olyan nincs hogy igen de nem biztonságosan pl a megszakítás nem védekezés.
Kicsi.
Minimális. Mensi alatt voltatok együtt illetve védekeztetek is.
Az egyik barátnõm 3-szor így esett teherbe!A menstruáció alatt voltak együtt és lás csodát mind a 3-szor terhes lett!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy teherbe eshettem-e vagy csak késik a menstruációm?

A barátommal a menstruációm utolsó el?tti napján ( júl.1) védekezés nélkül szeretkeztünk és szépen szólva elment bennem.Másnap még még volt vérzésem. Július 27.e körül kellet volna megjönnie de nem jött még még. A ciklusom még nem állt be tehát van hogy mindig más id?pontban jön meg. Teherbe eshetem vagy csak késik?

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet, vagy menj el nõgyógyászhoz az a biztos

Csinálj egy tesztet, vagy menj el nõgyógyászhoz az a biztos
Vegyél egy tesztet, megmondja, mi nem látunk beléd. De ha az a kérdés, hogy menstruáció alatt lehetsz-e terhes, akkor a válasz: IGEN. Bármikor teherbe lehet esni, de tény, hogy peteéréskor nagyobb valószínûséggel. De ez nem jelenti azt, hogy menstruáció alatt nem lehet, mert bármikor lehet spontán peteérés.
Ha görcsölsz meg idegeskedsz rajta, az sem segít igazán :) Menj el egy gyógyszertárba vagy dm, rossman, és vegyél egy tesztet :)
Vegyél egy tesztet, akkor talán megnyugszol, de ha amúgy is rendszertelen a menzeszed, akkor mér nem késik sokat. Elvileg lehetséges a teherbeesés, de azért nagyon-nagyon-nagyon kevés nõ esett még teherbe ilyenkor. Hiába van esetleg spontán peteérés menzeszkor, még nincs hova beágyazódnia, hiszen az épp elõtte távozott belõled a menzesz formájában. Szóval nyugi...
A kérdező hozzászólása: Aug.3.-án megjött és végülis kiderült csak elszámoltam magam nem kicsit. 32 napos ciklusaim vannak.A mai napon ( Aug 6) pecsételõs vérzésre lettem figyelmes. Aug 24.-én volt ovuláciom. Ez normális vagy nem normális dolog?
A kérdező hozzászólása: vagy esetleg gyanú jel valamire? a menstruációm normális volt, görcsöltem és rendesen véreztem.

Teherbe eshettem-e ha menstruációm csak három napig volt meg, a ciklus 10. napján voltunk együtt peteérésem valószínű 13-14 napon volt, és a ciklusaim hossza 28-29 nap szokott lenni?

Legjobb válasz: ha volt menzeszed, s 3 napig, akkor nem valószínû. van, mikor nekem is rövidebb vagy gyengébb, máskor meg ömlik a vérem.

ha volt menzeszed, s 3 napig, akkor nem valószínû. van, mikor nekem is rövidebb vagy gyengébb, máskor meg ömlik a vérem.
A kérdező hozzászólása: rosszul fogalmaztam! a menstruációm 3 napig volt csak meg , utána a 10. napon voltunk együtt, és majd jövöhét közepén kellene hogy újra meg jöjjön!
Szerintem van rá esély, de kicsi!
Ha nem védekeztetek akkor van rá esély. Máskor gondolkodj ha nem akartok még babát. Ha pedig szeretnétek egy picit akkor drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk!A harmadikat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!