Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem hogy (39 db)

30-án lesz az ovulációm. Eddig a 22, 23, 24, 26, 27 és 28-án voltunk együtt. Teherbe eshettem? Hogyan csináljuk?

Tapasztalatokat szeretnék, hogy kinek melyik jött be? Termékeny id?szakban a minden napos vagy csak a minden másnaponkénti szex?

Legjobb válasz: Mi egyébként is minden nap együtt voltunk, még a babaprojekt elõtt is, majd amikor már nem védekeztünk akkor is. Ennek ellenére öt hónapig semmi sem történt, pedig én is pakoltam kispárnát a fenekem alá, megpróbáltam mindent. A hatodik hónapra feladtuk, mert már másról sem szólt az életünk, csak a gyerekcsinálásról, illetve az amiatti stresszrõl, úgyhogy kicsit lazítottunk, épp a peteérésem elõtti hétvégére még külön programot is csináltunk véletlenül, a párom a barátjával járta a várost, én meg a barátnõmmel. Ennek köszönhetõen amikor végre elhúztak a barátok akkora hévvel estünk egymásnak, hogy másnap összejött a baba, na jó, az hozzá tartozik, hogy épp akkor volt peteérésem, de azt csak utólag számoltam ki, akkor nem figyeltük. Most hogy mi volt a siker titka, az, hogy három napig szexmentesek voltunk elõtte vagy az, hogy végre csak egymásra gondoltunk közben és nem a babakészítésre, azt nem tudom. Egy biztos: ha nem sikerül elsõre, akkor se ess kétségbe és ne az ovulációd dátuma legyen a mindennapjaitok meghatározója, ne görcsöljetek sokat, mert annál nehezebb lesz az egész! Sok sikert!

Mi egyébként is minden nap együtt voltunk, még a babaprojekt elõtt is, majd amikor már nem védekeztünk akkor is. Ennek ellenére öt hónapig semmi sem történt, pedig én is pakoltam kispárnát a fenekem alá, megpróbáltam mindent. A hatodik hónapra feladtuk, mert már másról sem szólt az életünk, csak a gyerekcsinálásról, illetve az amiatti stresszrõl, úgyhogy kicsit lazítottunk, épp a peteérésem elõtti hétvégére még külön programot is csináltunk véletlenül, a párom a barátjával járta a várost, én meg a barátnõmmel. Ennek köszönhetõen amikor végre elhúztak a barátok akkora hévvel estünk egymásnak, hogy másnap összejött a baba, na jó, az hozzá tartozik, hogy épp akkor volt peteérésem, de azt csak utólag számoltam ki, akkor nem figyeltük. Most hogy mi volt a siker titka, az, hogy három napig szexmentesek voltunk elõtte vagy az, hogy végre csak egymásra gondoltunk közben és nem a babakészítésre, azt nem tudom. Egy biztos: ha nem sikerül elsõre, akkor se ess kétségbe és ne az ovulációd dátuma legyen a mindennapjaitok meghatározója, ne görcsöljetek sokat, mert annál nehezebb lesz az egész! Sok sikert!
Mi a termékenyidõszakban voltunk együtt minden másnap. Az orvos javaslatára kispárnát tettem a csípõm alá. És rögtön az elsõ hónapban terhes lettem.
Ha 30- an ovulalsz, akkor azon a napon es a rakovetkezon legyetek egyutt. Ami ilyen sokkal elotte volt, mint 22-e, nem igazan szamit.
csak pazaroljátok a spermát :D
Ahogy már írták a legjobb ha elõtte 1-2 nappal, a napján és utána 1-2 nap vagytok együtt. Sok orvos mondja, hogy a mindennap nem jó a spermáknak, de szerintem erre nincsenek egyértelmû bizonyítékok! A lényeg, hogy ne a baba lebegjen a szemeitek elõtt, hanem csak annyi, hogy hogyan a legjobb a szex! Nincsenek erre 100%-os praktikák!

Teherbe eshettem úgy, hogy a párommal a mensim 2. napján (Máj.17), védekezés nélkül voltunk eggyüt?

A mensim elmúlt 20.án,és rá 2 napra barnás,pirosas egyszeri,minimális mennyiségü folyásom volt.! Szurkál a hasam ,és 1 napja szeretkezés után és(közbe)görcsölök,úgy mintha meg akarna jönni.! Fáradékony vagyok,nagyon nehezen kelek fel reggelente,és napközbe is mindig aludnék..Segitsetek!!!

Legjobb válasz: Ha védekezés nélkül szexelsz, akkor igen, teherbe eshetsz.

Ha védekezés nélkül szexelsz, akkor igen, teherbe eshetsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor is ha mensi közben történt az esemény?
Mivel nem vagy egy szabványosított gép, minden lehet.
Mensi alatt fogant a kisfiam :) elmúlt már fél éves :) szóval igen :)
A kérdező hozzászólása: 4.köszönöm..igen, én is hallodtam ilyenrõl hogy vannak akik éppen akkor esnek teherbe..de elõször nem akartam elhinni.! :) ha sikerült, akkor 1 hetes és 2 napos vagyok..mikor jelentkeznek rendes tünetek?
Még semmilyen tüneted nem lehet. Se "rendes", se "rendetlen". ;) Bebeszéled! Persze teherbe eshetsz menstruáció alatti aktusból is, de ennek még jele nem lehet, tesztelni pedig az aktustól számított 2 hét múlva lehet. De nyugodtan várhatsz addig, amíg meg kellene jönnie!

Kicsit ideges vagyok, bár lehet hogy fölösleges! Szerintetek teherbe eshettem?

Múlt héten voltunk együtt a párommal 2x, először nem tette be nekem, mert én kényeztettem aztán 2 nap mulva gumival voltunk együtt. Előtte sokáig nem voltunk együtt. Ma kéne hogy megjöjjön a havim. Melyik időszakba eshet egy nő teherbe? a peteérésen már rég túl voltam mikor együtt voltunk szerintem. végülis még megjöhet ugye? Ja kb 3 hónapja nem szedek gyógyszert, mert gondjaim voltak vele, és 4,5 évig szettem és én ugy tudom hogy több hónap kell ahhoz hogy kitisztuljon a szervezetből. szerintem még védett vagyok ugye??

Legjobb válasz: 3 hónap után biztosan nem vagy védett, de a leírtak alapján (ha tényleg csak ennyi történt), akkor nagyon kicsi, szinte 0% esély van arra, hogy terhes lettél. Egyébként a nõ a ciklus bármelyik napján teherbe eshet, ezért nem biztonságos a naptármódszer.

3 hónap után biztosan nem vagy védett, de a leírtak alapján (ha tényleg csak ennyi történt), akkor nagyon kicsi, szinte 0% esély van arra, hogy terhes lettél. Egyébként a nõ a ciklus bármelyik napján teherbe eshet, ezért nem biztonságos a naptármódszer.
Védett biztos NEM vagy. Azonnal, hogy abbahagyod a gyógyszert nem vagy védett. Az egy dolog, hogy abbahagyás után is okozHAT gondokat a teherbeesésben, de nem feltétlen okoz, és nem tudhatod elõre, hogy neked fog vagy se. egy nõ BÁRMIKOR teherbe eshet a ciklusa alatt, de nyilván a ciklus közepe táján a legvalószínûbb a menstruációd még nem is késik, ne pánikolj, mert attól is csak késni fog 3 nap késés alatt ráadásul nincs is szó igazi késésrõl, csak egy kis ingadozásról tesztet is csak akkor érdemes csinálni, ha min egy hetet késik szóval nyugi, nincs semmi baj, meg fog jönni ha nem akarna megjönni, az lehet, hogy még a foggátló hatása, de azt mondják, hogy 3 hónap alatt ált kiürül
Ha gumi nélkül nem tette be egy pillanatra sem, és a gumival minden oké volt, akkor nem vagy terhes. A késés még a tabletta abbahagyása miatt is lehet. Különben meg dehogy vagy 3 hónap után védett, akkor hogy lehet, hogy ha 1 tabi kimarad, már van, aki teherbe esik? 1 nap kihagyás után sem lennél védett, nem 3 hónap után...
A kérdező hozzászólása: na annyi már van, hogy egy picit alhasi fájdalmam van, meg barna folyásom is, délelõtt vettem észre! ez a menszes jele?
A kérdező hozzászólása: Megjött, és eléggé fáj az alhasam, derekam!!
igen, lehetsz terhes.
kicsi az esélye, szinte minimális, de azért elõfordulhat, ha nagyon szerencsétlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez a "barátod is az" szitu egyáltalán nem volt poénos... :S A 72 órás tablettát a fiúnak is kiadhatják, ha õ a 16 éven felüli? Ugyanis én még nem töltöttem be.
A kérdező hozzászólása: És amúgy valószínûleg az elõváladék sem folyhatott ki... de nem vagyok benne biztos(emiatt veszem figyelembe inkább a legrosszabb eseteket). A tus ugye nem sokat segített a dolgon, ha az elõváladék esetleg kifolyhatott?
tudtommal csak nagykorú személynek írják fel a 72 órást. mert barátnõm a nagykorú barátnõjét kérte meg, de nem biztos
Hát ha vki így teherbe esik, akkor azon már a 72 órás sem segít, annyira szerencsétlen, már bocsi:) Teljesen benned maradt? Vagy a vége kilógott? Szerintem az esélye, hogy így teherbe esel nagyon nagyon közel van a nullához.
NOs, ha az óvszer benned maradt, akkor az az elõváladékot is felfogta. Kizárt, hogy az elõváladék megkerülve a gumit, tovább jutott volna a testedben. Amúgy az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. A terhesség esélye gyakorlatilag nulla. Nem kell félni, a mai világban egyre nehezebb teherbe esni, még annak is, aki szeretné!
A kérdező hozzászólása: ma 11:44 -esnek üzenem, hogy az óvszer nem lógott ki, de viszont éppen hogy csak érte kellett nyúlnom. éreztem a felpenderedett szélét. Valószínûleg egybõl észleltük.

Teherbe eshettem-e, meddig kell várni, hogy kiderüljön?

A menstruációm végének (7 napig tartott) másnapján szeretkeztem párommal, mikor ? félig belém élvezett. Majd az ezt követ? 10. napon ismét szeretkeztünk 2X is, ekkor már teljesen belém élvezett. Az utolsó szeretkezést követ?en egy éles fájdalmat éreztem a méhemnél. Tüneteim nincsenek, esetleg annyi, hogy a hasam egy kissé fel van puffadva, de ez szerintem lehet a karácsonyi ebédek miatt is. A következ? ciklusomnak január els? napjaiban kell megérkeznie. Szerintetek teherbe eshettem-e, az els? alkalom nem volt túl korai, az utolsók pedig túl kés?n, jelenthet-e valamit a fájdalom és a has puffadás? Megjöhet úgy is hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze,hogy teherbe eshettél. A félig beleélvezés is rizikós...

Persze, hogy teherbe eshettél. A félig beleélvezés is rizikós...
9 hónap
Ha jól számolom, akkor a ciklusod 18. napján voltatok 2x is együtt védekezés nélkül. Igen, teherbeeshettél. Az én fiam a ciklusom 17. napján fogant, a másik babám a 20. napon. Nem mindenkinek van pont a 14. napon peteérése. A menszesz utáni napon kicsi az esélye a fogamzásnak, az még túl korai, de persze ez nem jelenti, hogy akkor nem jöhet létre terhesség. De a második együttlétetekbõl simán lehet baba. A havid úgyis megjöhet, hogy terhes vagy, csak rövidebb ideig tart majd és kevesebb mennyiségû lesz. Szerintem fel fog tûnni a változás. De ha nem szeretnétek babát miért nem védekeztek???? Pont most jöttem a nõgyógyászomtól (missed ab utáni 6 hetes kontroll miatt), aki panaszkodott, hogy az elõttem lévõ hölgy abortuszt kért és a szíve szakad meg a babáért. Kinek jó ez???
Mármint a dokinak szakad meg a szíve, nem a nõnek! :(
Igen, sajnos nem a nõnek.. .:((((( SZOMORÚ!
A ciklusod hanyadik napján tartasz?
A kérdező hozzászólása: a 12. nap környékén
hááát, akkor még van egy kis idõ a tesztig.. Szerintem ha nem "direktben" akcióztok, akkor kisebb a vaószínûsége.
A kérdező hozzászólása: oké, köszsi:-)

Már összesen 33 napja szedem a Lindynette tablettát. Úgy a 28. nap körül megengedtem a pasimnak, hogy elélvezzen. Teherbe eshettem?

Nagyon félek, mert még korai lenne babát vállalnom még csak 18 leszek.

Legjobb válasz: Te most tabit szedsz...Akkor mitõl félsz?Mi van a papírra írva?Kell ez alsõ hónapban kiegészítõ védekezés vagy nem???Ha kell,akkor meddig?Ha nem végig,akkor nem lehettél terhes.(Vagyis túlzás ezt állítani,mert 10ezer tabit szedõ nõbõl a nagyszámok törvénye alapján 2-3 teherbe eshet,de hidd el ez eléggé elenyészõ szám.)Ha meg kellett volna még a kiegészítõ védekezés,akkor nagyobb valamivel az esélye a babának,de még így is elég kicsi. A kérdést amúgy nem értem,nem jött még meg?Lassan azért illék neki.De na aggódj,ha nem jön meg,akkor is kezd el szedni a következõ levelet.Amúgy a teszt még nem sokat mutathat,mert min egy héttel a vélt teherbeesés után mutat csak pozitívat.egyébként naptáros módszer szerint sem lehet baj.Szerintem nyugi,és ne parázz a kimaradt mensin,mert annál rosszabb,és annál késõbb jelentkezik.

Te most tabit szedsz...Akkor mitõl félsz?Mi van a papírra írva?Kell ez alsõ hónapban kiegészítõ védekezés vagy nem???Ha kell, akkor meddig?Ha nem végig, akkor nem lehettél terhes.(Vagyis túlzás ezt állítani, mert 10ezer tabit szedõ nõbõl a nagyszámok törvénye alapján 2-3 teherbe eshet, de hidd el ez eléggé elenyészõ szám.)Ha meg kellett volna még a kiegészítõ védekezés, akkor nagyobb valamivel az esélye a babának, de még így is elég kicsi. A kérdést amúgy nem értem, nem jött még meg?Lassan azért illék neki.De na aggódj, ha nem jön meg, akkor is kezd el szedni a következõ levelet.Amúgy a teszt még nem sokat mutathat, mert min egy héttel a vélt teherbeesés után mutat csak pozitívat.egyébként naptáros módszer szerint sem lehet baj.Szerintem nyugi, és ne parázz a kimaradt mensin, mert annál rosszabb, és annál késõbb jelentkezik.
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval! Minimális a veszély, hogy teherbe estél! Ha nem jön meg, akkor is kezd el szedni a következõ levéllel, mert lehet, hogy csak pecsételõ vérzésed lesz az elsõ pár hónapban! Olvasd el a tájékoztatót, hogy mikortól véd a tabletta! Ha a mensid elsõ napjától kezdted el szedni, akkor már 7 nap után védett vagy!
Vagy védekeztettek vagy nem, olyan nincs hogy igen de nem biztonságosan pl a megszakítás nem védekezés.
Kicsi.
Minimális. Mensi alatt voltatok együtt illetve védekeztetek is.
Az egyik barátnõm 3-szor így esett teherbe!A menstruáció alatt voltak együtt és lás csodát mind a 3-szor terhes lett!

Április 6-ától kezdve tegnapig, mindennap együtt voltunk a párommal. Viszont nem tudom, hogy mikor van peteérésem, nem rendszeres a menzeszem, most a hétvégével a jövőhét elejével kellene megjönnie. Teherbe eshettem? Kb. mikor végezzek tesztet?

Legjobb válasz: A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed,de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie,így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést,mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!

A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed, de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie, így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést, mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!

Mercilont szedek és azt irja hogy első naptól véd meg más is mondta. Én a 10. -ik szemnél tartok és lefeküdtem a pasimmal. Lehet így baj? Teherbe eshettem?

Legjobb válasz: Szerinted ha a gyártó vállalja, hogy az elsõ naptól véd akkor nem úgy van? Önként szeretné bepereltetni magát a gyártó szerinted? Vagy csak szórakozásból írkál rá ilyesmit? Naugye...

Szerinted ha a gyártó vállalja, hogy az elsõ naptól véd akkor nem úgy van? Önként szeretné bepereltetni magát a gyártó szerinted? Vagy csak szórakozásból írkál rá ilyesmit? Naugye...
"azt irja hogy elsõ naptól véd " mi a kérdés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!