Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem ha a párom nem (5 db)

Teherbe eshettem megszakítás mellett ha a páromnak nem szokott lenni előváladéka, legalábbis orálisan nem szoktam érezni?

Legjobb válasz: Az elõváladéknak nincs íze, de attól még van. És teherbe lehet esni ha így védekeztek (azaz sehogy), bár ritka, de elõfordulhat.

Az elõváladéknak nincs íze, de attól még van. És teherbe lehet esni ha így védekeztek (azaz sehogy), bár ritka, de elõfordulhat.
dehogy kell hozzá egy megadott spermaszám..vagyis a megadott szám az 1! annyi elég a megtermlkenyítéshez...
Elõváladék mindig van, de szinte lehetetlen tõle teherbe esni, mert kell egy minimális spermaszám a megtermékenyítéshez.
Igen, teherbe eshetsz
Igen, lehetséges, mert elõváladék bármikor jöhet & nem feltétlenül van íze! Régen néha mi is csináltuk ezt a Párommal, szerencsére sohasem lettem terhes, de rájöttem, h. ez így elég bizonytalan & csak stresszes leszel, h. vajon terhes lettél-e... Tehát mindenképpen védekezzetek, a gumi nem olyan drága!!!

Teherbe eshettem-e, ha a párommal nem védekeztünk, bár időben kijött és épp most van menzim? Remélem nem, én úgy tudtam, hogy ilyenkor nem lehet, de azért jól jönne egy kis megerősítés.

Legjobb válasz: Esély szinte mindig van, hol több, hol kevesebb. Szerintem nem kell aggódnod, mert mensikor igen kicsi az esély a teherbeesésnek. Valamivel bizonságosabb módszert kellene választanotok, ha még nem akartok babát. Gumi, gyógyszer, stb.

Esély szinte mindig van, hol több, hol kevesebb. Szerintem nem kell aggódnod, mert mensikor igen kicsi az esély a teherbeesésnek. Valamivel bizonságosabb módszert kellene választanotok, ha még nem akartok babát. Gumi, gyógyszer, stb.
Az esély sajnos meg van rá.
Igen, teherbe eshettél. Máskor legjobb lesz védekezni, nem hülye kérdéseket feltenni...
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok, a tablettát nem tartom jó megoldásnak, mert még nem nõtt fel az a generáció, akik bizonyíthatják, hogy tényleg nincs mellékhatása. Még nem vagyok kész a gyerekvállalásra hiába is gondoljuk komolyan a jövõnket a párommal, de elõbb a diploma... Amúgy eddig mindig védekeztünk gumival és ezután is fogunk, de nem hiszem, hogy én jártam eddig egyedül így, hogy elragadott a hév...
A kérdező hozzászólása: Jajj azt kihagytam, hogy a megszakítás tökéletes volt, nem ment be semmi maximum egy icipici elõváladék...
Azt hiszem, tudod a választ. Elõváladéktól is teherbe lehet esni. Menszesz közben is teherbe lehet esni. Az is lehet, hogy a vérzésed nem marad ki, mégis terhes maradsz. Ezekre kicsi az esély, de nem nulla, ezt tudnod kell. Ha nem akarsz tablettát szedni (megértelek), akkor javaslom a pesszáriumot spermaölõ zselével. Nem horonális, a terhességi indexe megegyezik a gumiéval, csak éppen egyikõtök sem érzi "használat közben". Nõgyógyász írja fel méretvétel után. Ha továbbra is megszakítással "védekeztek", akkor bármikor beleeshetsz abba a 35%-ba, akik így esnek teherbe.
Abban az ici-pici elõváladék pont elég ahhoz, h teherbe ess!De ha ilyen tájékozott vagy ami a fogamzásgátlók nem ismert hatásait illeti, talán a védekezés és a teherbe esés lehetõségeirõl is legalább ennyire informáltnak kellene lenned.Pláne 21 évesen...

Teherbe eshettem úgy, ha a párom nem ment el bennem, és a menstruációm rá 2 napra megjött?

azota nem voltunk eggyutt. a menstruaciom egy honap mulva megint megjott de keves verzessel. ez mitol lehet?nincs semmi tunetem a terhessegre!?

Legjobb válasz: Hát ha biztos nem ment el benned, akkor nem lehetsz terhes. De ha elment és másnap megjött, akkor van rá esély hogy lehetsz! Ez ritka, de megesik hogy az elsõ még megjön de több már nem.

Hát ha biztos nem ment el benned, akkor nem lehetsz terhes. De ha elment és másnap megjött, akkor van rá esély hogy lehetsz! Ez ritka, de megesik hogy az elsõ még megjön de több már nem.
miért kell hülye kérdéseket feltenni?
A kérdésedbõl ítélve elég fiatal lehetsz, mert ha nem ment el beléd a párod, akkor miért lennél terhes?

Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót (fél évig Belara, fél évig Milligest) és a mostani 21 szemből egyet pár nappal később vettem be. Emiatt védett vagyok még? És ha a párommal együtt voltam akkor nem eshettem teherbe, ugye? Segíttsetek kérlek!

Legjobb válasz: szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa ,hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet,hogy megnyugodj.

szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa , hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem akarlak megijeszteni, de én egy szem miatt lehettem terhes.egyet kihagytam véletlen, és a véletlen eredménye 5hónap mulva megszületik:) csinálj tesztet.sok szerencsét, és létszi ird meg mi lett.köszi

Erősödő menstruáció esetén biztos nem eshettem teherbe, ha a kellő időben voltunk együtt párommal?

Nem szedek semmit babát szeretnénk azt hittem összejött a tünetekre való tekintettel.Azóta megjött ,így biztos nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem. Legközelebb! Új hónap, új remény!

Valószínûleg nem. Legközelebb! Új hónap, új remény!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!