Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem ha a párom (13 db)

Teherbe eshettem, ha a páromnak pisilnie kellett, és gumi nélkül szexeltünk? Többi kérdés lent!

E hónap 8-án (menzesz után 3 nappal)gumi nélkül voltunk együtt a párommal. Nem sokáig szexeltünk gumi nélkül kb. 1-2 percig, és nem ment el, de közben pisilnie kellett. Az lenne a kérdésem, hogy: Teherbe eshettem ennyitől? Juthatott sperma a méhembe? Menzesz után 3 nappal van peteérés, és mennyi a megtermékenyítés esélye? Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm, hülyék pedig kerüljetek!!!

Legjobb válasz: Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.

Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.
Kicsi az esély 3 nappal a menzesz után peteérésre de nem kizárt. Sok nõ pl menzesz alatt esik teherbe ami uyge elvileg tök abszurd és mégis. bármikor lehet extra peteérés. Mivel volt benned igy van valamennyi esély. A megszakitásos közösülést azoknak a pároknak szabad csak akiknél nem nagy gond ha becsúszik a baba. Jobb nem kisérteni a sorsot, máskor ne tegye be igy. Az hogy pisilnie kellett nem befolyásolja.
amúgy nem a méhedbe kerül a sperma :)
50-50%... igen, lehetsz.
Igen, teherbe eshettél. Az esély teljesen mindegy, hiszen 50% esélyed van beleesni a kisebb csoportba. Szóval vagy terhes vagy, vagy nem. Legkorábban 21-én csinálj egy terhességi tesztet.
pontos számot senki nem tudna neked mondani nem sok az esély de nem 0. Máskor védekezzetek rendesen.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi az esélye?

Teherbe eshettem, ha a párommal egy kis ideig gumi nélkül csináltuk?

Vőlegényemmel tegnap kipróbáltuk, hogy milyen gumi nélkül. Nem volt sok idő, kb. 1 - 2 perc, de én mégis félek, hogy teherbe estem. A párom szerint nem történt semmi baj, mert nem élvezett el, és előváladék sem volt (azt mondja mindkettőt érezte volna). De ettől függetlenül én nagyon félek. Ami még aggaszt, hogy néhány órával utána ismét gumi nélkül hatolt belém, mert elfelejtette (de előtte lezuhanyozott). a) Maradhatott sperma a húgycsőben? b) Mennyi az esélye, hogy teherbe estem? c) Mikor fognak jelentkezni az első tünetek? Valaki légyszi segítsen! Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! 21/L

Legjobb válasz: Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor minden félelem nélkül szexelhetnétek úgy, hogy nem kell óvszer. Egyébként pedig nem hiszem, hogy megérezte volna az elõváladék szivárgását. Ha megéreznék a férfiak, nem lenne ennyi véletlenül becsúszott gyerek...

Kedves utolsó! Erre most légy nagyon büszke és érezd magad szerencsésnek, de nem nagyon kéne reklámozni! Az, hogy nektek nem jött össze, az nem azt jelenti, hogy másnak sem. Lehet ha beléd élvezne a párod, akkor sem lennél terhes. Ezt nem tudhatod. Érdemes itt az oldalon olvasgatni, hogy mennyi gyerek fogant megszakítás mellett.
Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor minden félelem nélkül szexelhetnétek úgy, hogy nem kell óvszer. Egyébként pedig nem hiszem, hogy megérezte volna az elõváladék szivárgását. Ha megéreznék a férfiak, nem lenne ennyi véletlenül becsúszott gyerek...
1. igen, lehetsz terhes. 2. a pasik az elõváladékot nem érzik, csak mondják, hogy én éreztem volna, ja persze 3. ha nem akartok gyereket, akkor mi a fenének kísérletezni, miért nem lehet normálisan védekezni? Amúgy azért van esélye a terhességnek, bár nagyon pici esélye, mert az elõváladék ugye tartalmazhat spermát, ami ha belekerül a hüvelyedbe és pont jókor voltatok együtt, akkor annyi elég és terhes leszel. És hidd el, hogy ha egy pasi be van izgulva, ott elõváladék is van. Amúgy elõbb fog kimaradni a vérzésed, minthogy egyértelmû tüneteid lennének. Mellfeszülés szokott már lenni a kimaradt vérzés napja körül, esetleg egyénileg mindjárt megjön érzés, de pl. hányinger, émelygés, ezek csak a 7. hét körül. Ritka, mikor elõbb jelentkezik a rosszullét. És tesztet is csak akkor érdemes csinálni, ha nem jött meg. Mert elõtte vagy kimutatja vagy nem. Szóval kicsit felelõsségteljesebben szexeljetek, ha nem akartok még babát.
Ezt megszakított közösülésnek nevezik. Pearl indexe a férfi ügyességétõl függõen 15-35 közötti. Én nem alapoznék erre. Inkább ne kockáztassatok, ha még túl korai a baba!
Szerintem ne aggódj ennyire, mindenesetre legközelebb ne csináljatok ilyet!
Ha nagyon félsz akkor vegyetek esemény utáni tabit! Egyébként mi is megszakításos módszert alkalmazzuk 2éve és még nem estem teherbe soha!!!!! Sok embernél beválik, sok embernél nem! Van aki elsõre teherbe esik ettõl a módszertõl valakinek biztonságos, de egyébként nem biztos hogy ez mögött valami betegség áll.Úgyhogy nem tudom miért kell lázadni!!! Egyébként hanyadik ciklus napon vagy Kedves Kérdezõ és hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most jól rám ijesztettetek! Legközelebb biztosan nem leszünk ilyen felelõtlenek.
Az 5-ös válaszolónak szólt, azóta már írtak mások is.
Teherbe eshetsz, bár nagyon kicsi az esélye. Az elsõ tünet a menstruáció elmaradása.
Attól még mert 5-ös válaszoló nem lett terhes annak lehet más oka is... Sokan pedig mégis terhesek lesznek így pedig nem akarnak gyereket...
Igen. Lehetsz terhes és jól írják a többiek, az az elsõ tünet hogy nem jön meg a menstruációd. Ne dõlj be a pasiknak, mikor azzal etetnek, hogy jajj csak 1-2 percig csináljuk gumi nélkül, majd kiveszik mielõtt elmennek! Ez nagyon nagy hazárdjáték, így is simán lehetsz terhes! Szóval szedj fogamzásgátlót és akkor nem kell az óvszerrel bajlódni.
Szia! Sztem nincs rá sok esély... :) a)nem valószínû b) kb. 0 c) ha terhes vki, 6. hét elõtt ált. semmit nem tapasztal, szóval ez még odébb van. Figyi, mi a párommal 4 éve szexelünk gumi nélkül, mert így kényelmesebb. Nem védekezünk sehogy, mielõtt elmegy, kiveszi. Eddig nem estem teherbe. Nem is félek, egy picit se.
a férfiak NEM érzik az elõváladékot, aki ezt mondja, hazudik, de komolyan. észre se venni! fõleg nem, ha "bent" van. szóval simán lehetett elõváladék, és lehetsz terhes, nem sûrû, de elõfordul. elsõ tünetek majd 4 hét múlva jelentkeznek, ill. az elsõ a menses kimaradása lesz. a második alkalomnál beléd is ment el? amúgy hogy lehet a gumit elfelejteni...te jó ég...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó elÅ‘tti! A menzeszeim általában 6-7 naposak szoktak lenni. De mindig késik pár napot. Jelenleg a ciklus 12. napján vagyok. (amikor az eset történt akkor voltam a 10. napon)

Teherbe eshettem, ha a peteéréses időszakban megszakítással közösültem a párommal?

MÉg pár nap van a mensiig de a melleim nagyon fájnak, a h?m 37,2 és a jobb petefészkem és a méhem szeretkezéskor fájnak, ráadásul a libidóm is jóval csökkent.

Legjobb válasz: Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül,h meg is történt-e. Talán irass fel tabit,és akkor mgszakítani sem kell.

Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül, h meg is történt-e. Talán irass fel tabit, és akkor mgszakítani sem kell.
Hát ugye a megszakított érintkezés nagyon bizonytalan védekezési mód. Mert már az elõváladékban is lehetek életképes spermiumok. Ha a párod nem akar óvszerrel vigyázni rád, akkor tényleg a tabletta a tuti megoldás, ha még nem késtél el vele. Nem akarlak elkeseríteni, de ezek terhességi tünetek is lehetnek. Ha a várt idõben nem jön meg a mensid, akkor 1-2 nap múlva a reggeli elsõ vizeletedbõl csinálj terhességi tesztet. Vigasztaljon a tudat, hogy sok nõ irigyel most téged, akik hosszú ideje várakoznak arra, hogy ezeket a tüneteket felfedezzék végre magukon!

Teherbe eshettem megszakítás mellett ha a páromnak nem szokott lenni előváladéka, legalábbis orálisan nem szoktam érezni?

Legjobb válasz: Az elõváladéknak nincs íze, de attól még van. És teherbe lehet esni ha így védekeztek (azaz sehogy), bár ritka, de elõfordulhat.

Az elõváladéknak nincs íze, de attól még van. És teherbe lehet esni ha így védekeztek (azaz sehogy), bár ritka, de elõfordulhat.
dehogy kell hozzá egy megadott spermaszám..vagyis a megadott szám az 1! annyi elég a megtermlkenyítéshez...
Elõváladék mindig van, de szinte lehetetlen tõle teherbe esni, mert kell egy minimális spermaszám a megtermékenyítéshez.
Igen, teherbe eshetsz
Igen, lehetséges, mert elõváladék bármikor jöhet & nem feltétlenül van íze! Régen néha mi is csináltuk ezt a Párommal, szerencsére sohasem lettem terhes, de rájöttem, h. ez így elég bizonytalan & csak stresszes leszel, h. vajon terhes lettél-e... Tehát mindenképpen védekezzetek, a gumi nem olyan drága!!!

Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót (fél évig Belara, fél évig Milligest) és a mostani 21 szemből egyet pár nappal később vettem be. Emiatt védett vagyok még? És ha a párommal együtt voltam akkor nem eshettem teherbe, ugye? Segíttsetek kérlek!

Legjobb válasz: szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa ,hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet,hogy megnyugodj.

szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa , hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem akarlak megijeszteni, de én egy szem miatt lehettem terhes.egyet kihagytam véletlen, és a véletlen eredménye 5hónap mulva megszületik:) csinálj tesztet.sok szerencsét, és létszi ird meg mi lett.köszi

Teherbe eshettem úgy, ha a párom nem ment el bennem, és a menstruációm rá 2 napra megjött?

azota nem voltunk eggyutt. a menstruaciom egy honap mulva megint megjott de keves verzessel. ez mitol lehet?nincs semmi tunetem a terhessegre!?

Legjobb válasz: Hát ha biztos nem ment el benned, akkor nem lehetsz terhes. De ha elment és másnap megjött, akkor van rá esély hogy lehetsz! Ez ritka, de megesik hogy az elsõ még megjön de több már nem.

Hát ha biztos nem ment el benned, akkor nem lehetsz terhes. De ha elment és másnap megjött, akkor van rá esély hogy lehetsz! Ez ritka, de megesik hogy az elsõ még megjön de több már nem.
miért kell hülye kérdéseket feltenni?
A kérdésedbõl ítélve elég fiatal lehetsz, mert ha nem ment el beléd a párod, akkor miért lennél terhes?

Teherbe eshettem-e, ha a párommal nem védekeztünk, bár időben kijött és épp most van menzim? Remélem nem, én úgy tudtam, hogy ilyenkor nem lehet, de azért jól jönne egy kis megerősítés.

Legjobb válasz: Esély szinte mindig van, hol több, hol kevesebb. Szerintem nem kell aggódnod, mert mensikor igen kicsi az esély a teherbeesésnek. Valamivel bizonságosabb módszert kellene választanotok, ha még nem akartok babát. Gumi, gyógyszer, stb.

Esély szinte mindig van, hol több, hol kevesebb. Szerintem nem kell aggódnod, mert mensikor igen kicsi az esély a teherbeesésnek. Valamivel bizonságosabb módszert kellene választanotok, ha még nem akartok babát. Gumi, gyógyszer, stb.
Az esély sajnos meg van rá.
Igen, teherbe eshettél. Máskor legjobb lesz védekezni, nem hülye kérdéseket feltenni...
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok, a tablettát nem tartom jó megoldásnak, mert még nem nõtt fel az a generáció, akik bizonyíthatják, hogy tényleg nincs mellékhatása. Még nem vagyok kész a gyerekvállalásra hiába is gondoljuk komolyan a jövõnket a párommal, de elõbb a diploma... Amúgy eddig mindig védekeztünk gumival és ezután is fogunk, de nem hiszem, hogy én jártam eddig egyedül így, hogy elragadott a hév...
A kérdező hozzászólása: Jajj azt kihagytam, hogy a megszakítás tökéletes volt, nem ment be semmi maximum egy icipici elõváladék...
Azt hiszem, tudod a választ. Elõváladéktól is teherbe lehet esni. Menszesz közben is teherbe lehet esni. Az is lehet, hogy a vérzésed nem marad ki, mégis terhes maradsz. Ezekre kicsi az esély, de nem nulla, ezt tudnod kell. Ha nem akarsz tablettát szedni (megértelek), akkor javaslom a pesszáriumot spermaölõ zselével. Nem horonális, a terhességi indexe megegyezik a gumiéval, csak éppen egyikõtök sem érzi "használat közben". Nõgyógyász írja fel méretvétel után. Ha továbbra is megszakítással "védekeztek", akkor bármikor beleeshetsz abba a 35%-ba, akik így esnek teherbe.
Abban az ici-pici elõváladék pont elég ahhoz, h teherbe ess!De ha ilyen tájékozott vagy ami a fogamzásgátlók nem ismert hatásait illeti, talán a védekezés és a teherbe esés lehetõségeirõl is legalább ennyire informáltnak kellene lenned.Pláne 21 évesen...

Eshettem teherbe, ha a ciklusom 11-ik napján együtt voltam a párommal? Rá kétnapra éreztem egy kis fájdalmat, amit áttetsző folyás kísért, most pedig ilyen "megfog jönni" érzésem van. (A folyás még mindig megvan) Pedig még van másfél hetem "addig".

Legjobb válasz: Igen, sokszor bebeszéli az ember magának amit szeretne. Én pl. amíg nem estem teherbe mindíg éreztem valamit. Amikor teherbe estem eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek egészen addig, amíg rosszul nem lettem egy reggel...én nem is értem hogy van ez????!!!! 21 hetes kismama

Igen, sokszor bebeszéli az ember magának amit szeretne. Én pl. amíg nem estem teherbe mindíg éreztem valamit. Amikor teherbe estem eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek egészen addig, amíg rosszul nem lettem egy reggel...én nem is értem hogy van ez????!!!! 21 hetes kismama
Eshettél teherbe, persze, elég jókor voltatok együtt. Elméletileg nem érezhetsz semmit, de én is éreztem, és bejött, jön a baba. De aki nagyon szeretne, az mindig jobban figyeli magát, ezért is érezheted jobban ezeket a tüneteket. Ez inkább lelki dolog. Drukkolok.
ha még van másfél heted "addig", akkor pá napja történt a dolog. semmit nem érezhetsz a terhességgel kapcsolatban, mert fizikai képtelenség. még talán a megtermékenyült petesejt el sem ért a méhedig. minimum egy hét míg a tüneteket hivatalosan rá lehet fogni valamire
Ahogy az elõttem szóló írta, semmit nem érezhetsz.
egyébként leírásod alapján az áttetszõ folyásos nap utáni nap volt a tüszõrepedésed. (ha megelõzõ nap vagy aznap voltatok együtt, akkor van a legnagyobb esélyed a terhességre. (33%) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Tényleg érzem amit érzek, de lehet hogy már csak bebeszélem magamnak?:) A lényeg, hogy eshettem teherbe...Még pár hét és kiderül Mégegyszer köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egyébként azt mondják, hogy akiegyszer már volt terhes, az a másodiknál jobban megérzi, mert már nagyjából ismeri a tüneteket.Én az elõzõnél csak a 6-ik hét környékén kezdtem el érezni vmit is.azon kívül, hogy nem jött meg.Sajnos Õ nem maradhatott meg:( De ennek már 2 éve.Remélem most több szerencsém lessz.

Ha aug.19-én ment le a hőm és akkor volt pé-m, akkor ha 23-án szeretkeztünk a párommal, teherbe eshettem még?

Legjobb válasz: Ha nem védekeztek, akkor mindig van rá esély, hogy terhes leszel. Szerintem vegyél egy tesztet, megbízható eredményt adnak.

Ha nem védekeztek, akkor mindig van rá esély, hogy terhes leszel. Szerintem vegyél egy tesztet, megbízható eredményt adnak.

Erősödő menstruáció esetén biztos nem eshettem teherbe, ha a kellő időben voltunk együtt párommal?

Nem szedek semmit babát szeretnénk azt hittem összejött a tünetekre való tekintettel.Azóta megjött ,így biztos nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem. Legközelebb! Új hónap, új remény!

Valószínûleg nem. Legközelebb! Új hónap, új remény!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!