Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem ha a (38 db)

Teherbe eshettem, ha a peteéréses időszakban megszakítással közösültem a párommal?

MÉg pár nap van a mensiig de a melleim nagyon fájnak, a h?m 37,2 és a jobb petefészkem és a méhem szeretkezéskor fájnak, ráadásul a libidóm is jóval csökkent.

Legjobb válasz: Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül,h meg is történt-e. Talán irass fel tabit,és akkor mgszakítani sem kell.

Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül, h meg is történt-e. Talán irass fel tabit, és akkor mgszakítani sem kell.
Hát ugye a megszakított érintkezés nagyon bizonytalan védekezési mód. Mert már az elõváladékban is lehetek életképes spermiumok. Ha a párod nem akar óvszerrel vigyázni rád, akkor tényleg a tabletta a tuti megoldás, ha még nem késtél el vele. Nem akarlak elkeseríteni, de ezek terhességi tünetek is lehetnek. Ha a várt idõben nem jön meg a mensid, akkor 1-2 nap múlva a reggeli elsõ vizeletedbõl csinálj terhességi tesztet. Vigasztaljon a tudat, hogy sok nõ irigyel most téged, akik hosszú ideje várakoznak arra, hogy ezeket a tüneteket felfedezzék végre magukon!

Teherbe eshettem ha a peteéréses időszakban együtt voltunk megszakítással?

Elvileg nem ment el bennem, de miután elment visszatettük még. MOst késik 1 napja, feszül a mellem és 37 fokos a h?m. Teherbe lehet így is esni?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. De nem értem, ha nem akar az ember babát, akkor miért ne lehet biztos módszerrel védekezni? Ha késik , csinálj tesztet és ha nem jön meg, menj orvoshoz.

Igen, lehetsz terhes. De nem értem, ha nem akar az ember babát, akkor miért ne lehet biztos módszerrel védekezni? Ha késik , csinálj tesztet és ha nem jön meg, menj orvoshoz.
Szia! Bizony teherbe eshettél! Én is ugyan ilyen "úton-módon" vagyok boldog 20 hetes kismami! Vegyél tesztet, akkor többet tudsz meg! A tüneteid alapján akár terhes is lehetsz! Sok sikert, akármilyen eredményt is vársz!
határozott igen a válaszom, elõváladék is távozik, attól is lehetsz terhes, mert spermát az is tartalmaz.De az Isten áldjon meg, miért nem védekezel, ha nem akarsz babát?????Mások meg éveket szenvednek és nem jön össze...bocsi ezt muszály volt.

Teherbe eshettem, ha a páromnak pisilnie kellett, és gumi nélkül szexeltünk? Többi kérdés lent!

E hónap 8-án (menzesz után 3 nappal)gumi nélkül voltunk együtt a párommal. Nem sokáig szexeltünk gumi nélkül kb. 1-2 percig, és nem ment el, de közben pisilnie kellett. Az lenne a kérdésem, hogy: Teherbe eshettem ennyitől? Juthatott sperma a méhembe? Menzesz után 3 nappal van peteérés, és mennyi a megtermékenyítés esélye? Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm, hülyék pedig kerüljetek!!!

Legjobb válasz: Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.

Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.
Kicsi az esély 3 nappal a menzesz után peteérésre de nem kizárt. Sok nõ pl menzesz alatt esik teherbe ami uyge elvileg tök abszurd és mégis. bármikor lehet extra peteérés. Mivel volt benned igy van valamennyi esély. A megszakitásos közösülést azoknak a pároknak szabad csak akiknél nem nagy gond ha becsúszik a baba. Jobb nem kisérteni a sorsot, máskor ne tegye be igy. Az hogy pisilnie kellett nem befolyásolja.
amúgy nem a méhedbe kerül a sperma :)
50-50%... igen, lehetsz.
Igen, teherbe eshettél. Az esély teljesen mindegy, hiszen 50% esélyed van beleesni a kisebb csoportba. Szóval vagy terhes vagy, vagy nem. Legkorábban 21-én csinálj egy terhességi tesztet.
pontos számot senki nem tudna neked mondani nem sok az esély de nem 0. Máskor védekezzetek rendesen.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi az esélye?

Teherbe eshettem, ha a párommal egy kis ideig gumi nélkül csináltuk?

Vőlegényemmel tegnap kipróbáltuk, hogy milyen gumi nélkül. Nem volt sok idő, kb. 1 - 2 perc, de én mégis félek, hogy teherbe estem. A párom szerint nem történt semmi baj, mert nem élvezett el, és előváladék sem volt (azt mondja mindkettőt érezte volna). De ettől függetlenül én nagyon félek. Ami még aggaszt, hogy néhány órával utána ismét gumi nélkül hatolt belém, mert elfelejtette (de előtte lezuhanyozott). a) Maradhatott sperma a húgycsőben? b) Mennyi az esélye, hogy teherbe estem? c) Mikor fognak jelentkezni az első tünetek? Valaki légyszi segítsen! Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! 21/L

Legjobb válasz: Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor minden félelem nélkül szexelhetnétek úgy, hogy nem kell óvszer. Egyébként pedig nem hiszem, hogy megérezte volna az elõváladék szivárgását. Ha megéreznék a férfiak, nem lenne ennyi véletlenül becsúszott gyerek...

Kedves utolsó! Erre most légy nagyon büszke és érezd magad szerencsésnek, de nem nagyon kéne reklámozni! Az, hogy nektek nem jött össze, az nem azt jelenti, hogy másnak sem. Lehet ha beléd élvezne a párod, akkor sem lennél terhes. Ezt nem tudhatod. Érdemes itt az oldalon olvasgatni, hogy mennyi gyerek fogant megszakítás mellett.
Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor minden félelem nélkül szexelhetnétek úgy, hogy nem kell óvszer. Egyébként pedig nem hiszem, hogy megérezte volna az elõváladék szivárgását. Ha megéreznék a férfiak, nem lenne ennyi véletlenül becsúszott gyerek...
1. igen, lehetsz terhes. 2. a pasik az elõváladékot nem érzik, csak mondják, hogy én éreztem volna, ja persze 3. ha nem akartok gyereket, akkor mi a fenének kísérletezni, miért nem lehet normálisan védekezni? Amúgy azért van esélye a terhességnek, bár nagyon pici esélye, mert az elõváladék ugye tartalmazhat spermát, ami ha belekerül a hüvelyedbe és pont jókor voltatok együtt, akkor annyi elég és terhes leszel. És hidd el, hogy ha egy pasi be van izgulva, ott elõváladék is van. Amúgy elõbb fog kimaradni a vérzésed, minthogy egyértelmû tüneteid lennének. Mellfeszülés szokott már lenni a kimaradt vérzés napja körül, esetleg egyénileg mindjárt megjön érzés, de pl. hányinger, émelygés, ezek csak a 7. hét körül. Ritka, mikor elõbb jelentkezik a rosszullét. És tesztet is csak akkor érdemes csinálni, ha nem jött meg. Mert elõtte vagy kimutatja vagy nem. Szóval kicsit felelõsségteljesebben szexeljetek, ha nem akartok még babát.
Ezt megszakított közösülésnek nevezik. Pearl indexe a férfi ügyességétõl függõen 15-35 közötti. Én nem alapoznék erre. Inkább ne kockáztassatok, ha még túl korai a baba!
Szerintem ne aggódj ennyire, mindenesetre legközelebb ne csináljatok ilyet!
Ha nagyon félsz akkor vegyetek esemény utáni tabit! Egyébként mi is megszakításos módszert alkalmazzuk 2éve és még nem estem teherbe soha!!!!! Sok embernél beválik, sok embernél nem! Van aki elsõre teherbe esik ettõl a módszertõl valakinek biztonságos, de egyébként nem biztos hogy ez mögött valami betegség áll.Úgyhogy nem tudom miért kell lázadni!!! Egyébként hanyadik ciklus napon vagy Kedves Kérdezõ és hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most jól rám ijesztettetek! Legközelebb biztosan nem leszünk ilyen felelõtlenek.
Az 5-ös válaszolónak szólt, azóta már írtak mások is.
Teherbe eshetsz, bár nagyon kicsi az esélye. Az elsõ tünet a menstruáció elmaradása.
Attól még mert 5-ös válaszoló nem lett terhes annak lehet más oka is... Sokan pedig mégis terhesek lesznek így pedig nem akarnak gyereket...
Igen. Lehetsz terhes és jól írják a többiek, az az elsõ tünet hogy nem jön meg a menstruációd. Ne dõlj be a pasiknak, mikor azzal etetnek, hogy jajj csak 1-2 percig csináljuk gumi nélkül, majd kiveszik mielõtt elmennek! Ez nagyon nagy hazárdjáték, így is simán lehetsz terhes! Szóval szedj fogamzásgátlót és akkor nem kell az óvszerrel bajlódni.
Szia! Sztem nincs rá sok esély... :) a)nem valószínû b) kb. 0 c) ha terhes vki, 6. hét elõtt ált. semmit nem tapasztal, szóval ez még odébb van. Figyi, mi a párommal 4 éve szexelünk gumi nélkül, mert így kényelmesebb. Nem védekezünk sehogy, mielõtt elmegy, kiveszi. Eddig nem estem teherbe. Nem is félek, egy picit se.
a férfiak NEM érzik az elõváladékot, aki ezt mondja, hazudik, de komolyan. észre se venni! fõleg nem, ha "bent" van. szóval simán lehetett elõváladék, és lehetsz terhes, nem sûrû, de elõfordul. elsõ tünetek majd 4 hét múlva jelentkeznek, ill. az elsõ a menses kimaradása lesz. a második alkalomnál beléd is ment el? amúgy hogy lehet a gumit elfelejteni...te jó ég...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó elÅ‘tti! A menzeszeim általában 6-7 naposak szoktak lenni. De mindig késik pár napot. Jelenleg a ciklus 12. napján vagyok. (amikor az eset történt akkor voltam a 10. napon)

Teherbe eshettem, ha a barátom óvszer nélkül a közelembe se jött, nem ment el?

Nemrég feküdtem le a barátommal, minden egyes alkalommal védekeztünk, és soha még csak nem is került óvszer nélkül a közelembe, a másik pedig az hogy nem ment el, és nem szakadt ki az óvszer...most mégis késik a menszeszem, és már iszonyú ideges vagyok, aludni is alig tudok...nagyon szeretem, de babát nem akarok...én tényleg figyeltem még közben is hogy minden redben legyen, a legjobb min?ség? óvszert vettük, és tényleg odafigyeltünk, most mégis ilyen stresszben vagyok...

Legjobb válasz: Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes??? Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már errõl kérdés.

Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes??? Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már errõl kérdés.
Bocsika, milyen idos is vagy?? Lehet , hogy túl sokat idegeskedsz - ez is kozre játszik..nincs mitol félned he tényleg úgy volt minden mint amit az imént leírtál , nincs mitol tartani.....
Nyugi!!! Baj semmikepp sem lehet...nincs ahogy.Most ideges vagy, hogy miert nem jon meg....aztan par ev mulva ideges leszel, hogy mar megint megjott. Szerintem felejtsd el az egeszet...a begorcsoles is okozhatja a kesest, minnel jobban stresszeled magad annal rosszabb. Lehet pont a stressz az oka.
Sõt! Elmondanám neked, hogy defekt esetén is csak nagyon nehezen eshettél volna teherbe, mivel minden óvszer belseje spermaölõvel van átitatva, és ez még defekt esetén is véd. Valószínûleg a szervezetedben változás állt be a szexualitás elkezdésével, és most alkalmazkodik hozzá. Nekem pl. 21 éves koromra állt be rendesen a vérzésem, miután elkezdtem szexuális életet élni. Ha mindezek után terhes lettél, én megeszem a nemlétezõ kalapom. Egy pirospontot viszont kapsz tõlem azért, mert védekeztetek és mindketten figyeltetek a másikra.

Teherbe eshettem ha a fogamzásgátlótól még kicsit véreztem és úgy bennem volt a barátom pénisze? De nem élvezett belém, de amikor kivette 1-2 perce rá elment? !

Legjobb válasz: mi az hogy a fogamzásgátlótól véreztél? elkezdted szedni és véreztél míg szedted vagy abbahagytad és a szünet után mikor megjött akkor vagy mikor? megfogalmazhattad volna világosan is... egyébként nem valószínû.

mi az hogy a fogamzásgátlótól véreztél? elkezdted szedni és véreztél míg szedted vagy abbahagytad és a szünet után mikor megjött akkor vagy mikor? megfogalmazhattad volna világosan is... egyébként nem valószínû.
Ha nem élvezett beléd, akkor nem értem miért van itt a kérdés.
ha a fogamzásgátló védett már, akkor nem. Ha még nem védett, akkor igen. (betegtájékoztatóban benne van, mikortól véd.)
igen, lehetsz terhes.
kicsi az esélye, szinte minimális, de azért elõfordulhat, ha nagyon szerencsétlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez a "barátod is az" szitu egyáltalán nem volt poénos... :S A 72 órás tablettát a fiúnak is kiadhatják, ha õ a 16 éven felüli? Ugyanis én még nem töltöttem be.
A kérdező hozzászólása: És amúgy valószínûleg az elõváladék sem folyhatott ki... de nem vagyok benne biztos(emiatt veszem figyelembe inkább a legrosszabb eseteket). A tus ugye nem sokat segített a dolgon, ha az elõváladék esetleg kifolyhatott?
tudtommal csak nagykorú személynek írják fel a 72 órást. mert barátnõm a nagykorú barátnõjét kérte meg, de nem biztos
Hát ha vki így teherbe esik, akkor azon már a 72 órás sem segít, annyira szerencsétlen, már bocsi:) Teljesen benned maradt? Vagy a vége kilógott? Szerintem az esélye, hogy így teherbe esel nagyon nagyon közel van a nullához.
NOs, ha az óvszer benned maradt, akkor az az elõváladékot is felfogta. Kizárt, hogy az elõváladék megkerülve a gumit, tovább jutott volna a testedben. Amúgy az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. A terhesség esélye gyakorlatilag nulla. Nem kell félni, a mai világban egyre nehezebb teherbe esni, még annak is, aki szeretné!
A kérdező hozzászólása: ma 11:44 -esnek üzenem, hogy az óvszer nem lógott ki, de viszont éppen hogy csak érte kellett nyúlnom. éreztem a felpenderedett szélét. Valószínûleg egybõl észleltük.

Teherbe eshettem ha 3 évig szedtem a gyógyszert és 3-4 hete álltam le róla?

Sziasztok! Kb 3 évig szedtem a fogamzásgátlót, de elég rendszertelenül, (tudom,ez egyáltalán nem jó)mert szétszórt típus vagyok. A párommal úgy döntöttünk, hogy már eljött az id? hogy gyermekünk legyen. 3-4 hete álltam le a tabival és 3 napja azt tapasztalom, hogy valami nincs rendben. Napi szinten mindig csak fél liter folyadékot ittam, most másfelet, mert nagyon szomjas vagyok. 2 napja banánt ennék. Reggel kimentem az udvarra,mikor bejöttem undort éreztem a sült hús szagától és hánytam is. Pluszba reggel görcsöltem nagyon. El?fordulhat, hogy terhes vagyok és ilyen hamar jelentkeznek a jelei? Ha nem szedem a gyógyszert, akkor 3-4 hónapig alapból nem jön meg. Szóval azt sem várhatom meg. Tesztet még nem szeretnék venni,még várnék kicsit, nem akarok elszomorodni, ha mégsem sikerült volna. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Terhes lehetsz, de szerintem 1-2hónapot várnotok kellett volna,h kicsit kiürüljön a szervezetedbõl. Egyébként meg ugyanúgy meg kell jönnije, nálam legalábbis ugyanúgy megjött...

Terhes lehetsz, de szerintem 1-2hónapot várnotok kellett volna, h kicsit kiürüljön a szervezetedbõl. Egyébként meg ugyanúgy meg kell jönnije, nálam legalábbis ugyanúgy megjött...
Simán lehetsz terhes már most.Ne feledd a fogamzásgátló mellet is lehetsz terhes. PL: elfelejtesz bevenni egyet , hasmenés, hányás.
Szia! Én azt hallottam, hogy közvetlenül a fogamzásgátló abbahagyása után nagyobb az esélye a terhességnek. Nem véletlenül szedetnek meddõségi kezelések elõtt 1 hónapig fogamzásgátlót a páciensekkel. Ha okt. 1-én volt a menzid utolsó napja akkor az elsö kb. szept. 25-26-án. Akkor már több mint 4 hetes is lehetsz. Tesztelj!
hát a hormonok nagyon kósza dolgok a szervezetben, ajánlani szoktak min. 2-3 hónapot a tisztulásra, de nemegyszer lett valaki rögtön terhes, és semmi baja nem lett a babának... Általában a peteérést szokta kicsit összezavarni a gyógyszer abbahagyása, mivel mesterségesen idézte elõ a gyógyszer a mensidet. (azokat a hormonokat tartalmazza, amitõl x idõben elindul a peteérés). Ez nem rögtön derül ki, hanem 1-2 hónappal utána. Ismerek olyat, akinek 3negyed évig se volt utána mensije...
A kérdező hozzászólása: Akkor csináltatok egy tesztet, de félek a csalódástól. :( Ha várok vele mondjuk még 2-3 hetet, akkor még ugyanúgy "reagál" a terhességi teszt? Vagy akkor már biztosabb a nõgyógyász? És ha terhes is vagyok, ugye ebbõl nem lehet baj, hogy nem vártam meg hogy tisztuljon a szervezetem? Hogy érted, hogy összezavartam a peteérésemet?
lehet :( sajnos ezek még nem egyértelmû terhességi tünetek, azért érdemes nõdokihoz elmenni, vagy tesztet csinálni...
A kérdező hozzászólása: Jah és azt kihagyjtam, hogy van még valami. 1 hete annyira gondoskodó lettem, a páromra rászolok, hogy óvatosan vágja a krumplit, el ne vágja a kezét, vegyen fel kabátot mert megfázik. És van egy fura dolog is...Van egy kiskutyánk. A minap megfürdettem és behoztam az udvarról, mert úgy tûnt nagyon fázik. Elkezdtem simogatni, hogy elaludjon, szárazra törölgettem és nem érdekelt, hogy kitúrt a helyemrõl és már ülni sem tudtam a fotelon. Ez nekem is nagyon furcsa, de lehet hogy csak bemesélem magamak, annyira szeretnék kisbabát??!!
hát igen... kicsit összezavarta a mensid , és mostmár a peteérésedet is... nem biztatlak fel, ne értsd félre, de talán egy nõgyógyászati vizsgálat meg tudná állapítani, hogy mizu odabent?:)
A kérdező hozzászólása: Elõszõr is köszönöm a válaszokat. Az utolsó mensesem október 1.-jén múlt el, ugye az utolsó tablettám beszedése után 3 nappal jött meg. Lehet, hogy helyreáll a mensesem, nemtudom, de az tény, hogy ezelõtt 1 évvel leálltam róla 2 hónapra, addíg máshogyan védekeztünk és nem jött meg. Ezért újra folytattam. Igazából ezért is kezdtem el szedni a gyógyszert, nem a védekezés miatt, mert az máshogyan is megoldható lett volna.
Szia! Ha abbahagyod a fogitabit nem jelenti azt automatikusan, hogy kell 2-3 hónap míg visszaáll a ciklusod. Én is szedtem és az abbahagyása után ugyanúgy rendszeresen megjött. Namost , egy dolgot jó tisztázni: mikor volt az utolsó mensid?
Hát, ez tényleg túl korai lenne, jó lett volna pár hónapig máshogy védekezni a gyógyszer abbahagyása után. Kellene némi idõ a szervezetednek, hogy visszaállhasson a saját hormonmûködés. A tüneteid persze lehetnek mástól is, de elég sok és jellemzõ ahhoz, hogy terhesség miatt legyen. Ha gondolod, várhatsz még pár napot a teszttel, de ne túl sokat. Ha mégsem lennél most terhes, szerintem 1-2 ciklust még védekezzetek, hogy a szervezeted visszaállhasson a régi kerékvágásba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hamarosan veszek tesztet, meg hát meglátom hogyan alakulnak a napjaim... Remélem minden a legjobb úton halad :)

Teherbe eshettem ha kiszakadt a gumi? Lehet hogy az új póztól van?

tegnap a barátommal kipróbáltunk egy új pózt mikor én a hasamon fekszek és ? úgy hatol belém én élveztem de kiszakadt a gumi annak a póznak lehet hozzá köze..jah és szerencsére nem ment el a barátom id?be észre vettük h kiszakadt..

Legjobb válasz: Szerintem a póz nem számít. Csak a helytelen felhelyezés. Elég sok pózt próbáltam már, többek között ezt is és soha nem szakadt ki.

Szerintem a póz nem számít. Csak a helytelen felhelyezés. Elég sok pózt próbáltam már, többek között ezt is és soha nem szakadt ki.
az is a jobb minosegu gumikhoz tartozik. na de ez van, elszakadt. ne panikolj be, mondom szamold ki h termékeny napjaidban voltal e eppen akkor!!!!
hat szerintem ha nem ment el a baratod, akkor semmi ok a pánikra, de ha nagyon felsz vegyel egy esemeny utani tablettat...de sajnos azok a tablettak nagyon nagy hormontartalmuak... nekem legalabbis eleg nagy mellekhatasai voltak...de baba nemlett szerencsere..bar nekem ugy szakadt ki a gumi hogy meg a parom el is ment bennem, mert nem vettuk eszre...csak azt h nagyonjovolt...
Velünk kétszer is történt ilyen, egyszer kiszakdt és nem vettük észre, utána, meg a nagy élvezkedés után bennem maradt. Mind két esetben esemény utániért szaladgáltam, de elég gázos volt, a összes mellékhatás szinte meg vot, még hánytam is. Azért ajánlanám a dokit, és a fogamzásgátlót. Én is fiatalabb koromban paráztam, de már 4 éve bógyót szedek, és sokkal nyugottabak vagyunk. Nincs para! :-) Sok sikert! :-)
Elõször szamold ki a termékeny napjaidat. ha akkor tortent az eset, akkor menj 72 oras tabit venni. lehet h az uj poztol volt, de a jo minoségû ovszerek nem szakadhatnak ki. milyet hasznaltatok?
Attól h nem ment el, elõváladék juthatott beléd. Jó h idõben észrevettétek h kidzakadt, de én a helyedben elmennék dokihoz. Fõ az elõvigyászatosság.Nehogy késõn derüljön ki...
szerintem egy 72 órás tabi semmiképpen nem ártana, a nõgyógyász pedig nem bánt ;) azért remélem nem lettél terhesbár nem tudom hogy éves vagy
A kérdező hozzászólása: masculant használnuk..és nem voltam még nõgyógyásznál..:(
A kérdező hozzászólása: hát sztem pont peteérésem volt..:(

Teherbe eshettem, ha csak előváladék került a hüvely bemenetelhez?

Nem hatol belém a párom,még szűz vagyok.Csak "jaték" volt,de egy kis előváladék került a hüvelymenetelhez és lehet nem töröltem le teljesen.Baj lehet belőle? 4 napot késik a menzeszem.Valószinü a terhesség vagy csak inkább stressz?Elég nagyon aggódom,és stresszeltem a napokban,és ebben a hónapban fogynom is sikerült 2 kg-t.Lehet,hogy a menzeszem ezek miatt késik,vagy a terhesség jele? Bocsánat,ha butaságot kérdeztem..

Legjobb válasz: Én ezt kizártnak tartom. Persze a "játék" részt ti tudjátok, mi volt benne. 4 napos késésnél korrekt eredményt mutatnak a terhességi tesztek, pár száz forint, drogériákban is kapható. A saját megnyugtatásodra csinálj egyet, de szerintem nem vagy terhes.

Én ezt kizártnak tartom. Persze a "játék" részt ti tudjátok, mi volt benne. 4 napos késésnél korrekt eredményt mutatnak a terhességi tesztek, pár száz forint, drogériákban is kapható. A saját megnyugtatásodra csinálj egyet, de szerintem nem vagy terhes.
nem valószinû de az ördög soha nem alszik. Csinálj egy tesztet hogy emgnyuggodj, felesleges kétkedve aggódni amikor már nyugodtan lehet tesztelni.
kedveském, jó lenne még a szex elõtt megtanulni, hogy védekezni KELL, most õszintén megérte az a kis játék az idegeskedést? és ha szûzen esnél teherbe, az megérné? tessék gumit venni/gyógyszert íratni, egyébként nem hiszem, hogy terhes lennél, de vegyél egy tesztet szépen.
A kérdező hozzászólása: Várok még véleményeket, kérlek irjatok..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!