Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem ha (50 db)

igen, lehetsz terhes.
kicsi az esélye, szinte minimális, de azért elõfordulhat, ha nagyon szerencsétlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez a "barátod is az" szitu egyáltalán nem volt poénos... :S A 72 órás tablettát a fiúnak is kiadhatják, ha õ a 16 éven felüli? Ugyanis én még nem töltöttem be.
A kérdező hozzászólása: És amúgy valószínûleg az elõváladék sem folyhatott ki... de nem vagyok benne biztos(emiatt veszem figyelembe inkább a legrosszabb eseteket). A tus ugye nem sokat segített a dolgon, ha az elõváladék esetleg kifolyhatott?
tudtommal csak nagykorú személynek írják fel a 72 órást. mert barátnõm a nagykorú barátnõjét kérte meg, de nem biztos
Hát ha vki így teherbe esik, akkor azon már a 72 órás sem segít, annyira szerencsétlen, már bocsi:) Teljesen benned maradt? Vagy a vége kilógott? Szerintem az esélye, hogy így teherbe esel nagyon nagyon közel van a nullához.
NOs, ha az óvszer benned maradt, akkor az az elõváladékot is felfogta. Kizárt, hogy az elõváladék megkerülve a gumit, tovább jutott volna a testedben. Amúgy az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. A terhesség esélye gyakorlatilag nulla. Nem kell félni, a mai világban egyre nehezebb teherbe esni, még annak is, aki szeretné!
A kérdező hozzászólása: ma 11:44 -esnek üzenem, hogy az óvszer nem lógott ki, de viszont éppen hogy csak érte kellett nyúlnom. éreztem a felpenderedett szélét. Valószínûleg egybõl észleltük.

Teherbe eshettem ha nem volt peteérés? Menstruácio 5 6 dik napjan volta az aktus?

Legjobb válasz: Bár kicsi rá az esély,de nem 0. Nekem sikerült az 5.napon teherbe esnem. Ma már 1,5 éves nagylány! :D

Bár kicsi rá az esély, de nem 0. Nekem sikerült az 5.napon teherbe esnem. Ma már 1, 5 éves nagylány! :D
Peteérés nélkül aligha. :) Viszont AZT nem tudhatod, hogy neked mikor van (ha csak nem figyeled a tested jeleit...), és a hímivarsejtek is eléldegélnek odabent egy darabig. Nagyon rövid ciklusnál pont a menstruáció utolsó napjaira esik az ovuláció.
Elöfordul, hogy a szex vált ki peteérést, és az 5. napon is lehet valaki terhes. Nekem ikrek lettek.
6.napi kisfiam van :)

Teherbe eshettem, ha a peteéréses időszakban megszakítással közösültem a párommal?

MÉg pár nap van a mensiig de a melleim nagyon fájnak, a h?m 37,2 és a jobb petefészkem és a méhem szeretkezéskor fájnak, ráadásul a libidóm is jóval csökkent.

Legjobb válasz: Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül,h meg is történt-e. Talán irass fel tabit,és akkor mgszakítani sem kell.

Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül, h meg is történt-e. Talán irass fel tabit, és akkor mgszakítani sem kell.
Hát ugye a megszakított érintkezés nagyon bizonytalan védekezési mód. Mert már az elõváladékban is lehetek életképes spermiumok. Ha a párod nem akar óvszerrel vigyázni rád, akkor tényleg a tabletta a tuti megoldás, ha még nem késtél el vele. Nem akarlak elkeseríteni, de ezek terhességi tünetek is lehetnek. Ha a várt idõben nem jön meg a mensid, akkor 1-2 nap múlva a reggeli elsõ vizeletedbõl csinálj terhességi tesztet. Vigasztaljon a tudat, hogy sok nõ irigyel most téged, akik hosszú ideje várakoznak arra, hogy ezeket a tüneteket felfedezzék végre magukon!

Teherbe eshettem ha a peteéréses időszakban együtt voltunk megszakítással?

Elvileg nem ment el bennem, de miután elment visszatettük még. MOst késik 1 napja, feszül a mellem és 37 fokos a h?m. Teherbe lehet így is esni?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. De nem értem, ha nem akar az ember babát, akkor miért ne lehet biztos módszerrel védekezni? Ha késik , csinálj tesztet és ha nem jön meg, menj orvoshoz.

Igen, lehetsz terhes. De nem értem, ha nem akar az ember babát, akkor miért ne lehet biztos módszerrel védekezni? Ha késik , csinálj tesztet és ha nem jön meg, menj orvoshoz.
Szia! Bizony teherbe eshettél! Én is ugyan ilyen "úton-módon" vagyok boldog 20 hetes kismami! Vegyél tesztet, akkor többet tudsz meg! A tüneteid alapján akár terhes is lehetsz! Sok sikert, akármilyen eredményt is vársz!
határozott igen a válaszom, elõváladék is távozik, attól is lehetsz terhes, mert spermát az is tartalmaz.De az Isten áldjon meg, miért nem védekezel, ha nem akarsz babát?????Mások meg éveket szenvednek és nem jön össze...bocsi ezt muszály volt.

Teherbe eshettem, ha a páromnak pisilnie kellett, és gumi nélkül szexeltünk? Többi kérdés lent!

E hónap 8-án (menzesz után 3 nappal)gumi nélkül voltunk együtt a párommal. Nem sokáig szexeltünk gumi nélkül kb. 1-2 percig, és nem ment el, de közben pisilnie kellett. Az lenne a kérdésem, hogy: Teherbe eshettem ennyitől? Juthatott sperma a méhembe? Menzesz után 3 nappal van peteérés, és mennyi a megtermékenyítés esélye? Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm, hülyék pedig kerüljetek!!!

Legjobb válasz: Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.

Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.
Kicsi az esély 3 nappal a menzesz után peteérésre de nem kizárt. Sok nõ pl menzesz alatt esik teherbe ami uyge elvileg tök abszurd és mégis. bármikor lehet extra peteérés. Mivel volt benned igy van valamennyi esély. A megszakitásos közösülést azoknak a pároknak szabad csak akiknél nem nagy gond ha becsúszik a baba. Jobb nem kisérteni a sorsot, máskor ne tegye be igy. Az hogy pisilnie kellett nem befolyásolja.
amúgy nem a méhedbe kerül a sperma :)
50-50%... igen, lehetsz.
Igen, teherbe eshettél. Az esély teljesen mindegy, hiszen 50% esélyed van beleesni a kisebb csoportba. Szóval vagy terhes vagy, vagy nem. Legkorábban 21-én csinálj egy terhességi tesztet.
pontos számot senki nem tudna neked mondani nem sok az esély de nem 0. Máskor védekezzetek rendesen.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi az esélye?

Teherbe eshettem, ha a párommal egy kis ideig gumi nélkül csináltuk?

Vőlegényemmel tegnap kipróbáltuk, hogy milyen gumi nélkül. Nem volt sok idő, kb. 1 - 2 perc, de én mégis félek, hogy teherbe estem. A párom szerint nem történt semmi baj, mert nem élvezett el, és előváladék sem volt (azt mondja mindkettőt érezte volna). De ettől függetlenül én nagyon félek. Ami még aggaszt, hogy néhány órával utána ismét gumi nélkül hatolt belém, mert elfelejtette (de előtte lezuhanyozott). a) Maradhatott sperma a húgycsőben? b) Mennyi az esélye, hogy teherbe estem? c) Mikor fognak jelentkezni az első tünetek? Valaki légyszi segítsen! Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! 21/L

Legjobb válasz: Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor minden félelem nélkül szexelhetnétek úgy, hogy nem kell óvszer. Egyébként pedig nem hiszem, hogy megérezte volna az elõváladék szivárgását. Ha megéreznék a férfiak, nem lenne ennyi véletlenül becsúszott gyerek...

Kedves utolsó! Erre most légy nagyon büszke és érezd magad szerencsésnek, de nem nagyon kéne reklámozni! Az, hogy nektek nem jött össze, az nem azt jelenti, hogy másnak sem. Lehet ha beléd élvezne a párod, akkor sem lennél terhes. Ezt nem tudhatod. Érdemes itt az oldalon olvasgatni, hogy mennyi gyerek fogant megszakítás mellett.
Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor minden félelem nélkül szexelhetnétek úgy, hogy nem kell óvszer. Egyébként pedig nem hiszem, hogy megérezte volna az elõváladék szivárgását. Ha megéreznék a férfiak, nem lenne ennyi véletlenül becsúszott gyerek...
1. igen, lehetsz terhes. 2. a pasik az elõváladékot nem érzik, csak mondják, hogy én éreztem volna, ja persze 3. ha nem akartok gyereket, akkor mi a fenének kísérletezni, miért nem lehet normálisan védekezni? Amúgy azért van esélye a terhességnek, bár nagyon pici esélye, mert az elõváladék ugye tartalmazhat spermát, ami ha belekerül a hüvelyedbe és pont jókor voltatok együtt, akkor annyi elég és terhes leszel. És hidd el, hogy ha egy pasi be van izgulva, ott elõváladék is van. Amúgy elõbb fog kimaradni a vérzésed, minthogy egyértelmû tüneteid lennének. Mellfeszülés szokott már lenni a kimaradt vérzés napja körül, esetleg egyénileg mindjárt megjön érzés, de pl. hányinger, émelygés, ezek csak a 7. hét körül. Ritka, mikor elõbb jelentkezik a rosszullét. És tesztet is csak akkor érdemes csinálni, ha nem jött meg. Mert elõtte vagy kimutatja vagy nem. Szóval kicsit felelõsségteljesebben szexeljetek, ha nem akartok még babát.
Ezt megszakított közösülésnek nevezik. Pearl indexe a férfi ügyességétõl függõen 15-35 közötti. Én nem alapoznék erre. Inkább ne kockáztassatok, ha még túl korai a baba!
Szerintem ne aggódj ennyire, mindenesetre legközelebb ne csináljatok ilyet!
Ha nagyon félsz akkor vegyetek esemény utáni tabit! Egyébként mi is megszakításos módszert alkalmazzuk 2éve és még nem estem teherbe soha!!!!! Sok embernél beválik, sok embernél nem! Van aki elsõre teherbe esik ettõl a módszertõl valakinek biztonságos, de egyébként nem biztos hogy ez mögött valami betegség áll.Úgyhogy nem tudom miért kell lázadni!!! Egyébként hanyadik ciklus napon vagy Kedves Kérdezõ és hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most jól rám ijesztettetek! Legközelebb biztosan nem leszünk ilyen felelõtlenek.
Az 5-ös válaszolónak szólt, azóta már írtak mások is.
Teherbe eshetsz, bár nagyon kicsi az esélye. Az elsõ tünet a menstruáció elmaradása.
Attól még mert 5-ös válaszoló nem lett terhes annak lehet más oka is... Sokan pedig mégis terhesek lesznek így pedig nem akarnak gyereket...
Igen. Lehetsz terhes és jól írják a többiek, az az elsõ tünet hogy nem jön meg a menstruációd. Ne dõlj be a pasiknak, mikor azzal etetnek, hogy jajj csak 1-2 percig csináljuk gumi nélkül, majd kiveszik mielõtt elmennek! Ez nagyon nagy hazárdjáték, így is simán lehetsz terhes! Szóval szedj fogamzásgátlót és akkor nem kell az óvszerrel bajlódni.
Szia! Sztem nincs rá sok esély... :) a)nem valószínû b) kb. 0 c) ha terhes vki, 6. hét elõtt ált. semmit nem tapasztal, szóval ez még odébb van. Figyi, mi a párommal 4 éve szexelünk gumi nélkül, mert így kényelmesebb. Nem védekezünk sehogy, mielõtt elmegy, kiveszi. Eddig nem estem teherbe. Nem is félek, egy picit se.
a férfiak NEM érzik az elõváladékot, aki ezt mondja, hazudik, de komolyan. észre se venni! fõleg nem, ha "bent" van. szóval simán lehetett elõváladék, és lehetsz terhes, nem sûrû, de elõfordul. elsõ tünetek majd 4 hét múlva jelentkeznek, ill. az elsõ a menses kimaradása lesz. a második alkalomnál beléd is ment el? amúgy hogy lehet a gumit elfelejteni...te jó ég...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó elÅ‘tti! A menzeszeim általában 6-7 naposak szoktak lenni. De mindig késik pár napot. Jelenleg a ciklus 12. napján vagyok. (amikor az eset történt akkor voltam a 10. napon)

Teherbe eshettem, ha csak 1 szem fogamzásgátlót hagytam ki?

Lehet kicsit hosszú leszek! El?re is köszi annak aki elolvassa és segít! Szóval most vagyok a 7 napos szünetemben, Belara nev? fogamzásgátlót szedek. A levél 8. szemét (csütörtök) elfelejtettem bevenni, ezt csak akkor vettem észre, amikor a következ? napi (péntek) következett. A kihagyott szemet nem pótoltam, mert a betegtájékoztató nem írta, hogy dupla adagot be lehetne venni, ezért nem mertem. Ezután szerdáig nem voltunk együtt a párommal, viszont akkor már védekezés nélkül. 10 hónapja szedem a gyógyszert. Ma kellene megjönnie, érzem is, még azt is h már folyik, de mikor megnézem akkor semmi. Fájdogál a hasam, 3 napja hasmenésem van, szédülök kicsit, fáradt vagyok egyfolytában. Tegnap reggel majdnem elájultam, épphogy nem hánytam, hasmenésem persze az volt. Lehetséges, hogy attól az 1 szem kihagyástól teherbe estem? Meg hogy annyira nem véd a 10 havi gyógyszerszedésem, hogy 1 szem kihagyást meggátoljon? Végülis nem 7 hanem 6 napot vártunk a szeretkezéssel. Ez az 1 nap számított volna? És lehetnének ennyi id? alatt tüneteim? Mert én lehetetlennek tartom, a párom szerint pedig terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A kihagyott gyógyszert lehetett volna pótolni 12 órán belül.Ha nem jön meg akkor néhány nap múlva csinálj egy tesztet.

Szia! A kihagyott gyógyszert lehetett volna pótolni 12 órán belül.Ha nem jön meg akkor néhány nap múlva csinálj egy tesztet.
Szia! A kérdésedre válaszolnék. "Lehetséges, hogy attól az 1 szem kihagyástól teherbe estem? Meg hogy annyira nem véd a 10 havi gyógyszerszedésem, hogy 1 szem kihagyást meggátoljon?" A gyógyszer úgy mûködik, hogy egyenletes hormonszintet tart fenn a szervezetedben, ami megakadályoza a peteérést. Ha kimarad egy szem, akkor az egyenletes hormonszint leesik, és a peteérés beindulhat. Ezeknek a gyógyszereknek nagyon alacsony a hormontartalma, ezért fontos, hogy mindig ugyanabban az idõben vedd be, és 12 óránál többet ne késs. És ezért nem kell a kimaradt adagot másnap duplán beszedni, mert akkor már mindegy: a hormonszintesés bekövetkezett, pedig épp ezt kell elkerülni. Ezen ismeretek fényében teljesen természetes, hogy hiába szeded a gyógyszert 10 hónapon keresztül, ha egy nap kihagyod, a hormonszinted bizony leesik, a peteérésed beindulhat, és teherbe eshetsz. Az az 1 nap is számíthat, igen. Hogy teherbe estél-e, arra a legjobb választ egy terhesteszt nyújtja, a reggeli elsõ vizeletbõl. Annak ellenére érdemes megcsinálni, hogy megjött neked. Kívánom a legjobbakat.
szia. örülök hogy megjött. bár én is igy jártam egy szem kimaradt, mensi ugyan ugy megvolt, és most itt pakol mellettem a 8 hónapos kis fiam. vigyáz magadra :)
A kérdező hozzászólása: :) :)
nah gratulálok! :) velem beszéltél délelõtt is
A kérdező hozzászólása: Nah megjött! :) De lehet h csinálok majd egy tesztet a biztonság kedvéért (úgy hallottam a gyógyszerszedés mellett ha vki teherbe esik akkor is megjön neki). :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Amúgy azért nem szeretném ha terhes lennék, mert most még a szüleim tuti nem támogatnának, fiatalnak is érzem magam, az anyagiak végülis meglennének. De még tanulni szeretnék. :( Majd 3-4 év múlva :)
Sajnálom! majd írj hogy mi lett! Addig is nyugi!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen tudom, hogy lehetett volna pótolni, de én már csak akkor vettem észre, hogy nem vettem be, amikor a következõ gyógyszer következett (tehát 24 óra múlva). Nem tudom ezt sem, hogyan sikerült nem bevenni, mindig figyelek rá, szinte percre pontosan veszem be mindig. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is! :) Láttam már erre példát, illetve itt is olvastam, ezért gondoltam a tesztre akkor is ha megjön! :) Szerintem hét vége felé meg is csinálom majd. :)

Teherbe eshettem, ha a barátom óvszer nélkül a közelembe se jött, nem ment el?

Nemrég feküdtem le a barátommal, minden egyes alkalommal védekeztünk, és soha még csak nem is került óvszer nélkül a közelembe, a másik pedig az hogy nem ment el, és nem szakadt ki az óvszer...most mégis késik a menszeszem, és már iszonyú ideges vagyok, aludni is alig tudok...nagyon szeretem, de babát nem akarok...én tényleg figyeltem még közben is hogy minden redben legyen, a legjobb min?ség? óvszert vettük, és tényleg odafigyeltünk, most mégis ilyen stresszben vagyok...

Legjobb válasz: Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes??? Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már errõl kérdés.

Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes??? Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már errõl kérdés.
Bocsika, milyen idos is vagy?? Lehet , hogy túl sokat idegeskedsz - ez is kozre játszik..nincs mitol félned he tényleg úgy volt minden mint amit az imént leírtál , nincs mitol tartani.....
Nyugi!!! Baj semmikepp sem lehet...nincs ahogy.Most ideges vagy, hogy miert nem jon meg....aztan par ev mulva ideges leszel, hogy mar megint megjott. Szerintem felejtsd el az egeszet...a begorcsoles is okozhatja a kesest, minnel jobban stresszeled magad annal rosszabb. Lehet pont a stressz az oka.
Sõt! Elmondanám neked, hogy defekt esetén is csak nagyon nehezen eshettél volna teherbe, mivel minden óvszer belseje spermaölõvel van átitatva, és ez még defekt esetén is véd. Valószínûleg a szervezetedben változás állt be a szexualitás elkezdésével, és most alkalmazkodik hozzá. Nekem pl. 21 éves koromra állt be rendesen a vérzésem, miután elkezdtem szexuális életet élni. Ha mindezek után terhes lettél, én megeszem a nemlétezõ kalapom. Egy pirospontot viszont kapsz tõlem azért, mert védekeztetek és mindketten figyeltetek a másikra.

Teherbe eshettem, ha fáj a hasam alja, néha erős hányingerem van reggelente, feszül a mellbimbóm, ég a gyomrom, kimaradt a havi vérzésem és nagyon ingerült voltam kb. 2 hétig?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ezek a jelek utalhatnak arra, hogy terhes vagy. De legjobb, ha veszel egy tesztet és az eredménytõl függetlenül menj el orvoshoz, már a homronháztartásod miatt is.

Ezek a jelek utalhatnak arra, hogy terhes vagy. De legjobb, ha veszel egy tesztet és az eredménytõl függetlenül menj el orvoshoz, már a homronháztartásod miatt is.
Van okod félni attól, hogy terhes vagy? :) Azért a szeplõtelen megtermékenyítés ma már nem annyira jellemzõ... :P
A TERHESSÉGI TESZT EGYBÕL MEGMUTATJA

Teherbe eshettem, ha csak előváladék került a hüvely bemenetelhez?

Nem hatol belém a párom,még szűz vagyok.Csak "jaték" volt,de egy kis előváladék került a hüvelymenetelhez és lehet nem töröltem le teljesen.Baj lehet belőle? 4 napot késik a menzeszem.Valószinü a terhesség vagy csak inkább stressz?Elég nagyon aggódom,és stresszeltem a napokban,és ebben a hónapban fogynom is sikerült 2 kg-t.Lehet,hogy a menzeszem ezek miatt késik,vagy a terhesség jele? Bocsánat,ha butaságot kérdeztem..

Legjobb válasz: Én ezt kizártnak tartom. Persze a "játék" részt ti tudjátok, mi volt benne. 4 napos késésnél korrekt eredményt mutatnak a terhességi tesztek, pár száz forint, drogériákban is kapható. A saját megnyugtatásodra csinálj egyet, de szerintem nem vagy terhes.

Én ezt kizártnak tartom. Persze a "játék" részt ti tudjátok, mi volt benne. 4 napos késésnél korrekt eredményt mutatnak a terhességi tesztek, pár száz forint, drogériákban is kapható. A saját megnyugtatásodra csinálj egyet, de szerintem nem vagy terhes.
nem valószinû de az ördög soha nem alszik. Csinálj egy tesztet hogy emgnyuggodj, felesleges kétkedve aggódni amikor már nyugodtan lehet tesztelni.
kedveském, jó lenne még a szex elõtt megtanulni, hogy védekezni KELL, most õszintén megérte az a kis játék az idegeskedést? és ha szûzen esnél teherbe, az megérné? tessék gumit venni/gyógyszert íratni, egyébként nem hiszem, hogy terhes lennél, de vegyél egy tesztet szépen.
A kérdező hozzászólása: Várok még véleményeket, kérlek irjatok..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!