Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem a peteéréses időszakban (2 db)

Teherbe eshettem, ha a peteéréses időszakban megszakítással közösültem a párommal?

MÉg pár nap van a mensiig de a melleim nagyon fájnak, a h?m 37,2 és a jobb petefészkem és a méhem szeretkezéskor fájnak, ráadásul a libidóm is jóval csökkent.

Legjobb válasz: Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül,h meg is történt-e. Talán irass fel tabit,és akkor mgszakítani sem kell.

Igen teherbe eshettél.Ez majd mensi várt idõpontján kiderül, h meg is történt-e. Talán irass fel tabit, és akkor mgszakítani sem kell.
Hát ugye a megszakított érintkezés nagyon bizonytalan védekezési mód. Mert már az elõváladékban is lehetek életképes spermiumok. Ha a párod nem akar óvszerrel vigyázni rád, akkor tényleg a tabletta a tuti megoldás, ha még nem késtél el vele. Nem akarlak elkeseríteni, de ezek terhességi tünetek is lehetnek. Ha a várt idõben nem jön meg a mensid, akkor 1-2 nap múlva a reggeli elsõ vizeletedbõl csinálj terhességi tesztet. Vigasztaljon a tudat, hogy sok nõ irigyel most téged, akik hosszú ideje várakoznak arra, hogy ezeket a tüneteket felfedezzék végre magukon!

Teherbe eshettem ha a peteéréses időszakban együtt voltunk megszakítással?

Elvileg nem ment el bennem, de miután elment visszatettük még. MOst késik 1 napja, feszül a mellem és 37 fokos a h?m. Teherbe lehet így is esni?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. De nem értem, ha nem akar az ember babát, akkor miért ne lehet biztos módszerrel védekezni? Ha késik , csinálj tesztet és ha nem jön meg, menj orvoshoz.

Igen, lehetsz terhes. De nem értem, ha nem akar az ember babát, akkor miért ne lehet biztos módszerrel védekezni? Ha késik , csinálj tesztet és ha nem jön meg, menj orvoshoz.
Szia! Bizony teherbe eshettél! Én is ugyan ilyen "úton-módon" vagyok boldog 20 hetes kismami! Vegyél tesztet, akkor többet tudsz meg! A tüneteid alapján akár terhes is lehetsz! Sok sikert, akármilyen eredményt is vársz!
határozott igen a válaszom, elõváladék is távozik, attól is lehetsz terhes, mert spermát az is tartalmaz.De az Isten áldjon meg, miért nem védekezel, ha nem akarsz babát?????Mások meg éveket szenvednek és nem jön össze...bocsi ezt muszály volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!