Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem, fáj (2 db)

Teherbe eshettem? Szeretkeztem a barátommal de nem védekeztünk, nekem ez volt az első neki mar nem, nem fajt se semmi meg csak el sem véreztem mit jelent ez h van ez? Nm értem

Legjobb válasz: Attól hogy neked az elsõ volt, még nagyon is lehetsz terhes. Amúgy meg nem mindenkinek fáj az elsõ. Örülj mert a pasid jól csinálta.

Attól hogy neked az elsõ volt, még nagyon is lehetsz terhes. Amúgy meg nem mindenkinek fáj az elsõ. Örülj mert a pasid jól csinálta.
Dehogy öli meg a babát...a beágyazódást akadályozza meg, nem a terhesség megszakítását jelenti. Lányom, gratulálok. elõttem szólóknak igaza van: attól, hogy elsõ, még lehet belõle baba. ha a pasi benned ment el, akkor irány a doki. amúgysem ártana. reménykedj..ennyi 19L
Ha a barátod belédélvezett, akkor bizony teherbeeshettél..(ilyenkor 50% az esélye a terhességnek).2hét múlva csinálj tesztet.(és addig ne szexelj).Igaza van az elõttemíróknak.
Ha nem védekeztetek akkor mindegy, hogy fájt vagy vérzett, így is úgy is teherbe eshetsz!Mikor történt az együttlét?Ha 72 órán belül akkor írass fel 72 órás tablettát.Az együttléttõl számolva 10-14 napra reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. De ha még nem szeretnél babát és nem tudtok védekezni akkor inkább ne szeretkezzetek!
Utálom az ilyen értelmetlen válaszadókat. Nem õ volt/lesz az egyetlen, akivel megesik/eshet az ilyen. De ha már egyszer "kétségbe esve" segítséget kér valaki, akkor nem így kéne rá válaszolni.. Ha meg nem tudsz értelmesen válaszolni rá, akkor inkább ne is írjál!! Amúgy: Lehetsz terhes persze...mikor történt az együttlét? 72 órás tablettát vegyél a gyógyszertárban (nem vényköteles). Legközelebb meg használjatok gumit.Egyébként hány éves vagy, ha az publikus??? 19/L
Simán lehetsz terhes. Örülj neki, hogy ilyen rugalmas a szûzhártyád és nem fájt. A 72 órás tablettáról tudnod kell, hogy úgy mûködik, hogy ha terhes vagy, megöli benned a babát. Ezt persze sokan nem tartják gyilkosságnak, de vannak olyanok is, akiknek ez lelkiismereti gondot okoz, mert õk gyilkosságnak érzik. Remélem, nem vagy terhes, hacsak nem akarod. A jövõben mindenképp legyetek körültekintõbbek! A kérdésedbõl ítélve eléggé fiatal lehetsz, még ráérsz a szex-szel, inkább olvass róla minél többet, hogy elkerüld a rossz dolgokat. (Pl. egy sor betegség). Ha mégsem bírod ki, legalább használjatok óvszert, bár az sem 100%-os védelem. Beszéld meg a védekezés módját a szüleiddel vagy egy nõgyógyásszal.
A kérdező hozzászólása: 15 leszek!
szokásos válaszom: 8asikrek meglepõen alacsony IQval...
Eddig soha nem írtam az ilyen lehet-e terhes kérdésekhez, de már nem bírom. Ha már van vkinek annyi esze, hogy 14(!!!) évesen szexeljen, legyen már annyi esze is, hogy minimum védekezzen, de ha már a lány nem, legalább a pasi gondolkodhatna egy picit. Bocsi a letolásért, de remélem legközelebb gondolkodsz, mielõtt csinálsz vmit!
A kérdező hozzászólása: ja semmi baj!!!én nm haragszom v vmi elolvasom a válaszokat és amelyiket úgy gondolom h hasznos azt be is tartom meg minden szóval......akármit írhattok!!
11:50-nek: A MEGTERMÉKENYÍTETT petesejtet nem engedi beágyazódni! Nem pedig a megzápultat. Az ilyesmit az ateistákon kívül minden ember gyilkosságnak érzi. Ez tény, még ha sokan nem is értenek egyet vele. Egyébként pedig azt is odaírtam, hogy sokan nem tartják gyilkosságnak. Akkor meg nem értem, mi a gond... A 11:20-as válasz pedig nem nekem szólt, hanem annak, aki tömören lehülyézte ezt a lányt. Jelentettem is, törölték is, most meg úgy néz ki, én vagyok a bunkó. Föl kéne fogni, amit olvasol, mielõtt vakon nekiugrasz valakinek. ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ "Kösz" a 45%-ot! (???) Mi is volt a gond a válaszommal? Az talán, hogy legyen körültekintõbb, esetleg az, hogy olvasson róla minél többet, hogy elkerülje a betegségeket, netán az óvszeres tippem? Szerintem ezek hasznos tanácsok!

Teherbe eshettem, ha fáj a hasam alja, néha erős hányingerem van reggelente, feszül a mellbimbóm, ég a gyomrom, kimaradt a havi vérzésem és nagyon ingerült voltam kb. 2 hétig?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ezek a jelek utalhatnak arra, hogy terhes vagy. De legjobb, ha veszel egy tesztet és az eredménytõl függetlenül menj el orvoshoz, már a homronháztartásod miatt is.

Ezek a jelek utalhatnak arra, hogy terhes vagy. De legjobb, ha veszel egy tesztet és az eredménytõl függetlenül menj el orvoshoz, már a homronháztartásod miatt is.
Van okod félni attól, hogy terhes vagy? :) Azért a szeplõtelen megtermékenyítés ma már nem annyira jellemzõ... :P
A TERHESSÉGI TESZT EGYBÕL MEGMUTATJA

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!