Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem, a barátom óvszer (3 db)

Teherbe eshettem, ha a barátom óvszer nélkül a közelembe se jött, nem ment el?

Nemrég feküdtem le a barátommal, minden egyes alkalommal védekeztünk, és soha még csak nem is került óvszer nélkül a közelembe, a másik pedig az hogy nem ment el, és nem szakadt ki az óvszer...most mégis késik a menszeszem, és már iszonyú ideges vagyok, aludni is alig tudok...nagyon szeretem, de babát nem akarok...én tényleg figyeltem még közben is hogy minden redben legyen, a legjobb min?ség? óvszert vettük, és tényleg odafigyeltünk, most mégis ilyen stresszben vagyok...

Legjobb válasz: Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes??? Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már errõl kérdés.

Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes??? Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már errõl kérdés.
Bocsika, milyen idos is vagy?? Lehet , hogy túl sokat idegeskedsz - ez is kozre játszik..nincs mitol félned he tényleg úgy volt minden mint amit az imént leírtál , nincs mitol tartani.....
Nyugi!!! Baj semmikepp sem lehet...nincs ahogy.Most ideges vagy, hogy miert nem jon meg....aztan par ev mulva ideges leszel, hogy mar megint megjott. Szerintem felejtsd el az egeszet...a begorcsoles is okozhatja a kesest, minnel jobban stresszeled magad annal rosszabb. Lehet pont a stressz az oka.
Sõt! Elmondanám neked, hogy defekt esetén is csak nagyon nehezen eshettél volna teherbe, mivel minden óvszer belseje spermaölõvel van átitatva, és ez még defekt esetén is véd. Valószínûleg a szervezetedben változás állt be a szexualitás elkezdésével, és most alkalmazkodik hozzá. Nekem pl. 21 éves koromra állt be rendesen a vérzésem, miután elkezdtem szexuális életet élni. Ha mindezek után terhes lettél, én megeszem a nemlétezõ kalapom. Egy pirospontot viszont kapsz tõlem azért, mert védekeztetek és mindketten figyeltetek a másikra.
igen, lehetsz terhes.
kicsi az esélye, szinte minimális, de azért elõfordulhat, ha nagyon szerencsétlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez a "barátod is az" szitu egyáltalán nem volt poénos... :S A 72 órás tablettát a fiúnak is kiadhatják, ha õ a 16 éven felüli? Ugyanis én még nem töltöttem be.
A kérdező hozzászólása: És amúgy valószínûleg az elõváladék sem folyhatott ki... de nem vagyok benne biztos(emiatt veszem figyelembe inkább a legrosszabb eseteket). A tus ugye nem sokat segített a dolgon, ha az elõváladék esetleg kifolyhatott?
tudtommal csak nagykorú személynek írják fel a 72 órást. mert barátnõm a nagykorú barátnõjét kérte meg, de nem biztos
Hát ha vki így teherbe esik, akkor azon már a 72 órás sem segít, annyira szerencsétlen, már bocsi:) Teljesen benned maradt? Vagy a vége kilógott? Szerintem az esélye, hogy így teherbe esel nagyon nagyon közel van a nullához.
NOs, ha az óvszer benned maradt, akkor az az elõváladékot is felfogta. Kizárt, hogy az elõváladék megkerülve a gumit, tovább jutott volna a testedben. Amúgy az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. A terhesség esélye gyakorlatilag nulla. Nem kell félni, a mai világban egyre nehezebb teherbe esni, még annak is, aki szeretné!
A kérdező hozzászólása: ma 11:44 -esnek üzenem, hogy az óvszer nem lógott ki, de viszont éppen hogy csak érte kellett nyúlnom. éreztem a felpenderedett szélét. Valószínûleg egybõl észleltük.

A báratomon nem volt óvszer. Teherbe eshettem?

Ma a barátom a makkját belém rakta és nem volt rajta óvszer.Éreztem hogy egy kicsit bejjebb is nyomta.Azt mondta nem volt el?váladéka.A sz?zhártyám nem szakadt fel. Ugye akkor nem eshettem teherbe?

Legjobb válasz: de terhes lehetsz.

de terhes lehetsz.
a terhesség kialakulása nem a szûzhártyától függ, de ha már berakta, akkor nem vagy szûz.. meg terhes se ennyitol..
Mi ez az új hülye szöveg, hogy a pasik azt mondják, hogy nem volt elõváladék? -.-' Ha már felállt neki, akkor MINDIG VAN elõváladék!
szerinted, ha menstruációs vér ki tud folyni az ép szûzhártyán keresztül, akkor az spermiumok nem tudnak bejutni rajta? Az elõváladékot meg nem is érzi. Ha betette, már nem vagy szûz. Igen, lehetsz terhes ettõl is. Több tárgyi tévedést nem fedeztem fel elsõ olvasatra a soraidban, de ez is bõven elég...
Azt sem tudod, mi az a szûzhártya... Az nem egy üveglap, ami betörik, hanem egy rugalmas bõrdarab, ami lehet, hogy már régebben is "felszakadt", akár egy biciklizés közben. Szóval nem láthatod, hogy most felszakadt-e. Ha meg betette, már nem vagy szûz se. Azt meg a palid sem tudhatja, hogy volt-e elõváladék, ami 99%, hogy volt, csak meg akart nyugtatni. Szóval lehetsz terhes. (mi az istenért nem lehet védekezni, ha nem akarsz gyereket???)
Nagy rá az esély, hogy nem :) Ha még a szûzhártyád sem szakadt át akkor nem igazán lehetett elég közel ahhoz hogy megtermékenyítsen, viszont ha nem akartok álmatlan éjszakákat akkor védekezzetek az a biztos :) 21/F
nm értem miért olyan nehéz védekezni? ha nincs nálad gumi, és nem szed fogamzásgátlót a csaj, akkor maradjatok az orálnál.
Remélem terhes leszel !
van, akinél nincs.. de ha pisil is elõtte, akkor még azt is kiüriti, amennyi spermium elõtte lett volna..
elõváladéktól azért elég ritkán esik az ember teherbe.. peteéréskor 20 %, ha beleélveznek..
de ha még nagyon fiatalkák vagytok, akkor tenyleg inkabb gumi..
-terhes vagy! -mindenkinek van elõváladéka, még ha azt mondja nincs, akkor is! -nem vagy már szûz, hiába mondod! -hülye is vagy, mert akkor legalább hagytad volna megnyomni magad rendesen, most egy kis tunkolástól lettél terhes, grat!
ennyitol nem terhes.. ne ijesztgesd már :DD
tudom hogy valószínûleg nem az, de felelõtlen mindenképp...hagyjuk parázni még kicsit :P
Édes istenem, tudatlan kislányok miért akarnak szexelni? Barbizz inkább...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!