Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem, a barátom (29 db)

igen, lehetsz terhes.
kicsi az esélye, szinte minimális, de azért elõfordulhat, ha nagyon szerencsétlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez a "barátod is az" szitu egyáltalán nem volt poénos... :S A 72 órás tablettát a fiúnak is kiadhatják, ha õ a 16 éven felüli? Ugyanis én még nem töltöttem be.
A kérdező hozzászólása: És amúgy valószínûleg az elõváladék sem folyhatott ki... de nem vagyok benne biztos(emiatt veszem figyelembe inkább a legrosszabb eseteket). A tus ugye nem sokat segített a dolgon, ha az elõváladék esetleg kifolyhatott?
tudtommal csak nagykorú személynek írják fel a 72 órást. mert barátnõm a nagykorú barátnõjét kérte meg, de nem biztos
Hát ha vki így teherbe esik, akkor azon már a 72 órás sem segít, annyira szerencsétlen, már bocsi:) Teljesen benned maradt? Vagy a vége kilógott? Szerintem az esélye, hogy így teherbe esel nagyon nagyon közel van a nullához.
NOs, ha az óvszer benned maradt, akkor az az elõváladékot is felfogta. Kizárt, hogy az elõváladék megkerülve a gumit, tovább jutott volna a testedben. Amúgy az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. A terhesség esélye gyakorlatilag nulla. Nem kell félni, a mai világban egyre nehezebb teherbe esni, még annak is, aki szeretné!
A kérdező hozzászólása: ma 11:44 -esnek üzenem, hogy az óvszer nem lógott ki, de viszont éppen hogy csak érte kellett nyúlnom. éreztem a felpenderedett szélét. Valószínûleg egybõl észleltük.

S. O. S! A barátommal most szexeltünk először. Én most veszítettem el a szüzességem. Ezek alapján teherbe eshettem?

Legelőször próbálkozott betenni,akkor óvszerrel csinálta. Aztán másodszor anélkül,de nem élvezett el,mert arra figyelt,hogy nekem nem túl kellemetlen-e az érzés és,hogy ne okozzon fájdalmat. Harmadszor pedig már nem fájt annyira és mielőtt elélvezett volna kiszedte és a hasamra folyt a sperma. Ezek alapján,ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ezt miért nem az elsõ alkalom elõtt kérdezted meg? Igen, akár teherbe is eshettél.

Ezt miért nem az elsõ alkalom elõtt kérdezted meg? Igen, akár teherbe is eshettél.
Miért írok olyat a kérdezõnek, hogy nyugi, biztos nem terhes??? Mikor ezt mindenki tudja (az intelligensebbje...), hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni, ezt a férfi nem is érzi mikor kijön. Tehát kérdezõ: igen, lehetsz terhes és világosítsd fel a barátod az alapvetõ biológiáról, hogy nem csak az ejakuláció tartalmaz spermiumot.
A megszakított közösülés pearl indexe 33-35 körül van. Tehát egy év alatt 100-ból 35-en teherbe esnek így. A világ legnagyobb butasága engedni, hogy "kicsit betegye", meg "idõben kiszálljon", fõleg, ha kanos tinédzserekrõl van szó és nem meglett, érett, saját testét jól ismerõ férfirõl (akik esetében szintén lutri, de legalább el tudja tartani a becsúszott babát). IGEN lehetsz terhes! SOHA ne csinálj ilyet, ha nem akarsz kockáztatni!
Édesem, bármikor lehetsz terhes, ha sehogy sem védekeztek. Anyukám eü. szakközepet végzett, ezt mégis elfelejtette, úgyhogy nem volt többször együtt apámmal, mint te a barátoddal, mire megfogantam. Ha szexelni elég nagyok vagytok, legyen eszetek védekezni is. Remélem, legalább eljuttatott a csúcsra, ha már ilyen tökkelütött! Ha beüt a baj, õ meg majd úgy tesz, mintha ott sem lett volna.
En nem lettem igy terhes Parommal, de mi mar olyan korulmenyek kozt voltunk, hogy nem okoz gondot ha "becsuszik"... De ez termeszetesen nem azt jelenti hogyha en nem estem teherbe igy akkor az egvilagon senki se eshet...
Nem.
Csak ne görcsölj rá, hogy juj lehet hogy terhes vagyok meg ilyenek. Ne aggódj :) Sokszor így csináltuk a barátommal és eddig 3 évig még nem volt gond ! :) Csak máskor védekezzetek és így nem kell majd utólag aggódni.
*írtok, és nem írok
Remélem a gyerekem majd nem ennyi ésszel, meg felelõsséggel fog szexelni, mint ti. Ha annak utána tudtok járni, hogy hogy hogyan kell szexelni, legalább a fogamzásgátlás témakörét is érdemes lenne átlapozni. Hogy a kérdésre is válaszoljak: onnantól kezdve, hogy a pénisz a hüvelybe hatol, van lehetõsége a terhességnek. Fõleg, ha az óvszert, és minden egyéb fogamzásgátlási módszert is mellõztök. Amúgy pedig honnan tudod, hogy egy tini fiú idõben ki tudja húzni a szerszámot? Beléd is kerülhetett a spermából, 1 csepp is elég a terhességhez. Fõleg, ha az ember lánya nem tervez gyereket.

Reggel volt egy kis "pettingszerű", a barátom kezére kerüét előváladék, zsepivel letörölte, aztán megujjazott. Teherbe eshettem?

FONTOS: sz?z vagyok, de lehet h sérült a hártya.

Legjobb válasz: Szûz fogantatás tipikus esete... Szóval igen, teherbe eshettél. Irány a doki, és a 72 órás tabi.

Szûz fogantatás tipikus esete... Szóval igen, teherbe eshettél. Irány a doki, és a 72 órás tabi.
Ha megtörölte zsepivel, akkor nem lesz semmi baj. Ezért nem érdemes a sügrõsségi tablettával összezavarni a szervezeted. De ha nagyon akarod... a te döntésed. Menj el nõdokihoz, mond el, hogy mi történt és felírja a tablettát. A patikában vény nélkül nem lehet venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat de eltérõt írtatok szal még várnék pár választ!
Nyugodj meg, biztos nem lehetsz terhes. Ha gondolod azért beveheted a 72 órás tabit, ha ez megnyugtat. De szerintem inkább menj el orvoshoz és irass ki magadnak fogigátlót, és akkor a késöbbiekben nem kell ilyesmi miatt aggónod!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! Ha netán vkivel hasonló dolod történne leírom mit tettem: Reggel elsõ utam a nõgyógyászatra vezetett, kértem 72 órás tabit, felírta, aztán elküldött vér-és vizeletlaborra, meg mondta hogy kb. 2 hét múlva kismedencei ultrahang és 3 hét múlva találkozó vele és majd ha minden ok akkor felír fogamzásgátlót. A tablettát az elõbb bevettem, biztos ami biztos.
hány éves vagy?

Kb6 napja szedek fogamzasatlot. Azt irja h ha a menstruacio elso napjan beveszem akkor mar vedett vagyok de en azert vartam meg egy kicsit. A 6. este egyutt voltam a baratommal es bennem ment el. Szeintetek keveset vartam es akar teherbe is eshettem?

Legjobb válasz: Ha a betegtájékoztatónak nem hiszel, akkor az itt kapott anonim válaszokban meg fogsz bízni? Egyébként a szex lényege a szaporodás, így ha van szex, akkor a te szóhasználatoddal élve, akár teherbe is eshetsz.

Ha a betegtájékoztatónak nem hiszel, akkor az itt kapott anonim válaszokban meg fogsz bízni? Egyébként a szex lényege a szaporodás, így ha van szex, akkor a te szóhasználatoddal élve, akár teherbe is eshetsz.
Basszus le van írva. Mit akarsz még? -.- Mi mit tudunk még mondani? "Persze, biztonságok, 5 hónapon át végeztem rajta emberkísérleteket és senki nem esett teherbe"?.....

Szedem a fogamzásgátló tabit, de még a 3ik hónapban volt pecsételő vérzésem. ÉS ez a vérzés közben szeretkeztem a barátommal. Teherbe eshettem?

Legjobb válasz: A pecsételõ vérzés csak az elsõ ciklusban normális, utána már nem. Valószínûleg nem a megfelelõt írta fel neked a doki. Menj vissza hozzá és írass fel egy másikat! Azt viszont nem tudom, hogy így teherbe eshettél-e.

A pecsételõ vérzés csak az elsõ ciklusban normális, utána már nem. Valószínûleg nem a megfelelõt írta fel neked a doki. Menj vissza hozzá és írass fel egy másikat! Azt viszont nem tudom, hogy így teherbe eshettél-e.

21 éves lány vagyok és most vesztettem el a szüzességemet. 26-án ért véget a manstruációs vérzésem és 28-án voltunk együtt. Nem védekeztünk, mert a barátom szerint az még fájdalmassabbá tette volna. Teherbe eshettem-e?

3 rövid aktus volt.

Legjobb válasz: szia! jobb lett volna védekezni és nem a barátodra hallgatni!! ugy vélem elég felnõtt vagy ahhoz hogy szeretkezz akkor védekezz is! nem fájdalmasabb ugy hidd el! amugy nem valószinû h terhes lettél mert nem hiszem h akkor volt peteérésed, de sajna minden lehetséges! várd ki a végét és innen védekezzetek!

szia! jobb lett volna védekezni és nem a barátodra hallgatni!! ugy vélem elég felnõtt vagy ahhoz hogy szeretkezz akkor védekezz is! nem fájdalmasabb ugy hidd el! amugy nem valószinû h terhes lettél mert nem hiszem h akkor volt peteérésed, de sajna minden lehetséges! várd ki a végét és innen védekezzetek!
Mensi után sokkal kisebb az esélye normál esetben a terhességnek, de a természet becsaphat mindenkit! Ajánlatos mindig védekezni, mert semmire nincs biztosíték. Ez az elsõ alkalommal is ugyanúgy igaz! Szerintem szedjél tablettát, ha az óvszert inkább hanyagolnátok, de csak akkor, ha komoly a kapcsolat és hûségesek vagytok! A mensiig nem tudhatod biztosan mi a helyzet! Ne izgulj, szerintem minden oké lesz!
Elõször is tök jó, hogy eddig nem kufircoltál, vagyis ritka az ilyen. :-) Szerintem nem vagy terhes, és ne is agyalj ezen huszonakárhánynapig, mert felborul a ciklusod... Ez a véleményem. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, hogy mindenki ilyen aranyos... ez volt az elsõ...és nagyon jó volt...Õ azt mondta, hogy igy nem fog ugy fajni-igaza volt-bar nem tudom milyen lett volna gumival-de ezentul csak ugy fogjuk csinálni...Õ nagyon édes és türelmes volt... nem akarok tablettát szedni...azt hiszem az óvszernél maradunk.
Annyira büszke vagyok rád! Attól függetlenül, hogy nem védekeztél, nagyon ritka vagy. Én is ennyi idõs voltam, és nagyon megbántam. Nekem pl. Nagyon fájt, mindegy mivel csináltuk, mivel érzelem nem volt a dologban, csak a pia dominált. Tudod igazság szerint csak az nem eshet teherbe, aki nem él szexuális életet. Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy az lettél. Ha esetleg a mensid kimarad akkor se ijedj meg nagyon, lehet, hogy a szervezeted átáll a szexuális életre és felkészíti magát. Ezt csak azért mondom, mert nálam is így volt. Kitartás.

Egy tablettát elfelejtettem bevenni az elsõ héten (7. napon) és csak 19 óra után pótoltam. Egy nappal elõtte együtt voltunk a barátommal. Menjek orvoshoz nagy valószínûsége van hogy teherbe eshettem?

Legjobb válasz: Nem tudom mit szedsz, de gumi nélkül akkor biztonságos csinálni, ha már legalább 2 hetet végigszedtél idõben. Szerintem menj dokihoz.

Nem tudom mit szedsz, de gumi nélkül akkor biztonságos csinálni, ha már legalább 2 hetet végigszedtél idõben. Szerintem menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdtem a gyógyszer szedését, hanem már régóta szedem.A cikluson belül az elsõ hét végén felejtettem el bevenni 1 szemet..

Eshettem teherbe a barátom kezétől? SEGÍTSÉG!

Szűz vagyok, sosem voltam még barátommal sem.

Legjobb válasz: Születési anyakönyvi kivonat Apja neve:Kéz

Születési anyakönyvi kivonat Apja neve:Kéz
Nem... Miért nincs szexuális felvilágosítás az iskolákban?
nyugi, ettõl nem eshettél teherbe
hát nagy sztori lenen ha ettõl teherbe estél volna de sajnos ez nem következett be :(
kamu...
A kérdező hozzászólása: Nem kamu... nem értem mi a bajod... Köszi a válaszokat, de ugye ez tuti h nem? Vennem kellene azért tesztet? Azt hol tudok? Vagy van neten kitöltõs is?
hogy lehet valaki ennyire setét?
Dugd a kezed egy pohár vízbe, és ha egy cápa leharapja, akkor terhes vagy.
ne vegyétek már be az ordító kamukérdést!

A báratomon nem volt óvszer. Teherbe eshettem?

Ma a barátom a makkját belém rakta és nem volt rajta óvszer.Éreztem hogy egy kicsit bejjebb is nyomta.Azt mondta nem volt el?váladéka.A sz?zhártyám nem szakadt fel. Ugye akkor nem eshettem teherbe?

Legjobb válasz: de terhes lehetsz.

de terhes lehetsz.
a terhesség kialakulása nem a szûzhártyától függ, de ha már berakta, akkor nem vagy szûz.. meg terhes se ennyitol..
Mi ez az új hülye szöveg, hogy a pasik azt mondják, hogy nem volt elõváladék? -.-' Ha már felállt neki, akkor MINDIG VAN elõváladék!
szerinted, ha menstruációs vér ki tud folyni az ép szûzhártyán keresztül, akkor az spermiumok nem tudnak bejutni rajta? Az elõváladékot meg nem is érzi. Ha betette, már nem vagy szûz. Igen, lehetsz terhes ettõl is. Több tárgyi tévedést nem fedeztem fel elsõ olvasatra a soraidban, de ez is bõven elég...
Azt sem tudod, mi az a szûzhártya... Az nem egy üveglap, ami betörik, hanem egy rugalmas bõrdarab, ami lehet, hogy már régebben is "felszakadt", akár egy biciklizés közben. Szóval nem láthatod, hogy most felszakadt-e. Ha meg betette, már nem vagy szûz se. Azt meg a palid sem tudhatja, hogy volt-e elõváladék, ami 99%, hogy volt, csak meg akart nyugtatni. Szóval lehetsz terhes. (mi az istenért nem lehet védekezni, ha nem akarsz gyereket???)
Nagy rá az esély, hogy nem :) Ha még a szûzhártyád sem szakadt át akkor nem igazán lehetett elég közel ahhoz hogy megtermékenyítsen, viszont ha nem akartok álmatlan éjszakákat akkor védekezzetek az a biztos :) 21/F
nm értem miért olyan nehéz védekezni? ha nincs nálad gumi, és nem szed fogamzásgátlót a csaj, akkor maradjatok az orálnál.
Remélem terhes leszel !
van, akinél nincs.. de ha pisil is elõtte, akkor még azt is kiüriti, amennyi spermium elõtte lett volna..
elõváladéktól azért elég ritkán esik az ember teherbe.. peteéréskor 20 %, ha beleélveznek..
de ha még nagyon fiatalkák vagytok, akkor tenyleg inkabb gumi..
-terhes vagy! -mindenkinek van elõváladéka, még ha azt mondja nincs, akkor is! -nem vagy már szûz, hiába mondod! -hülye is vagy, mert akkor legalább hagytad volna megnyomni magad rendesen, most egy kis tunkolástól lettél terhes, grat!
ennyitol nem terhes.. ne ijesztgesd már :DD
tudom hogy valószínûleg nem az, de felelõtlen mindenképp...hagyjuk parázni még kicsit :P
Édes istenem, tudatlan kislányok miért akarnak szexelni? Barbizz inkább...
Ha nem volt lyukas nem vagy terhes! Csak magadat paráztatod!
Nincs para, nem lehetsz terhes szerintem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!