Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshettem, a (120 db)

Teherbe eshettem a peteérés előtt két nappal? Bővebben lennt.

Peteérés el?tt 2 nappal megszakításos védekezéssel voltunk együtt, 2 nap múlva reggel pecsétel? vérzésem lett, ami még egy napig sem tartott csak délel?tt 2szer vettem észre. Akkor lehetett a peteérés. Akkor még volt esélye megfoganni a két nappal ezelötti együttlétb?l? De ha megszakítással védekeztünk akkor is?

Legjobb válasz: én 3 nappal peteérés elõtt estem teherbe, bár mi nem megszakítással. van rá esélyed.

én 3 nappal peteérés elõtt estem teherbe, bár mi nem megszakítással. van rá esélyed.
Esély volt persze, mert idõ kell , amíg elérik a hímivarsejtek a petesejtet. A megszakításos együttlét sem tekinthetõ védekezésnek. Tehát esély van, de ettõl még egyáltalán nem biztos, hogy baba is van.
A spermium két napig életképes. Ha került beléd, akkor teherbe is eshetsz. De nem túl nagy rá az esély.
Ehhez annyit fûznék hozzá, hogy megszakításos együttléttel is nagy az esély a teherbeesésre! Nekem több ismerõsöm is van, akik így lettek terhesek!
A spermák átlag élettartama 3 nap, szélsõ helyzetben 5 nap. Így ugyanannyi esély van rá, mintha közvetlenül peteéréskor vagytok együtt ugyanezzel a "módszerrel". A megszakításos közösülés Pearl indexe 35. Ez azt jelenti, hogy egy év alatt száz nõbõl, aki rendszeres nemi életet él és megszakítással közösül 35 terhes lesz.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma reggel egy terhességi tesztet, amin nagyon, de nagyon halványan ott van a második csík, de tényleg csak, ha nagyon megnézem akkor látom. Vasárnap vagy hétfõn kell megjönnie, várok, ha nem jön meg akkor csinálok hétfõn vagy kedden még egyet.
Én is ugyanígy voltam, azzal az eltéréssel, hogy mi nem védekeztünk és nekem sem jött még meg, hét végére-köv hét elejére várom..
Én is úgy tudom hogy a spermiumok élettartalma 2-3 nap, tehát még akár ebbõl baba is lehet. A tesztre meg azt szokták mondani (remélem nem ijesztelek meg) hogy a halvány csík is csík. Szóval lehet hogy terhes vagy. De inkább ismételd meg a menstruáció várt napját követõen is.

Teherbe eshettem a mensim utolsó napjaiban?

Ha lefeküdtem a barátommal de a mensim megvoolt igaz hogy már az utolsó napokban vagyok így nem túl er?s de vérezgetek akkor kevesebb az esély a teherbe esésre igaz??tudom hogy ilyenkor is teherbe lehet esni...csak érdekel hogy az esély mennyi kb így?

Legjobb válasz: miért fontos h mennyi az esély, ha megvan? még ha kicsi is, de megvan? és ha terhes leszel, akkor ugy állsz a szüleid elé, h " de kicsi volt az esély "?? mikor feküdtél le vele? ha még nem késtél le, akkor 72 oras. maskor meg normalisan védekezni.

miért fontos h mennyi az esély, ha megvan? még ha kicsi is, de megvan? és ha terhes leszel, akkor ugy állsz a szüleid elé, h " de kicsi volt az esély "?? mikor feküdtél le vele? ha még nem késtél le, akkor 72 oras. maskor meg normalisan védekezni.
Van rá esély. Valahol a 0 és az 1% között van. Ne kisértsd a sorsot inkább védekezzetek.

Yasminellét szedek 6honapja. Eddig mindent rendesen bevettemmegjött de keves csináltam tesztet negativ lett. Viszont kb 1 hete alhasi fájdalmam van. Teherbe eshettem a gyógyszer mellett?

eddig csak simán a hasam fájt de 2 napja lejjebb ment a petefészek fele..

Legjobb válasz: Az, hogy kevés, az a tabi miatt van. A fájdalom viszont nem játék! Beszélj az orvosoddal mindenképpen.

Az, hogy kevés, az a tabi miatt van. A fájdalom viszont nem játék! Beszélj az orvosoddal mindenképpen.
Ha mindet bevetted, megjött és a teszt is negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél! Menj el dokihoz! Szerintem a tabi mellékhatása lehet!

A cikusom 18-dik napján még teherbe eshettem? A ciklusaim 27 naposak. Csak tegnap tudtunk együtt lenni azelött pedig 13-ánés 10-én! Lehet belöle baba?

Legjobb válasz: sztem ne görcsölj ennyire. Én csak a saját példámat tudom mondani. Mikor tervezgettünk, kiszámítottuk a peteéréstés akkor szexeltünk, aztán meg láb felhajt kb 20percig úgymarad... mindig görcsöltem, h úristen, ugye terhes vagyok, alig bírtam kivárni a menses idõpontját, de persze mindig megjött. most amikor már nem érdekelt az egész, akkor szexeltünk amikor kedvünk volt, és semmi egyéb praktikát nem vetettünk be, sõt minden aktus után rögtön zuhanyozta, na most jön a baba. Felesleges görcsölni, nem érsz el vele semmit, csak magadat stresszeled, és úgy elég nehezen fogan meg törpicsek. de azért drukkolok:-)

sztem ne görcsölj ennyire. Én csak a saját példámat tudom mondani. Mikor tervezgettünk, kiszámítottuk a peteéréstés akkor szexeltünk, aztán meg láb felhajt kb 20percig úgymarad... mindig görcsöltem, h úristen, ugye terhes vagyok, alig bírtam kivárni a menses idõpontját, de persze mindig megjött. most amikor már nem érdekelt az egész, akkor szexeltünk amikor kedvünk volt, és semmi egyéb praktikát nem vetettünk be, sõt minden aktus után rögtön zuhanyozta, na most jön a baba. Felesleges görcsölni, nem érsz el vele semmit, csak magadat stresszeled, és úgy elég nehezen fogan meg törpicsek. de azért drukkolok:-)

Teherbe eshettem a menstruáció negyedik napján?

Már van egy kisfiam és most úgy néz ki, hogy lehet, hogy lesz kistesója. Teherbeeshettem a menstruáció negyedik napján? A ciklusom 28-31 közötti. Mondjuk én szerintem nem, de érdekel másnak a véleménye is!

Legjobb válasz: Hacsak nem borult fel a peteérésed, akkor nem. Jó esetben a 14. napon eshetsz terherbe. A 4. nap korai. De elõfordulhat. Én ilyenrõl is hallottam már. Ha nagyon gyanakszol, a teszt még biztos nem mutatja ki, de a vérvétel igen.

Hacsak nem borult fel a peteérésed, akkor nem. Jó esetben a 14. napon eshetsz terherbe. A 4. nap korai. De elõfordulhat. Én ilyenrõl is hallottam már. Ha nagyon gyanakszol, a teszt még biztos nem mutatja ki, de a vérvétel igen.
Teherbe eshettél, ha volt érett petesejt (pl orgazmus is válthat ki spontán peteérést) és bejutott ondósejt (nem védekeztetek). Én aznap estem teherbe, amikor meg kellett volna jönnie.
Hááát, van rá esély, de elég kicsi.Lehet még nem költözött ki addigra az érett petesejt, nekem rendszeresen a mensim 3napja körül távozott.

Eshettem teherbe, ha a ciklusom 11-ik napján együtt voltam a párommal? Rá kétnapra éreztem egy kis fájdalmat, amit áttetsző folyás kísért, most pedig ilyen "megfog jönni" érzésem van. (A folyás még mindig megvan) Pedig még van másfél hetem "addig".

Legjobb válasz: Igen, sokszor bebeszéli az ember magának amit szeretne. Én pl. amíg nem estem teherbe mindíg éreztem valamit. Amikor teherbe estem eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek egészen addig, amíg rosszul nem lettem egy reggel...én nem is értem hogy van ez????!!!! 21 hetes kismama

Igen, sokszor bebeszéli az ember magának amit szeretne. Én pl. amíg nem estem teherbe mindíg éreztem valamit. Amikor teherbe estem eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek egészen addig, amíg rosszul nem lettem egy reggel...én nem is értem hogy van ez????!!!! 21 hetes kismama
Eshettél teherbe, persze, elég jókor voltatok együtt. Elméletileg nem érezhetsz semmit, de én is éreztem, és bejött, jön a baba. De aki nagyon szeretne, az mindig jobban figyeli magát, ezért is érezheted jobban ezeket a tüneteket. Ez inkább lelki dolog. Drukkolok.
ha még van másfél heted "addig", akkor pá napja történt a dolog. semmit nem érezhetsz a terhességgel kapcsolatban, mert fizikai képtelenség. még talán a megtermékenyült petesejt el sem ért a méhedig. minimum egy hét míg a tüneteket hivatalosan rá lehet fogni valamire
Ahogy az elõttem szóló írta, semmit nem érezhetsz.
egyébként leírásod alapján az áttetszõ folyásos nap utáni nap volt a tüszõrepedésed. (ha megelõzõ nap vagy aznap voltatok együtt, akkor van a legnagyobb esélyed a terhességre. (33%) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Tényleg érzem amit érzek, de lehet hogy már csak bebeszélem magamnak?:) A lényeg, hogy eshettem teherbe...Még pár hét és kiderül Mégegyszer köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egyébként azt mondják, hogy akiegyszer már volt terhes, az a másodiknál jobban megérzi, mert már nagyjából ismeri a tüneteket.Én az elõzõnél csak a 6-ik hét környékén kezdtem el érezni vmit is.azon kívül, hogy nem jött meg.Sajnos Õ nem maradhatott meg:( De ennek már 2 éve.Remélem most több szerencsém lessz.
igen, lehetsz terhes.
kicsi az esélye, szinte minimális, de azért elõfordulhat, ha nagyon szerencsétlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez a "barátod is az" szitu egyáltalán nem volt poénos... :S A 72 órás tablettát a fiúnak is kiadhatják, ha õ a 16 éven felüli? Ugyanis én még nem töltöttem be.
A kérdező hozzászólása: És amúgy valószínûleg az elõváladék sem folyhatott ki... de nem vagyok benne biztos(emiatt veszem figyelembe inkább a legrosszabb eseteket). A tus ugye nem sokat segített a dolgon, ha az elõváladék esetleg kifolyhatott?
tudtommal csak nagykorú személynek írják fel a 72 órást. mert barátnõm a nagykorú barátnõjét kérte meg, de nem biztos
Hát ha vki így teherbe esik, akkor azon már a 72 órás sem segít, annyira szerencsétlen, már bocsi:) Teljesen benned maradt? Vagy a vége kilógott? Szerintem az esélye, hogy így teherbe esel nagyon nagyon közel van a nullához.
NOs, ha az óvszer benned maradt, akkor az az elõváladékot is felfogta. Kizárt, hogy az elõváladék megkerülve a gumit, tovább jutott volna a testedben. Amúgy az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. A terhesség esélye gyakorlatilag nulla. Nem kell félni, a mai világban egyre nehezebb teherbe esni, még annak is, aki szeretné!
A kérdező hozzászólása: ma 11:44 -esnek üzenem, hogy az óvszer nem lógott ki, de viszont éppen hogy csak érte kellett nyúlnom. éreztem a felpenderedett szélét. Valószínûleg egybõl észleltük.

Teherbe eshettem megszakítás mellett ha a páromnak nem szokott lenni előváladéka, legalábbis orálisan nem szoktam érezni?

Legjobb válasz: Az elõváladéknak nincs íze, de attól még van. És teherbe lehet esni ha így védekeztek (azaz sehogy), bár ritka, de elõfordulhat.

Az elõváladéknak nincs íze, de attól még van. És teherbe lehet esni ha így védekeztek (azaz sehogy), bár ritka, de elõfordulhat.
dehogy kell hozzá egy megadott spermaszám..vagyis a megadott szám az 1! annyi elég a megtermlkenyítéshez...
Elõváladék mindig van, de szinte lehetetlen tõle teherbe esni, mert kell egy minimális spermaszám a megtermékenyítéshez.
Igen, teherbe eshetsz
Igen, lehetséges, mert elõváladék bármikor jöhet & nem feltétlenül van íze! Régen néha mi is csináltuk ezt a Párommal, szerencsére sohasem lettem terhes, de rájöttem, h. ez így elég bizonytalan & csak stresszes leszel, h. vajon terhes lettél-e... Tehát mindenképpen védekezzetek, a gumi nem olyan drága!!!

Teherbe eshettem úgy, hogy a párommal a mensim 2. napján (Máj.17), védekezés nélkül voltunk eggyüt?

A mensim elmúlt 20.án,és rá 2 napra barnás,pirosas egyszeri,minimális mennyiségü folyásom volt.! Szurkál a hasam ,és 1 napja szeretkezés után és(közbe)görcsölök,úgy mintha meg akarna jönni.! Fáradékony vagyok,nagyon nehezen kelek fel reggelente,és napközbe is mindig aludnék..Segitsetek!!!

Legjobb válasz: Ha védekezés nélkül szexelsz, akkor igen, teherbe eshetsz.

Ha védekezés nélkül szexelsz, akkor igen, teherbe eshetsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor is ha mensi közben történt az esemény?
Mivel nem vagy egy szabványosított gép, minden lehet.
Mensi alatt fogant a kisfiam :) elmúlt már fél éves :) szóval igen :)
A kérdező hozzászólása: 4.köszönöm..igen, én is hallodtam ilyenrõl hogy vannak akik éppen akkor esnek teherbe..de elõször nem akartam elhinni.! :) ha sikerült, akkor 1 hetes és 2 napos vagyok..mikor jelentkeznek rendes tünetek?
Még semmilyen tüneted nem lehet. Se "rendes", se "rendetlen". ;) Bebeszéled! Persze teherbe eshetsz menstruáció alatti aktusból is, de ennek még jele nem lehet, tesztelni pedig az aktustól számított 2 hét múlva lehet. De nyugodtan várhatsz addig, amíg meg kellene jönnie!

Szeptember 12. én jött meg rendesen 28 napra. De 3 napja hányok és nagyon szúr a jobb oldalam is. Csak az előváladék ment belém, így is teherbe eshettem?

Legjobb válasz: Mint azt tudni illik az elovaladek is tele van életképes spermiumokkal igy a válasz igen teherbe eshettel eshetsz!

Mint azt tudni illik az elovaladek is tele van életképes spermiumokkal igy a válasz igen teherbe eshettel eshetsz!
Egyébként terhesség okozta rosszul létnek még nagyon korai igy nem hiszem hogy az lenne a rosszul lét oka
És mikor volt az aktus? Ha szeptember 12. elõtt, akkor nem korai tünet a hányinger, ha utána, akkor viszont az és meg kellene várni, hogy megjön e a menzesz. Ha az elõbbi él, csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: A menzesz elött volt.
Csinálj tesztet szerintem is.Már bõven eltelt 14 nap az aktus óta, így bármikor kimutathatja, ha terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!