Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek-e, a (32 db)

Teherbe eshetek-e a menstruációm alatt? Illetve egy napig volt vérzésem, azután elmúlt, de azalatt nem védekeztem szex közben! Mennyi az esélye, hogy "megtörtént a baj"?

A menstruációm egy héttel korábban jött meg, ezért a barátommal nem védekeztünk szex közben, ez a ciklusom els? napján történt, másnapra azonban nem jelentkezett a vérzés. Az 1. nap sem volt er?s, épphogy pár csepp vér. Természetesen az aktus után hüvelyöblítés, stb. megtörtént, de hogy most teherbe eshettem-e vagy sem? Lehet-e, hogy a stressz miatt volt a vérzés (elég problémás hetem volt. ), és emiatt hittem azt, hogy megjött, illetve hogy hirtelen leadtam 2 kg-t (teljesen normális testalkatom van, se túlsúlyos, se kórosan sovány)? Lehet, hogy mégis teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.

Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.
SZia! sajnos sztem van rá esély.. nem vagy felfázva? nekem akkor vérzett de csak kiicsit mikor fel foltam fázva... és emiatt késett is a menstruációm.
(Le leszek pontozva, de elmondom a véleményem.) Annyi ilyen kérdé volt már és lesz is. Miért nem elõtte gondolkodtak gyerekek??? Nem vagyunk gépek. Akár mikor lehet egy spontán tüszõrepedésed. Mindíg kell védekezni!!! MINDÍG Persze, hogy van rá esély, hogy teherbeeshetsz. Elõtte kell gondolkodni vagy írass tablettát, azzal annyit szerelmeskedhetsz amennyit nem szégyelsz. De ha megveszed a kúpot vagy a gumit még akkor is jobban jártok, mint egy 72 órással vagy ne talán abortusszal. Gondolkodni kell, nem felelõtlenül szexelni, majd utána sírni.
akármikor teherbe eshetsz, nem csak akkor a havi 2 napban amikor elvileg peteérésed van. még menstruáció alatt is elõfordulhat úgynevezett spontán peteérés, ezért is hülyeség a számolásos védekezés. de ha ez neked iyen trauma vegyél be egy 72órásat, vagy sétálj el orvoshoz. mi itt az oldalon nem látunk be a méhedbe.
Istenem, ezen az oldalon minden 2. kérdés az, hogy teherbe lehet-e esni ekkor meg akkor. És a válasz mindig az, hogy a hónap bármely napján teherbe lehet esni. Ha ennyit nem tudsz, miért szexelsz? Talán olvasgass még egy pár hónapot, évet.
utolsó válasz adó...hát te aztán k*va okos vagy!! -.-

Teherbe eshetek-e a ciklusom 30. napján? /Többi lent/

Általában 32-33 naposak a ciklusaim. Érdekelne hogy teherbe eshettem-e a 30. napon????, mert nem jött még mindig meg, és semmi jelét nem is érzem hogy meg akarna. Holnap leszek 39. napon. Ha a 30. napon estem teherbe mikor tesztelhetek legkorábban?

Legjobb válasz: Ha kitolódott a peteérésed valami miatt (pl. gyógyszerszedés, vagy stressz), akkor igen. Holnap reggel elsõ pisibõl tesztelhetsz egyet, bár az még lehet, hogy negatív lesz, abban az esetben (persze ha nem jön meg), két naponként ismételd.

Ha kitolódott a peteérésed valami miatt (pl. gyógyszerszedés, vagy stressz), akkor igen. Holnap reggel elsõ pisibõl tesztelhetsz egyet, bár az még lehet, hogy negatív lesz, abban az esetben (persze ha nem jön meg), két naponként ismételd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ma már teszteltem kora reggel, de negatív lett. De nem értem miért késik ennyit.
Ha ma már csináltál egyet, akkor csinálj holnapután.

Teherbe eshetek? 3 hete szültem, a baba szopizik, menzeszem még nem volt. A párommal szeretkeztünk, és a kérdésem, teherbe eshetek -e?

Azt is olvastam valahol,ha a baba csak anyatejes és szopizik, az gátolja a peteérést, felér egy fogamzásgátlóval (98%).Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Na jó, ismételten leírom. Szoptatás alatt is lehet peteérés , annak ellenére, hogy a menstruáció nem jelentkezik. A szoptatás nem fogamzásgátló módszer!!! Gumi, pesszárium,... ezek igen. Szülés után 3 héttel nemcsak a fertõzésveszély miatt nem szabad szeretkezni, hanem azért is, mert a szülés alatt igénybevett dolgoknak pihenniük kell, az izmoknak helyreállni, a méhnek visszahúzódni... Én szülés után 4 hétig csak szoptattam-altattam- pihentem.. kinek jutott eszébe ilyenkor amúgy is a szex?

Szia! Na jó, ismételten leírom. Szoptatás alatt is lehet peteérés , annak ellenére, hogy a menstruáció nem jelentkezik. A szoptatás nem fogamzásgátló módszer!!! Gumi, pesszárium, ... ezek igen. Szülés után 3 héttel nemcsak a fertõzésveszély miatt nem szabad szeretkezni, hanem azért is, mert a szülés alatt igénybevett dolgoknak pihenniük kell, az izmoknak helyreállni, a méhnek visszahúzódni... Én szülés után 4 hétig csak szoptattam-altattam- pihentem.. kinek jutott eszébe ilyenkor amúgy is a szex?
Jogos...:) csak határozottan! Én is kaptam már kritikát értelmes válasz nélkül.. ami a teherbeesést illeti.. azt mondta a védõnõm hogy amíg a babuci napi 5-6 szopit ejt, addig nem valószínû hogy terhes leszek. de szerintem nyugi.. 3 hét alatt a szervezeted nem regenerálódott annyira hogy a nõiességed a peteérésben is tökéletesen mûködjék.. kellemes összebújásokat kívánok, de ahogy írtad vigyázzatok Rád:) egy harmadikat váró 17 hetes kismama
6 hétig nem is szabad szeretkezni, nem véletlenül, természetesen a fertõzésveszély miatt. emélem nem lettél terhes, mert úgy tûnik, hogy ez iránt az egy iránt sem érzel felelõsséget.
Valaha valaki valamit mesélt neked a 6 hét gyerekágyról? Csak úgy kérdezem, bocs, hogy OFF vagyok...
A hormonjaid fontosabbak, mint az, hogy kórházba kerülhetsz fertõzéssel, ne adj isten egy továbbterjedõ fertõzés halálos legyen?! Gratulálok! A gyerekednek/gyerekeidnek szükségük van rád, kicsit beállhatnál a hidegzuhany alá, ha ennyire nem bírsz magaddal. De, hogy a kérdésedre is válaszoljak:igen, teherbeeshetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a kérdésemre válaszolóknak! :) Az eset egyszeri volt, azért én is félek a fertõzésektõl, de a hormonjaim nem bírtak magukkal:) . Az elõzõ szülések után betartottuk az elõírt idõt, és feltett szándékom a maradékot itt is betartani!! Még egyszer köszönöm a válaszokat! A harmadik babáját várandósnak meg sok sikert és örömöt a babaváráshoz és neveléshez!! :)
Teherbe eshetsz. Bár 3 hét után nem szerencsés szeretkezni. Még el sem gyógyultak a sebeid, fertõzést kaphatsz.
Én úgy tudom van rá esély... Hallottam már ilyenrõl! Ha nem szeretnétek korán kistestvért, szerintem inkább más módon védekezzetek!!!
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak! Nem tudom mennyiben van köze a gyermekeim iránt érzett felelõsségtudatomnak ahhoz, hogy szeretkeztem az apjukkal? NEM egy sikátorban vad idegennel kezdtem míg a gyerekeimet otthon hagytam!!! Mivel harmadik gyermekemet szültem nem volt se gátmetszésem, sem pedig varratom, az említett idõpontban már egyáltalán nem véreztem, és elõtte beszéltem az orvosommal is, és azt mondta, ha úgy érzem lehet, csak óvatosan! Tõlünk telhetõen minden higiéniai elõkészületeket megtettünk, csak a védekezésrõl maradtunk le, mert az elmúlt 3 évben nem védekeztünk, és ez most elmaradt. Különben a gyermekeim kiegyensúlyozottak, koruknak megfelelõen fejlõdnek, szeretettel és türelemmel nevelem õket. Bárhová elvihetem õket, nem állnak neki hisztizni és fetrengeni a boltban és az utcán, ahogy sok más gyerekét látom. A válaszodat és a kritikádat így visszautasítom és bántónak találom, ráadásul nem is arra voltam kiváncsi, hogy mi a véleményed arról hogy a férjemmel együtt voltam, hanem a teherbeesés esélyére!
Egyszer olvastam egy cikkben chilei asszonyról (a cikk a spirálról szólt). Könyörgött az arra tévedt európai orvosnak, hogy tegyen valamit, mert már 9 gyereke van, és nem akar többet. Mondta neki az orvos, hogy figyelje a vérzését. Mire az asszony: de doktor úr, amióta férjhez mentem, egyszer sem menstruáltam... Ez a szegény asszony folyamatosan csak szült, szoptatott, és közben jól teherbe esett. Azaz: a szoptatás nem fogamzásgátló módszer. Csak csökkenti a teherbeesés esélyét, de messze nem 98%-kal! Amint van peteérésed, teherbe eshetsz, és ez bekövetkezhet már az elsõ menszesz ELÕTT is, hiszen az elsõ menszesz csak a peteérés után két héttel következik be. Van gumi, pesszárium, és szoptatás alatt is szedhetõ fogamzásgátló tabletta.

A párom elment, de nem élvezett belém, nekem nem volt orgazmusom, vagyis jó volt, csak úgy hogy a csiklómat izgatta. Teherbe eshetek e? Lehetek e ilyen módon terhes?

Ne nevessetek ki, még kezd? vagyok!

Legjobb válasz: Az attól függ! Ha bekerült a fiú pénisze a hüvelyedbe, akkor az õ elõváladékától is teherbe eshetsz, ha nem tette be, akkor semmi esetre sem shettél teherbe.

Az attól függ! Ha bekerült a fiú pénisze a hüvelyedbe, akkor az õ elõváladékától is teherbe eshetsz, ha nem tette be, akkor semmi esetre sem shettél teherbe.
Mi megszakítással védekeztünk, most így várom a harmadik babánkat. Attól, hogy neked nincs orgazmusod, lehetsz terhes.
Nem nevet ki senki, ez az oldal azért van, h kérdezhess.Teherbe eshetsz az elõváladéktól és ennek a peteéréskor van legnagyobb esélye, tehát kb. a ciklusod felénél.Hányadik napon jársz?A 10. és a 20. nap között a legveszélyesebb.
de. az elõváladékban is van sperma
Persze, hogy teherbe eshetsz, mielõtt eszetekbe jutott a szex, inkább nézzetek utána a dolgoknak.
Akkor még van idõd elszaladni nõgyógyászhoz SOS esemény utáni tablettáért. Azt 36 órán belül be lehet venni
A kérdező hozzászólása: Tegnap történt az eset igy nem tudom mit lehet ne tenni ilyenkor
Igen, ha nem is rögtön, de egy-két hónap alatt simán osszehoztok így egy zigótát. Ne légy hülye
Késõbb persze ilyen módon teherbe eshetsz, de ha ez így történt azt kell kérdezni, hogy terhes lehetek-e? Van esemény utáni tabletta, mert balesetek elõfordulhatnak óvszerrel is.
Ha azt mondják, akkor az úgy is van. Ugye?
kamu
Igen, lehetsz terhes. Az elovaladektol is siman. Vedekezzetek, ha nem akartok gyereket!
Kik mondják? A haverok a suliban??? Egyébként igen teherbe eshetsz, de majd csak akkor szexelj ha agyad is van hozzá, nem csak p...ád!

A barátommal majdnem minden nap együtt vagyunk! nem szedek gyógyszert de gumit se használunk! Teherbe eshetek-e?

A bn?im azt mondták hogy már az el? váladéktól is teherbe eshetek!Ez télleg igaz? 2 napja reggelente szédülve kelek és hányingerem van.Lehet ez terhesség?egy 18 éves lány!

Legjobb válasz: Igen, az elõváladéktól is teherbe lehet esni! Ha még nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek! Mensid mikor aktuális? Ha már késik mindenképp csinálj tesztet!

Igen, az elõváladéktól is teherbe lehet esni! Ha még nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek! Mensid mikor aktuális? Ha már késik mindenképp csinálj tesztet!
Szia! Ha az együttlétek során a sperma bekerül a hüvelyedbe, azaz ott történik a magömlés, igen nagyon jó esélyed van a terhességre. Fõleg, ha tényleg semmivel nem védekeztek. Még megszakítás sincs?? Kissé felelõtlenség, ugye tudod. De ez itt nem a prédikálás ideje és helye, és a legkisebb jogom sincs hozzá, csak a véleményemet mondom el Neked. Az elõnedvtõl is akár teherbe eshetsz, feltéve, ha tartalmaz elegendõ mennyiségû spermát. Ezt meg senki nem tudja megsaccolni, uis. mint tudjuk 1 db kis virgonc is elég a megtermékenyítéshez. A szédülés, hányinger simán lehet a terhesség jele, de a menzeszed kimaradását tanácsos megvárni és ha 1 hétig nem jön meg, azonnal tesztet venni...... És annak eredményétõl függõen lehet gondolkodni a továbbiakon.... Sok sikert (azt viszont Te tudod melyik eredménynek örülnél jobban....) és sokkal komolyabban a szex terén!!!!
Igen, teherbe eshetsz.
könyörgöm, ne csináld ezt, ne akarj még egy abortuszt! igen, elõváladéktól is lehet teherbe esni, de hogyhogy ezt nem tudtad? még abortusz után sem néztél utána normálisan a dolgoknak? :(
3 nap. 1 hónapos szüneteltetéssel mit akarsz elérni? Csak borítod a ciklusodat, a hormonháztartásod, semmi értelme 1 hónap szünetnek, többet árt, mint használ. Ha szünet, az minimum 6 hónap, és az a nagyon minimum. Nem Tictac.
Te jó ég, hogy lehetsz ennyire buta??? 5 hónapja volt abortuszod, semmit nem jelentett ez neked? Miért kockáztatod, hogy megint becsúszon egy nem akart baba? Igen megszakításos együttlétel teherbe eshetsz. Tanulj egy kicsit: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit..
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hány napig lehet bevenni az esemény utáni tablettát?nem tudja valaki?
A kérdező hozzászólása: ÁLLJ!Mielõtt bárki itélkezne, mikor 5 hónapja abortuszom, volt nem azért mert nemakartam megtartani a babát-hanem azért mert a gyerek meghallt 3.-hónapos kora elõtt!Ennyi csupán-Most ugy állok, hogy a gyógyszert szüneteltetni akartam, de ezt szedtem, 4 hónapig, most letelt a 7 gyógyszermentes nap-és utána rá 7 nap mulva vettem be a másik levél 1. bogyiját-ekkor akartam szünetelni, ebben a második 7 nap, ebben közösültem a férjemmel, megszakitásosan, és reméllem nem estem ujra tehetbe, mondjuk sztem nem.ki, mit gondol errõl?
Megszakításos közösüléssel kisebb az esélye a teherbeesésnek, de nem lehetetlen! Függ attól, hogy a fiú mennyire "ügyes", attól, hogy az elõváladéka éppen tartalmaz e spermiumokat, attól, hogy mikor van a peteérésed, attól, hogy az aktus után csináltátok e újra, mert akkor maradhatott is vmi...Egy spermium is elég a fogantatáshoz, egyébként erre vannak vmi statisztikák, most nem akarok hülyeséget beszélni, de én ugy emlékszem, hogy egy év alatt 100 nõbõl 35 esik teherbe azok közül, akik így "védekeznek", de ebben nem vagyok biztos. Az esemény utáni tablettát 72 óráig lehet bevenni, minél elõbb veszed be annál jobb. Minden más esetben azt mondanám, hogy ha nem vagy a ciklusod közepén, akkor nagyon kicsi az esély a teherbeesésre, ellenben a tabletta hatalmas hormon adag, ami borítja a szervezetedet, de így, hogy 5 hónapja abortuszod volt én nem kockáztatnék semmit. Sok szerencsét.
Igen, teherbe eshetsz (még folyamatban van, kb. 14 nap, mire beágyazódik). Amit írtak, az mind igaz, kezdve onnan, hogy nem lehet 1 hónap szünetet tartani, sõt, kimondottan tilos, odáig, hogy termékenyebb vagy, mint tabletta nélkül. Mi lenne, ha a magánakciók helyett megkérdeznéd a nõgyógyászodat? Azért kapja a fizetését.
Utolsó vagyok. Na meg azt se értem, hogy 8 hónapja fogyott el a gyógyszer, aztán terhes lettél? Mi van? Most szedés alatt lettél terhes vagy utána? Mert ha szedés alatt, akkor nem jut eszedbe, hogy talán nem gyógyszerrel kellene védekezni, ha nem hat? Na persze nem is megszakítással. Az óvszert nem ismered??
Te tényleg ennyire buta vagy? Nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak. Egy abortusz nem volt elég lecke? Mindenképp akarsz egy másodikat is? 1. A tablettát max. 4-5 év után kell szüneteltetni (akkor sem muszáj), nem 4-5 hónap után. 2. Mielõtt ilyen baromságot kitalálsz, talán meg kellene kérdezni róla egy szakembert. 3. Abbahagyás után sok nõnél rögtön peteérés van, akár több is, így bizony akár termékenyebb is lehet, mind egyébként. Komolyan megáll az eszem. Remélem a hülyeséged miatt nem hal meg még egy gyerek...
4-5 hónapja szeded a symiciát és elõtte 8 hónapig meg szedtél valami mást, de 5 hónapja abortuszod volt, most meg lehet megint terhes vagy? És még megszakítással akarsz védekezni? Atyám borogass...
szunet pont arra jo teherbe ess.gyogyszert nem kell sot felesleges es veszelyes pihentetni .akar non stop szedheted nem kell stop het sem ezt mondjak a modern kutatasok
A kérdező hozzászólása: reméllem :s mert még nincs meg mindenem ahoz, hogy baba legyen-általában mindig megszakitásos-an vagyunk együtt ha van gyogyszer ha nem , reméllem nem lessz gond, köszönöm mindenkinek
2 nap alatt ki sem tud alakulni, szerencsétlen spermium nem ennyire gyors azért:) Ha van érett petéd, kb most küzdenek érte, hogy melyikük lesz a gyõztes:) De szerintem semmi gond nem lesz, fõleg hogy megszakításos védekezés azért volt.
A kérdező hozzászólása: kb. 4-5 hónapja szedem a symicia-t. csak szünetet akartam, de akkor nem, köszönöm segitséged.akkor ne képzeljem be hülyeségeket?vagy vegyek egy teszt-et az kimutatja a 2 napos tehességet, amit nem hinnék, hogy lenne.....
2 nap az nem probléma, simán kezdheted, valamelyest még védettséget nyújtott az együttléthez is, ha 8 hónapja szedted. Ilyen 1-2 hónapos kihagyásokat felejts el, 3 hónap, mire a ciklusod beáll megint, semmi értelme, csak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Értem.A gyógyszer kb:8 hónapja fogyott el, elõtte rendesen menstruáltam.akkor most is fenn áll a veszély?vagy még a gyógyszer hatása fenn áll?még elkezdhetem szedni, 2 nap maradt el!!neem?
na itt kérhetek 1 kis segítséget, 5 hónapja abortuszom volt de volt rá okom miért vettetem el a kicsit, elkezdtem gyógyszert szedni most 1 hónapja nem szedem de kicsit zzeretnék teherbe eshetek?

Teherbe eshetek e, ha a menstruációm utolsó napján nem védekezünk? Félek, mert halványan és gyengén ugyan, de megvolt még és az aktus után nem folyt vissza semmi.

Legjobb válasz: Szerintem nem túl megbízható erre a védekezésre támaszkodni. Kevés ugyan az esélye, hogy teherbe ess, de az a kevés épp elég.

Szerintem nem túl megbízható erre a védekezésre támaszkodni. Kevés ugyan az esélye, hogy teherbe ess, de az a kevés épp elég.
jah nekem egy ismerõsöm mindig védekezett csak egyszer nem mikor megvolt neki és terhes is lett :S

Ha megvan a menszeszem és a 4napon gyengébb és a páromal szeretkezem akkor teherbe eshetem e? mert mondrák hogy ilyenkor nem kell védekezni. Ez igaz? Nyugodtan lehteünk eggyütt védekezés nélkül?

tudom kicsit undi ez hogy ha megvan akkor akarjuk,de már nem olyan vészes és persze fürdésközben ,csak hogy lehet e így?és nem kell védekeznem?

Legjobb válasz: Elvileg lehet kettõs peteérésed, ugye ikrek is valahogy így lesznek, de ha nem volt ikerterhesség a családodban, akkor kisebb az esély, h így teherbe ess, mintha gyógyszert, vagy gumit használnál.

Elvileg lehet kettõs peteérésed, ugye ikrek is valahogy így lesznek, de ha nem volt ikerterhesség a családodban, akkor kisebb az esély, h így teherbe ess, mintha gyógyszert, vagy gumit használnál.
Szerintem nem årt az ovatossåg!
Attól függ, hány naposak a menstruációs ciklusaid. Könnyen ki lehet számolni, rizikós-e, de ahhoz legalább egy fél éven keresztül figyelni kéne. Egyáltalán nem "undi" ha akkor is akarjátok, de ha gond lenne egy terhesség, akkor inkább védekezzetek.
Lehetsz terhes
Csatlakoznek az elottem valaszolohoz, lehetsz terhes mindentol fuggetlenul... marmint ha akkor nem eppen vedekeztek. De ennek kicsi az eselye, de azert van.
Hidd el nincs olyan nap az évben mikor 100%ra mondhatnád hogy nem lehetsz terhes...mindig védekezzetek!!!és menstruációkor nagyobb a fertõzésveszély, mis is szoktunk, de csak óvszerrel!!!!
A kérdező hozzászólása: köszike hogy ennyien válaszoltatok! hát álltalában 6napig van meg, de az 5-dik naptól már nagyon gyenge. igen kicsit félek a terhességtöl még 20éves vagyok várnék vele kicsit.Én azt is hallottam, hogy nem tudom pontosan elötte vagy utánna pár napig ha jól emlékszem utánna lehet védekezés nélkül.valaki erre is válaszolna nekem?a párommal 6éve vagyok eggyütt sokszor a kihúzós módszert használtuk eddig nem volt semmi gond pár ideje a pharmatex hüvelytabit használom ez is bevállt de már nagyon szeretnénk csak úgy semmi elökészülés nélkül eggyütt lenni.de babát nem szeretnénk még.mi legyen?
Gondolom, feljegyzed a menstr. ciklusaidat! Akkor válaszd ki a leghosszabbat és vonj ki belõle 11 napot. Így megtudod a havi ciklus utolsó termékeny napját. Ezt követõen a havi vérzések közti legrövidebb idõtartamot kell nézned. Ebbõl vonj le 18 napot. Így megkapod az elsõ termékeny napot. Ezeket az idõhatárokat megelõzõ és követõ napok tekinthetõk "biztonságosnak". Az idézõjel azért, mert ovuláció bármikor elõfordulhat, még egy erõs orgazmus hatására is. Úgyhogy nem árt az óvatosság!

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves vagyok, beléptem a változókorba, a menzeszem is elmaradt már március óta nincs. Ilyenkor teherbe eshetek-e, kell-e védekeznem vagy nem? Válaszát köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A biztonság kedvéért érdemes lenne megvizsgálni a nemi hormonok szintjeit, abból ez már biztosan kiderül. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A biztonság kedvéért érdemes lenne megvizsgálni a nemi hormonok szintjeit, abból ez már biztosan kiderül. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!