Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek ugy (75 db)

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...

Teherbe eshetek úgy ha a párom sokat van külföldön?

5 hónapja próbálkozunk eredménytelenül. Eddig sikerült középid?ben is együtt lenni, de a párom kapott egy nagy munkalehet?séget Németországban, ami azt jelent, hogy 3-4 napokra ki kell utaznia (ez egy hónapban minimum 2 hét) és fél évig ez így is marad. Sajnos nem mindig tudunk pont jókor együtt lenni és félek, hogy így nem sikerülhet. Tegnap együtt voltünk a 11. napomon, de legközelebb csak 5 nap múlva jön haza. El vagyok keseredve, annyira várom a babát.

Legjobb válasz: Hát ez elég necces, ha pont akkor nincs itthon, de figyeld a peteérésedet, ha esetleg szólnál, hogy jöjjön haza akkor.. elég nehéz lesz, de esetleg elõfordulhat, hogy sikerül úgy , hogy nem a domináns peteéréskor esel teherbe,mert havonta több peteérés is lehet , ami nem félidõben van, de azokból ritkábban lesz baba, de elõfordul..ez már a véletlenen múlik.. Légy türelmes és kitartó..sajnos nehéz az eseted!

Hát ez elég necces, ha pont akkor nincs itthon, de figyeld a peteérésedet, ha esetleg szólnál, hogy jöjjön haza akkor.. elég nehéz lesz, de esetleg elõfordulhat, hogy sikerül úgy , hogy nem a domináns peteéréskor esel teherbe, mert havonta több peteérés is lehet , ami nem félidõben van, de azokból ritkábban lesz baba, de elõfordul..ez már a véletlenen múlik.. Légy türelmes és kitartó..sajnos nehéz az eseted!
Egy jó tipp: keresd meg a neten a Jónás naptárt./én a Google-ba írtam be/ hiszek benne.Mutatja a termékeny napokat, ami egyáltalán nem biztos senkinél, hogy középidõben van.Én is azt hittem 5 hónapi próbálkozás után, végül mikor a naptárt megnéztem és akkor voltunk együtt, /nem középidõben!/ épp akkor estem teherbe! Szóval bevált.Csak a baba neme nem.De az már nekünk lényegtelen.
Ha túl sokat görcsölsz a babakérdést illetõen, az sem túl jó a teherbeesést illetõen, próbálj meg minél kevesebbet idegeskedni.Elhiszem, hogy ez a "kiküldetés" most pont rosszkor jött, de hátha pont akkor lesz itthon a párod, amikor kellene, hogy itthon legyen.
Az én férjem is Németországban dólgozik csak õ háromhavonta jár haza, márciusban mégis összejött a baba, igaz májusban elment.De nem akkor volt itthon márciusban mikor a pé-m volt, szóval összejöhet az a baba bármikór szerintem.
Szia! Az én férjem is külföldön dolgozik, 3 havonta jár haza és most én is számolgatok, de nagyon, bár egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy nem kellene ennyit foglalkoznom vele, mert ez már görcsölés és hátha azért nem jön össze. Egyszerûen bízzuk a sorsra!

Teherbe eshetek ugy 1nap megjött és a barátom elment bennem?

Legjobb válasz: :D Most olvastam vissza, hogy mit írtam, szóval helyesen így van: "Tévhit, hogy a menstruáció alatt nem lehet teherbe esni..."

:D Most olvastam vissza, hogy mit írtam, szóval helyesen így van: "Tévhit, hogy a menstruáció alatt nem lehet teherbe esni..."
igen.
Igen, bizony. Tévhit, hogy a terhesség alatt nem lehet teherbe esni. Az lehet, hogy kisebb rá az esély, de sok olyan nõ van, akinek éppen akkor sikerült.
menstruacio alatt is teherbe lehet esni. nem tom, h miért nem lehet védekezni. :S
terhes vagy
IGEN TEHERBE LEHET ESNI, DE NYUGI NAGYON KEVÉS ESÉLY VAN RÁ :-) LEGINKÁBB FERTÕZÉST KAPHATSZ EL AZOKON A NAPOKON. HA MÉGIS IDEGES VAGY-E MIATT AKKOR VEGYÉL BE 72 ÓRÁS TABLETTÁT, HA TUDSZ VAGY VEGYÉL MAJD TERHESSÉGI TESZTET:) ÉN IS CSINÁLTAM MÁR ÚGY A BARÁTOMMAL, Õ IS BELÉM ÉLVEZETT DE SZERENCSÉRE NEM LETT GOND ( KOPP KOPP KOPP )
utolsó, az, h nektek nem jött össze, nem azt jelenti, h a kérdezõnek is ekkora mákja lesz majd.

Teherbe eshetek úgy, hogy a férjemnek prosztatagyulladása van?

Ha igen, ez nem okoz vetélést?

Legjobb válasz: hát, jó kérdés. szerintem igen, de biztos, hogy nehezebben, mert a prosztata váladéka alkotja az ondó legnagyobb részét és ha be van gyulladva akkor nem funkcionál maximálisan. de ha teherbe esel nem okoz vetélést, mert rád nézve nincs hatása. hacsak nem valami olyan gyulladás, amit te is elkaphatsz. szerintem kérdezz meg egy orvost, az a biztos.

hát, jó kérdés. szerintem igen, de biztos, hogy nehezebben, mert a prosztata váladéka alkotja az ondó legnagyobb részét és ha be van gyulladva akkor nem funkcionál maximálisan. de ha teherbe esel nem okoz vetélést, mert rád nézve nincs hatása. hacsak nem valami olyan gyulladás, amit te is elkaphatsz. szerintem kérdezz meg egy orvost, az a biztos.
Nálunk a herevisszér mûtétig nem jött össze a baba, illetve mintha lett volna egy vetélésem. A mûtét után egy évre fogant meg.
szia az én páromnak tavaly volt ez a betegsége tünetmentesen, nem is érzte de kevés lett a sperma atersztoszteron szintje is nagyon lement, azota sincs baba, már sok antibiotikomot beszedett, meg spermaszám növelöt.. talán ebben a honapban , majd..
IGEN
várd ki akkor a hétfõt, nem kell feleslegesen tesztelni, mert ahhoz drága.
lehetsz terhes, mert az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. A tesztek pedig akkor mutatnak biztos eredményt, ha már a mensi is elmarad, szóval ha nem jönne meg utána tesztelj. A 3-4 napos teszt csak annak jó akinek magasra emelkedig a hcg szintje és a beágyazódás után lehet ilyen ami a teherbeesés után kb 8 nap, tehát 3-4 napos teszt szerintem nincs is, de lehet van. De ha negatívat mutat nem garantált hogy nem vagy terhes..ezért inkább várd kia mensi idejét.
Én 3-4 hónapot végig izgultam így, vettem 6-8 tesztet és bizton állíthatom, hogy nem mutatja ki a 3-5 napos terhességet, akármi legyen is ráírva, inkább várd ki azt a 2 hetet, mert addig csak feleslegesen költöd a pénzt.
szerintem várd ki a mától számított 3-5 napot, ha esetleg ma esett meg akkor is kimutassa... de a 10 -12 biztosabb
10-12 nap...de vannak tesztek, amik a 3-5 napos terhességet is kimutatják...
A kérdező hozzászólása: De ez olyan szerdától ma reggelig voltünk úgx együt folyamatosan...akkor azt már ki mutatja??? a 3-4 napos teszt???
A kérdező hozzászólása: Rendben van akkor majd úgy csinálom h jövõhét pénteken meg csinálom a tesztet de lehet várok vele jövöhét utáni hétfõig mert ezen a hétvégén kell h meg jöjön...
A kérdező hozzászólása: És mikkor tudnám meg nézni azt h teherbe estem vagy nem??
az együtlét után termékenyül meg a petesejt és ezután még egy hét míg beágyazódik és elkezdi a hcg hormont termelni amit a teszt mutat ki. szóval a hcg szint kb akkor éri el azt a szintet amit egy teszt kimutat mikor épp a mensinek kellene megjönni. azért mondják hogy csak az elmaradt mensikor csináld a tesztet mert ha megjön akkor felesleges.
kb 10-12nap mert ugy van ráirva hogy 3napos terheséget mutat ki de hát a beágyazodás is ott van még elötte
A kérdező hozzászólása: értem...akkor majd meg várom vele a hétfõt....de lehet h nem estem teherbe mert a hasam szokott görcsölni mostanába vagy az normális???....
A kérdező hozzászólása: akkor meg várom vele a hétfõt....de szokott a hasam mostanába görcsölini...lehet h nem estem teherbe??? vagy az normális???
Van rá esély, olyan 5-10%-ra tippelném. Akarsz vagy nem akarsz babát?
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretnék:)
Kevès, de ha szeretnètek pròbáld tudatosabban. Szedj Elevitet pl., vizsgáltasd meg magad, figyeld a ciklusodat, stb. Sok sikert.
Van rá esély, de nem túl sok. Póbálkozzatok töbször, valószínüleg késõbb lesz peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nem sok esély van rá.
A kérdező hozzászólása: hááát lehet hogy én beleszámitok abba az 5-10%ba akiknek sikerült :) )) egy hete késett a menzim teszteltem 2x is és pozitiv lett:) )) köszönöm az eddigi válaszokat!:) )))

Teherbe eshetem úgy, hogy egy napig barnáztam, majd két napig közepesen véreztem?

És a második vérzéses napon szinte alig volt valami. Csináltam menzesz el?tt két tesztet ami negatív lett, ennek ellenére lehetek terhes? Vagy mit?l van ez a kevés vérzés?

Legjobb válasz: szia! nekem is volt ilyen..már reménykedtem is..de semmi.. nem az elõzõ, hanem az azelõttim volt ilyen, sõt azután is. de nem volt baba. lehet csak vékonyabb volt abban a hónapban a lebomló nyálkahártya..de max. csinálj egy tesztet.

szia! nekem is volt ilyen..már reménykedtem is..de semmi.. nem az elõzõ, hanem az azelõttim volt ilyen, sõt azután is. de nem volt baba. lehet csak vékonyabb volt abban a hónapban a lebomló nyálkahártya..de max. csinálj egy tesztet.
szia ugyanez volt nekem az elõzõ hónapba és nem voltam terhes.
Szia! nekem is igy volt és terhes voltam!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, lehet hogy csinálok még egy tesztet.

Teherbe eshetek úgy, hogy valaki hozzáér spermás kézzel a csiklómhoz?

Legjobb válasz: Olyan szomorú, hogy semmi érdemleges felvilágosítást nem adnak a mai gyerekeknek.

Olyan szomorú, hogy semmi érdemleges felvilágosítást nem adnak a mai gyerekeknek.
Dehogy, gondolom meg is mosakodtál utána, tehát nem kerülhetett be a hüvelyedbe és fel a méhedbe. Ne aggódj
tuti hogy nem. Még egészséges, próbálkozó pároknál is 20 százalék egy átlagos hónapban a valószínûsége a teherbeesésnek, gondolj bele ha neked csak kívülre kenõdik egy kicsi.... minimális az esélye.
semmi esélye
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gyerek, csak sajnos még tapasztalatlan. Köszönöm a válaszokat!
ez éppen a túlbuzgó "felvilágosítás" következménye, hiszen azt súlykolják a felvilágosítók, hogy még pettingtõl is lehet teherbe esni, ha a sperma a lány nemi szervéhez kerül. de hogy a csiklótól egy kósza spermium fel tudjon találni a petesejthez, hát annak szerintem nagyjából nulla az esélye.
Mielõtt cselekszel inkább olvass utána hogyan mennek ezek a dolgok.Ne utólag kérdezd meg hogy teherbe eshettél e.
Értelmes egy kérdés:) ))DDDD
Nem. Ha már szexelsz, nem ártana utánanézned a gyermeknemzés biológiájának. Elméletileg lehet életképes ondósejt ilyen esetben is, de azért nem kell szegény sejtecskét ennyire felmisztifikálni, miután letörölték, és megküzdött a szabad levegõvel, ahol nagyon gyorsan beszárad, bejutott a hüvelybe, és dacolva mindennel, sérülten, letaglózva három napig menetelt. Ugye, így olvasva neked sem tûnik túl valószínûnek :(
A helyes sorrend szex esetén: 1. Olvass és tanulj! Ha nem világos, kérdezz! 2. Legyen eszed és olyannal csináld, aki szintén ismeri az 1.-es pontot. 3. Csináld. A sorrend általában fordított. Elõször csinálják a "gyerekek", aztán kérdeznek itt minden zöldséget, és ha mázlijuk van nem lesz baja senkinek sem. Hogy ne legyen teljes off: szinte teljesen kizárt a terhesség, ha minden úgy történt, ahogy leírtad, és semmi szerinted elhanyagolható "picit berakta azért", nem történt. L27
Így csak akkor eshetsz teherbe ha a fülét vagy az orrát dugja beléd.
Nem kell elilételni senki amig nem tudjuk hogy mit miért tesz!Szerintem azért van ez az oldal hogy segítsünk és nem azért hogy itélkezzünk!
én is ezt tettem.
én is kíváncsi lennék ha még nézi ezt valaki, hogy sikerült e!!
Sziasztok! Szerintem ne ítéljünk el senkit, mert nem láthatunk bele. Én csak a magam példáját tudom mondani én is ezen próbálkozom. A párom 35 éves 2 éve együtt vagyunk én is hasonló korban vagyok. De a neveltetése révén fél a szüleitõl hogy mit szólnak ha megtudják hogy 35 évesen teherbe ejti a barátnõjét. Õ még mindig otthon él, de nagyon szeret. Ha összejönne a gyerek nagyon örülne neki mert volt már rá példa hogy késett és nagyon örült neki, de ettõl függetlenül védekezni akar, mert ne mondják azt hogy elmondhassa õ mindent megtett. Fura asz egész, de szeretjük egymást és az ember egy kor felett már nem vált fõleg ha szereti a párját. Egyébként mindenünk meg lehetne a bébihez. Pénz a lakásra nagyon jó munkahely csak agyban van egy kis gond vele. Az elsõ barátnõje voltam az õ 33 éves létére. Talán ez mindent megmagyaráz. Ezért írom hogy nem biztos hogy ítélkeznünk kell. Mert én sem várhatok rá míg benõ a feje lágya, mert nem 10 év múlva szeretném szûlni a babót. Én orvost kérdeztem azt mondta minden további nélkül, õ is csinált ilyen beültetét hasonló módon és baba is lett belõle. Semmi káros dolog és semmi baj nem lehet belõle. Ha valakinek van ilyen tapasztalata légyszi én is kiváncsi vagyok. Azok meg akik olyan szerencsések hogy boldogan közösen a párjukkal tervezhetik a babát ne írjanak óvácsoró levelet. nem ezért vagyunk itt. Elhihetitek mi is erre várunk csak nekünk ez nem adatott meg.
Ha azt is leírnád mi az oka hogy ezt kell tenned, jobban megértenénk .
Igen, de nem ez az általános módja a teherbe esésnek. A párod is tud róla mire készülsz?
szeretnék kérdezni.miért tennéd? a párod nem szeretné?:(
lehet hogy inkább a pároddal kellene ügyeskedni ezen!Nem?
szerintem senkinek nincs joga ahhoz hogy a másikra ráerõltessen egy gyermeket ha õ nemis akarja azt. bisztos megvan az oka rá hogy nemakarja.
Nekem nem akarja a párom, pedig imádja a gyerekeket!Most majd meg látjuk!Ha gondolod ird le!Jo?
Én teljes mértékben egyettértek az elõzõ válasz adóval!Mi 10 éve vagyunk együtt, akar gyereket csak mindig fél valamitõl!Tudom ez hülye kifogás, és azt olvastam akkor kell elhagyni valakit ha közel van a 30 hoz és nem akar gyereket, esküvõt!Hát akkor én kiléphetnék, amin nagyon sokat gondolkodom is!De ha ez olyan könnyû lenne, akkor valószinû nem irnék ide!
most várom az erdményt
Megint én vagyok utolso elõtti!Elhihetitek hogy én sem ugy képzeltem el hogy egyedül fogom akarni a gyereket!Mindig is arrol álmodtam hogy ketten fogjuk akarni és nem lesz titkunk egymás elõtt!De ez a való világ és sajnos felkellett ébrednem!"örülök" hogy nem vagyok egyedül!
Sziasztok! Én vagyok aki hosszút írt. Ezt a kérdést már én is rágóta fel szerettem volna tenni, de féltem a lebecsmárlõ válaszoktól. Én mikor ezt az orvosnak felhoztam és elmondtam mindent, teljesen megértett. És azt mondta sajnos nagyon sok nõ van ilyen helyzetben. És 30 felé az ember egyre válogatósabb mert már enm az számít neki, hogy a párja jó legyen mondjuk az ágyban hanem nagyon sok más is. És ha a párjában ezt megtalálta, akkor nem fog váltani. Én is arról ábrándozom mindig hogy együtt de szép is volna. De sajnos nem minden rózsaszín. Nekem is ez volt minden vágyam, de sajnos ez így alakult.
Lehet hogy nekünk beszélnünk kellene!Ugyan abban a cipõben járunk!:)
oké:) Írj privát ha van kedved.
Szia! Látom, hogy már két éves a kérdés, de az archívumban szemezgetve találtam rá, és csak azért keltette fel az érdeklõdésem, mert meglepõdtem. Valóban teherbe lehet így esni? Nagyon kíváncsi lennék, hogy neked végül is sikerült? De egyáltalán, hogy lehet ezt kivitelezni? Mármint csak feltûnik a pasinak szex után, hogy egy injekciós fecskendõvel "trükközöl"? Ha olvasod még, örülnék, ha válaszolnál! köszi
Nem tudom, mennyire aktuális még ez a kérdés, azért leírom. igen, lehetséges. az ismerõsöm így esett teherbe, bár ott más problémák voltak, nem azért mert nem akarta a férfi.(csak orális úton tudott elélvezni) amikor a szájába élvezett, pohárba köpte, fecskendõvel felhelyezte magának és teherbe esett. ebbõl is látszik, hogy nem igaz, hogy a spermiumok életképtelenek lesznek, amikor vizsgálatok vannak, akkor is azt mondja az orvos, hogy bõven jó, ha egy óra múlva viszed be, a lényeg hogy steril körülmények között tárold szobahõmérsékleten. (mikroszkóp alatt még másfél óra után is vígan mozgolódnak a spermiumok) másik példa a Boris Beckeres történet, amikor a nõ tudatosan a magánklinikától pár percre választott éttermet, a wcben kielégítette, majd míg a férfi kiment, elzárta, és elrohant vele a klinikára, ahol beültették neki. a gyermek azóta él és virul. ne higyjetek el mindent, amit mondanak. igenis lehetséges, ha jó idõben, éppen peteéréskor történik ez meg. az ismerõsömnek is sikerült, befecskendezte, majd másfél órán keresztül felpolcolva tartotta a lábait, a biztosabb hatás elérése érdekében. csak hogy említsem még Roberto Carlos magyar kisfiát is, a férfi esküdni mert volna, hogy védekeztek 100%osan, vajon hogy történt akkor meg, hogy a nõ azóta is több mint tíz millió forint gyerektartást kap havonta? :) más kérdés, hogy ha valaki a párja tudta nélkül csinálja ezt, akkor hogy számol el a lelkiismeretével, de nyilván ezeket a nõket kárpótolja az a pénz, amit kapnak a gyerekért és így könnyen elfelejtik, hogy mit is tettek.
utolsó vagyok. azoknak, akik még mindig nem hiszik el, hogy létezik: http://velvet.hu/blogok/randi/2011/11/29/ikrei_szulettek_kot..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!