Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek oktober (6 db)

Babát szeretnénk a párommal és Oktober 11-töl nem védekezünk lehetséges hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Na pont az ilyen kérdésektõl romlik a GYK színvonala!!! IGEN!!!!! Aki nem védekezik teherbe eshet.. Úristen......

Na pont az ilyen kérdésektõl romlik a GYK színvonala!!! IGEN!!!!! Aki nem védekezik teherbe eshet.. Úristen......
Ha nem védekeztek, akkor teherbe eshetsz. De ehhez kell az is, hogy jó idõben legyetek együtt (peteérés körül). S minden egyéb stimmeljen (egészségügyileg fõleg).
ne tervezd, csak szeresd a párod, úgy hamarabb fog jönni.
Lehetséges. De az is hogy nem.
Az október 11 semmi információtartalommal nem bír. Ha ez már javában a ciklus második fele nálad, akkor csekély esélye van, de kizárni nem lehet. Kicsit olvasgass utána a nõi biológiának, a ciklus alatti történéseknek. 37+1 hkm

Szeptember 29. én együtt voltunk a párommal mert babát szeretnénk, oktober 1-én kellet volna megjönnie a menzeszemnek de csak 3án jött meg 30napra. Mennyi az esélye hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Mi belõttük a ciklusom közepét és akkor kb. 2 naponta voltunk együtt. Nálam ez így nézett ki: 30-32 napos ciklusaim voltak és együtt voltunk a 10., 11., 13., 15. napon (mensi elsõ napjától számolva). Lányom elsõ hónapban megfogant szerencsére. Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, fõleg, hogy már elég késõn voltatok együtt, valószínû, akkor már nem volt peteérésed (persze vannak ez alól kivételek és semmi sem lehetetlen). Szerintem számoljátok ki mikor lehet peteérésed és akkor legyél együtt a pároddal. Esetleg regisztrálj a ciklus.hu-n, ott is találhatsz egy kis segítséget a dologhoz.

Mi belõttük a ciklusom közepét és akkor kb. 2 naponta voltunk együtt. Nálam ez így nézett ki: 30-32 napos ciklusaim voltak és együtt voltunk a 10., 11., 13., 15. napon (mensi elsõ napjától számolva). Lányom elsõ hónapban megfogant szerencsére. Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, fõleg, hogy már elég késõn voltatok együtt, valószínû, akkor már nem volt peteérésed (persze vannak ez alól kivételek és semmi sem lehetetlen). Szerintem számoljátok ki mikor lehet peteérésed és akkor legyél együtt a pároddal. Esetleg regisztrálj a ciklus.hu-n, ott is találhatsz egy kis segítséget a dologhoz.
??? menstruálsz tehát nem vagy terhes. Nem islett volna valószínû, hiszen menstruáció elõtti napon voltatok együtt. jóval a peteérésed után
Gyakorlatilag így 0. Próbálkozzatok most októberben. Számold ki mikor lesz peteérésed. Menzeszed 1 napjától a 13-14-15. napon. Ezeken a napokon ne védekezzetek! Sok sikert!
miért kedves elõzõ, a többi napokon védekezniük kéne?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Ez engem is nagyon érdekelne, ugyanez a helyzet velem is...
Én is ebben a cipõben járok, nekem január 21-én lesz épp 1 éve, hogy abbahagytam. Azóta negyedévente van mensim. :( Voltam már dokinál. Kiderült, hogy "csak" annyi a gond, hogy a pajzsmirigyem alulmûködik a tabi elhagyása miatt. Erre gyógyszert fogok kapni. És elméletlieg így rendezõdik a peteérés is. Fontos tényezõ, hogy nektek a tabiszedés elõtt rendszeres volt-e a ciklus? Mert ha nem, akkor több idõ kell, hogy visszaálljon, akár 1-2 év is! Gondolom, ennyi iõd után már ti is jártatok dokinál... Nektek mit tanácsolt? Esetleg írt Clostit? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ha már egy csónakban evezünk...hátha tudunk segíteni egymásnak...
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, de azt mondta, hogy van ilyen, hogy nem áll be ennyi idõ alatt sem, nincs probléma. Engem csak az érdekelne, hogy teherbe tudok-e esni így is?
Elsõ vagyok. Nekem elõtte sem volt szabályos. Tavaly szeptemberben hagytam abba, a következõ mensim májusban volt. Aztán augusztus, onnantól kezdve 1-2 hónap kimaradással folyamatos vérfolt-barnás nyálka verziók. Orvosnál még a gyógyszer szedése elõtt voltam, akkor kivizsgáltak rendesen, nem volt semmi baj. Sokaktól hallottam, h ennyire rendszertelen ciklus mellett nem lehetek terhes, de több kolléganõm is élõ példája annak, hogy ez nem igaz! Egyiküknek 3 gyereke van, egyikhez sem kellett orvos. Szóval semmi sem lehetetlen! Bocsi a kisregényért...
Ja és szerintem igenis teherbe lehet esni így is, csak jobban oda kell figyelned magadra. Én ezt teszem...
2. vagyok. Igaz, a lényegre nem válaszoltam. :) A dokim nekem is azt mondta, hogy emellett a rendszertelen itt-ott vérezgetés mellett is lehet baba, és alapjában a pajzsmirigy alulmûködés sem akadály a babához! És a lelkemre kötötte, hogy gyakoroljunk! :) Ezekkel a szavakkal! Úgyhogy õ bízik bennem, az elmúlt 12 hónap ellenére! Fel a fejjel, Lányok!!! Jah, az én anyum ugyanilyen volt, mégis 4-en vagyunk tesók! :)
2. válaszoló vagyok megint. Ma reggel teszteltem egy pozitívat! Úgy, hogy az elmúlt 12 hónapban 3-szor mensiztem (abból az egyik 21 napig tartott!), és peteérésem sem volt! De csak VOLT, ezek szerint! :) Sosem szabad feladni!
Elsõ. Jajjj de jó, gratula!!!! :-) És teljesen spontán sikerült? Gyógyszerek nélkül? Akkor nekünk is van remény? Naggggyon jó babázást!!!! :-))))

Teherbe eshetek ha oktober 30. an megjott a parommal meg november 9, 10, 11, 12 egyutt voltam?

Legjobb válasz: Elviekben az esély meg van rá.Én is ilyen helyzetben vagyok.Nekem 29-én jött meg.Mi is várunk! Drukkolok!

Elviekben az esély meg van rá.Én is ilyen helyzetben vagyok.Nekem 29-én jött meg.Mi is várunk! Drukkolok!
Ha sperma jutott a hüvelyedbe, lehetsz terhes:-) Ha 28 napos a cilusod, akkor november 13-14-15-én van a legnagyobb esélyed-biológi szerint, az élet meg majd adja. (menses elõs napjától számítot 14-16. nap a termékeny)
Mi is így vagyunk, napra pontosan!! :-))Remélem mindketten kismamaik leszünk hamarosan.Nekem 26-27 napos a ciklusom és a szombat "lehetett" az ovulációs nap (kb.)Írj majd mi újság!! :-))

Tisztelt Doktor úr! Októberben volt sajnos egy abortuszom, az lenne a kérdésem, mikor eshetek újra teherbe úgy, hogy nehogy vetéléssel végződjön a várandósság? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Októberben volt sajnos egy abortuszom, az lenne a kérdésem, mikor eshetek újra teherbe úgy, hogy nehogy vetéléssel végződjön a várandósság? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációi rendszeresen érkeznek, akkor már próbálkozhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!