Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek miután abbahagytam a (2 db)

Miután abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, mennyi idő mire teherbe eshetek?

A párommal szeretnénk kisbabát, ezért 2 hónapja abbahagytam a fogamzásgátló szedését.(Amúgy 1 évig szedtem ). Folyamatosan próbálkozun;a menstruációm már 5 napja késik. Lehetséges az,hogy megtörtént amire vágyunk? Sok oldalt olvastam ezzel kapcsolatban, valahol azt írják függ attól is h milyen sokáig szedi valaki a gyógyszert, minél több évig annál több idő mire teherbe esik utána, máshol viszont azt írták ,ha abbahagyjuk a gyógyszer szedését utána pár nappal már semmilyen védelem nincs, azaz sok rá az esély. Valaki, vélemény ? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ugyanannyi esély van egy 10 évig tabletta szedõnek és egy tablettát soha nem szedõnek. Tabletta abbahagyása után egy héttel már teherbe lehet esni. Nekem is sikerült 5 év szedés után, abbahagyás utáni 8. napi együttlétbõl babát összehozni. :)

Ugyanannyi esély van egy 10 évig tabletta szedõnek és egy tablettát soha nem szedõnek. Tabletta abbahagyása után egy héttel már teherbe lehet esni. Nekem is sikerült 5 év szedés után, abbahagyás utáni 8. napi együttlétbõl babát összehozni. :)
Én 3 évig szedtem fogamzásgátlót, augusztusban abbahagytam, szeptemberben terhes lettem, úgyhogy simán lehet baba miatt is :) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm, hogy írtál! Igazad van, fontos az együttlét, az, hogy az apában és az anyában is meglegyen a kellõ harmónia fogantatáskor, erre törekszünk mi is !:) Igen, tesztet mindenképp csinálok, holnap megyek és veszek is.Kedd reggel majd kiderül az igazság ! :)
Több, mint 4 évig szedtem fogamzásgátlót és a 7. hónapban már össze is jött a baba. Szóval ez csak a szervezetedtõl függ. Összejöhet az elsõ hónapban is akár, de késõbb is és az is lehet, hogy több, mint 1 évnek el kell telnie. Mondjuk ez nem csak ezen múlik. Hiába állt vissza minden a rendes kerékvágásba, ha éppen nem sikerül jókor jó idõben együtt lenni.:) Amúgy ha már 5 napja késik a vérzésed, akkor érdemes tesztet csinálni, mert akár össze is jöhetett!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál:) Jó egészséget nektek a babucival! :)
Én másfél évig szedtem a fogamzásgátlót cipromix, a harmadik gyógyszermentes hónapban jött össze a baba, most vagyok 32 hetes a kisfiammal! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :) Igazából csak a kiváncsiság miatt a kérdés feltevése, a próbálkozás folyamatos, elõbb vagy utóbb, de biztos lesz kisbaba. Csak furdall azért a kíváncsiság, hogy ilyenkor mennyi idõ ...
már akár a következõ peteérésnél teherbe eshetsz
Nem igaz, amit az elsõ ír. Teljesen egyéni, hogy kinek mennyire borítja fel a ciklusát a tabletta. Ugyanis a tabi úgy mûködik, hogy teljesen leállítja a peteérés, így mikor az ember abbahagyja, a szervezetnek újra kell indítania az egészet. A nõk nagyobb részénél ez azonnal sikerül, és így akár az elsõ hónapban is teherbe eshetnek. Viszont kisebb %-ban elõfordul, hogy teljesen megszûnik a peteérés, és csak hónapok után áll helyre, vagy egyáltalán nem is áll helyre orvosi segítség nélkül.
Én 10 évig szedtem gyógyszert, és nekünk másfél év múlva jött össze a baba.
A kérdező hozzászólása: Ez bíztatóan hangzik ! :) Köszönöm, hogy írtál és, hogy szurkolsz!

Teherbe eshetek egyből, miután abbahagytam a fogamzásgátlót?

Két hete hagytam abba a yadint, nagy az esélye hogy ebben a hónapban terhes lehetek?

Legjobb válasz: Igen, simán van esély! Ismeretségi körömben is van olyan, aki már az elsõ tabi-nélküli hónapban babás lett! Sok sikert!

Igen, simán van esély! Ismeretségi körömben is van olyan, aki már az elsõ tabi-nélküli hónapban babás lett! Sok sikert!
Igen, minden további nélkül!
szia! Decemberben nem szedtem, és februárban már meg sem jött. 7 hetes kismami
én az elsõ gyógyszermentes hónapban lettem terhes. már 19hetes vagyok és ma tudtuk meg, hogy kisFIÚ :) sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!