Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek miután (8 db)

Nem rég feküdtem le a barátommal s történt egy kis baleset s félünk attol h teherbe estem.4 napra rá feküdtem le vele miután beteg voltam s hallottam h olyankor néhány napig kicsi az eséje h teherbe eshetem. Ez mennyire igaz. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)

Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)
Szia nyugodj meg a mensi után nem eshetsz teherbe
Megnyugtatni én sem foglak, ugyanis az esély mindig megvan a teherbeesésre, akár menstruáció alatt is. Lehet, hogy az esély kisebb, de a lényeg, hogy mindig megtörténhet... Azért sok szerencsét!

Miután abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, mennyi idő mire teherbe eshetek?

A párommal szeretnénk kisbabát, ezért 2 hónapja abbahagytam a fogamzásgátló szedését.(Amúgy 1 évig szedtem ). Folyamatosan próbálkozun;a menstruációm már 5 napja késik. Lehetséges az,hogy megtörtént amire vágyunk? Sok oldalt olvastam ezzel kapcsolatban, valahol azt írják függ attól is h milyen sokáig szedi valaki a gyógyszert, minél több évig annál több idő mire teherbe esik utána, máshol viszont azt írták ,ha abbahagyjuk a gyógyszer szedését utána pár nappal már semmilyen védelem nincs, azaz sok rá az esély. Valaki, vélemény ? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ugyanannyi esély van egy 10 évig tabletta szedõnek és egy tablettát soha nem szedõnek. Tabletta abbahagyása után egy héttel már teherbe lehet esni. Nekem is sikerült 5 év szedés után, abbahagyás utáni 8. napi együttlétbõl babát összehozni. :)

Ugyanannyi esély van egy 10 évig tabletta szedõnek és egy tablettát soha nem szedõnek. Tabletta abbahagyása után egy héttel már teherbe lehet esni. Nekem is sikerült 5 év szedés után, abbahagyás utáni 8. napi együttlétbõl babát összehozni. :)
Én 3 évig szedtem fogamzásgátlót, augusztusban abbahagytam, szeptemberben terhes lettem, úgyhogy simán lehet baba miatt is :) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm, hogy írtál! Igazad van, fontos az együttlét, az, hogy az apában és az anyában is meglegyen a kellõ harmónia fogantatáskor, erre törekszünk mi is !:) Igen, tesztet mindenképp csinálok, holnap megyek és veszek is.Kedd reggel majd kiderül az igazság ! :)
Több, mint 4 évig szedtem fogamzásgátlót és a 7. hónapban már össze is jött a baba. Szóval ez csak a szervezetedtõl függ. Összejöhet az elsõ hónapban is akár, de késõbb is és az is lehet, hogy több, mint 1 évnek el kell telnie. Mondjuk ez nem csak ezen múlik. Hiába állt vissza minden a rendes kerékvágásba, ha éppen nem sikerül jókor jó idõben együtt lenni.:) Amúgy ha már 5 napja késik a vérzésed, akkor érdemes tesztet csinálni, mert akár össze is jöhetett!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál:) Jó egészséget nektek a babucival! :)
Én másfél évig szedtem a fogamzásgátlót cipromix, a harmadik gyógyszermentes hónapban jött össze a baba, most vagyok 32 hetes a kisfiammal! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :) Igazából csak a kiváncsiság miatt a kérdés feltevése, a próbálkozás folyamatos, elõbb vagy utóbb, de biztos lesz kisbaba. Csak furdall azért a kíváncsiság, hogy ilyenkor mennyi idõ ...
már akár a következõ peteérésnél teherbe eshetsz
Nem igaz, amit az elsõ ír. Teljesen egyéni, hogy kinek mennyire borítja fel a ciklusát a tabletta. Ugyanis a tabi úgy mûködik, hogy teljesen leállítja a peteérés, így mikor az ember abbahagyja, a szervezetnek újra kell indítania az egészet. A nõk nagyobb részénél ez azonnal sikerül, és így akár az elsõ hónapban is teherbe eshetnek. Viszont kisebb %-ban elõfordul, hogy teljesen megszûnik a peteérés, és csak hónapok után áll helyre, vagy egyáltalán nem is áll helyre orvosi segítség nélkül.
Én 10 évig szedtem gyógyszert, és nekünk másfél év múlva jött össze a baba.
A kérdező hozzászólása: Ez bíztatóan hangzik ! :) Köszönöm, hogy írtál és, hogy szurkolsz!

Vasárnap már nem szedetem a fogamzásgátlómat és még mindig nem jött meg mi töl lehet ez? Teherbe eshetem akkor miután nem szedetem a gyógyszert és el ment bennem a barátom?

Legjobb válasz: Mióta szeded?1 hónapot a szexszel várni kell,hogy hasson a gyógyszer. Miután én abbahagyom a szedését 4-5 napra jön meg. Ne stresszelj még rajta... 16/L

Mióta szeded?1 hónapot a szexszel várni kell, hogy hasson a gyógyszer. Miután én abbahagyom a szedését 4-5 napra jön meg. Ne stresszelj még rajta... 16/L
" csak végig futottam rajta"??? Hát nem tudom...én amikor elkezdtem a gyógyszert szedni rengetegszer átolvastam a tájékoztatót, és pluszba utána is olvasgattam a neten. Ha a mensi elsõ napjától kezded szedni, szerintem 2 hét után már lehet "akciózni". Sokan mondják h elsõ szemtõl véd, de nekem pl a Milligestnél 2 hetet kellett várni, pedig 1. szemtõl kezdtem, szóval jobb a biztosra menni. Ha beszedted az összes szemet jön egy 7 napos szünet, ahol ugyanúgy véd a gyógyszer. (feltéve ha nem szedtél antibiotikumot, nem hánytál v ment a hasad 4 órán belül, illetve h minden szemet bevettél). Nekem 4.5. nap jön meg, szóval ne aggódj. Ha nem jönne meg, menj el orvoshoz, vagy csinálj egy tesztet. És OLVASD el ALAPOSAN a betegtájékoztatót!
A kérdező hozzászólása: hát...az a baj h így csak végig futottam rajta és úgy voltam vele h ha a menszeszem abba marad utána el is kezdem szedni
A kérdező hozzászólása: akkor csináljam úgy h meg várom ezt a hetet és ha nem jön meg akkor folytassam a gyógyszer szedését úgy ahogy kell vagy inkább várjak addig míg meg nem jön?
nem olvastad el a tájékoztatót, h. az 1. napon kell elkezdeni?16/L
akkor viszont para van. ha a menzesz elsõ napjától kezded, AZONNAL véd (nem 1 hónap múlva), ha a 2.-5. napon, akkor 7 napban még kiegészítõ védekezés kell.
én is cypromixet szedek. 7 pihenõnapot kell tartani. én csütörtökön kezdem és szerdán hagyom abba. ÉS vasárnap-hétfõn jön meg. eltelik a hét nap és csütörtökön kezdem el:) nem lehet gond:) 16/L(ugyanaz)
A kérdező hozzászólása: Cypromix bevont tabletta azt szedem nem nem akkor kezttem hanem hamarabb a menszesz végén
nem kell 1 hónap. ha a mensid elsõ napjan kezdted, akkor nincs gond. melyik gyogyszer?
A kérdező hozzászólása: Az a baj h mi nem vártunk egy hónapot vele...de meg várom míg meg jön hát ha igazad van :)
ha késõbb kezdted, akkor lehetsz terhes. :S menj el orvoshoz.

Diane 35 fogamzásgátlót szedek. Miután abbahagyom végleg a gyógyszer szedését, várakozási hónapok kihagyása nélkül rögtön komplikációmentesen teherbe eshetek?

Csak azért kérdezek rá konkrétan erre a fajta fogamzásgátlóra, mert én mindenféle rémhíreket hallottam róla, hogy muszáj várni 6 hónapot, miel?tt babát szeretnénk, mert hogy nagyon er?s gyógyszer és fejl?dési rendellenességet okozhat meg hasonlók. Tényleg ennyire veszélyes? Egy hónapja nem szedem (összesen 7 éve szedek fogamzásgátlót, az utosló 2 évben Diane-t szedtem), és most megszakításos módszerrel védekezünk, és csak azért aggódom, hogy ha összejönne a baba el?bb mint 3-6 hónap (amit tanácsolni szoktak), akkor nem lesz e valami baja?

Legjobb válasz: ha összejön, az azt jelenti, hogy kiürült a gyógyszer a szervezetedbõl. elég 3 hónapot várni! gondolj bele, hányan esnek teherbe fog.gátló mellett és semmi baja a babájuknak. ne aggódj!

ha összejön, az azt jelenti, hogy kiürült a gyógyszer a szervezetedbõl. elég 3 hónapot várni! gondolj bele, hányan esnek teherbe fog.gátló mellett és semmi baja a babájuknak. ne aggódj!
írd be az itteni keresõbe, hoyg diane 35
Mi vártunk 3 hónapot, utána kezdtük próbálkozni. 3 hónap után sikerült. Tehát az utolsó tabi beszedése után 6 hónapra teherbe estem. /6 évig szedtem/
3 gyerekem van most várom a 4-et.20 éve kezdtem fogamzásgátlót szedni. lehet hogy szerencsés alkat vagyok de mindenféle más védekezés nélkül mindig a tabi abbahagyása utáni 4. hónapban maradtam terhes. gondolom, hogy a 3 hónap kellett a gyógyszer kiürüléséhez. szerintem addig úgyse marad terhes az ember amig van a tablette hatóanyagából a szervezetében. van olyan "okos" a nõi szervezet hogy akkor maradsz terhes amikor a tested a legjobb formában van az anyasághoz :) . tehát ha elõbb megfogan a baba abból nem lesz semmi gond szerintem
Én is diane 35-t szedtem, de csak összesen 1 évig. Más fogamzásgátlót nem is szedtem. Ennek ellenére nagyon szigorúan és kötelezõen be kellett tartanunk a 6 hónapot, miután abbahagytuk a tablettát. Utána teherbe is estem egybõl. Egy lány mesélte a váróban, hogy neki is be kellett volna tartania a szünetet, de türelmetlen volt, és 3 hónapot várt csak. Simán teherbe esett, viszont el is halt a babája 16 hetesen. Szóval szerintem ne kockáztass. 6 hónap nem sok, van aki éveket vár a babára.

Ha a baraton a hasamra élvez és miután letöröltem csak vizzel mosom le a spermát teherbe eshetek?

Ahogy mostam le talán a kezemmel behivettem valamit a vaginámba?

Legjobb válasz: Nagy szerencséd van, hogy a szex nem IQ határos...

Nagy szerencséd van, hogy a szex nem IQ határos...
Pedig köthetnék már a szexet is egy bizonyos IQ színt felé!Lehet jobban járna az emberiség :D
jah jah, szerintem már terhes vagy.Menj el orvoshoz:)
simán lehetsz terhes. csak ilyenkor az estek 90%ában a lányok sündisznót szülnek. legalább 7-8as ikreket.
Szerintem sósavval kellett volna lemosni...
Utolsó szerintem a kénsav jobban leviszi egy kis kromofággal keverve!
Persze! Viszont ilyenkor a gyerek nem a méhen belül, hanem a hasfaladon kívül fog fejlõdni, és a köldökzsinóron bungee-jumpingol majd.

Teherbe eshetek egyből, miután abbahagytam a fogamzásgátlót?

Két hete hagytam abba a yadint, nagy az esélye hogy ebben a hónapban terhes lehetek?

Legjobb válasz: Igen, simán van esély! Ismeretségi körömben is van olyan, aki már az elsõ tabi-nélküli hónapban babás lett! Sok sikert!

Igen, simán van esély! Ismeretségi körömben is van olyan, aki már az elsõ tabi-nélküli hónapban babás lett! Sok sikert!
Igen, minden további nélkül!
szia! Decemberben nem szedtem, és februárban már meg sem jött. 7 hetes kismami
én az elsõ gyógyszermentes hónapban lettem terhes. már 19hetes vagyok és ma tudtuk meg, hogy kisFIÚ :) sok sikert

Mennyire számít erős fogamzásgátlónak a Regulon? 21 évesen korai a gyermekvállalás, ha meg van hozzá minden feltétel? Általában miután elfogy egy egyhavi gyógyszerem, rá kb. 2-3 napra jön meg a menzeszem, abban a 2-3 napban teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Ha elég érett vagy egy babához, akkor nyugodtan vállalhatsz egy picit :) Abban a 2-3 napban pedig nem lehetsz terhes, mert a tabi a gyógyszermentes napokban is védettséget nyújt.

Ha elég érett vagy egy babához, akkor nyugodtan vállalhatsz egy picit :) Abban a 2-3 napban pedig nem lehetsz terhes, mert a tabi a gyógyszermentes napokban is védettséget nyújt.
Igen mert a sperma kb. 72 óráig életképes marad.
Az óvszer külsején sperma van? Biztos vagy te abban? Lehet hogy csak a természetes síkosítód és az óvszer síkosítójának elegye. Mindenesetre, elélvezés után abban kéne hagyni a behatolást, vagy megfürödni és új óvszert húzni. A legjobb megoldás az lenne ha a szájával fejezné be, vagy az elõjáték során rád annyi figyelem lenne öszpontosítva, hogy elõbb elélvezz, mint õ.
Ha az óvszer nem lyukas, és nem folyt ki az oldalán (cuppan, mikor levszed), az nem sperma volt, te is lehetsz, vagy mint az elõttem lévõ említette, síkosító. Te is bocsáthatsz ki hasonló állagú folyadékot, mint a párod, csak a lányoknál ez nem olyan feltûnõ. Ha úgy gondolod mégis kifolyhatott igen lehetsz terhes, ha szeretitek az iles játékot ajánlanám emellé a fogamzásgátló tablettát.
Szerintem a saját nedvedet látod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!