Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek mensi után (3 db)

Teherbe eshetek közvetlenül mensi után?

Az egyik oldalon olvastam, hogy ha elmúlik a menstruáció, akkor egy picit még nyitva van a méhszáj, ezért könnyen bejutnak a spermiumok a méhbe, és akár egy hétig is életképesek.

Legjobb válasz: Az,hogy a spermium egy hétig életképes,butaság.48 óráig e´leképes a spermium.Szoba hömérsékleten,pedig 2 percig.Közvetlen mensi uzán csekéj,de van eséj a terhességre,attól függöen,hogy mikor van a peteérés. 39hetes kismama.

Az, hogy a spermium egy hétig életképes, butaság.48 óráig e´leképes a spermium.Szoba hömérsékleten, pedig 2 percig.Közvetlen mensi uzán csekéj, de van eséj a terhességre, attól függöen, hogy mikor van a peteérés. 39hetes kismama.
Szia!Egyes helyeken 72 órát mondanak maximum a spermiumok életképességére, de az tény hogy a nõk közel 35%-a nem a 10.-17.napig ovulál a ciklusán belül, hanem elõtte vagy utána, de nem ritka az sem, hogy valaki mensi közben.Az hogy a méhszáj nyitva van vagy sem, az ebben az esetben nem oszt nem szoroz a spermák bejutnak ha akarnak.Az tény, ha a csípõdet feljebb emeled szeretkezés után, vagy esetleg gyertyába állsz, jóval növeled az esélyeidet.Sok sikert!Egy öreg róka

A Jónás napom a mensi után van 2 nappal létezik, hogy akkor eshetem teherbe? Bejött ez már valakinek mármint a jónás naptár?

Legjobb válasz: Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Lefeküdtem a barátomal, én még szűz voltam és történt 1 kis balesetünk kiszakadt az ovszer észre is vetük s hamar ki is vete mielőt ondo került volna a hüvejembe. Én ekor a mensim után 4 napal voltam és utána elég sokat véreztem eshetek igy teherbe?

Legjobb válasz: Kicsi az esély. A kérdés, hogy hány naponta szokott megjönni, és, hogy hánynapig vérzel. Számold ki volt e peteérésed! De, ha tényleg nem ment beléd, akkor valószinûleg nincs nagy baj

Kicsi az esély. A kérdés, hogy hány naponta szokott megjönni, és, hogy hánynapig vérzel. Számold ki volt e peteérésed! De, ha tényleg nem ment beléd, akkor valószinûleg nincs nagy baj
Általában amikor vkinek megvan a mensije akkor eshet a legnehezebben teherbe. De persze kivételek mindig vannak. Ajánlom neked a 72 órás tabit, csak azért, h megnyugodj. A vérzés valószínûleg meg azért volt, mert átszakadt a szûzhártyád vagy még a mensidbõl egy kevéske. Javaslom, hogy ha ilyen történik akkor kell még mellé használni másik fogamzásgátlási módszert. (Gyógyszer, bár nem tudom hány éves vagy. Van akkor még hüvelykúp, hüvelytabletta, krém és még sok más.)http://www.pharmatex.hu/ oldalon érdeklõdhetsz e-felõl, ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: kb 5-4 napot szokot tartani s van amikor 28 napra jön meg s ritkában 30 napra...kiszámoltam s ezután van peteérésem de azt mondták h van esély arra h ilyenkor is teherbe esel...
A nõi szervezetet a legkönnyebb összezavarni, akár stresszel, akár diétával, vagy hasonloval. ilyenkor késhet, vagy elõbb is megjöhet a menstruacio. tehat barmikor teherbeeshetsz.. na jó, nem egészen bármikor, de nagyon nehéz kiszamolni. azt viszont nem árt kiszamolnod, h termékeny napjaidban voltal-e. velem is ugyanez történt, de kiszamoltam, h nem voltam termékeny napjaimban, és nem lett semmi baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!