Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek hogy (188 db)

Miért van az, hogy mikor a 7 napos szünetet tartom a fogamzásgátló szedése között akkor nem eshetek teherbe, de ha a levél közepén kihagyok 1 szemet, akkor viszont teherbe eshetek? Állitólag

Tehát ha egy hétig nem szedem a gyógyszert akkor nincs gond, nem eshetek teherbe de ha a hónap közepén vagy elején tehát valamikor kihagyok 1 szemet,vagy hányás hasmenés meiatt nem szivódik fel egy szem akkor miért van hogy emberek ennyit?l teherbe esnek?

Legjobb válasz: Van a nõknek ugye egy ciklusa. A bogyó a peteérést akadályozza fõleg. Ha ciklus közepén kihagysz egyet, esetleg beérhet egy petesejt, bár ennek halovány esélye van. De vérzés közben nem érik, az a tisztulás, kilökõdés fázisa. Ez olyan, mint h benzinkúton nem cigizünk, de 2 állomás között már lehet.

Van a nõknek ugye egy ciklusa. A bogyó a peteérést akadályozza fõleg. Ha ciklus közepén kihagysz egyet, esetleg beérhet egy petesejt, bár ennek halovány esélye van. De vérzés közben nem érik, az a tisztulás, kilökõdés fázisa. Ez olyan, mint h benzinkúton nem cigizünk, de 2 állomás között már lehet.
Ugy van ahogy a második kolléga leírta, ugyanakkor a gyógyszer 3 különálló típusú tabletta (néhol a színük is más), és az utolsó 7 azt a reakciót váltja ki a petefészekbõl, hogy ne termeljen petesejtet, míg az elsõ 7 beindítja a peteérést, csak ugye az majd képtelen lesz megtermékenyülni. Ha nem szedsz gyógyszert akkor teherbe eshetsz menstruáció alatt, mert a tested mindig más és más, gyógyszer viszont pontosan szabályozza.
mert a gyógyszer óramû pontosságával állítja be a ciklusodat, így biztos lehetsz benne, hogy nem történt peteérés és a gyógyzsermentes idõszakban pedig már nem történhet! hiszen jön a menses, és már arra készül a szervezeted, nem fog petét kilökni magából, mert azt hiszi, hogy már megtörtént! ez a lényege a gyógyszernek...minden nap mikor beveszed, megakadályozza a peteérést, és beállítja a ciklusod 28 naposra... a szervezeted gyakorlatilag át van verve... azt hiszi hogy már megtörtént a peteérés és jöhet a menses... de mindeközben csak a vér jön, elhalt petesejt nincs benne, mivel soha nem is lökõdött ki... és azért nem eshetsz teherbe a gyógyszermentes napokon, mert addigra már a szervezeted elhitte, hogy megvolt a peteérés és nem lesz újabb...
Amikor a 7 nap szünet van akkor jelentkezik az ú.n. megvonásos vérzés. Ilyenkor nincs esély a teherbeesésre, egyszerûen a 21 nap alatt alakul ki a védettség, tehát akkor mint ahogy a téglákat rakod fel alakul a fal, de ha egy kimarad akkor ott rés lesz. A hét nap szünetet pedig úgy képzeld el, hogy utána új sor kezdõdik.
Azért meg az a 21 nap folyamatos szedés után lesz benned, elég hormon ahhoz hogy fent tarts a hormon szintet amitõl nem tudsz teherbe esni... De ha kihagysz egyet ....már is megbillen a libikóka és hát mondjuk ki szar lesz a helyzet...
Szal az ilyen kérdések eszembe juttatják az egyik tanárom mondását: A kérdésbõl látom, hogy nem tanultál eleget. (Finomított változat)
Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni, mert ugyan a mensi közben/környékén igaz kicsi az esélye a teherbeesésnek, de mégis van. És mégis ennyire védett lenne a szervezet ekkor is a tabi nélkül, hogy nem lehet teherbe esni? Fura.
Na jó, de mégis van esélye a terhességnek akkor is? Ez hogy van, kedves uccsó hozzászóló?
Hát igen, vannak más és más gyógyszerek, amiket nem mindegy, hogy melyik napn veszel be, de van olyan is( ezek vannak többségeben) amelyek mindegyike ugyanazt és ugyanannyi hatóanyagot tartalmaz. Itt, hogy mûködik?

Mennyi a valószinûsége annak, hogy igy teherbe eshetek?

Pénteken voltam együtt a barátommal, de mielõtt elment, kivette. Természetesen fogamzásgátlóval védekezünk. Sajnos megbetegedtem, és antibiotikumot kell szednem 8 óránként. Hétfõtõl szedem. Naponta 3x kell, és úgy oldottam meg, hogy a fogamzásgátló és az antibiotikum között min. 4 óra legyen. Azóta nem voltunk együtt. Tudom, hogy az antibiotikum csökkenti a hatást, de ugye a pénteki miatt nem eshetek teherbe véletlenül sem? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Csak hasraütés-szerû adatokat fogok írni, de ha tudsz pontosabbakat, akkor így ki tudod számolni P(e) = annak a valószínûsége, hogy az elõváladékkal teherbe esünk := 0,45 P(f) = annak a valószínûsége, hogy fogamzásgátló szedése mellett teherbe esünk := 0,09 teherbeesõk/összes fogamzásgátlót szedõ x = az antibiotikum miatt ennyi százalékkal csökken a fogamzásgátló hatásossága := 20 P(t) = annak a valószínûsége, hogy terhes leszel P(t) = P(e)*P(f)*(1+x/100) := ~5%, hogy teherbe estél

Csak hasraütés-szerû adatokat fogok írni, de ha tudsz pontosabbakat, akkor így ki tudod számolni P(e) = annak a valószínûsége, hogy az elõváladékkal teherbe esünk := 0, 45 P(f) = annak a valószínûsége, hogy fogamzásgátló szedése mellett teherbe esünk := 0, 09 teherbeesõk/összes fogamzásgátlót szedõ x = az antibiotikum miatt ennyi százalékkal csökken a fogamzásgátló hatásossága := 20 P(t) = annak a valószínûsége, hogy terhes leszel P(t) = P(e)*P(f)*(1+x/100) := ~5%, hogy teherbe estél
A kérdező hozzászólása: De nem múlt hétfõtõl, hanem most hétfõtõl szedem:D:)
Értem. Hogyha a fogamzásgátló úgy mûködik, hogy megöli az embriót, akkor ugyanez az eredmény. Ha viszont a teherbeesést (a spermium és a petesejt találkozott, és megtapadt a méhfalon) követõen már nincs hatással a fejlõdõ utódra, akkor P(t)=P(e) :D vagyis jelen esetben 45%
A kérdező hozzászólása: 0, 45 nem?:DD ne ijezgess:O:D
0, 45 = 45% = 45:100 = 45/100 = 9/20 0, 05 = 5% Ha 0, 45 a valószínûség, vagyis 45%, az azt jelenti, hogy ha 100-szor eljátsszátok ezt, amit felvázoltál, akkor valószínûleg 45-ször teherbe esel. De nem biztos, hogy a valóságban is 45% a valószínûsége ennek, csak példaként írtam egy számot. Meg kell kérdezni legalább 100 nõt, akiket csak megkukiztak de nem élveztek beléjük, hogy hányan lettek várandósak. Ha mondjuk 1874 megkérdezett nõbõl 563-an számolnak be terhességrõl, akkor a valószínûség 563/1874= 0, 3 = 30% Ilyen egyszerû. Bár mire elvégzed a felmérés, megszületik a gyermek..:D
A kérdező hozzászólása: :DDD köszi:)
Az egész mintavételezés egy fabatkát sem mér mert a megszakításos védekezés a hapsin múlik és nem a Nõn!!!! A mintavételezés Nõk megkérdezésén alapul....ennyi erõvel a szomszédokat is megkérdezhetnék, hogy szex közben mit csinált a férfi....dobogott!!! :) A Nõ annyit tud, hogy bevette a tablettát idõben, használtak-e gumit, vagy éppen pesszáriumot, spirált rakatott fel, mert az egyértelmûen a Nõn múlik....ezekre használható!!! És hogy mennyire rossz ez a mintavételezés mód abból is látszik hogy publikált értékek 10 és 60 között mozognak, ami megmagyarázhatatlan!!!
Valóban nem a legjobb mintavételi eljárás.. De nem akartam a kérdezõnek javasolni, hogy kérje meg a kedvesét, hogy dugjon meg 100-nál több nõt, s ejakuláció elõtt vegye ki belõlük a péniszét - s nézzék meg, hányan lettek terhesek. Mégpedig azért nem lenne ez jó megoldás, mert mire azokról a nõkrõl kiderül, hogy várandósak lettek-e avagy sem; addigra a kérdezõ szíve alatt is növekedni fog a gyermek (vagy nem). Ezért kell ilyen torzított mintákat nézegetni.

Több mint fél éve szedek fogamzásgátlót (Diane 35-t). Még soha nem mertem egyéb védekezési módszer nélkül szeretkezni. Hogyan küzdhetném le a félelmemet? Mit tanácsoltok? Egyáltalán mennyi az esélye körülbelül, hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nyugodj meg!!Én még csak egy hónapja szedek fogamzásgátlót és nem estem teherbe!1% esélye van annak hogy teherbe esel!De ez kizárt dolog!Felesleges más védekezési módot is használni hiszen teljes mértékben védve vagy!Én biztos vagyok benne hogy nem esel teherbe! De ha mégsem tudod leküzdeni a félelmedet akkor meg felesleges tablettát szedned!

Nyugodj meg!!Én még csak egy hónapja szedek fogamzásgátlót és nem estem teherbe!1% esélye van annak hogy teherbe esel!De ez kizárt dolog!Felesleges más védekezési módot is használni hiszen teljes mértékben védve vagy!Én biztos vagyok benne hogy nem esel teherbe! De ha mégsem tudod leküzdeni a félelmedet akkor meg felesleges tablettát szedned!
ilzen kerdes mar nagyon sok volt. Ha nem bizol a tablettaban, akkor folosleges szedni, kidobni ra a penzt, vedekezz ovszerrel. Amugy ez gyerekes, olvass utana az interneten, meg mielott eleve elkezdted, akkor kellett volna az orvosodat megkerdezni, szerinted mire talaltak fel??? ha rendesen szeded, akkor van olyan 0, 1 szazalek koruli az esely a teherbeesesre.
OFF Szia! Közvetlen nem ide tartozik, de.. figyelj rá, hogy 1-1, 5 évnél ne szedd tovább a Diane-t.. Én 4!!! évig szedtem az új nõgyógyász azt mondta, hogy ez abszurd...tulajdonképpen 4 éve alatt egyetlen normális vérzésem sem volt.. (én hormonprobléma miazz szedtem) szóval vigyázz szerintem te is a Dianeval.
én is egy hónap után kezdtem el védekezés nélkül nemi életet élni... de egyvalamire vigyázz, csak akkor csináld ezt, ha állandó partnered van, mert ha különféle fiúkkal fekszel le óvszer nélkül, akkor sokkal durvább dolgok is történhetnek veled egy terhességnél... a tabletta csak a nem kívánt terhességtõl óv meg de a nemi betegségektõl nem!
Én úgy tudom, fél évnél tovább nem szabad ezt szedni. Nekem is ezt akarta felírni a doki, de mondtam, hogy ne. Féltem, mert rengeteg rosszat hallottam róla. Így végül Lindynette 20 lett belõle. Inkább legyen az a pár pati rajtam, legyen zsíros a bõröm, minthogy csomó mellékhatás és fél év után váltogassak fog.gátlót. Ha meg abbahagyod, visszatérnek a problémák, amik miatt eredetileg felírta a doki, szal akkor nem sokra mész vele... Mivel van fogamzásgátló hatása is (eredetileg nem fog.gátló, hanem bõr, szõrösödési problémákra írják)ennek a gyógyszernek, így védett vagy. Bogyó mellett ritkán esnek teherbe a nõk. Az antibiotikum szedésével kell nagyon vigyázni, mert az gyengíti a hatását!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem a védekezés miatt kezdtem szedni.Ennek más oka van.De ha már szedem, akkor gondoltam felesleges más eszközökkel is védekezni.Csak biztosra akartam menni.

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.

Szoptatás mellett, hogy eshetek teherbe eshetek?

szeretnék de nagyon de még szoptatok,van egy 11.5hónapos kisfiam-igaz ? már csak este meg éjjel ,reggel cicizik de azt is már csak olyan nyugtatásnak...teherbe eshetek mellette??

Legjobb válasz: igen

igen
Igen teherbe eshetsz mivel akkor is van peteérés.
Szia! Én már sok embertõl hallottam hogy akkor ha szoptatsz, valamiért könnyebb teherbe esni, ha csak a nõvéremet veszem példának, akkor tutira igaz. Ha sikerül akkor viszont célszerû a másik picurt leszoktatni a cicirõl, mert a kistesótól vesz el vmi vitamint. Én így tudom!
Ha van mensid akkor, lehetsz hiszen érik a petéd!Én menstruálok, és szoptatok, eddig még nem jött a baba!
nem bántás képp kérdezem de miét szeretnél ilyen hamar másik babát?hiszen 1 éve szültél. nem nagy felelõsség2 kisbaba egyszerre?
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezt mindenki döntse el, hogy mekkora felelõsséget tud vállalni, mire a kicsi megszületne a másik majd 2éves lenne.Kb 2.5évesre terveztük a másikat, de a 3év miatt, hogy vele is itthon maradhassak annyit meg a naggyal is így könnyebb lenne.De sztem semmi baj nem lenne velük együtt.A másik, hogy én sem vagyok már az a fiatal anyuka és ha vissza mennék dolgozni, akkor nembiztos, hogy utána már felállnék még egyszer szülni, olyan szakmám van ami nem engedi ezt meg.Gí is nehéz lesz kisgyerekkel újra munkába állni, hogy egy vagy kettõ sztem már tök mindegy , mert ha nem akarnak foglalkozni velem nem fognak, de ha felvesznek és egy évre rá otthagyom õket akkor megint gáz van...én meg tovább nem akarom húzni..nem tudom ez érthetõ e így...
Szia én voltam a 22:49 es, nálunk még csak 6 hónap telt el de ha nálunk becsuszik a baba, nem vetetném el! Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Jaj én sem, sõt szeretném!!!Nem is ezért kérdeztem!Csak még a kicsit szoptatom és jó lenne már neki egy tesóka..

A párom elment, de nem élvezett belém, nekem nem volt orgazmusom, vagyis jó volt, csak úgy hogy a csiklómat izgatta. Teherbe eshetek e? Lehetek e ilyen módon terhes?

Ne nevessetek ki, még kezd? vagyok!

Legjobb válasz: Az attól függ! Ha bekerült a fiú pénisze a hüvelyedbe, akkor az õ elõváladékától is teherbe eshetsz, ha nem tette be, akkor semmi esetre sem shettél teherbe.

Az attól függ! Ha bekerült a fiú pénisze a hüvelyedbe, akkor az õ elõváladékától is teherbe eshetsz, ha nem tette be, akkor semmi esetre sem shettél teherbe.
Mi megszakítással védekeztünk, most így várom a harmadik babánkat. Attól, hogy neked nincs orgazmusod, lehetsz terhes.
Nem nevet ki senki, ez az oldal azért van, h kérdezhess.Teherbe eshetsz az elõváladéktól és ennek a peteéréskor van legnagyobb esélye, tehát kb. a ciklusod felénél.Hányadik napon jársz?A 10. és a 20. nap között a legveszélyesebb.

Nagyon félek, hogy teherbe eshetek úgyis, hogy védekezünk! Ez mikor történhet meg? És hogyan tudsz ellene tenni ha már megtörtént? Esemény utáni tabletta?

Ne értsetek félre szűz 15/l vagyok csak van barátom és majd a jövőben érdekelne a dolog. negatív kommenteket nem szeretnék!! köszönöm

Legjobb válasz: szexuális aktus során MINDIG van arra lehetõség hogy teherbe ess, és nem csak neked mióta az ember nem csak pisilésre haszánlja a micsodáját azóta megvan ez. 15 évesen még ne gondolj ilyenre majd 2-3 év mulva esetleg. De óvszerrel, fogamzásgátlóval (amit 30 év alatti nõknek nem engedélyeznék de hát kell nekünk ez a francos nagy szabadság, meg a bajszos nõk) lehet csökkenteni a teherbeesés kockázatát majdnem 0-ra. Az egész itotk abban rejlik, hogy ésszel kell csinálni és nem eszetlenül belevágni a puszta élvezet kedvéért. Baj minidg elõfordulhat ezért kell az, hogy felnöttként gondoksodj magadról ha netalán bekövetkezik a "baj"

szexuális aktus során MINDIG van arra lehetõség hogy teherbe ess, és nem csak neked mióta az ember nem csak pisilésre haszánlja a micsodáját azóta megvan ez. 15 évesen még ne gondolj ilyenre majd 2-3 év mulva esetleg. De óvszerrel, fogamzásgátlóval (amit 30 év alatti nõknek nem engedélyeznék de hát kell nekünk ez a francos nagy szabadság, meg a bajszos nõk) lehet csökkenteni a teherbeesés kockázatát majdnem 0-ra. Az egész itotk abban rejlik, hogy ésszel kell csinálni és nem eszetlenül belevágni a puszta élvezet kedvéért. Baj minidg elõfordulhat ezért kell az, hogy felnöttként gondoksodj magadról ha netalán bekövetkezik a "baj"
Ha rendesen védekeztek nem lehet baj, de ha mégis megtörténik akkor igen..esemény utáni.
Védekezzetek majd duplán (gumi+tabi) és akkor teljesen nyugodt lehetsz:)
7-es válaszolónak csak annyit mondanék, hogy meglátszik, hogy pasi vagy persze tisztelet a kivételnek.neked csak annyi, hogy egy szuri de azért egy nõnek azt a lelkében is le kell rendezni
nem kell ezt azert annyira felfujni. ha vedekezel rendesen kicsi az eselye. ha pedig megis megtortenik hogy teherbe esel elmesz a nogyogyaszhoz, egy szuri es nem vagy az. ennyi az egesz. persze nem a 5-6ik honapban kell ellatogatni oda... 36F
Nyugodtan beszélgess errõl szüleiddel.Hidd el örülni fognak hogy ilyen megfontolt gyerekük van hogy elöbb errõl akarsz érdeklõdni mielött bármibe is belevágsz!!Ritka sajnos!Én büszke lennèk rád!!!
0% esélye 3 esetbe lehet 1 nem b.aszol sohasem 2 petefészek eltávolíttatása 3 ondó veszeték elköttetése
ha védekeztek, szinte semmi esélye hogy terhes legyél
ha normális a barátod, a jövõben ezt megbeszélitek, és õ képben van ez ügyben. ha nem, akkor nyugodtan elfelejtheted, jobbat érdemelsz.
8as. en ezzel teljesen tisztaban vagyok hogy egy no maskeppen eli meg. arra szerettem volna utalni hogy ha teherbe is esel az nem azt jelenti hogy megall a vilag forgasa. es nem mindjart a durva abortuszokra kell gondolni. csak idoben kell cselekedni.
Nem! Téged rondán átvertek. Csókolózástól nem eshetsz teherbe.
A kérdező hozzászólása: telyesen igazad van! hisz ez amit te irsz ez is nagy segitseg :) tolled ha segitseget ker valaki megmondod neki, h "bocs de menj x, y-hoz mert en nm erek ra a te kamuddal fogalkozni!"?
nem csak tudatlan de unintelligens is vagy meg életképtelen.
A kérdező hozzászólása: miert? mert itt kerdezoskodok a lenyegrol, ahelyett h minden uncsi xoveget olvasgatnak a neten?
A kérdező hozzászólása: te erossen nagy inteligencia szinttel rendelkezel ha egy 13evesnek mondod, h eletképtelen.
Ha egyszer az vagy...
A kérdező hozzászólása: es peddig...?elmondod, h miert? a magas inteligencia szinted le tud ereszkedni az "en szintemre", hogy eltudd magyarazni? :D
Állj le kislány. Annyit nem tudni 13 évesen, hogy egy csóktól nem lehet teherbe esni elég gáz. Már ha nem kamu a kérdésed. Szóval ne még neked álljon feljebb, hogy te milyen okos vagy. Anyud igazán jól tette, hogy hazudott neked. Ha ennyire buta vagy ilyen téren, jobb ha kerülöd a fiúkat, mert rossz vége lesz. Csillapodj, és figyelj kicsit biológia órákon, mert 13 évesen nem tudni, hogy mitõl eshetsz teherbe... íííí, az nagyon ciki.
A kérdező hozzászólása: ertem.. tehat azert vagyok uninteligens mert 13evesen nem baszatom szet magam? erdekes felfogasod van
Ezt mégis ki mondta? Pont azért mondtam, hogy hagyd a fiúkat mert másképp "szétbasznak". Várj egy kicsit amíg benõ a fejed lágya, tudsz helyesen írni, normálisan beszélni és megérted amit valaki akar mondani.
A kérdező hozzászólása: ok.legyen tied az utolso szo :) ) eleg baj az neked h szamodra egy uninteligens 13evessel alsz le vitazni :)
Nem az vagyok, aki azt mondta, hogy unintelligens vagy. Bár egyetértek vele.
A kérdező hozzászólása: :) ) amugy valoban kamu kerdes volt.nagy ur az unalom :( koszonet azoknak akik segiteni probaltak :) de sajnos ismerek egy lanyt aki 17evesen tudta meg, hogy a csoktol nem lehet teherbe esni :-| s gondoltam valaki elmagyarazza, hogy neki miert meseltek ezt be?Nem ertem, hogy egy normalis dumalas helyet a szulok miert nem tudjak nyugott korulmenyek kozt felvilagositani a gyermekuket.Elvegre valamilyen szinten koteleseguk, nem?Joejt mindenkinek s elnezest attol akit esetleg boszantotam
A kérdező hozzászólása: Nem ertem, hogy hazugsag s ferevezetes*** helyet a szulok miert nem tudjak nyugott korulmenyek kozt felvilagositani a gyermekuke
Inkább aludj.
OTT a net elõtted kislány, ha nem vagy teljesen fogyatékos akkor utána tudsz nézni, hogy mi hogy müködik kb öööö 3 perc alatt! Ráadásul MINDENKI aki bevette a kamudat segített neked ezek után jössz nyafogni, hogy de rossz, hogy mindenki azt hiszi hogy kamu ahelyett, hogy segítene.!!
azért néz ki kamu kérdésnek, mert ennyi idõsen már volt biológia órád, emberi test címmel ja és net elõtt vagy, ne ide írjál, keressél ezt, hogy csókolózástól teherbe lehet esni, ez meg szörnyû, ekkora hülyeséget is régen hallottam N
A kérdező hozzászólása: rossz erzes olyan helyzetbe lenni, hogy mindenki kinevet s azt hiszi, hogy "kamu" ahelyett, hogy segitene :-|
Dehogy igaz. Csak azért mondta hogy elriasszon a sráctól. De amíg az alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában, nem kellene a fiúkkal foglalkoznod.
A kérdező hozzászólása: miert akarna elriasztani?helyes srac.mik az alapveto dolgok?
JÓl átbaszott az anyád ha azt mondta hogy a csóktól is teherbe eshetsz. Muszáj vele beszélned ilyesmirõl...szerintem csak azért mondta a csókolózósat hogy ne csinálj vele semmi intimet.
A kérdező hozzászólása: valami olyant is mondot, hogy nagyon ugyejek az "artatlansagomra" ezt mire erti?
Hát, ha te ezt beveszed, hülyébb vagy, mint a sokévi átlag. Már az öt éves lányom is tudja, hogy a csóktól nem lehet teherbe esni.
Az ártatlanságod a szüzességed. Tehát... ahhh, hogy mondjam el, ha azt se tudom mi az amit tudsz? Egyáltalán mennyit tudsz a férfi-nõ együttlétrõl? Mert hogy anyukád nem mondta el rendesen az holtbiztos.
A kérdező hozzászólása: nalunk ezt az egeszet nevezhetem tabu temanak......nem mindenkit vilagositanak fel mar akkor amikor megszuletik
13 évesen már legalább illene tudni néhány dolgot, és nem a méhecskék és virágok szintjén. Szülõtõl függetlenül is.
Fake kérdés...
Szia! Én 19 éves vagyok, sokak szerint jól tájékozott ilyen témákban. Ha kérdésed lenne nyugodtan írj!
A kérdező hozzászólása: szuleim eleg regimodiak..17eves lanytesommal multkor cirkuszoltak mert elkerozott a baratjahoz eszakara.s valamit kialtoztak , hogy az eskuvo elotti osszefekves nem helyes dolog.mondjuk felet se ertetem, hogy mirol beszelnek, de tesom eleg merges voly, hogy neki semmit nem szabad
Akkor beszélgess errõl a nõvéreddel. Szerintem érdemes errõl egy felnõtt hozzátartozóval beszélni (már amennyire egy 17 éves annak tekinthetõ). Biztos szívesen segít. Minden esetre valószínûleg jobb fórum mint a szüleid.
vegyétek már észre, hogy kamu a kérdés.
Hát ez jó volt engem nem idegesített csak felvidított:D Amúgy egyet értek engem se világosítottak fel soha a szüleim mindent a suliban tanultam:// 14/l

Teherbe eshetek akkor is ha már szedek a menstruációm 1. napja óta fogamzásgátlót? /nincs rajta konkrétan a papíron, hogy védettséget ad ha a menstruációm 1. napja óta szedem/

Tegnap vettem be az utolsó szem f.gátlót( minerva ) az els? levélb?l, tehát holnap reggel kellene megjönnie a menstruációmnak, de pont ma szexeltem a barátommal és belém élvezett .. és ugye a sperma élettartalma 2 nap vagy több tehát így lehetek terhes ?

Legjobb válasz: Nem fogsz teherbe esni, nyugalom :) A fogamzásgátló a gyógyszermentes napokban is védelmet nyújt. Én is voltam már így nagyon sokszor...:) Persze elvileg ez sem 100%, mármint a gyógyszerszedés, de ezt csak azért írom le, hogy a sok nagyokos ne kössön belém.

Nem fogsz teherbe esni, nyugalom :) A fogamzásgátló a gyógyszermentes napokban is védelmet nyújt. Én is voltam már így nagyon sokszor...:) Persze elvileg ez sem 100%, mármint a gyógyszerszedés, de ezt csak azért írom le, hogy a sok nagyokos ne kössön belém.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :) !
Attól, hogy tegnap szedted be az utolsó szemet, nem holnap kell megjönnie, hanem a szünet hetében (konkrétan az van írva, hogy 2. vagy 3. napon, de ez nem feltétlenül lesz így. függ attól, hogy reggel vagy este szeded a gyógyszert...). De ez le van írva a kis betegtájékoztatódban, ugyan úgy, mint hogy védve vagy, ha az elsõ naptól szeded rendszeresen. Csak olvasni kellene.
Ja igen a 3. válaszolónak igaza van, ne ijedj meg, ha nem jön meg holnap, általában 2-3 nap. (1.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!