Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek ha a peteérésem csak (4 db)

Teherbe eshetek akkor, ha a peteérésem csak a menses előtt 7-5 nappal van?

A ciklusaim 29 vagy 33 naposak.

Legjobb válasz: Ha van peteérésed bármikor teherbe eshetsz,csak az kérdés hogy az pontosan mikor van.Ha menses elõtt pár nappal természetesen akkor is összejöhet a dolog!

Ha van peteérésed bármikor teherbe eshetsz, csak az kérdés hogy az pontosan mikor van.Ha menses elõtt pár nappal természetesen akkor is összejöhet a dolog!
Simán!!!!!
Ha a peteérés idõszakában van együtt a pároddal, persze hogy teherbe eshetsz.
nem a menses a lényeg, hanem a peteérés, emrt akkor van a legnagyobb esélyed a babárA.

3-dik gnrh injekciómat ápr.15-én kaptam, enyhe endo miatt, azóta még nem menstruáltam. Mennyi idő múlva fogok? Teherbe eshetek igy is ha nem menstuálok vagy ez hozza csak meg a peteérést?

Legjobb válasz: Szia én nem tudom erre a választ!De nekem is volt mûtétem és fél évig szedtem Danoval 200mg-os gyógyszert,napi 2x1-et.Május 30-ig szedtem,29-30 naposak voltak a ciklusaim,de fél évig semmi se volt.Most cickafarkfû teát iszok,hogy legyen peteérésem,de még nem volt.Sajnos.Csak azért írtam mert egy cipõbe járunk. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0..

Szia én nem tudom erre a választ!De nekem is volt mûtétem és fél évig szedtem Danoval 200mg-os gyógyszert, napi 2x1-et.Május 30-ig szedtem, 29-30 naposak voltak a ciklusaim, de fél évig semmi se volt.Most cickafarkfû teát iszok, hogy legyen peteérésem, de még nem volt.Sajnos.Csak azért írtam mert egy cipõbe járunk. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy a peteérés csak az elsõ menszesz után jön? Még mindig nagyon rosszul élrzem magam a szuriktól és nem akarok folyton csalódni ha a terhességi teszt negativ. Vajon kell elõtte menszeszelni vagy is sikerülhet? Azért köszi hogy irtál!
Szia.Én hat szurit kaptam tavaly.Októberben az utolsót és idén márciusban jött meg elõször, az áprilisom kimaradt és még mindig semmi.Én is rosszul érzem magam, még mindig van hõhullámom, hányingerem és szédülök is.Az én dokim azt mondta, hogy nem feltétlenül muszáj a menzeszt várni mert összejöhet anélkül is.De sajnos nálam még mindig semmi.Egy jó pár negatív teszten kívül :((
Ja és én úgy tudom, hogy az endósoknak nem ajánlott a cickafarkfû tea mert elõsegíti az endószövetek növekedését.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! A dokim azt mondta 4-6 hét mulva kb menstruálok a 3 szuri után. Megprobálok egy tesztet csak eléggé félek az újabb csalódástól. Sok sikert neked is!
Szia 1 vagyok.Igaz én gyógyszert szedtem, de nekem azt mondta a doki egy menzit várni kell, hogy kitisztuljon a gyógyszer a szervezetbõl.Most várom majd, mert május végéig szedtem, de szerintem nincs pém(:-.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0..

30 napos ciklusnal ha 22 ere irta a ciklus.hu a peteerest de elotte 1 nappal ertunk ra akkor meg teherbe eshetek? Vagy csak az nap mikorra irja? Koszi

peteeres

Legjobb válasz: Szerintem igen :) amúgy az meg csak egy gép, nem biztos, hogy úgy van, úgy lesz ahogy õ azt elõre "megjósolta". Közbejöhetnek dolgok, te sem vagy egy gép és az is lehet, hogy nem minden ciklus egyforma.Szóval, bármi megtörténhet. Drukkolok!

Szerintem igen :) amúgy az meg csak egy gép, nem biztos, hogy úgy van, úgy lesz ahogy õ azt elõre "megjósolta". Közbejöhetnek dolgok, te sem vagy egy gép és az is lehet, hogy nem minden ciklus egyforma.Szóval, bármi megtörténhet. Drukkolok!
egyetértek, bármi lehet. A spermiumok több napig is tudnak élni, szóval nem csak a peteérés napján tudsz teherbeesni. Na meg bármi miatt késhet a peteérés is pár napot (vagy jöhet korábban)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat nagyon orulnek

20-án menszeszeltem 6 napig tartott.28-án és 6 án voltunk együtt a férjemmel, de állítólag csak 30-3. -ig volt peteérésem. Eshetek ettől még teherbe? Ha igen hogy-hogy?

Legjobb válasz: Amennyiben egészséges fiatal nõ vagy, akkor gyakorlatilag bármikor teherbe eshetsz, még menstruáció alatt is. A válasz tehát a kérdésre adott. Persze a bizonyosság legjobb módszere a terhesteszt+orvos! Egyébként ha nem 28 napos a ciklusod, akkor szintén beleeshettél....

Amennyiben egészséges fiatal nõ vagy, akkor gyakorlatilag bármikor teherbe eshetsz, még menstruáció alatt is. A válasz tehát a kérdésre adott. Persze a bizonyosság legjobb módszere a terhesteszt+orvos! Egyébként ha nem 28 napos a ciklusod, akkor szintén beleeshettél....
A kérdező hozzászólása: Háát van mikor késik 1-2 napot van mikor hamarabb jön meg 1-2 nappal. Szóval akkor lehetséges...de azért mert pontosan senki nem tudhatja h mikor van peteérése, mert nõ függõ vagy mert attól h 28-án voltunk együtt és csak 30án volt peteérés attol megtermékenyülhettem?! Bocsi a hülye kérdésért de gyúrunk a babára (:
A spermiumok még 24 órán keresztül életképesesk bennes (ez egy átlag), tehát igen, eshetsz akkor is teherbe.
Bocs, elírtam elõzõ vagyok. 48 óra az átlagos túlélési idõ, ezért igen :-) Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!