Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek ha a párommal nem (17 db)

Mentsruáció alatt teherbe eshetek? és a párom előnedvétől teherbe eshetek, akkor ha nem élvez el bennem?

Legjobb válasz: Kicsi az esély, de van rá. Elsõsorban akkor pl ha az elõszõ ciklusodban nem repedt meg a tûszõ, és mensi alatt spontán peteérés következik be.

Kicsi az esély, de van rá. Elsõsorban akkor pl ha az elõszõ ciklusodban nem repedt meg a tûszõ, és mensi alatt spontán peteérés következik be.
Már bocs, de ennek az esélye 0. Mensi alatt akkor lehet teherbe esni, ha szex alatt orgazmusod van, mert akkor lehet spontán tüszõrepedés. De ahhoz még kéne valami ami meg is termékenyíti.
Igen, mensi alatt is, es az elonedvtol is teherbe lehet esni. Ha egyutt vagytok, vedekezni KELL! Mindig! Arra gondolj mindig, hogy terhes lehetsz, nincs vedelem csak ugy, mert te azt szeretned. Gumi ovszer, vagy fogamzasgatlo tablettat irassal fel, es fizessetek ki kozosen a baratoddal.
IGEN
várd ki akkor a hétfõt, nem kell feleslegesen tesztelni, mert ahhoz drága.
lehetsz terhes, mert az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. A tesztek pedig akkor mutatnak biztos eredményt, ha már a mensi is elmarad, szóval ha nem jönne meg utána tesztelj. A 3-4 napos teszt csak annak jó akinek magasra emelkedig a hcg szintje és a beágyazódás után lehet ilyen ami a teherbeesés után kb 8 nap, tehát 3-4 napos teszt szerintem nincs is, de lehet van. De ha negatívat mutat nem garantált hogy nem vagy terhes..ezért inkább várd kia mensi idejét.
Én 3-4 hónapot végig izgultam így, vettem 6-8 tesztet és bizton állíthatom, hogy nem mutatja ki a 3-5 napos terhességet, akármi legyen is ráírva, inkább várd ki azt a 2 hetet, mert addig csak feleslegesen költöd a pénzt.
szerintem várd ki a mától számított 3-5 napot, ha esetleg ma esett meg akkor is kimutassa... de a 10 -12 biztosabb
10-12 nap...de vannak tesztek, amik a 3-5 napos terhességet is kimutatják...
A kérdező hozzászólása: De ez olyan szerdától ma reggelig voltünk úgx együt folyamatosan...akkor azt már ki mutatja??? a 3-4 napos teszt???
A kérdező hozzászólása: Rendben van akkor majd úgy csinálom h jövõhét pénteken meg csinálom a tesztet de lehet várok vele jövöhét utáni hétfõig mert ezen a hétvégén kell h meg jöjön...
A kérdező hozzászólása: És mikkor tudnám meg nézni azt h teherbe estem vagy nem??
az együtlét után termékenyül meg a petesejt és ezután még egy hét míg beágyazódik és elkezdi a hcg hormont termelni amit a teszt mutat ki. szóval a hcg szint kb akkor éri el azt a szintet amit egy teszt kimutat mikor épp a mensinek kellene megjönni. azért mondják hogy csak az elmaradt mensikor csináld a tesztet mert ha megjön akkor felesleges.
kb 10-12nap mert ugy van ráirva hogy 3napos terheséget mutat ki de hát a beágyazodás is ott van még elötte
A kérdező hozzászólása: értem...akkor majd meg várom vele a hétfõt....de lehet h nem estem teherbe mert a hasam szokott görcsölni mostanába vagy az normális???....
A kérdező hozzászólása: akkor meg várom vele a hétfõt....de szokott a hasam mostanába görcsölini...lehet h nem estem teherbe??? vagy az normális???

Akkor is teherbe eshetek ha nem csak pete éréskor vagyok együtt a párommal? Pl. :vagy elötte vagy utánna 2 héttel?

Legjobb válasz: Igen, a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, csak peteéréskor a legvalószínûbb, legyetek elõtte is együtt és utána is együtt és akkor ha akar a babóca, akkor úgyis összejön, szóval a peteéérés nem mérvadó, bármikor teherbe lehet esni, drukkolok neked!!!!!!

Igen, a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, csak peteéréskor a legvalószínûbb, legyetek elõtte is együtt és utána is együtt és akkor ha akar a babóca, akkor úgyis összejön, szóval a peteéérés nem mérvadó, bármikor teherbe lehet esni, drukkolok neked!!!!!!
Akkor eshetsz teherbe a "normál" peteérési idõn kívül, ha az adott hónapban még egy, ún. spontán peteérésed is lesz. Ez aránylag ritka, de elõfordul.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm!

Ha a párommal együtt voltam, és nem védekeztünk, akkor teherbe eshetek? (A menstruáció előtt 2 nappal szeretkeztünk!)

Legjobb válasz: Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!

Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!
Egyszer egy orvos aztmondta, hogy 100%-os védelmet a terhesség ellen csak az jelent, ha nincs szex:) :) Véleményem szerint viszont igen csekély az esély a fogamzásra.Régen nagy anyáink is naptári módszert használtak csak nem vallják be:) :)
én így sikerültem. :) anyukám szülésznõ és szépen kiszámolták, h mikor nem eshet teherbe :) hát nem jött össze :) (hála nekik)

Akkor is teherbe eshetek ha, nincs ovulációm és a párommal úgy szeretkezünk hogy nem védekezünk?

Vagy csak teherbe eseni ovulációkor lehet vagy + - pár nap?

Legjobb válasz: +,-, néhány nap.

+, -, néhány nap.
ovuláció esetén lehet teherbe esni plusz mínusz pár nap.
Persze! Feltéve ha a jó oldalon ért meg a pete.

Teherbe eshetek -e ha a párommal január 1-én ill.2-án voltunk együtt, gumióvszerrel védekeztünk (rövid ideig viszont anélkül szeretkeztünk de 1 percnél nem lehetett több ugyanis még időben észhez tértem)?

A legutolsó menstruációm december 7-én kezd?dött és 14-ig tartott. A hasamban telítettséget, puffadást, a petefészkemnél pedig alkalmanként nyomást érzek. Gyomorégést is tapasztalok az elmúlt pár napban, többen azt mondták (mivel már régóta vannak problémáim a gyomrommal) hogy fekélyre is gyanakodhatok a stresszes életmódom miatt f?leg. Sárgás-fehér folyást viszonylag kis mennyiségben tapasztalok. A melleim nem feszülnek, nem látok különösebb elváltozást mégis félek.

Legjobb válasz: köszönöm a gyors választ, sikerült valamennyire megnyugodnom :-) a holnapi nap folyamán szeretnék elvégezni egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. Vagy ez még korai lenne?

A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ, sikerült valamennyire megnyugodnom :-) a holnapi nap folyamán szeretnék elvégezni egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. Vagy ez még korai lenne?
sztem ne félj, de kiderül pár nap múlva....s védekezni kell!!!
nagyon korai...amikor meg kéne jönnie de esetleg nem jön csak utána egy két nappal mutat vmit....most negaítv lesz....de sztem meg fog jönni ne aggódj...még csak nem is félidõben voltatok együtt-elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: rendben, nagyon köszönöm szépen a segítséget :-)
A kérdező hozzászólása: már 3. napja, hogy késik. hétfõn szeretnék egyet tesztelni de nagyon félek ... de ettõl a tudatlanságtól talán minden jobb. néhányan azt állítják csak bebeszélem magamnak ezeket a tüneteket és a folytonos izgalomtól vagyok így kikészülve. sokszor vizsgálom a hasam és nyomásérzékeny és állandó puffadtságot, telítettséget érzek ill a petefészkemnél is hasonlót. de egyéb tünetem még mindig nincs. (enyhe hányinger és gyomorégés de az inkább csak akkor amikor ezen rágom magam és feszült vagyok.) Sárgás-fehéres folyásom van, néha színtelen. változó. Nemtudom ez lehet -e várandósság?:(

Ha volt már pém 1 hete kb most már nincsen akkor ha együtt vagyok a párommal akkor nem eshetek teherbe? Csak akkor eshetek teherbe ha éppen van pém?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz, mivel elõfordulhat rendkívüli peteérés is. A peteérés napja csak annyit jelent, hogy akkor a legnagyobb az esély a teherbeesésre.

Bármikor teherbe eshetsz, mivel elõfordulhat rendkívüli peteérés is. A peteérés napja csak annyit jelent, hogy akkor a legnagyobb az esély a teherbeesésre.
Igen elvileg igen. Csak arra figyelj, hogy nekem ebben a hónapban pl. 2szer volt...úgyhogy most izgulok is... ez úgy van, hogy peteérés elõtt mondjuk 2-3 nappal kell vigyázni és pete érés után 3-4el...egyébként zöld az út, mindenféle védekezés nélkül is... én így védekezem pár éve. még nem volt belõle baj. kivéve most... ezzel a 2õs nem várt peteéréssel.

Ha Candida gombám van akkor nem eshetek teherbe? Kezeltetem magam, de addig nem eshetek teherbe? Nyár óta próbálkozunk a párommal.

Legjobb válasz: Nagyon szepen koszonom a szep szvakat. Meg annyi kerdesem lenne, hogy kihatassal van a Candida a gyermekvallalasra, ugy gondolom,hogy ha netan nem kezelik akkor okozhat medoseget?

A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a szep szvakat. Meg annyi kerdesem lenne, hogy kihatassal van a Candida a gyermekvallalasra, ugy gondolom, hogy ha netan nem kezelik akkor okozhat medoseget?
Nekem évek ota vissza-visszatéro problémám. Mikor fél éven keresztul minden honapban elojott, akkor már nagyon elegem volt, foleg, hogy babát szerettunk volna. Miután végre elmentem orvoshoz, kaptam krémet, majd megint...és végre elmult, akkor csináltam egy immunerosíto kurát(1honap) majd szedtem laktobacilust tartalmazo tablettát, egy honappal utána megfogant a pici. Nem tudom, mennyire nehezíti meg a gomba (mondjuk kozben nem is nagyon volt kedvem probálkozni), de tény, hogy olyankor más a pH a huvelyben, ez lehet, hogy számít. A legjobb, ha ki van kezelve és megerosodik a szervezet. Az orvos által írtak mellé vagy akár után pedig ajánlom a laktobacilust tartalmazo készítményeket, egy honap is segíthet, hogy a fertozés után normalizálodjon a huvelyflora. A terhesség alatt is változik a huvely pH-ja, emiatt érzékenyebb a fertozésekre, na volt is az elején, de ki lett kezelve.
Nekem is állandóan visszatérõ gombás fertõzésem volt. De nekünk az elsõ védekezés nélküli alkalommal összejött a babóca, féltem én is hogy esetleg emiatt nem jön majd össze, de mégis sikerült elsõre. De mindenképpen fordulj orvoshoz, kezeltesd ki az a legbiztosabb, ha nincs semmilyen fertõzésed. 25 hetes kismama
a 2. hozzászóló vagyok. Úgy hallottam, hogy okozhat, de már azt is hallottam, hogy amíg gombás fertõzésed van nem eshetsz teherbe. (igazából nem tudom, hogy mi az igazság) Hát nálam mégis összejött. De szerintem ne ezen gondolkodj. Kezeltesd ki, aztán hajrááá! Sok sikert kívánok, remélem hamar sikerül nektek is.
Úgy tudom, hogy attól még eshetsz teherbe, de igen, okozhat vetélést. Nekem évekig volt ilyen problémám, állandóan csak hüvelykúpot írt fel az orvos. Ha már egy ideje van gombád, akkor az szétterjed a vérben, és kúptól már nem múlik el. Van szájon át szedhetõ gyógyszer rá, az a tuti, a párodnak is kell bevenni belõle. Akár a körzeti orvos is felírhatja, nem kell mindig nõdokihoz rohangálni drága pénzért.

4 hetes a babám. Már nem vérzek, csak folyásom van. Nem szoptatok. Mikorra várjam hogy megjön? Ha együtt vagyok a párommal teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Bármikor megjöhet, amint helyreáll a hormonális háztartásod. Az is lehet, hogy egy hónap, de az is lehet, hogy holnap. És igen, már teherbe is eshetsz. Unokatesóim pontosan így fogantak!

Bármikor megjöhet, amint helyreáll a hormonális háztartásod. Az is lehet, hogy egy hónap, de az is lehet, hogy holnap. És igen, már teherbe is eshetsz. Unokatesóim pontosan így fogantak!
Igen, már teherbe eshetsz és bármikor megjöhet. A rendszeres szoptatás egy fogamzásgátló módszer, de mivel azt írtad, hogy nem szoptatsz, máris vigyáznotok kell, ha nem akartok egyelõre másik babát. Egyébként szülés után 6 hétig nem ajánlott a szex.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!