Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek ha a párommal (44 db)

igen....
Persze! Hány tini lett már úgy terhes, hogy akivel együtt volt iluminált állapotban volt. (persze õk nem akartak gyereket)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Igazatok van...

Mentsruáció alatt teherbe eshetek? és a párom előnedvétől teherbe eshetek, akkor ha nem élvez el bennem?

Legjobb válasz: Kicsi az esély, de van rá. Elsõsorban akkor pl ha az elõszõ ciklusodban nem repedt meg a tûszõ, és mensi alatt spontán peteérés következik be.

Kicsi az esély, de van rá. Elsõsorban akkor pl ha az elõszõ ciklusodban nem repedt meg a tûszõ, és mensi alatt spontán peteérés következik be.
Már bocs, de ennek az esélye 0. Mensi alatt akkor lehet teherbe esni, ha szex alatt orgazmusod van, mert akkor lehet spontán tüszõrepedés. De ahhoz még kéne valami ami meg is termékenyíti.
Igen, mensi alatt is, es az elonedvtol is teherbe lehet esni. Ha egyutt vagytok, vedekezni KELL! Mindig! Arra gondolj mindig, hogy terhes lehetsz, nincs vedelem csak ugy, mert te azt szeretned. Gumi ovszer, vagy fogamzasgatlo tablettat irassal fel, es fizessetek ki kozosen a baratoddal.

Ugy is teherbe eshetek, ha a végbélbe élvez el a párom?

Legjobb válasz: Csak ha a petefészkeid szinté na végbeledben hordod. Amúgy nem.

Csak ha a petefészkeid szinté na végbeledben hordod. Amúgy nem.
Na jó igaza van kedves -Sallay Doktor úr! Én kérek elnézést:D De ha már az isten teremtet ilyen embert mint a kérdezõ! Aki hamarabb tudja szét dobni a lábát (bár ez pont nem kell ehhez) mint hogy gondolkozni tudjon! Ezért meg kell neki adni azt hogy normálisnak nézzük ill választ adjunk! (ha már irtunk) de úgy nézz ki, hogy az elõtte lévõ dinnyés megoldás elfogyasztotta a humor érzékemet
Na ezt a kérdést lementettem a könyvjelzõim közé, a LOL kategóriába. Minek kefél az olyan, aki ennyit sem tud?
Teherbe eshetsz de ilyenkor csak kizárólag néger vagy cigány gyerek születhet esetenként fehér foltal de az lemosható.Ja és itt nem 9 hónap a terhességi idõ sokkal kevesebb is elég.
Nézze kedves, azt hiszem, ezen dolgok - akárcsak a Magyar Helyesírás Szabályai címû kötet - az általános mûveltséget szolgálják, nem kivétel ez alól az alacsony életkor, pusztán az egyén értelmi sivárságát reflektálja. -Sallay Doktor úr
Ha fiú vagy, akkor biztosan nem. -Sallay Doktor úr
Legyen szíves, az alábbi degradáló sorokat máskor mellõzze, kedves Dangers (fiu) Sajnos mint látható, a kérdés eléggé bugyuta, kézenfekvõ választ sejtet magában, bátorkodtam egy enyhén humoros választ adni, sajnálom, ha ez Önt sérti. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy ezen magatartás nem vezet jóra. Még mindig tisztelettel: -Sallay Doktor úr.
Hogy micsoooodaaaa? Ezt elmondom a férjemnek! Haha, a nap vicce...már bocsánat, de így van. Köszönöm kedves Kérdezõ! :-))))) Egyébként: NEM!
ÁÁÁ micsoda hozzáértés, micsoda komment! Most már tudom h miért van ott a Doktor!! Gratulálok Értékes és értelmes kommentéhez kedves -Sallay Doktor úr! Dangers

Teherbe eshetek ha a Regulon filmtabletát a második nap szedtem és aznap voltam a párommal?

Már rég szedem a tabletát és a második tabletta után voltam eggyütt a párommal,mondjátok azt,h már akkor is használ.

Legjobb válasz: Mikor elkezded elõször szedni a tabit akkor 1 hét után nyújt védettséget!

Mikor elkezded elõször szedni a tabit akkor 1 hét után nyújt védettséget!
A kérdező hozzászólása: Én már rég szedem, nem mot kezdtem, már egy fél éve, akkor is elsõ tabletta után 1 hetet kell várni minden zedéskor
Valóban az lett volna biztonságos, ha megvárod az egy hetet.
A kérdező hozzászólása: Najó, totál elment az életkedvem.
A kérdező hozzászólása: valaki még segitsen, léccci
Amit írt az egyik válaszoló, az marhaság. Az a kezdeti 1 hét csak arra vonatkozik, amikor legeslegelõször elkezded szedni, tehát elõzõ ciklusban még nem szedted. Ha már hónapok óta folyamatosan szeded, akkor már folyamatosan véd, tök mindegy, hogy hanyadik tablettánál tartasz, és hanyadik ciklusnapodon. A 7 mentes nap alatt is véd.

Teherbe eshetek ha a menstruacio vege utani 5 napban szeretkeztem a parommal megszakitasos modszerrel?

Legjobb válasz: a válasz egyszerû: igen. de kicsi a valószínûsége.

a válasz egyszerû: igen. de kicsi a valószínûsége.
igen ahogy írták, bármikor teherbe eshetsz, de elég kevés a valószínüsége.
Szia! Azt leszögezhetjük, hogy a megszakításos módszer nem a legtutibb: az elõváladékban is lehet sperma. Az attól függ, hogy hány napos a ciklusod és hány napig menstruáltál. Ha 28 napos a ciklusod (14. napon van peteérésed) és 5 napig tart a vérzés, akkor a 10. napon szeretkeztél, ami azt jelenti, hogy igen kicsi a valószínûsége, hogy 4 napot él a sperma, hogy találkozzon az érett petével. Viszont ha 28 napos a ciklusod és 8 napig tartott a vérzésed, akkor nagy a valószínûsége, hogy összetalálkozik a sperma a petesejttel.
2 éve így "védekezünk" és nem estem teherbe. Most ráállunk a baba projektre, kiváncsi vagyok mikor fog sikerülni! Kérdésedre a válasz: szerintem csekély a valószínûsége.
Van esélye, de jóval kevesebb. Ha peteérés környékén vagytok együtt akkor elég 1 sperma a megtermékenyítéshez és ha az elõváladék tartalmazHAT spermát, ott az az egy... inkább más védekezési módot használjatok ha nem akartok még babát.

Akkor is teherbe eshetek ha nem csak pete éréskor vagyok együtt a párommal? Pl. :vagy elötte vagy utánna 2 héttel?

Legjobb válasz: Igen, a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, csak peteéréskor a legvalószínûbb, legyetek elõtte is együtt és utána is együtt és akkor ha akar a babóca, akkor úgyis összejön, szóval a peteéérés nem mérvadó, bármikor teherbe lehet esni, drukkolok neked!!!!!!

Igen, a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, csak peteéréskor a legvalószínûbb, legyetek elõtte is együtt és utána is együtt és akkor ha akar a babóca, akkor úgyis összejön, szóval a peteéérés nem mérvadó, bármikor teherbe lehet esni, drukkolok neked!!!!!!
Akkor eshetsz teherbe a "normál" peteérési idõn kívül, ha az adott hónapban még egy, ún. spontán peteérésed is lesz. Ez aránylag ritka, de elõfordul.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm!

Ha a párommal együtt voltam, és nem védekeztünk, akkor teherbe eshetek? (A menstruáció előtt 2 nappal szeretkeztünk!)

Legjobb válasz: Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!

Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!
Egyszer egy orvos aztmondta, hogy 100%-os védelmet a terhesség ellen csak az jelent, ha nincs szex:) :) Véleményem szerint viszont igen csekély az esély a fogamzásra.Régen nagy anyáink is naptári módszert használtak csak nem vallják be:) :)
én így sikerültem. :) anyukám szülésznõ és szépen kiszámolták, h mikor nem eshet teherbe :) hát nem jött össze :) (hála nekik)

Teherbe eshetek úgy ha a párom sokat van külföldön?

5 hónapja próbálkozunk eredménytelenül. Eddig sikerült középid?ben is együtt lenni, de a párom kapott egy nagy munkalehet?séget Németországban, ami azt jelent, hogy 3-4 napokra ki kell utaznia (ez egy hónapban minimum 2 hét) és fél évig ez így is marad. Sajnos nem mindig tudunk pont jókor együtt lenni és félek, hogy így nem sikerülhet. Tegnap együtt voltünk a 11. napomon, de legközelebb csak 5 nap múlva jön haza. El vagyok keseredve, annyira várom a babát.

Legjobb válasz: Hát ez elég necces, ha pont akkor nincs itthon, de figyeld a peteérésedet, ha esetleg szólnál, hogy jöjjön haza akkor.. elég nehéz lesz, de esetleg elõfordulhat, hogy sikerül úgy , hogy nem a domináns peteéréskor esel teherbe,mert havonta több peteérés is lehet , ami nem félidõben van, de azokból ritkábban lesz baba, de elõfordul..ez már a véletlenen múlik.. Légy türelmes és kitartó..sajnos nehéz az eseted!

Hát ez elég necces, ha pont akkor nincs itthon, de figyeld a peteérésedet, ha esetleg szólnál, hogy jöjjön haza akkor.. elég nehéz lesz, de esetleg elõfordulhat, hogy sikerül úgy , hogy nem a domináns peteéréskor esel teherbe, mert havonta több peteérés is lehet , ami nem félidõben van, de azokból ritkábban lesz baba, de elõfordul..ez már a véletlenen múlik.. Légy türelmes és kitartó..sajnos nehéz az eseted!
Egy jó tipp: keresd meg a neten a Jónás naptárt./én a Google-ba írtam be/ hiszek benne.Mutatja a termékeny napokat, ami egyáltalán nem biztos senkinél, hogy középidõben van.Én is azt hittem 5 hónapi próbálkozás után, végül mikor a naptárt megnéztem és akkor voltunk együtt, /nem középidõben!/ épp akkor estem teherbe! Szóval bevált.Csak a baba neme nem.De az már nekünk lényegtelen.
Ha túl sokat görcsölsz a babakérdést illetõen, az sem túl jó a teherbeesést illetõen, próbálj meg minél kevesebbet idegeskedni.Elhiszem, hogy ez a "kiküldetés" most pont rosszkor jött, de hátha pont akkor lesz itthon a párod, amikor kellene, hogy itthon legyen.
Az én férjem is Németországban dólgozik csak õ háromhavonta jár haza, márciusban mégis összejött a baba, igaz májusban elment.De nem akkor volt itthon márciusban mikor a pé-m volt, szóval összejöhet az a baba bármikór szerintem.
Szia! Az én férjem is külföldön dolgozik, 3 havonta jár haza és most én is számolgatok, de nagyon, bár egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy nem kellene ennyit foglalkoznom vele, mert ez már görcsölés és hátha azért nem jön össze. Egyszerûen bízzuk a sorsra!

Teherbe eshetek, ha reggel voltam eggyütt a párommal és este elfelejtettem bevenni afogamzásgátlót, de rá 7 órára bevettem?

Ugy irja,h ha elfelejtettem bevenni,akkor 12 órán be kell venni,és 7 óra után vettem be,lécci irjatok,mert jól esne ha valaki megnyugtatna,előreis köszönöm.

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül pótoltad, akkor véd, nem lehetsz terhes.

Ha 12 órán belül pótoltad, akkor véd, nem lehetsz terhes.
GYakorlatilag nincs esélyed rá, ne idegeskedj.
Ellenpélda leszek: az én lányom így fogant. Persze nálam gyengítette a foggátló hatását egy s más. Nagyon minimális az esély, nyugi, nem valószínû, hogy terhes leszel.
NEm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek

Akkor is teherbe eshetek ha, nincs ovulációm és a párommal úgy szeretkezünk hogy nem védekezünk?

Vagy csak teherbe eseni ovulációkor lehet vagy + - pár nap?

Legjobb válasz: +,-, néhány nap.

+, -, néhány nap.
ovuláció esetén lehet teherbe esni plusz mínusz pár nap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!