Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek ha a (179 db)

Persze már simán, már 7-8 hónapos korában teherbe eshettél volna.
Persze, ha minden rendben van.Elsõ nekem is császár volt.Második és harmadik szülésem természetes volt.Az orvos úgyis felvilágosít majd.
Mért volt császár az elsõ?
Nyugodtan teherbe eshetsz! 2 évnek ajánlatos eltelnie akét császár között.
A kérdező hozzászólása: El volt színezõdve a magzatvíz és belázasodtam. Az orvosom azt mondta a kicsinek oxigén hiánya van, ezért bele kakilt a magzatvízbe. Ezért császároztak meg, és kiderült hogy a nyakán volt a köldökzsinor.
Szerintem is akkor, ha emiatt volt császár a következõ mehet spontán!
Nekem is emiatt volt sürgõsségi császárom.Rá 3 évre nem volt gond a természetes szüléssel.Meg utána sem.

Teherbe eshetek? Ha a ciklus 14. napján voltunk együtt, ami előtt 1 nappal már tojásfehérjés nyákom is volt, előfordulhat, hogy teherbe esek?

Felül voltam, a cucc kijött utána.

Legjobb válasz: Az nem számít, hogy a cucc kijött. Több millió bejutott. :) 50-50% az esély. Szorítok!

Az nem számít, hogy a cucc kijött. Több millió bejutott. :) 50-50% az esély. Szorítok!
1.õ válaszoló! Nem írta a kérdezõ h nem akar babát! Úgy tûnik szeretne! Szorítok hátha baba lesz:) !
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak:) Babát szeretnék...
Akkor nagyon friss az élmény :) !!!
IGEN! A ciklus közepén a legvalószínûbb a teherbeesés. Én a helyedben sûrgõsen felkeresnék egy nõgyógyászt és eseményi utáni tablettát íratnék ki. De miért nem védekeztetek? Az lényegtelen h kijött utána, mivel 1 hímivarsejt is elég a megtermékenyítéshez. Go orvos!
3.vagyok! Tök jó:) és szorítok:) !
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Szia! Igen van rá esély, mert a tojás fehérje jellegû folyás az peteérés környékén van. TEhát pont jókor voltatok együtt. AZ meg tényleg nem baj, ha kifolyik, ez a normális :) nem tudjuk tárolni :) ! Aminek kell az bent marad! Sok sikert a babához!!! Mikor volt ez a 14. nap ? Mikor tudsz tesztelni? Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt a 14.nap, úgyhogy még 2 hét a tesztig:)
Ha nem élveztetek el akkor nem. Ez biológiai feltétel.
nem vagy terhes. és a wc deszkától sem lehetsz terhes és a lepedõtõl sem. és nem értem, h a válaszolók egy része miért ijesztget. ha nem tette be nem leszel terhes. nem fognak kis-csákánnyal felmászni a spermák a combjaidon a méhszájadig. nyugi, de ha szexeltek akkor tabi, óvszer komolyan, mert nem nagy buli a baba... bárki bár mit is mondd. aranyos, meg illatos, de nagyon fel kell hozzá nõni... :S
Attól még mert valaki szûz simán eshet teherbe. A szûzhártya nem zárt. Viszont erttõl kétlem hogy terherbe eshetsz...
Nem, kedves 60%-os, én iskolába jártam. Ha nem hiszel a kérdezõnek akkor mi a retkes f*szomért válaszolsz? Ha azt mondja nem akkor nem. Ha õ maga nem tudja mit csinál és hülyeségre kap tanácsot az az õ baja. Odaérintésbõl viszont nem lehet teherbe esni. Még szûz ráadásul. És igen, én okos vagyok, létezik a világon logika is. Néha nem ártana használni azt, amit észnek hívunk.. Áhh...tragédia...
vigyázz legközelebb jobban..mert akárhova érinti a spermiumok bekúsznak a lábad közé és teherbe esel.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem odaírni, hogy még szûz vagyok.Az számíthat valamit?
Te ott voltál hogy ilyen okos vagy ? Vagy felneveled a gyereket ha mégis benn volt, mert azt szerelmeskedés közben nem tudni, ha csináltál már olyat.
Na kezdõdik már. Tanuljatok már az isten áldjon meg mostmár titeket legalább szöveget értelmezni!!!! A nem tette be nem azt jelenti, hogy félig tette be! Nem tette be, tehát nem történt szexuális aktus, nem jöhet létre terhesség sem. Mit nem lehet ezen érteni?
Jo lenne gondolkozni, hogy miért nem védekeztetek, nem kell betenni teljesen hogy baj legyen ezt mindenki tudja aki tud gondolkozni.
a válasz egyszerû...NEM!
Dehogy lehetsz terhes. A terhesség csak akkor jöhet létre, ha spermium jut be. Mivel nálatok aktusról nem volt szó, így nem is kerülhetett be. Aki mást mond, az javaslom gondolkozzon és tanuljon még egy kicsit.
Természetesen terhes lehetsz hisz az elöváladékot észre sem vettétek hogy hova ment. Ne legyél nyugodt ilyen hülyeség után!!
De ha mégis, akkor kereszteljétek a születendõ gyereket Houdininek!
100%, hogy NEM!
Persze, hogy nem zárt, de ha betette volna a srác, akkor nem lenne szûz.

Teherbe eshetek ha a pasimmal kipróbáltuk milyen gumi nélkül szeretkezni és nem védekeztünk? Az egész kb 10 percig tartott. Nemtudom hogy bevegyem e a 72 órásat. :/

Tegnap lefeküdtem a pasimmal, és kipróbáltuk milyen gumi nélkül szeretkezni, nem élvezett belém, sőt ő azt mondta hogy előváladék sem volt ( állítólag ő azt érzi mikor jön). Csak kipróbáltuk, de mégis egy kicsit félek. Még nem telt el a 24 óra, mivel tegnap este 8 körül lehetett, ezért gondolkozom a 72 órás tabin. :S:S légyszi mihamarabb ha tudtok válaszoljatok. köszönöm szépen!!! L/18

Legjobb válasz: attól még hogy nem volt elõváladék sem úgyanúgy lehetsz terhes hisz sperma akkor is kerülhetett beléd vedd be az esemény utánit minél hamarabb

Szerintem is jobban járnál, ha bevennéd, ha már ennyire okos voltál. Egyébként talán ezek után elõre fogsz gondolkozni. Most komolyan hogy gondoltad? Ráér holnap sírni miatta? Egyébként annak, hogy meddig tartott semmi köze ahhoz hogy teherbe eshetsz-e...
attól még hogy nem volt elõváladék sem úgyanúgy lehetsz terhes hisz sperma akkor is kerülhetett beléd vedd be az esemény utánit minél hamarabb
Én csak erre annyit mondok, hogy aki kicsit szeretné kipróbálni gumi nélkül, az utána ne fosson, hogy jaj istenem, hanem akkor legyen felelõsségteljes és vállalja a következményeket!!! Igen is lehetett elõváladék, ami igen is tartalmazhatott spermát és tök mindegy, hogy hányadik napján tartasz a ciklusnál, a nõk nem gépek, nincsenek pontosan beprogramozva, elég egyszer máskor lennie peteérésnek és jókor-jó idõben való együttlétkor bizony teherbe lehet esni. Nyilván sokkal kisebb az esélye, mintha védekezés nélkül beléd élvezett volna a pasid, de az esély mindig ott van és sose tudni, hogy kinél jön be. Lehet pont nálad. És az esemény utáni nem cukorka, amit az ember ha kedve van gumi nélkül szexelni, akkor bekapdos, az egy magas hormontartalmú készítmény, ami úgy felborít a szervezetedben mindent, mint a huzat! De ti tudjátok...
a naptármódszer nem megbízható, és az elõváladéktól is lehetsz terhes, azt meg ne akarja beadni a pasi hogy dugás közben nem termelõdött neki
Ne legyen esemény utáni! Drága és nagyon egészségtelen. A kockázat nagyon kicsi! Van tapasztalatom bõven, ne aggódj!
Attól függ, hogy hanyadik napban vagy a ciklusodnak. (hány napja volt, hogy legutóbb megjött a menstruációd?)
Ne aggódjál már! A naptár módszer egészen megbízható. Megbízhatóbb, mint a spermicid. (gyakorlatilag megbízhatóbb!!!) Szóval lenne mondjuk 10% esélyed. De mivel a megszakításos módszer kb 30% hibát tartogat, ezért 0.1*0.3= 0.03 = 3% Na ezek csak hasraütéses számok voltak, a pearl indexet át kéne számolni %-ra. De érzékeltetni akartam, hogy két nem legjobb módszer kombinációja legvalószínübben biztonságosabb, mint mondjuk 1 óvszer...
A kérdező hozzászólása: A lényeg hogy nem lett semmi gond:) Köszönöm az információt, valóban nemtudtam hogy csak az elsõ 24 órában hatékony igazából.
Merész vagy, nagyon merész... Tudod (pontosabban fogalmad sincs), a sürgõsségi tabletta csak az elsõ 24 órában bevéve 95 %-os hatékonyságú. Ez a hatékonyság óráról órára csökken. A harmadik napon már csak 58 %-os sikerrátával mûködik.
"Igen teherbe eshetsz hülye kis [email protected]!" Szeretem az ilyen, nevüket nem vállaló [email protected]ókat, akik puszta irigységbõl beszólogatnak.
A kérdező hozzászólása: Szóval végezetül nincs baj. Úgy voltam vele hogy ha péntekig nem jön meg (csüt kellett volna) akkor beveszem a 72orasat, mivel az péntek este8 korul telt volna le. :-) de szerencsére nem kellett.
sztem irány a nõgyógyász 72 órásért, de h lehetsz ennyire buta??? mást se látni, neten, újségokban, mindenhol, h elélvezés nélkül is teherbe lehet esni, és az egy dolog, ha vkinek elszakad a gumi, de ha vki hülye....annak ne is legyen gyereke, úgyhogy remélem nem v terhes
A kérdező hozzászólása: Hát ami aztilleti eléggé élvezte... szerintem az a biztos ha beveszem az esemény utánit, igaz nem szívesen. :S
Teszthez MINIMUM 2 hétnek kell eltelnie az aktustól számítva! Ehhez pedig: "állítólag õ azt érzi mikor jön". Kac-kac. Maximum az elõspriccet érzi, ami már tömény sperma. Mondjuk ez is valami, a legtöbb férfi azt sem érzi (ezért is extrán veszélyes a megszakítás. A legtöbben olyankor is azt hiszik, hogy sikerült idõben kivenni, amikor valójában nem.). Az elõváladékot viszont LEHETETLEN éreznie. És az elõnedv nem csak közvetlenül elélvezés elõtt jelenik meg, ugyanis részben az õ részérõl történõ síkosítás is a feladata (a másik pedig hogy elõkészíti az utat a spermiumoknak). Ha élvezte a dolgot, akkor több, mint valószínû, hogy volt elõváladék.
Vedd be
A kérdező hozzászólása: Nem merem megkockáztatni az esetleges babát. Lehet hogy kicsi a százalék és hogy csak parázok a hülységen (most így érzem), de mi van ha nem ? :S Egyre jó volt ez, az biztos: mégegyszer így soha többé :) És amúgy esetleg nemtudjátok hogy a teszt mikor mutatja ki hogy mi a helyzet? Mikortól ajánlatos azt kipróbálni?
A kérdező hozzászólása: Azthiszem ebbõl esemény utáni lesz :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ezzel kicsit megnyugtattál. Szerintem mihamarabb el fogom kezdeni a tabletták szedését, nem akarok mégegyszer ilyen rossz érzést:)
A kérdező hozzászólása: A hónap végén vagyok már, úgyértem hogy 27 napja volt meg az elõzõ menstruációm. Elvileg holnap/ holnap után kéne megjönnie...Nem bízom én sem annyira a naptármódszerben. Tudom hogy a 72 órás tabletta egészségtelen, hormonbomba, ezért sem szívesen venném be, de lehet hogy az lesz a vége. Hja és akárkicsoda köszi a véleményt, de nem tartom magam rib*ncnak:)
A kérdező hozzászólása: énis :DD de nem kell ilyenekkel törõdni :)

Szerintetek teherbe eshetek ha a TSH-m 3.63? (a ciklus 21. napjan)

Az ANTI TPO 72.48, az is befolyasolja?

Legjobb válasz: Szinte kizárt.

Szinte kizárt.
Alulmûködik a pajzsmirigyed, az anti-TPO alapján valószínûleg autoimmun gyulladás miatt. Fogsz rá gyógyszert kapni, nem valószínû, hogy így teherbe tudsz esni, vagy ha igen, akkor nagy eséllyel elvetélsz. Keress fel egy jó endokrinológust!
nem fogsz tudni. nekem 600 volt tpo-m :(
A kérdező hozzászólása: Az endokrinolodusom valami PROCOR nevu kapszulat irt fel, csak ennyit.
Nem, akkor is véd.
elképzelhetõ, kicsi az esélye de van! http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
A tabi dobozában nem véletlenül van egy kisokos, ahol minden ilyesfajta kérdésre általában egy normális gyártó választ ad. Érdemes átolvasni. Amúgy eléggé csekély az esélye a terhességre, fõleg, ha szedted rendesen...
A gyógyszerszünet alatt is véd, mert ha már a peteérés nem következett be a 3 hetes szedés miatt akkor nem fog hirtelen petesejt teremni a méhedben. Meg az ovuláció lehetetlenné teszi a beágyazódást. Ilyen választ szerettél volna?
igen....
Persze! Hány tini lett már úgy terhes, hogy akivel együtt volt iluminált állapotban volt. (persze õk nem akartak gyereket)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Igazatok van...

Ugy is teherbe eshetek, ha a végbélbe élvez el a párom?

Legjobb válasz: Csak ha a petefészkeid szinté na végbeledben hordod. Amúgy nem.

Csak ha a petefészkeid szinté na végbeledben hordod. Amúgy nem.
Na jó igaza van kedves -Sallay Doktor úr! Én kérek elnézést:D De ha már az isten teremtet ilyen embert mint a kérdezõ! Aki hamarabb tudja szét dobni a lábát (bár ez pont nem kell ehhez) mint hogy gondolkozni tudjon! Ezért meg kell neki adni azt hogy normálisnak nézzük ill választ adjunk! (ha már irtunk) de úgy nézz ki, hogy az elõtte lévõ dinnyés megoldás elfogyasztotta a humor érzékemet
Na ezt a kérdést lementettem a könyvjelzõim közé, a LOL kategóriába. Minek kefél az olyan, aki ennyit sem tud?
Teherbe eshetsz de ilyenkor csak kizárólag néger vagy cigány gyerek születhet esetenként fehér foltal de az lemosható.Ja és itt nem 9 hónap a terhességi idõ sokkal kevesebb is elég.
Nézze kedves, azt hiszem, ezen dolgok - akárcsak a Magyar Helyesírás Szabályai címû kötet - az általános mûveltséget szolgálják, nem kivétel ez alól az alacsony életkor, pusztán az egyén értelmi sivárságát reflektálja. -Sallay Doktor úr
Ha fiú vagy, akkor biztosan nem. -Sallay Doktor úr
Legyen szíves, az alábbi degradáló sorokat máskor mellõzze, kedves Dangers (fiu) Sajnos mint látható, a kérdés eléggé bugyuta, kézenfekvõ választ sejtet magában, bátorkodtam egy enyhén humoros választ adni, sajnálom, ha ez Önt sérti. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy ezen magatartás nem vezet jóra. Még mindig tisztelettel: -Sallay Doktor úr.
Hogy micsoooodaaaa? Ezt elmondom a férjemnek! Haha, a nap vicce...már bocsánat, de így van. Köszönöm kedves Kérdezõ! :-))))) Egyébként: NEM!
ÁÁÁ micsoda hozzáértés, micsoda komment! Most már tudom h miért van ott a Doktor!! Gratulálok Értékes és értelmes kommentéhez kedves -Sallay Doktor úr! Dangers

Úgy is teherbe eshetek, ha a gumigyűrűnél fehér váladék volt?

Nem hinném, hogy belém ment, menzi után 5 nappal voltam. 30 nap felett vannak a ciklusaim. Közben volt egy fertőzésem alhasi görcs, égő, viszkető érzés, repedező bőr és a seb vérzett.

Legjobb válasz: Az a váladék a Tied volt :)

Az a váladék a Tied volt :)

Teherbe eshetek ha a Regulon filmtabletát a második nap szedtem és aznap voltam a párommal?

Már rég szedem a tabletát és a második tabletta után voltam eggyütt a párommal,mondjátok azt,h már akkor is használ.

Legjobb válasz: Mikor elkezded elõször szedni a tabit akkor 1 hét után nyújt védettséget!

Mikor elkezded elõször szedni a tabit akkor 1 hét után nyújt védettséget!
A kérdező hozzászólása: Én már rég szedem, nem mot kezdtem, már egy fél éve, akkor is elsõ tabletta után 1 hetet kell várni minden zedéskor
Valóban az lett volna biztonságos, ha megvárod az egy hetet.
A kérdező hozzászólása: Najó, totál elment az életkedvem.
A kérdező hozzászólása: valaki még segitsen, léccci
Amit írt az egyik válaszoló, az marhaság. Az a kezdeti 1 hét csak arra vonatkozik, amikor legeslegelõször elkezded szedni, tehát elõzõ ciklusban még nem szedted. Ha már hónapok óta folyamatosan szeded, akkor már folyamatosan véd, tök mindegy, hogy hanyadik tablettánál tartasz, és hanyadik ciklusnapodon. A 7 mentes nap alatt is véd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!