Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek ha (262 db)

Akkor is teherbe eshetek ha nem csak pete éréskor vagyok együtt a párommal? Pl. :vagy elötte vagy utánna 2 héttel?

Legjobb válasz: Igen, a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, csak peteéréskor a legvalószínûbb, legyetek elõtte is együtt és utána is együtt és akkor ha akar a babóca, akkor úgyis összejön, szóval a peteéérés nem mérvadó, bármikor teherbe lehet esni, drukkolok neked!!!!!!

Igen, a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, csak peteéréskor a legvalószínûbb, legyetek elõtte is együtt és utána is együtt és akkor ha akar a babóca, akkor úgyis összejön, szóval a peteéérés nem mérvadó, bármikor teherbe lehet esni, drukkolok neked!!!!!!
Akkor eshetsz teherbe a "normál" peteérési idõn kívül, ha az adott hónapban még egy, ún. spontán peteérésed is lesz. Ez aránylag ritka, de elõfordul.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm!

Teherbe eshetek, ha péntek éjszaka lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk és nekem szombat reggel megjött?

Legjobb válasz: Elméletben lehetsz, gyakorlatban nagyon nagyon kicsi a valószínûsége. A megtemékenyülés ugyanis nem a méhben hanem a petevezetékben történik. Onnan vándorol el a megtermékenyült pete a méhbe ahol beágyazódik. Ha van mibe. Egy olyan méhbe nehéz ahol a nyálkahártya éppen lelökõdött. Arról nem is beszélve, hogy amíg a virgonc kis spermiumok eljutnak a petéhez ahhoz is kell idõ. Nem azonnal történik a megtemékenyülés. És a vérzés elött meg alatt annyira megváltozk a hüvely kémiája. Nem szeretik. :) Amit leírtam nem jelenti, hogy nem lehetséges ilyenkor teherbe esni!!!!!! Csak azt, hogy kicsi a valószínûsége. De ha nagyon aggódsz, csinálj tesztet. És többet ne szexelj védekezés nélkül!

Elméletben lehetsz, gyakorlatban nagyon nagyon kicsi a valószínûsége. A megtemékenyülés ugyanis nem a méhben hanem a petevezetékben történik. Onnan vándorol el a megtermékenyült pete a méhbe ahol beágyazódik. Ha van mibe. Egy olyan méhbe nehéz ahol a nyálkahártya éppen lelökõdött. Arról nem is beszélve, hogy amíg a virgonc kis spermiumok eljutnak a petéhez ahhoz is kell idõ. Nem azonnal történik a megtemékenyülés. És a vérzés elött meg alatt annyira megváltozk a hüvely kémiája. Nem szeretik. :) Amit leírtam nem jelenti, hogy nem lehetséges ilyenkor teherbe esni!!!!!! Csak azt, hogy kicsi a valószínûsége. De ha nagyon aggódsz, csinálj tesztet. És többet ne szexelj védekezés nélkül!
Nem hinném, hogy terhes vagy.Mensi elõtt 1 nappal nem valószínû, hogy van érett petesejted.
lehetsz igen, mert akkor a következõ menszeszed fog elmaradni!ezt nekem is orvos mondta, mert megkérdeztem!:(
Nem
mindeképp teszt!!!lehetséges am h terhesség.
persze, hogy lehetsz. attol még megjohetett most a havid! csinálj tesztet!
Kicsi a valószínûsége, de én így estem teherbe. Ez nem jelenti azt, hogy most terhes vagy, de jobb, ha mindig védekeztek, amíg nem akartok babát. Létezik esemény utáni tabletta, tarts belõle magadnál. Ha kimaradna a következõ menzeszed, vagy terhességi tüneteket érzel, menj orvosho!
Nem hinném! Peteérés a ciklusod 14. és 20. napja között van! Ekkor a legnagyobb az esélye, hogy teherbe essél, de ha félsz csinálj tesztet! Megbízható!

Teherbe eshetek, ha szoptatok, és megjött?

Cerazette fogamzásgátló tablettát írt fel szülés után a doki,de múlt hónapban megjött megint a menszeszem 6 hónappal a baba érkezése után.Kérdésem az lenne,hogy mivel egy hormonos ez a cerazette tabletta,így nagyobb-e a valószín?sége,hogy teherbe essek?Kismamák,akik így voltak,váltottak gyógyszert?Mikor érdemes másikra váltani?Már napi 2-3 x szoptatok csak,így szerintem már az sem nyújt kell? védelmet.Legyetek szivesek segítsetek!

Legjobb válasz: Ha szeded a bogyót nem eshetsz teherbe.Míg szoptatsz ne válts.

Ha szeded a bogyót nem eshetsz teherbe.Míg szoptatsz ne válts.
szerintem azt szedd, amit a dokid felírt.Az kellõ védelmet nyújt.Én amíg szoptattam egyszer sem lettem mellette terhes (pedig volt, hogy már csak egyszer este), tehát van akinek nem is megy mellette...

Ha elfelejtettem bevenni egy szemet, lehet pecsételő vérzésem? Ilyenkor teherbe eshetek ha 72 órán belül voltam pasival?

Legjobb válasz: Ilyenkor egészen a ciklus végéig teherbe eshetsz, nem csak 72 óráig. Használj gumit a következõ levél tablettáig.

Ilyenkor egészen a ciklus végéig teherbe eshetsz, nem csak 72 óráig. Használj gumit a következõ levél tablettáig.
BETEGTÁJÉKOZTATÓ
Semmi bajod nem lesz tõle!Egy tabi semmit sem ér.Nõdokim mondta.Csak szedd végig az egész levelet.Azt is amit kihagytál.Így most egy nappal tovább szeded.
A kérdező hozzászólása: nem utána 72 órán belül, hanem elõtte. együtt voltunk, és utána felejtettem el a tablettámat.
A kérdező hozzászólása: OMFG. Gratulálok. Tudod elolvastam, és erre konkrét nem tért ki. De ügyes vagy, hogy ilyen értelmeset szóltál hozzá...
A hímivarsejtek 2-3 napig simán elélnek benned, de akár 8 napig is, kivételes esetben. tehát ha ma kihagytál egy tabit, és holnap lefekszel, holnapután meg peteérésed lesz, holnapután is teherbe eshetsz, vagy az elkövetkezõ egy hét folyamán bármikor.
Lehet, ami biztos jele annak, hogy a gyógyszered nem védett rendesen. Igen, teherbe is eshetsz, mivel a spermák több napig életképesek. Amúgy a betegtájékoztató VILÁGOSAN leírja, hogy teherbe eshetsz, ha kihagysz akár 1 szemet is, pláne, ha nem pótolod vagy nem védekezel más módon is.
Én már sokszor hagytam ki így egy szemeket, sõt, volt hogy kettõt is egymás után, nem lett belõle semmi baj. Persze mindenki másképp mûködik. De szerintem megnyugodhatsz.

Teherbe eshetek, ha 1 hónapig nem szedtem a fogamzásgátlót?

Már ?t éve szedtem folyamatosan. Úgy hallottam hogy a fogamzásgátló abbahagyása után még 3-4 hónap múlva lehetek terhes. Igaz ez?

Legjobb válasz: NEM! Én úgy tudom, hogy csak arra az 5 napra ad +védettséget, amíg a menses tart. Ha abahagyod a szedését, elméletileg azonnal teherbe eshetsz. Köszönhetõ ez a nagyon alacsony hormontartalomnak is, ami után hamar helyre áll a normális hormonegyensúly. 3-4 hónapot az orvosok ajánlják, hogy addig máshogyan védekezzen a pár. Ez szerintem inkább azért kell, hogy beálljon megint az eredeti "nem gyógyszeres" havi ciklus.

NEM! Én úgy tudom, hogy csak arra az 5 napra ad +védettséget, amíg a menses tart. Ha abahagyod a szedését, elméletileg azonnal teherbe eshetsz. Köszönhetõ ez a nagyon alacsony hormontartalomnak is, ami után hamar helyre áll a normális hormonegyensúly. 3-4 hónapot az orvosok ajánlják, hogy addig máshogyan védekezzen a pár. Ez szerintem inkább azért kell, hogy beálljon megint az eredeti "nem gyógyszeres" havi ciklus.
Szerintem sem, én 2 hónapra a habbahagyás után lettem terhes.( 6 évig szedtem)Az orvos szerint is már egy hét után teherbe lehet esni, persze vannak akik ragaszkodnak a 3 hónapos kihagyáshoz, de ez attól is függ, hogy milyen fogamzásgátlót használtál.
Teherbe lehet esni, hiszen szinte azonnal megszûnik a tabletta hatása (a napi szedéssel tartod szinten). Várni azért szoktak, hogy kiürüljenek a szervezetbõl a nemkívánatos hormonok és mellékanyagok.
Ha ez így lenne, akkor most nem lennék babás. Én 2 hónappal az utolsó tabletta után lettem várandós.
Persze már simán, már 7-8 hónapos korában teherbe eshettél volna.
Persze, ha minden rendben van.Elsõ nekem is császár volt.Második és harmadik szülésem természetes volt.Az orvos úgyis felvilágosít majd.
Mért volt császár az elsõ?
Nyugodtan teherbe eshetsz! 2 évnek ajánlatos eltelnie akét császár között.
A kérdező hozzászólása: El volt színezõdve a magzatvíz és belázasodtam. Az orvosom azt mondta a kicsinek oxigén hiánya van, ezért bele kakilt a magzatvízbe. Ezért császároztak meg, és kiderült hogy a nyakán volt a köldökzsinor.
Szerintem is akkor, ha emiatt volt császár a következõ mehet spontán!
Nekem is emiatt volt sürgõsségi császárom.Rá 3 évre nem volt gond a természetes szüléssel.Meg utána sem.

Teherbe eshetek? Ha két napig elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót (ötödik és hatodik darab lett volna), és ez után megvonásos vérzés lépett fel, akkor az ettől számított 14. teherbe lehet esni?

mikor megjött a menstruációm négy napig szedtem, és két napig nem, és most már öt napja megint szedem. a megvonásos vérzés még mindig tart, ez azt jelenti, hogy megint megjött?

Legjobb válasz: Ebben a hónapban nem ártana kiegészítõ védekezést alkalmaznod, és ellátogatnod egy orvoshoz.

Ebben a hónapban nem ártana kiegészítõ védekezést alkalmaznod, és ellátogatnod egy orvoshoz.
Ha elfelejtetted bevenni az elsõ héten a tablettákat, akkor két dolog van: a 7 napos szünetben ha éltetek kiegészítõ védekezés nélkül nemi életet, akkor van esélye a terhességnek. Plusz ezt a levelet már szintén végig mellé kell védekeznetek mert csökkent a tabletta hatása. Tehát nem az ettõl számított x. napon, hanem az egész levél alatt van esélyed arra, hogy teherbe ess, ha nem használtok gumit.

Teherbe eshetek? Ha a ciklus 14. napján voltunk együtt, ami előtt 1 nappal már tojásfehérjés nyákom is volt, előfordulhat, hogy teherbe esek?

Felül voltam, a cucc kijött utána.

Legjobb válasz: Az nem számít, hogy a cucc kijött. Több millió bejutott. :) 50-50% az esély. Szorítok!

Az nem számít, hogy a cucc kijött. Több millió bejutott. :) 50-50% az esély. Szorítok!
1.õ válaszoló! Nem írta a kérdezõ h nem akar babát! Úgy tûnik szeretne! Szorítok hátha baba lesz:) !
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak:) Babát szeretnék...
Akkor nagyon friss az élmény :) !!!
IGEN! A ciklus közepén a legvalószínûbb a teherbeesés. Én a helyedben sûrgõsen felkeresnék egy nõgyógyászt és eseményi utáni tablettát íratnék ki. De miért nem védekeztetek? Az lényegtelen h kijött utána, mivel 1 hímivarsejt is elég a megtermékenyítéshez. Go orvos!
3.vagyok! Tök jó:) és szorítok:) !
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Szia! Igen van rá esély, mert a tojás fehérje jellegû folyás az peteérés környékén van. TEhát pont jókor voltatok együtt. AZ meg tényleg nem baj, ha kifolyik, ez a normális :) nem tudjuk tárolni :) ! Aminek kell az bent marad! Sok sikert a babához!!! Mikor volt ez a 14. nap ? Mikor tudsz tesztelni? Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt a 14.nap, úgyhogy még 2 hét a tesztig:)

2 hónapja szültem, alig van tejem, de még nem volt menstruációm. Teherbe eshetek, ha még nem jött meg?

A párom allergiás az óvszerre, tablettát még nem szedhetek, így megszakított módszerrel védekeztünk. Tudom, ez nem a legjobb, de.. Esett valaki így teherbe? Mekkora az esély rá? Szinte csak pár csepp tejem van, miért nem jön meg?? Sajnos nem tudok szoptatni, pedig mindent de mindent megpróbáltam! Még nem akarunk egyel?re kistestvért.

Legjobb válasz: Van aki a 6. héten esik teherbe. Akkor nagyon figyeljetek oda, csak ezt tudom tanácsolni, vagy menj orvoshoz, van más módszer is.

Van aki a 6. héten esik teherbe. Akkor nagyon figyeljetek oda, csak ezt tudom tanácsolni, vagy menj orvoshoz, van más módszer is.
A menstruáció azt jelenti, hogy egy lehetõséget már kihagytál. Tehát IGEN, lehetsz terhes, bármikor. A védekezésrõl kérdezd meg az orvost. A megszakítást NAGYON nem ajánlom - azon kívül, hogy nem biztonságos, még az élményt is tönkreteszi.

Teherbe eshetek, ha reggel voltam eggyütt a párommal és este elfelejtettem bevenni afogamzásgátlót, de rá 7 órára bevettem?

Ugy irja,h ha elfelejtettem bevenni,akkor 12 órán be kell venni,és 7 óra után vettem be,lécci irjatok,mert jól esne ha valaki megnyugtatna,előreis köszönöm.

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül pótoltad, akkor véd, nem lehetsz terhes.

Ha 12 órán belül pótoltad, akkor véd, nem lehetsz terhes.
GYakorlatilag nincs esélyed rá, ne idegeskedj.
Ellenpélda leszek: az én lányom így fogant. Persze nálam gyengítette a foggátló hatását egy s más. Nagyon minimális az esély, nyugi, nem valószínû, hogy terhes leszel.
NEm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!