Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshetek alatt (41 db)

Mentsruáció alatt teherbe eshetek? és a párom előnedvétől teherbe eshetek, akkor ha nem élvez el bennem?

Legjobb válasz: Kicsi az esély, de van rá. Elsõsorban akkor pl ha az elõszõ ciklusodban nem repedt meg a tûszõ, és mensi alatt spontán peteérés következik be.

Kicsi az esély, de van rá. Elsõsorban akkor pl ha az elõszõ ciklusodban nem repedt meg a tûszõ, és mensi alatt spontán peteérés következik be.
Már bocs, de ennek az esélye 0. Mensi alatt akkor lehet teherbe esni, ha szex alatt orgazmusod van, mert akkor lehet spontán tüszõrepedés. De ahhoz még kéne valami ami meg is termékenyíti.
Igen, mensi alatt is, es az elonedvtol is teherbe lehet esni. Ha egyutt vagytok, vedekezni KELL! Mindig! Arra gondolj mindig, hogy terhes lehetsz, nincs vedelem csak ugy, mert te azt szeretned. Gumi ovszer, vagy fogamzasgatlo tablettat irassal fel, es fizessetek ki kozosen a baratoddal.

Teherbe eshetek hogyha kimaradt a menstruációm és ez idő alatt voltam együtt a párommal?

Az a helyzet, hogy utoljára okt.18-án jött meg a menstruációm és 22-én múlt el és azóta nem jött meg és ugyebár nov. 29-ét írunk.., de id?közben fel is voltam fázva.(A felfázás kb 5 napig tartott.) Tegnap együtt voltam a párommal és megszakítással szeretkeztünk. Teherbe eshetek így hogyha kimaradt a menstruációm?

Legjobb válasz: Olvassátok már el a kérdést basszus. Nov 3. hetében csinált tesztet, és TEGNAP volt együtt a párjával. Mégis mit mutatott volna ki? Szerintetek a terhességi teszt elõre látja, hogy teherbe fog esni?...

Olvassátok már el a kérdést basszus. Nov 3. hetében csinált tesztet, és TEGNAP volt együtt a párjával. Mégis mit mutatott volna ki? Szerintetek a terhességi teszt elõre látja, hogy teherbe fog esni?...
"az a baj hogy nagyon keveset tudok errõla témáról (szex)" Nem az a baj, hogy keveset tudsz róla. Az a baromi nagy baj, hogy csinálod anélkül, hogy utánanéznél. Rengeteg felvilágosító könyvet, újságot lehet kapni. El lehet menni nõgyógyászhoz felvilágosítást kérni. Ki lehet nyitni a biológia könyvet, vagy szét lehet nézni az interneten. Még akár itt is lehet kérdezni (bár a többség úgy is baromságot mond), de még a szexuális élet megkezdése ELÕTT! "ha nincs menstruáció akkor peteérés sem ugye?" Ez így nem igaz. Vérzés lehet peteérés nélkül is, és peteérés is lehet vérzés nélkül. Ez nem garancia semmire. "szval nem valószínû a teherbeesés?" Mivel az elmaradó menstruáció miatt még csak megtippelni sem lehet a peteérés idõpontját, simán teherbe eshetsz. Máskor elõbb kérdezz, és védekezz NORMÁLISAN! A megszakítás nem az. Használj óvszert, ha még fiatal vagy, ha idõsebb, akkor esetleg gondolkozz el a tablettán. Vagy menj el orvoshoz és kérd meg, hogy ajánljon vm, i normális módszert. 100 nõbõl egy év alatt 40 esik teherbe ezzel a módszerrel. Ebbõl azért le lehet szûrni a hatékonyságot. Legyen már eszed, ha nem akarsz babát vagy abortuszt!
azért lehetsz terhes mert nem védekeztek. ha van menstruációd, ha nincs, akkor is teherbe eshetsz.
Miért ne lehetnél? Ha logikusan végiggondolnád, nem kérdeznél baromságot. Vagy legalább annyi eszed lett volna, ha nem vagy vele tisztában, hogy ELÕBB kérdezel, aztán szexelsz. Természetesen lehetsz terhes.
A felfázás mindenképpen befolyásolja a menstruációdat. Ha vettél tesztet és nagatív akkor nincs mitõl félned. Viszont ha legközelebb nem akarsz ilyen kétes helyzetbe kerülni, akkor ha szeretkeztek védekezz és ne megszakítással.
Ha a teszt negatív lett, akkor nem kell félned. Ráadásul a felfázás simán befolyásolhatta a menzeszed.
A kérdező hozzászólása: hát reméljük nem fogok!!! az a baj hogy nagyon keveset tudok errõla témáról (szex) mert konzervatív családban nõttem fel és tabu téma nagyon... akor tennél fel még egy hülye kérdést.. ha nincs menstruáció akkor peteérés sem ugye? szval nem valószínû a teherbeesés? vagy ezt is rosszul tudom? Köszönöm az eddigi kommentelõknek!

7hét alatt fogytam 14kg-t nem lettem beteg de szerintem ez a fogyástol is van4ugye? Most hogy lefogyok egy hirtelen hizás után (50röl-84re) akkor elöbb teherbe eshetek?

amugy egyszer terhes lettem közben de el is vetéltem!8hetesen ez volt 8-9hónapja azóta se semmi!mit csináljak?vagy van valami ötletetek?

Legjobb válasz: a hirtelen súlyváltozás semmilyen irányban nem kedvez a terhességnek, de nem is zárja ki, így simán lehet, hogy teherbe esel, de ha sovány vagy, szükség lehet vitaminpótlásra szóval kezd el terhesvitamint szedni! drukkolok, és most már ne nagyon ugrándozz, ha babát szeretnél!

a hirtelen súlyváltozás semmilyen irányban nem kedvez a terhességnek, de nem is zárja ki, így simán lehet, hogy teherbe esel, de ha sovány vagy, szükség lehet vitaminpótlásra szóval kezd el terhesvitamint szedni! drukkolok, és most már ne nagyon ugrándozz, ha babát szeretnél!
szia én nemértem hogy most akkor mostfogytál 14 kg-t?vagy régebben? és most vagy 84?vagy 50? erõl a fogyásrol anyit hogy én 3 hét alatt fogytam 50-rõl 43 ra és a hormonomat összekutyulta és peteérésis öszezavarta!

Teherbe eshetek-e a menstruációm alatt? Illetve egy napig volt vérzésem, azután elmúlt, de azalatt nem védekeztem szex közben! Mennyi az esélye, hogy "megtörtént a baj"?

A menstruációm egy héttel korábban jött meg, ezért a barátommal nem védekeztünk szex közben, ez a ciklusom els? napján történt, másnapra azonban nem jelentkezett a vérzés. Az 1. nap sem volt er?s, épphogy pár csepp vér. Természetesen az aktus után hüvelyöblítés, stb. megtörtént, de hogy most teherbe eshettem-e vagy sem? Lehet-e, hogy a stressz miatt volt a vérzés (elég problémás hetem volt. ), és emiatt hittem azt, hogy megjött, illetve hogy hirtelen leadtam 2 kg-t (teljesen normális testalkatom van, se túlsúlyos, se kórosan sovány)? Lehet, hogy mégis teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.

Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.
SZia! sajnos sztem van rá esély.. nem vagy felfázva? nekem akkor vérzett de csak kiicsit mikor fel foltam fázva... és emiatt késett is a menstruációm.
(Le leszek pontozva, de elmondom a véleményem.) Annyi ilyen kérdé volt már és lesz is. Miért nem elõtte gondolkodtak gyerekek??? Nem vagyunk gépek. Akár mikor lehet egy spontán tüszõrepedésed. Mindíg kell védekezni!!! MINDÍG Persze, hogy van rá esély, hogy teherbeeshetsz. Elõtte kell gondolkodni vagy írass tablettát, azzal annyit szerelmeskedhetsz amennyit nem szégyelsz. De ha megveszed a kúpot vagy a gumit még akkor is jobban jártok, mint egy 72 órással vagy ne talán abortusszal. Gondolkodni kell, nem felelõtlenül szexelni, majd utána sírni.
akármikor teherbe eshetsz, nem csak akkor a havi 2 napban amikor elvileg peteérésed van. még menstruáció alatt is elõfordulhat úgynevezett spontán peteérés, ezért is hülyeség a számolásos védekezés. de ha ez neked iyen trauma vegyél be egy 72órásat, vagy sétálj el orvoshoz. mi itt az oldalon nem látunk be a méhedbe.
Istenem, ezen az oldalon minden 2. kérdés az, hogy teherbe lehet-e esni ekkor meg akkor. És a válasz mindig az, hogy a hónap bármely napján teherbe lehet esni. Ha ennyit nem tudsz, miért szexelsz? Talán olvasgass még egy pár hónapot, évet.
utolsó válasz adó...hát te aztán k*va okos vagy!! -.-

Hormonkezelés alatt teherbe eshetek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Emellett a gyógyszer mellett teherbe eshetsz, én is szedem, és babát tervezünk! Elõváladéktól is van esély!

Emellett a gyógyszer mellett teherbe eshetsz, én is szedem, és babát tervezünk! Elõváladéktól is van esély!
A kérdező hozzászólása: de elég rendszertelenül szedtem és még csak ilyen szoktató fázisban..negyedeket szedtem még csak meg feleket.
Ha negyedeket szedtél, már akkor is használ! Az agyad tudja, hogy szeded, ha kis adagokat is...

Mensturáció alatt teherbe eshetek?

Sajnos elég hülyén menstruálok!Elemtem dokihoz, nem talált semmit...Van hogy 40 napokra jön meg,de volt már 52. napi menszeszem is.

Legjobb válasz: ha babát várnál attól sem kéne hízni ennyi idõ alatt semmit, egy 0,5 grammos szikhólyag nem nyom ennyit. Pajzsmirigyet vizsgálták? Hormonos vérvételen voltál?

ha babát várnál attól sem kéne hízni ennyi idõ alatt semmit, egy 0, 5 grammos szikhólyag nem nyom ennyit. Pajzsmirigyet vizsgálták? Hormonos vérvételen voltál?
Én sem hagynám ennyiben. Ha az orvosod nem talált semmit, akkor menj egy másikhoz. Ennek a rendszertelenségnek biztos van valami oka. Laikusként én is a pajzsmirigyre tippelek, mert az jár súlyingadozással. Mindemellett elõfordulhat, hogy babát vársz. Csinálj egy tesztet, mert ha a baba okozza a szédülést, akkor már kimutatja a teszt. (Bár úgy tudom, épp egy ritka pajzsmirigybetegség okozhat pozitív HCG szintet baba nélkül..) Minden esetre remélem, hogy mihamarabb sikerül tiszta vizet önteni a pohárba! Minden jót Neked!
Teherbe bármikor eshetel, ha egészséges vagy!
Lehetsz terhes, de az még nem okozna tüneteket, pláne nem hízást.
Ezek nem terhestünetek, egy PCOS_nál is tapasztalhatod a hirtelen hízást és az rendszertelen mensivel is együtt jár, ezt ki kellene vizsgáltatni. Menszesz közben lehet teherbe esni. Viszont! A nõdokik szigorúan tiltják a menstruáció alatti szexuális életet, mivel olyan fertõzéseket lehet összeszedni (még gumival is), ami akár késõbb meddõséghez is vezethet.
Igen. De jóval kisebb az esélye.
nagyon kicsi esélye van, csak akkor ha épp akkor van péd. ami nagyon nagyo nritka, és a távozo vér amugy sok spermát kinyom, ugyhogy nagyon kicsi azesélye, de ha igy aggodsz elötte ez nem jutott eszedbe?
menstruáció alatt sem ajánlatod védekezés nélkül szexelni. Fertõzéseket így ugyanolyan könnyen, sõt, még könnyebben is elkaphatsz, és teherbe is eshetsz. Menszesz alatt is lehet peteérésed a sperma meg akár egy hétig is életképes benned, és ha egy hét múlva lesz peteérésed, akkor egy hét múlva is teherbe eshetsz. Volt már rá példa.
A kérdező hozzászólása: Hogyan számolhatom ki, hogy mikor van a peteérésem? Ezekszerint rosszul lettem felvilágosítva, hiszen a peteérés - ovuláció, csak a 14-16-ik nap történik, így a menzesz végeztével nem lehetek terhes. Vagy nem jól tudom? Légyszi magyarázzátok el. Köszi
A peteérés mindenkinél más és más nem lehet konkrétan kiszámítani. Esetleg talán ha nagyon meg figyeled. Pont ezért kell mindig védekezni. Menszesz alatt nagyon kicsi a teherbe esés valószínûsége de akkor is van rá esély. Ráadásul nagy a fertõzés veszélye is. Inkább fédekezettek normálisan ha nem akartok babát.
Peteérés LEGGYAKRABBAN a ciklus 14. napján van (28 napos ciklus esetén). de ez nem szentírás. Elég hozzá egy jó kis orgazmus vagy egy melegfront, hogy kiszabaduljon egy pete. Bármikor, a ciklusod akárhanyadik napján. Kiszámolni tehát nem tudod, csak valószínûsíteni tudod, hogy kb mikor lehet. De meg lehet határozni a termékeny napokat, hõmérõzéssel, Billings-módszerrel (a hüvelyváladákod-méhnyaknyákod figyelésével), illetve ovulációs teszttel is. Összehasonlításként: nekem 29 napos ciklusnál rendszerint a 16. napon van peteérésem. A kolléganõpm viszont a ciklusa 9. napján esett teherbe. Ennyit arról, hogy mindig a 14. napon van ovuláció. Amit meg már az elõbb is írtam: a soerma benned legalább 2-3 napig, de akár egy hétig is elél. Azaz ha ma lefekszel valakivel, és egy hét múlva ovulálsz, akkor egy hét múlva is teherbe eshetsz attól a spermától, ami ma került beléd. Védekezzetek minden egyes alkalommal!

Teherbe eshetek menstruáció alatt?

tnap csak vércseppek voltak es mellette elég sok tojásfehérje szerû nyak is folyt lehet h most van peteeresem? A mellem is nagyon érzékeny es szurkál a hasam is.Szerintetek teherbe eshetek most is ha próbálkozunk?

Legjobb válasz: VALAMENNYI ESÉLY VAN RÁ DE AZÉRT NEM SOK.

VALAMENNYI ESÉLY VAN RÁ DE AZÉRT NEM SOK.
Nekem mensi utolsó napján fogant a fiam. Rendszeres 28 napos ciklusom volt és 6. napon fogant, még kis vérzésem is volt, csak elszaladt velünk a ló :) Mai napig nem értem, hogy csinálta :) szóval igen.
A kérdező hozzászólása: Nekem is szinte mindig 28 29 napra megjön most is 29 napos volt es t nap meg próbálkoztunk is egyszer hátha mert olyasmi nyálkás valami volt mint mikor peteeresem van hatja sikerült. Koszi a válaszokat. Tudtok valami hatasos módszert vagy teát ami segít h könnyebben teherbe tudjak esni 3 hónapja próbálkozunk mindig idõben de meg mindig nem sikerült a baba.van valami jó ottlétetek? valaki ismeri a jónás módszert?
Füves Gyuri bácsi teáját próbáld meg neten keress rá

Teherbe eshetek meenstruálás alatt?

A menzszem 4. napján volt az aktus, a barátom belé élvezett, de még viszonylag erõs vérzéssel a sperma nagy része rögtön ki is jött. Sok dolgot hallottam hogy a vér megöli a spermiumot meg hogy menzesz alatt nincs bennem ép petesejt de a sperma el él bennem 3-4 napig. Következõ peteérésem (nem a menzesz)az egy hét múlva lesz, szóval adig nincs bennem pete, szóval nem tud megtermékenyülni, de valaki mondta h nagy esély van rá. Szerintetek???

Legjobb válasz: Simán.

Simán.
nemsok rá az esély. én sem esek sose ilyenkor teherbe, bár nem is hiányzik, hogy teherbe essek.
A kérdező hozzászólása: Olvastam hogy a vér megöli, meg valakitõl már hallotam is. Valamennyire megnyugodtam mert egy orvos haverom azt mondta nekem kevés rá az esély de azért vegyek holnap egy tesztet. Amugy köszi a válaszokat bár az elsõk nem tul biztatoak de a legtöbb inkább hülye válasz mint értelmezhetõ ;)
Kevés rá az esély. Nagyjából közelít a nullához.
kicsi az esélye, de mindig van a naptármódszer attól megbízhatatlan, mert közben lehetséges peteérés (és így terhesség) honnan veszed, hogy a vér megöli a spermiumot??
Boldog babavárást az újdonsült, magasan képzett, intelligens szülõpárnak.
Vegyél 72 órásat biztos ami biztos :D
Van már babakocsi?
fehér babaruhát vegyetek, az fiúnak és lánynak is jó!
érdekes egy orvos lehet a barátod...a teszt aktus után két héttel mutat eredményt..addig nem mutat terhességet mindenki hülye, csak te nem, igaz? hát mert mi nem hiszünk ilyen misztikus dolgokban...

Ha menzesz ideje alatt együtt vagyok a párommal, teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Ha nem védekezel nem csak gyereket, de fertõzést is összeszedhetsz.

Ha nem védekezel nem csak gyereket, de fertõzést is összeszedhetsz.
Igen!Kicsi rá az esély, de nem lehetetlen!
Hm... Én is így fogantam :) Szóval van rá esély, csak nagyon-nagyon kevés.
Igen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!