Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshet-e a barátnőm, ha az (2 db)

Teherbe eshetett-e a baratnom, ha hasznaltunk ovszert, de magomles utan nem alltunk le mivel az erekcio fenn maradt es folytattuk a sexet de csak misszionarus pozban nehany percig? A sperma kondom also reszen kiszivaroghat-e es ettol teherbe eshet?

Legjobb válasz: Felvilágosításon elmondják, az óvszer használati útmutatójában pedig olvasható, hogy ejakuláció után a még merev péniszt óvatosan kihúzzuk a hüvelybõl, különben fennáll a veszélye, hogy az ondó kiszivárog és semmi értelme nem volt a gumi használatának. Ezek után miért is jó ilyen dolgokkal játszani?

Felvilágosításon elmondják, az óvszer használati útmutatójában pedig olvasható, hogy ejakuláció után a még merev péniszt óvatosan kihúzzuk a hüvelybõl, különben fennáll a veszélye, hogy az ondó kiszivárog és semmi értelme nem volt a gumi használatának. Ezek után miért is jó ilyen dolgokkal játszani?
kilyukadt? ha igen, lehet terhes. ha nem, akkor nem az. magától nem szivárog ki, ha meg mégis, akkor nevezzétek David Copperfieldnek a gyereket
Hát minimum, hogy a neve az legyen :) Amúgy valszeg nem lesz terhes :)

Teherbe eshet-e attól a barátnőm, ha az un. előnedvemből a gumi külső oldalára kerül kissebb mennyiség, mondjuk a gumi felhuzása közben az ujjaimról?

Legjobb válasz: szerintem nem, de azért máskor nem ártana kezet mosnod, márcsak a fertõzések miatt is.

szerintem nem, de azért máskor nem ártana kezet mosnod, márcsak a fertõzések miatt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!