Találatok a következő kifejezésre: Teherbe eshet-e a barátnőm, (3 db)

Az alábbi eset alapján, ami tegnap történt, teherbe eshet-e a barátnőm?

Tegnap nem bírtunk magunkkal és egymásnak estünk, noha fényes nappal volt, és bármikor ránk nyithattak volna a szülei. Így aztán takaró alatt hátulról történt meg a dolog (nem análisan, félreértés ne essék). Mi mindig dupla gumival védekezünk, f? a biztonság, de miután elélveztem, és elkezdtem kihúzni, akkor vettem észre, hogy épp csak a makkomon van már csak az óvszer. Miután elélveztem ? még játszadozott velem kicsit, úgy, hogy benne voltam, és mikor kihúztam, szerintem akkor történhetett, hogy lecsúszott, gondolom az összeszorított combjai miatt. Attól félünk, hogy nehogy bejuthatott némi "dolog"... Úgy gondoljuk, hogy nem, hiszen mikor benne voltam, még ha játszadozott is, miután elmentem, akkor elvileg nem csúszhat le a gumi (annyira még nem mentem össze), valszeg csak a kihúzáskor, de nem vagyunk biztosak benne... Van egyfajta gyógyszere, amit két napon belül kell bevenni, ha gond lenne, és megakadályozná a terhességet, de nem vagyunk biztosak a dologban. A gyógyszer drága (nem mintha sajnálnánk a pénzt ilyesmire), csak egy szem, és nem tudjuk, milyen hatással lehet, ha mégsincs gond...

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet gond. Velem sokkal neccesebb helyzetek is voltak együttlétek során. Párommal néha sajnos felelõtlenek voltunk egy idõben. Nem lett belõle gond, viszont most már odafigyelünk. Szerintem kb. esélytelen hogy ebbõl baj lesz, a tabletta.

Szerintem nem lehet gond. Velem sokkal neccesebb helyzetek is voltak együttlétek során. Párommal néha sajnos felelõtlenek voltunk egy idõben. Nem lett belõle gond, viszont most már odafigyelünk. Szerintem kb. esélytelen hogy ebbõl baj lesz, a tabletta.
A gyógyszerre nem tudok mit mondani, lehet terhes, ha úgy gondoljátok menjetek el nõgyógyászhoz. Viszont azt nem bírom felfogni ki talált ki ekkora b.romságot hogy két gumi egyszerre. Egyel nem lett volna semmi gond és még élvezetesebb is lett volna.
2 gumit soha ne használjatok, mert a kiszakadás veszélye a triplájára nõ kb. a 2 gumi hamar kikezdi egymást a dörzsöléstõl és 1 pillanat alatt elszakad. a 2 gumi 10szer rosszabb mint az egy gumi. nemistudom honnan szedtétek ezt a baromságot. ha a sperma ottmaradt az óvszerben akkor nemlesz terhes a barátnõd.
jó hülyék vagytok. csak egy óvszert szabad használni, mert ha kettõ van akkor kialakul köztük a surlódás és könnyebben szakadnak. és úgy kell kihúzni a farkadat hogy közben a tövénél hozzáfogod az óvszert. váááh a szex nem gyerekeknek való.
A kérdező hozzászólása: Jól van na, én is lehetek béna... pontosabban nem kéne, mert akkor baj lehet belõle. Nem tudtam, hogy nagyobb a lyukadásveszély két gumi esetén, de ezentúl akkor nem használunk kettõt. Bár ez szerencsére eddig még nem okozott problémát. Fogamzásgátló tablettát meg nem szed barátnõm sajna (?). Mindenesetre köszönöm a válaszokat, jobban odafigyelünk ezentúl. Csak a hirtelen ijedtség mindkettõnk részérõl...
A kérdező hozzászólása: Ja, igen, úgy szoktam kihúzni, hogy fogom, most is úgy akartam, csak valahogy nem sikerült, ezért gondoltam, hogy az összeszoruló combok miatt csúszhatott le - már bocs, hogy ilyen részletekbe menõ vagyok...
Ha még jársz erre kérdezõ, mi lett a vége? 72órás tabletta? Terhes lett a barátnõd?
A kérdező hozzászólása: Nem, szerencsére semmi probléma nem történt.

Teherbe eshetett-e a baratnom, ha hasznaltunk ovszert, de magomles utan nem alltunk le mivel az erekcio fenn maradt es folytattuk a sexet de csak misszionarus pozban nehany percig? A sperma kondom also reszen kiszivaroghat-e es ettol teherbe eshet?

Legjobb válasz: Felvilágosításon elmondják, az óvszer használati útmutatójában pedig olvasható, hogy ejakuláció után a még merev péniszt óvatosan kihúzzuk a hüvelybõl, különben fennáll a veszélye, hogy az ondó kiszivárog és semmi értelme nem volt a gumi használatának. Ezek után miért is jó ilyen dolgokkal játszani?

Felvilágosításon elmondják, az óvszer használati útmutatójában pedig olvasható, hogy ejakuláció után a még merev péniszt óvatosan kihúzzuk a hüvelybõl, különben fennáll a veszélye, hogy az ondó kiszivárog és semmi értelme nem volt a gumi használatának. Ezek után miért is jó ilyen dolgokkal játszani?
kilyukadt? ha igen, lehet terhes. ha nem, akkor nem az. magától nem szivárog ki, ha meg mégis, akkor nevezzétek David Copperfieldnek a gyereket
Hát minimum, hogy a neve az legyen :) Amúgy valszeg nem lesz terhes :)

Teherbe eshet-e attól a barátnőm, ha az un. előnedvemből a gumi külső oldalára kerül kissebb mennyiség, mondjuk a gumi felhuzása közben az ujjaimról?

Legjobb válasz: szerintem nem, de azért máskor nem ártana kezet mosnod, márcsak a fertõzések miatt is.

szerintem nem, de azért máskor nem ártana kezet mosnod, márcsak a fertõzések miatt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!